4006
  • m0na
    sziasztok,

csak egy gyors kérdésem lenne: a game telepítés után, vista alatt 1-es minimális élmény indexet ír (a játékhoz szükséges besorolás). Az 1.3-as patch telepítése után ez a szám felmegy 3,7-re.

Ez normális?

Azért kérdezem csak mert pár játéknál is gyanús hogy mintha feljebb kúszott volna egy két élményindex érték.

(vadi új vista, no vírus)

a válaszokat előre is köszi ;)
  • ZÓÓÓcsi
    Hálás köszönetem! Majd kipróbálom, ha játékközelben leszek.
  • dvdrw111
    én asszem tudok egyet a Game Cam 2.1-es verzo.Itt a link:http://download.chip.eu/hu/download_hu_575953.html
  • dvdrw111
    csá!!!az ut3-hoz(a teljes verziohoz)mennek a demo kodjai?
  • Laci82
    Bejelentkeztem már a profilommal igen,de még nem játtszottam a neten vele.
  • kontar
    Hali Szia! Az nem lehet baj, nekem is sp3-mal van. Voltál már vele neten? vagy csak offline-ba nyomod mert addig kérni fogja mindig. Más tippem nincs. Üdv!
  • Laci82
    sp3-as a winfosom ez lehet baj?
  • Laci82
    újrahúzott a win és az előző winnél is ez volt a baj.
  • Prince of Máté
    Nem a játék hibája, újrahúzod a wint és jól fog menni :)
  • Laci82
    A ppppppppppppppppitásba akkor az egészbe bele,kihajítottam 5ezret és sz....r az egész
  • tototto
    akkor passz, mert 1.0nál volt ez de a patchel ki lett javitva, próbáld meg ujra tenni a gamet, vagy warez cdkey nem volt fent, mert lehet beragadt regisztrációs adatbázisba, más ötletem nincs, gondolom windowst nem szeretnél ujratenni, szal azt nem is mondom :)
  • Laci82
    Az 1.3 is van fent és mégis ezt csinálja.
  • tototto
    mert az alap 1.0 televan buggal
    töltsd le az 1.3as patchet tedd fel és minden működni fog rendesen! :)
  • Laci82
    Sziasztok megvettem a játékot.
    De mikor elkezdek játtszani állandóan kéri a cd kulcsot,plusz beállítom a játékban a felbontást meg minden egyebet,és mikor kilépek és vissza ugyanúgy alapbeállításon van minden
    Valaki nem tudja miért van ez?
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Nem tud valaki olyan progit, amivel felvételt lehet készíteni?
    Fraps nagyon zabálja a merevlemezt és belassul tőle a játék...
  • tototto
    singleben: azonnali akció > kiválasztod a játéktipust (pl csapatos öldöklés) > pálya kiválasztásnál tovább > alul baloldalon módosítók > azonnali halál (instagib) bekapcsolni > majd játék inditás

multiban: általában ctf szervereken szoktak instázni, a legtöbb insta szervernek a nevében is benne van hogy instagib, de végiglehet nézni a módosítók résznél bevan e állitva ide beszúrok egy képet hogy látható legyen mit kell keresni: kép most ott a módosítóknál látszüdik az azonnali halál (instagib) módosító, tehát ha felmentek a szerverre akkor csak ezzel a fegyverrel lehet puffogni :)

remélem tudtam segíteni, üdv toto
  • Cornetto33
    Ez nekem is magas....
    C.
  • zzattila
    Mivaaa? XD
    Én ehez hülye vagyok, magyarázatot plíz.
  • ZÓÓÓcsi
    Próbáltátok már a holp2 map pack-ot?
    Szerintem k*rva jó lett! UT99 jut róluk eszembe...
  • tototto
    ctf helyett ictf
    tdm helyett itdm amit keresned kell
    a mutatorok résznél instagibet kell beállitani ha singleben játszol szervereknél meg ezt a beállitású szervereket kell keresned
  • zzattila
    Oké na de hogy lehet ilyen játékmódban játszani?
  • ZÓÓÓcsi
    Magyarul: azonnali halál.
  • tbundy
    instagib
  • zzattila
    Hi mindenki!
    Találtam olyan szervereket multin, ahol mindenkinél egy átalakított Shock Rifle van, ami egy lövéssel végez az ellenféllel. Lőszer kifogyhatatlan, gondolom ismerős. Namármost a kampány során is kaptam egyszer egy ilyen kártyát de el is használtam. Nem tudja valaki, hogy lehet szerver készítésekor vagy azonnali játéknál beállítani ezt a játékmódot? Volt neve is, tudom, de már nem emlékszem rá. Plíz írjon aki tud valamit.
  • Cornetto33
    Én próbálgattam ,nekem eddig nem jött össze. Kíváncsi vaygok, hogy még hány ilyen trükk van amit nem tudunk.
    C.
  • Prince of Máté
    Thx, majd megnézzük gyakorlatban hogy muzsikál :)
  •  castor
    esetleg.
    szóval. tiszta placc kell, hogy ne ütközz nagyon semminek. mantával ugrás majd a d és s gombot folyamatosan nyomva tartva, húzd finoman balra az egeret. ha jó ütemben csinálod és folyamatosan mozgásban tudod tartani a gépet, akkor a mantád felszáll a legmagasabb pontig. addig emelkedik, amíg pörgeted. kis gyakorlást igényel, de élesben nagyon jól ki lehet használni.

have fun! ^^
  • Prince of Máté
    Esetleg leírnád is?
  •  castor
    na tegnap megtanultam a mantás trükköt. ^^ nem tudom, hogy ez feature-e vagy bug, mindenesetre látványos és hasznos dolog.
  • RelakS
    az 1920*1200-hoz meg nem? O_o
  • Zomil
    hát ha 22"-es a monitorod, akkor gondolom nagyobban tolod mint 1280x1024
    ekkora felbontáshoz meg a 8600 vga elég karcsu :)
  • Rage47
    steamen 20 dolcsi most az UT3 :)
  •  castor
    nem hiszem, ezt látnod kéne, hogy tudd miről beszélek. ez egyfajta trükk a mantával. mintha egy helyben pörögne és a pörgetés hatására felrepül a magasba.
  • Cornetto33
    Hali.
    Igazából ez is működik, de vannak profik akik amikor LONGBOW-al becélzod, akkor képesek erre a műveletre (minden domb nélkül) a mantával és elkerüli őket a célkövető rakéta.Erre még én sem jöttem rá.
    Más.
    tudja e valaki, hogy amikor multin vagy és egy pályán nincs elég játékos és vannak boot-ok, ha ezeket nyírod ki ezek is beszámítanak a stat.-ba?
    Más.
    ekem 512-es gyorsaságú netem van (tudom nem csúcs, de decemberig tart a hűségnyilatkozatom)és néha szaggat a játék, a sebesség miatt lehet? Most vettem meg a CRYSIS WRHEAD/WARS-t ide lehet, hogy karcsú lesz ez a sebesség?
    Szóval mennyire gáz ez a sebesség, ha letelik a hűségnyilatkozatom online játékokhoz milyen gyors netet javasoltik?
    Más.tényleg lehet új karaktert csinálni teljesen új stat.-tal és nem veszik el a régi sem. Az elején a játéknak megadod melyikkel jelentkezel be és azzal tolod.
    Ja igen a :
    Cornetto_HUN
    nick is én vagyok.
    C.
  • tototto
    rámész a domboldalra hogy koccanj rajta és akkor nyomod meg az ugrás gombot, vagy nem erre gondolsz?
  •  castor
    Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet mantával felzúgni a lebvegőbe? Sokszor látom online, hogy valaki felpörgeti a levegőbe a gépet, de nem tudok rájönni hogyan csinálja.

frOSt_HUN a nickem egyébként
  • tototto
    UT3 linuxra és macre 1-1kép: katt
  • Nitramk
    Mondjuk én sem értem mi értelme van, ugysem kapnak pénzt érte. Vkinek ez a hobbija?
  • Cornetto33
    Hali.
    Miért kell mindent szétb@szni a hekkereknek?
    Én úgy oldottam meg, hogy a jobb szervereket a favorit-ba raktam és onnan látja. Az AKAIDO szerverre már 1 hete nem lehet felmenni, állandóan 9999 a pingje.
    C.
  • kontar
    Szia! Nálam is ez van tegnap délután véletlenül jöttem rá hogy többször, kb 8szor nyomtam frissítés gombot és akkor beadta a szokásos 10-15 szervert, elötte mindig 3 nem EPIC szervert mutatott, este is már többször kipróbáltam tudtam válogatni. Frissítés gomb nyomogatása, ha kell 20szor nálam bevált. Üdv!