Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
na nem filóztam sokáig megvettem a játékot, a gyémánt kiadást, nagyon jó vétel volt, a felhozatal jóval ütõsebb mint az alap (artwork album, külön tippek-trükkök könyv) majd én is felveszem az embereket az alább írt listáról

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zomil
nekem sincs gond a mapok betöltésével, bár kb. 3ora játék után kifagy :S
ez nemtudom mitöl van

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DayWalker
Tudomásom szerint nem ismeri fel, mert máshova pakolja a letöltött anyagot.

Amúgy én letöltöttem, és el is tartott egy ideig mire lejött. 😄

nekem megy a freeweekend-es keyyel a letöltött játék 😄Dddd

Rage47
mapok nekem gyorsan betöltõdnek. a botok meg néha buták, lassan fordulnak stb. ez van:]
üdv
ennek tényleg így kellett volna megjelennie, ha valaki most szánja magát rá a vásárlásra az 5k nagyon nagyon baráti egy minõségi játékért... és tényleg sokkal jobb a netkód, de van két apróbb problémám:
1. azt veszem észre, hogy botos gyakorlás közben 1-2 bot néha megáll, és csak néz... ha lövöm õket reagálnak és újra mozogni kezdenek, de így elég furcsa
2. a mapok betöltésének ideje néhol eléri a 2! percet, és nem csak az újaké... holott patch és titan pack elõtt max 20 mp-t kellett várnom
ezek ellenére nagyon jó kis gém !
Rage47
Szerintem is így kellett volna megjelennie. Röccenéstelenül megy ati 3850-el, x2 4200+-al a game.😊 Netkód is jobb lett, tök szép új mapok, stb.
Dj Xyberpunk
Valami lehetõség van esetleg arra, hogy ezt a sok nevet valahova bemásoljam, vmi inibe vagy akármibe? Mert nem akarok 100 nevet egyenként felvenni barátnak 😊

Ja, és másik kérdés: Esetleg magyar szervereket hol találok ? (tegnap vettük meg a játékot klántársammal, úgyhogy elég új a game 😊, de a multi FPS-eket nem ma kezdtük 😊 )

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Maxtreme
Placebo hatás, vagy a 2.0-ás patch tényleg sokat dobott a sebességen is? Eddig azért le le esett a fix 62 fps-rõl a speed nálam, de most nagyon szépen tartja magát.
Illetve a netkód is sokkal stabilabb és jobb lett.
Na most mondom azt hogy megérte a játék a pénzét. (a gfx is remekül testreszabható)
Csak az a baj hogy kicsit sajna elkéstek ezzel a dologgal. (sok rajongót elvesztettek) Ennek a játéknak ebben az állapotban kellett volna megjelennie anno.

balee4
én ugyanígy jártam, de inkább a dobozosat veszem meg, a mostani euró árfolyam miatt nem sokkal több és mégiscsak igényesebb

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zippofcy
Na mire lejött végetért a free weekend.
De ha már lejött kifizettem azt a 12 eurót 😄

Mapokat nem ismerve is én voltam a legnagyobb henter a szerveren (csak azért furcsa mert 2000 óta nem játszottam ilyen pörgõs multi FPSt, csak "taktikait" - CSS, COD, stb)

Ha van vmi magyar klán ahova kell ember szóljatok, ne csak a védem a zászlót / rohanok a zászlóért -bõl álljon már ki a game, hanem mondjuk a zászlóvivõ seggének fedezésébõl is (nõi klánok elõnyben 😄 )

MSN: [email protected]

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Zomil
ez komoly? 😮

és a steam vajon felismeri, ha már fel van telepitve nekem? 😊
(azért, h ne töltsön le 8gigát)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

balee4
Köszi, akkor sztem a jövõ héten végre én is beruházok rá😊

DayWalker
Természetesen.

A "My Games"-ben lent van olyan, hogy "Activate a product on Steam...", erre rákattintasz, majd beírod a játék kódját.

balee4
Megkérdezem itt is igaz már Gsf-en kérdeztem, szal: a boltban vásárolt dobozos verzió is aktiválható steamen? Csak az achi-k miatt kérdezem, mert az új patchel bekerültek.

Lajcsi néven énis gyilkolok <#eplus2>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sztem nem tûnik rossz 5letnek. Összehozhatnánk egy ilyen "befoglalást". A barátokra meg nemtom h van e limit, de nálam van olyan h mikor elindítom a gammát akkor nincs bent senki, pedig már egy ideje betöltött. Meg a visszaigazolásokat sem értem mindig, mert amikor nekem küldenek baráti meghívót, akkor rámegyek, h elfogadom, és egybõl küldeni akar a rendszer egy meghívót a részemrõl is.

castor
nah volt hent itt is bõven 😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Maxtreme
Én pont tegnap elõtt taliztam' vele 😊)

castor
pedig nagy harcos! 😊)

castor
DM-ben benne vok.

Foglaljunk el egy pár ruszki szervert (egyet-egyet CTF,Deadmatch,warfare módokban) és kiáltsuk ki magyarnak (bejelölve kedvencnek mindig ott néznék szét elsõnek)azok jók szoktak lenni elviselhetõ ping-el.

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

Egyébként lehet limitálva az ismerõseim száma vagy unlimited?Azért kérdezem, mert nem mindig van fent a listámon akit bejelöltem.

DayWalker
Amúgy nem egyszer találkoztam már vele, de mégsem jutott eszembe a neve. 😊

DayWalker
az a jó, hogy amíg be nem zárom firefox-ban azt a fület, amiben még ott van a szerkesztés, addig tudom szerkeszteni a hozzászólásomat. 😊
Így õt is odaírtam.

castor
+ csucsunet

Õ bermin aprít néha 😊)

ez az új "Árulás" mód nagyon fain, vannak is jó szerverek már, ha gondoljátok röffenhetünk egyet. ^^

DJS8
Bermuda Team szerver

DayWalker
Javítva 😛

Zomil
amugy van olyan szerver ahova a magyarok sürübben járnak? 😊

Zomil
+Zomil

😊

Rage47
hu most ennyi embert vegyek fel?😄
DayWalker
Még egy pár név 😊

FRaGeR_ut3
ANEURIZMA
Harmynh0 ("0"vagy"O", nem tudom eldönteni, de itt egy kép róla)
yoleeka
kisgore
Arune007
-starg@te-
Zomil
csucsunet
sup1111
Maxtreme_Hun

Innye vagyunk rendesen. Már in is rajta vok 😊.

Egy pár nick ha szeretnétek magyarokkla járszani:

Cornetto_HUN
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Õ Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Õ pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
Szernyi
kk*Kubi_@
Misaly
dr0id
z$igolo|Becks
stepelord
Alkarcsont
|1UP|
aZubiii
Best1972
KosadZjEh
WrEt
SySERR
setzka
Lehiboy
gezaaa
TK-421
Custer
zoly666 (már egy ideje nem találkoztam vele)
Senior59
galistvan
pokerarc
RICSY
Akybron
deathgoat
gamerpeter
kabalababa
Tisztogato
ferykee
sentinel
atomi76
misi66
skinhead16
hungaryking
atinq
HUN_Storm
gabor000001
tol(HUN)
smile(HUN)hircsi26
BUBU_HU
DanteNOD
Placeboy84

Még sajna nem volt idõm megnézni h mik vannak az újításban. Még el sem indítottam szegény gamet, mióta leszedtem hozzá az új dolgokat. Rem nem veszi zokon, majd este lehet felnézek online.

Tetszik ez a 4-es path, sokklal kevésbé laggol mostanában.Arrõl nem beszélve, hogy volt egy Win reinstall és 4500-as HD kártyám van az 1600*1050-hez + egy kis CPU stronggolás, szóval most brutál a grafika.
Új pályákat próbáltátok már? Én 2 db újat láttam a warfare-on.

Ismerem.

Szívesen, máskor is!<#fogmosas>

http://www.enemydown.co.uk/ut3search.php - itt megtudod nézni bárkinek a statját, ha megvan a pontos neve.

ó rohadj meg vagy 20x megöltél a Raptor-Squad szerón<#mf1>

Kinek mennyi a STAT-ja? Csak warfareba tolom. (Az enyém: Kills:18181, Dead:11390 , 1:59)

Ja-ja. A "Cornetto_HUN" -al tolom fél éve.Szerintem ezen is be vagy jelölve nem?

tototto
az UTEngine.iniben átirod INT-et HUNra máris magyar 😄

A steam-rõl való letöltés sem megy egész nap.. Server too busy.. Hát menjenek a f*sz*mba...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Cornetto ez most új nicknév? mert a cornetto33-n nem nagyon szoktál játszani. az én nickem:med33

köszönöm a segítségeteket. újratelepítés oldotta meg a problémámat.
az ini fájlok törlése sem rossz megoldás,de úgy csak angol volt a játék.

tototto
töröljétek a config iniket és defaultból ugyis visszamásolja az alapokat ha meg steamen keresztül játszotok simán töröljétek steam ugyis ujra letölti az alapot 😄

castor
újra felraktam a játékot és engedélyeztem, hogy felülírja a módosított config fájlokat.
dokumentumok\my games\ut3\utgame\config mappa, ha ebben valamit módosítottál, azt tanácsos lecserélni az eredetire install elõtt (vagy közben), hogy ne legyen ilyen problémád újra.
install után átállítottam újra az ini fájlokban mindent, ahogy nekem ízlik, de már nincs semmi gondja.

nekem még nem sikerült feltennem mostanában, de akinek steamen van meg annak megy friendsben az egymásra csatlakozás?
Én már találkoztam veled , és be is vagy jelölve 😄 (Placebo84)