4006
  • DarkSector
    Bekapod :D
  • sgamez
    akkor segíts pls
  • S8DJ
    tavaly december körül 8k-t adtam érte.
  • sgamez
    nemismerte fel
  • sgamez
    nemmindenki veszi meg teljes áron
  • S8DJ
    na most már lesznek magyarok hálaistennek
  • S8DJ
    ty for gamestar
  • Pio
    Közben megkérdeztem Wikit és azt mondta, hogy a Titan pack egy hivatalos ingyenes update, de ez a különleges elnevezés némileg zavaró, nevezhették volna "Patch 2.2 - The Awakening of Titans"-nak vagy valami hasonlónak :D
  • Pio
    Köszi szépen a gyors választ!
    A többire is tudna valaki válaszolni?
    Illetve elsősorban ez a Titan pack nevű csoda érdekelne, mert erről írtak mindenhol, hogy egy amolyan "utolsó" hatalmas frissítés a játékhoz, ami ad új módokat, szebb grafikát és hasonló jókat, ezzel szemben most azt olvasom, hogy van külön 2.1 patch és titan pack is. Akkor ez mégse hivatalos dolog hanem valami külön telepítendő skinpack?
  • terribad
    megpróbálhatod a feltepített és aktuálisra patchelt játékot átmásolni a steamapps/common mappába, talán felismeri
  • sgamez
    beaktiváltam a sorozatszámot a steames accomra, és leakarja tölteni. hogy lehetne lemezről feltelepíteni?
  • werkfilm
    akárcsak a hülye kommentjeid
  • DarkSector
    lol

érdekes a Gears of War és ez az UT3-as topicban hogy megszaporodtak a neten multizós emberkék.

Vajon miért lehet ez?
  • terribad
    Screen Percentage video beallitasokban
  • kutyacsont
    hello én is a gs-ből szedtem és olyan gondom van ha elindítom akkor homályos a kép... mármint játék közbe próbáltam már minden felbontást de semmi nemtok rájönni...
  • balee4
    Be lehet igen.
  •  castor
    "Q"
  • Doom 4
    ha máésnem rendelek 1 et :D
  • Doom 4
    holnap me glehet venni agowos verziot? mert akkor nyomnám valamelyikőtökkel
  • Pio
    Hmm, és ezt a verziót be lehet aktiválni steamen is? És ha igen érdemes? Ott gondolom automatikusan tölti a patchet, titánpakkot, anyámkínját...
  • DarkSector
    te ropibokor....
    aszondod te gazdag budai vagy?
  • terribad
    Mert csóró társaságod van.
  • DarkSector
    hát csak annyit mondok, hogy 9-kor az összes haverom unrealozni vagy gow-oni akart velem...
    de miért....nem vágom :D
  • Bence94
    kíváncsi vagyok hogy itt győrben mennyien cuppantak rá.én még olyan 6 és 7 óra között vettem meg mindkét újságot :)
  • SZilaJMaGGoT
    Ejtsd "peccset", nem "paccsot"...
  • Doom 4
    Honna tudok egyedi karaktereket letölteni?
  • Doom 4
    gondolom előbb a patchot aztán a titan packot rakjam fel.
  • Zomil
    2.1 patch+titan pack kell csak
  • Doom 4
    jaja 10 csik :D
  • DarkSector
    johogy
    eredtei CD-Projectes kiadás
    hálásak lehetünk asszem a gs+cd-nek nem???
    :D
  • Fehercsoki
    Hogy lehet olyan gördeszka szerű valamin menni?
  • DarkSector
    haver is küszködik.
    nekem mindkettő megvan
    ha rájöttök mit hogy kell peccselniú
    kibontom és zuzunk, mind zsirállat.
    :D
  • Doom 4
    Art book is van hozzá :D
  • DarkSector
    srácok technikai kérdés....:S
    havernak sehová nem megy fel.
    mindenhol azt írja állítólag neki hogy nem jo verziója van és frissítsen.
    aszonta már frissített.

:???
  • Doom 4
    Én most vettem meg az Unrealosat. most fogom kibontani a gamet :P GoW os nem tom hogyvolt e de azt azért nem vettem meg mert nem tudtam hogy hogy lehet magyarokkal multizni itt meg mind1. :D De ha felraktam mehtünk csak mondjátok milyen pachot meg packokat rakjak föl hozzá.
  • DarkSector
    akkor igyekezz
    fogyóban a készlet....
  • Fehercsoki
    Sziasztok!
    Pálya szerkesztőt mennyire nehéz használni a crysis szerkesztőjéhez képest?Van hozzá olyan mod amiben nagy robottal lehet menni?
  • underground2
    Köszi szépen az infot, amugy teljesen érthetően fogalmaztál
  • ZÓÓÓcsi
    Szóval a letöltött pálya szokás szerint valami csomagolt fájlba szokott lenni (zip, 7z)! Ebben a fájlban .ini, .upk, .ut3 kiterjesztésű fájlokat kell keresened, majd átmásolnod a 'Unrealtournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps' mappába.

A beállításodtól függően ez a mappaszerkezet lehet a 'documents and settings\Dokumentumok\MyGames' mappában, de ha a játékot a '-nohomedir' paraméterrel indítod, akkor a játék installkönyvtárán belül 'UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps' mappába kell másolnod a fájlokat!

Lehet kicsit kavarosan fogalmaztam..
  •  castor
    Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps