Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LINK
most 7990 galaxisnetnél a játék + Gears Of War + FEAR(GOLD)
csak ut3 4990
tört verzióval lehet neten játszani minden szerveren, vagy csak tört szervekre lennék felengedve?<#conf>#conf>
Lehet, hogy én a nép egyszerû gyermeke vagyok és való igaz, hogy a 2004-est nem ismerem csak az UT3-at, de pédául a háború üzemmódban is 3-4 szerveren játszom, nekem untig elég.
Majd edzõdöm egy kicsit VCTF- be is :-)
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Impact tricks: instant action és god mode on-al nyugodtan tudsz gyakorolni, nem kell meghalnod és mindig respawnolnod.
C.
Klánba benne lennék, de csak "háború" módban vagyok valamit érõ, mást módokat nem játszok, nem is ismerem a pályákat. VCTF is max 5-6 szor nyomtam...
C.
Cornetto: azért a ranking dolog összetettebb, mint, hogy csak a kill/dead ratio-tól függjön a helyezésed. Számít, hogy mennyi játékossal találkoztál / harcoltál már, mennyire vagy ismert, az adott játék-típuson belül mennyire vagy "hasznos" (pl. hányszor szereztél pontot a csapatodnak, hányszor öltél meg flag-carriert stb....).
1-2 durva flag-run IH+JB comboval, tanuljatok& gyakorlojatok emberek mert n00b-ok maradtok: http://www.youtube.com/watch?v=8SY5FMqVeIE&feature=related
Miért nem számolnak eredményt az EPIC szerverek? Csak AKAIDO és UMAg...
szevereken számítanak az eredményeim.
És miért van, hogy nálam jobb ölés/halál arányú játékosoknál jobb a RANk-om.
1068-as a GLOBAL RANK-om, pedig csak 1.01 -es az ölés/halál arányom.
C.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Sorry a láma kérdésért, de ennek a játéknak van single része vagy csak multi?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
azért leírom ide is hátha valakit érdekel: nem kell crack a patch-hez
Eddig nem érdekelt az UT3 az Invasion hiánya miatt, de gondoltam rákeresek, hátha találok valamit, és lám...😊
Szoktatok ezzel a játékmóddal játszani, illetve melyik a legjobb Invasion szerver?
Én ezeket a szervereket találtam.
Ha megpatchelem a gamet utána kéne crackel-t patch, vagy fog menni utána is?
BattleTag: zydar#2910
mondjuk nekem mindegy mert gépem nincs hozzá egyenlõre, mire meglesz uj gépem (talán nyár vége) addigra meg ugyis kijön, meló mellett idõ sincs nagyon, de akkor is UT FOREVER 😊
Nem tudjátok véletlenül mikorra várható az új patch? Ezen a héten esetleg?
Vagy felejtsem el?
BattleTag: zydar#2910
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Bejelöllek. Ha gondold amikor fent vagyok segítek eligazodni a Bigbattle serveren.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
A Bigbattle serverket (UT3) feltöltötték UT 2004-es pályákkal (háború üzemmód). Hát a grafika azért ég és föld !!
Ja és akkor az új bövített magyar lista:
Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Õ Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Õ pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Gépem : Pentium 3GHz, 1 GB ram, G-force 8600 GT 512MB ram, Windows XP Service Pack 3. ! Szerintem ez megfelelõ gép, vagy nem ? Aki tud valami orvoslást , az írjon pub-on vagy priv-átban.
Kössz mindenkinek ! Laci.
sajnos számomra nincs benne akkora kraft mint a csében pl 😊
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Bereggeltem ide is, láttam, h van némi élet az UT3 topicban.
VCTF-et szokott v.ki tolni? Ez a kedvenc játékmódom, ill. néha a Prohardveres haverokkal 1:1/DM/TDM-ezünk a bérelt szerverünkön.
Cornetto33: sikeferenc a nickem (nem röhög, anno a demoval kezdtem, és egy csomó nicket nem fogadott el reggelni, mérgemben beírtam a saját nevem, elfogadta és ez maradt)
Itt pedig a statom: (ami kb. sz@rt sem ér, lvén sok szerver nem küld statokat)
http://www.enemydown.co.uk/ut3stats.php?id=114119178