Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ez nemtudom mitöl van
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy én letöltöttem, és el is tartott egy ideig mire lejött. 😄
ennek tényleg így kellett volna megjelennie, ha valaki most szánja magát rá a vásárlásra az 5k nagyon nagyon baráti egy minõségi játékért... és tényleg sokkal jobb a netkód, de van két apróbb problémám:
1. azt veszem észre, hogy botos gyakorlás közben 1-2 bot néha megáll, és csak néz... ha lövöm õket reagálnak és újra mozogni kezdenek, de így elég furcsa
2. a mapok betöltésének ideje néhol eléri a 2! percet, és nem csak az újaké... holott patch és titan pack elõtt max 20 mp-t kellett várnom
ezek ellenére nagyon jó kis gém
Ja, és másik kérdés: Esetleg magyar szervereket hol találok ? (tegnap vettük meg a játékot klántársammal, úgyhogy elég új a game 😊, de a multi FPS-eket nem ma kezdtük 😊 )
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Illetve a netkód is sokkal stabilabb és jobb lett.
Na most mondom azt hogy megérte a játék a pénzét. (a gfx is remekül testreszabható)
Csak az a baj hogy kicsit sajna elkéstek ezzel a dologgal. (sok rajongót elvesztettek) Ennek a játéknak ebben az állapotban kellett volna megjelennie anno.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De ha már lejött kifizettem azt a 12 eurót 😄
Mapokat nem ismerve is én voltam a legnagyobb henter a szerveren (csak azért furcsa mert 2000 óta nem játszottam ilyen pörgõs multi FPSt, csak "taktikait" - CSS, COD, stb)
Ha van vmi magyar klán ahova kell ember szóljatok, ne csak a védem a zászlót / rohanok a zászlóért -bõl álljon már ki a game, hanem mondjuk a zászlóvivõ seggének fedezésébõl is (nõi klánok elõnyben 😄 )
MSN: [email protected]
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
és a steam vajon felismeri, ha már fel van telepitve nekem? 😊
(azért, h ne töltsön le 8gigát)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A "My Games"-ben lent van olyan, hogy "Activate a product on Steam...", erre rákattintasz, majd beírod a játék kódját.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Így õt is odaírtam.
Õ bermin aprít néha 😊)
ez az új "Árulás" mód nagyon fain, vannak is jó szerverek már, ha gondoljátok röffenhetünk egyet. ^^
😊
FRaGeR_ut3
ANEURIZMA
Harmynh0 ("0"vagy"O", nem tudom eldönteni, de itt egy kép róla)
yoleeka
kisgore
Arune007
-starg@te-
Zomil
csucsunet
sup1111
Maxtreme_Hun
Cornetto_HUN
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Õ Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Õ pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
Szernyi
kk*Kubi_@
Misaly
dr0id
z$igolo|Becks
stepelord
Alkarcsont
|1UP|
aZubiii
Best1972
KosadZjEh
WrEt
SySERR
setzka
Lehiboy
gezaaa
TK-421
Custer
zoly666 (már egy ideje nem találkoztam vele)
Senior59
galistvan
pokerarc
RICSY
Akybron
deathgoat
gamerpeter
kabalababa
Tisztogato
ferykee
sentinel
atomi76
misi66
skinhead16
hungaryking
atinq
HUN_Storm
gabor000001
tol(HUN)
smile(HUN)hircsi26
BUBU_HU
DanteNOD
Placeboy84
Új pályákat próbáltátok már? Én 2 db újat láttam a warfare-on.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
az ini fájlok törlése sem rossz megoldás,de úgy csak angol volt a játék.
dokumentumok\my games\ut3\utgame\config mappa, ha ebben valamit módosítottál, azt tanácsos lecserélni az eredetire install elõtt (vagy közben), hogy ne legyen ilyen problémád újra.
install után átállítottam újra az ini fájlokban mindent, ahogy nekem ízlik, de már nincs semmi gondja.