4006
-
#2845 Nem tudom, hogy ezt ismeritek-e, de én általában ezzel csatlakozok a serverekre.
Már csak néha használom az UT-s server browser-t.
-
Dave77 #2844 Második, "erélyesebb" levelemre már válaszoltak:
Hello,
There is a problem whereby a hacker has used an exploit to crash any UT3 server, that's why the server browser is empty. However there is a workaround until Epic release an official fix.
Anyone not able to see any servers in game can use the console (F10) to connect.
Some IP addresses of servers can be found here:
http://www.gametracker.com/search/ut3/?sort=players&order=desc
at the console type Open xxx.xxx.xxx.xxx where the x´s represent the numbers from the IP address of the server.
Let me know of any further problems. :)
Matt Knapman
Customer Support Manager
Midway Games Ltd. -
Dave77 #2843 Második napja, hogy egy servert sem lát, mindenhol üres a lista. Külföldi fórumon is kérdezde már valaki, de választ nem kapott. Nálatok mi a helyzet? írtam a Midway európai supportnak is, de nem kaptam választ. ...??? -
#2842 nekem most egész szépen fut, ahhoz képest h a kártyám a béka segge alatti szinten van kb. De nem baj, fut rajta TF2 CSS, UT3 meg Spore, az épp elég :) -
#2841 köszi! -
#2840 Kapcsold ki a Post Processing effektet ha zavar. -
#2839 köszi!! -
ZÓÓÓcsi #2838 Screen percantage-et tedd föl 100-ra!
Grafika/Haladó -
#2837 sziasztok!
tudtok segíteni?
tegnap felraktam, és azt látom, hogy a grafika teljesen "mosott", homályos, nekem teljesen fura.
sehol az előző részek tűéles részletessége, nem értem.
ilyennek kell lennie? vagy ez valami hiba, ha igen, akkor ilyent még nem láttam. -
Dave77 #2836 Ugyanez a hiba nálam, most is... -
#2835 az egy szerver amin rpg modban van a warfare, ha jól emlékszem annak volt ez a neve :D -
levi19711023 #2834 #2815!? -
#2833 akarok online játszani, de ma reggeltől nem látok egy szervert sem! ez mitől lehet?? -
ZÓÓÓcsi #2832 A customchar.ini-be is be kell másolni elvileg valamit! Nekem az összes custom skinnél kellett! -
#2831 a felső linkes van meg nekem, azt nem vagyok képes berakni, a második linken meg már korábban is kerestem.
Ami van most nekem, azt hogyan lehet elérni? lehet hogy én vagyok hozzá hülye, de néztem minden fajnál, vagy minél, de egyiknél sem találtam meg se a kellékeket, sem magát a skint. Régebben próbáltam azt hogy feloldottam a rejtett karaktereket, hátha az egyiket alakította át, de ugy sem ment. Mindent abba a mappába tettem ahova mondtad, mégsem megy. Fingom sincs mi a baja. -
#2830 Így van, de remélem, hogy azért megszerezhető valahonnan. :-) -
#2829 Az itt megtekinthető videón látható tech - demot szeretném lefuttatni a HD 4850-esen. Valójában nem a frame / sec. érték foglalkoztat, hiszen akkoriban egy GeForce 6800 Ultra segítségével gyönyörködtetett el minket ez az Unreal 3 engine lehetőségeit szemléltető tech - demo, csak szívesen megnézném a gépemen az eredeti minőségben. :-)
A linkelt benchmarkot viszont már le is töltöttem, mivel felkeltette az érdeklődésemet. :-)
Sikerült megszerezned és használni Xan-t? :-) -
r4pt0r #2828 Nem benc kell neki hanem tech demo, amikor lehet ltáni mit tud egy motor. De nem nagyon hiszem hogy elérhető. -
#2827 és köszi a linkeket -
#2826 Jaaa, tehát benchmark programra gondolsz? Épp ma futtattam le én is:
Ha jól gondolom, akkor ezt keresed -
#2825 Sajnálom, de nézelődj az alábbi linkeken elérhető helyeken egy picit:
UT 2004 Xan in UT 3
UT Files
Úgy, hogy olyat szeretnék, amit az én hardvereim erejének köszönhetően csodálhatok meg akadozásmentesen (= a 3D-n az én PC-m dolgozzon), pontosabban úgy futtathatom, akár a 3DMark-ot vagy egy játékot. :-) Nem videó. :-) -
#2824 Valamiért nem működik. Akkor inkább azt kérdezem hogy hol lehet letölteni Xan modelt? :)
Tech demo: Hogy érted hogy futtatható formában? -
#2823 Itt olvasható angolul egy player - model pack readmejében a jó eséllyel általánosítható módszer.
Az alábbiakban pedig magyarul, de könnyen lehet - mivel a te fájlod artalmát nem ismerem -, hogy arra a csomagra vonatkoztatva, amelyhez mellékelték:
- Csomagold ki az archívum tartalmát valahová.
- Másold a "CustomChars" meppát a játék telepítési könyvtárán belüli "UTGame" mappában található "CookedPC" nevű mappába. Ennek elérési útvonala alapesetben: C:\Program Files\Unreal Tournament 3\UTGame\CookedPC.
- Másold a Dokumentumokban lévő "MyGames" mappában keresendő "Unreal Tournament 3" mappa "UTGame" nevű almappájába a "Published" könyvtárat. Ennek elérési útvonala alapesetben: C:\Users\Neved\Documents\My Games\Unreal Tournament 3.
Remélem, nem volt hasztalan a leírás. -
#2822 Sziasztok!
Nagy valószínűséggel nem témábavágó a kérdésem, de az igaz válaszra nagyon kíváncsi vagyok, így felteszem:
Azt a tech - demo-t, amellyel a 2004-es (?) E3-mon bemutatták az Unreal engine 3 képességeit, le lehet tölteni valahonnan nem videó, hanem futtatható formában?
Danke! -
#2821 Bocs hogy kétszer írok, de a letöltött cuccokat hova kell rakni? Tehát letöltöttem egy Xan modelt, azt hova tegyem hogy múkodjon? -
#2820 Na ja. Asszem felrakom UT3-t. -
tbundy #2819 meg a Gyöngyös :P -
#2818 Na jó, itt speciel a Perint folyik :D -
S8DJ #2817 Tisza -
#2816 Itt? a Duna :D -
levi19711023 #2815 Valaki felvilágosítana engem arról hogy mi az a Bigbattle? -
S8DJ #2814 mi folyik itt? :D -
#2813 elsődleges tűzelés :D -
YMan #2812 Köszi a választ Pocok, a védekezés nagyon jó ötlet, melyik gombbal kell?:) -
#2811 aproró, ha védekezel akkor nem. -
lee56 #2810 Video kodek pakk uninstall és delete, csak azt rakd fel ami kell normális kodekeket külön, akkor nem kevernek bele minden másba :)
Apropó, he? :D -
YMan #2809 Lenne egy új, eddig fel nem merült kérdésem!
Sziasztok? Miért van az hogy a videók beszaggatnak, mikor a játékot tudom futtatni maxon!
Segítsetek különben öngyilkos leszek!
apropó lehetek terhes ha lányként fiu karakterrel játszum az UT3at? -
#2808 Sziasztok? Miért van az hogy a videók beszaggatnak, mikor a játékot tudom futtatni maxon! -
#2807 féloránként tedd fel lécci a kérdést. -
tazis #2806 Sziasztok? Miért van az hogy a játék videói beszaggatnak! A játék amúgy simán és szépen fut minden maxon van!