Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit csináltál hogy van már egered és billentyûd? Mert sajna én is így jártam.

castor
már nálam sincs gond. nem szerette a patch a módosított konfigurációs fájlokat. 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Hali.Ha már ennyi Warfare fun összfutott (jómagam is az vagyok)szívesen bejelölnélek benneteket egy közös gyilokra.Az én nickem: Cornetto_HUN

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

Rage47
nálam is jó minden
Nekem hibátlan a patch. Egyébként igen kell a titanhoz a patch is.

DJS8
xd... jó patch,jó patch

A titan pack csak a 2.0-ás patch-el megy vagy megy nélküle is?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Wátdafák! Hát nem kicsi a cumó! 😊

castor
nálam a patch után eltûnt a billentyû és egér támogatás... eddig bíztató.

DJS8
na végre

castor

castor
nagyon helyesen tetted, hogy elloptad! 😊)

RelakS
vérpista nem fogja felfogni, csak anyázni fog, hogy más szemfülesebb

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Akkor nem értem mit pattog.. Fogadja el, hogy megszívta!

BattleTag: zydar#2910

Azért ennyire szenyó nem vagyok! Persze h ellenét, konkréta láttam, h a tag úgy javítja a tankját, h pont háttal van szinte minden olyan iránynak ahonnan támadás várható (én ha már javítok, akkor odafigyelek arra, h olyan helyen tegyem, ahol javítás közben azért ráláthatok a közeledõ ellenre) elmentem mellette, bepattantam a tankjába és DURRR! Aztán kezdett el sipákolni a mikrofonjába. Némi "lol" és "😄" hszekkel kinyilvánítottam a véleményemet a dolgoról, aztán meg elkezdett vadászni rám, de végül pórul járt...

Csapattag verdáját loptad el, vagy ellenségét?

Hy all! Megint újabb tapasztalat, megint újabb kérdés! Nyomatták a mikrofonba az emberkék, h f***in noob elvitte a verdámat! Most erre milyen "szabály" vonatkozik? Ha kiszáll a tag megjavítani az utazási eszközét és ellopom akkor elvileg vétek a szabályok ellen? Ha lelövöm elõbb és utánna lopom el az már okés? Vagy most nem is lehet ellopni, csak szétlõni??? Na nehogy márilyeneket találjanak ki egyesek...

Kösz, így már jó lesz! Hogy pont erre nem gondoltam....

Screen percentage-t rakd 100-ra!

Na mégiscsak beszereztem az UT 3-at, fel is patcheltem 1.3-ra, de a kép az ilyen mosottas nálam, hiába rakom maxra a grafikát. Tudok ezzel valamit kezdeni?

Azt hogy mit csináltam mikor pld kirúgtak, azt csak az tudja aki kirúgott, de a dumám miatt biztos nem, mert olyan vagyok mint a hal, de amúgy nem érdekel. Nekem hiába szólnak be nem reagálok. Szépen összefoglaltad a lényeget, nincs is ebbõl probléma, attól még nyomom én is egyfolytába. Üdv!
Kösz a biztatást, majd idõvel átváltunk online! Már annyira megszoktam botok ellen játszani, hogy nem biztos, hogy emberek ellen is úgy menne.. Bár kutatások kimutatták, hogy ha emberek ellen játszol, akkor jobban odafigyelsz mindenre! Ki tudja...

castor
egyébként el nem tudom képzelni ti mit csinálhattok a szervereken, hogy ennyit cseszegessenek. amióta kijött a játék kb. azóta tolom online nagyjából mindenhol és még sehonnan sem rúgtak ki.
ez a játék kb. az egóról szól, ebbe jobb ha beletörõdtök. ha szerencsésen legyaksz egy magát (nem véletlenül) nagyra tartó embert, akkor az teljesen egyértelmû, hogy berág, én is berágok, ha lenyom egy csíra, mindenki berág rá...
szóltak már be nekem is, válaszoltam azt ennyi, kész, de ebbõl problémám még sosem adódott.
sokszor nincs is ennél idegesítõbb játék, de pont ezt szeretjük benne. 😊

Az igen! Mesterfoku botok ellen nyomjátok akkor mindenféleképpen menjetek netre, volt ahol szakértõ bot volt az elsõ. Úgyis észreveszitek milyen szerveren vagytok, van ahol nem a játék a lényeg, egymást figyelik, kérdezõsködnek stb. Furcsa leszel nekik ha jól játsszol, egymás statjait nézegetik játék közben, filóznak biztos újreg vagy, nem értik majd jönnek a megjegyzések. Ezt ha nem mondanám úgyis észrevennéd magadtól, pár havi intenzív játék után. Tulajdonképpen minden szerverre benyitnak, egybõl észrevenni kik azok akik nem a játék miatt vannak ott. Mivel írtam nekem is több profilom van, az én statom is volt már téma játék közben, rosszabbak mint a vénasszonyok, egymással foglalkoznak nem a játékkal. Teljesen mindeggy ha nem úgy játsszol a szerverükön ahogy nekik tetszik észre fogod venni. Egyébként nekik is több profiljuk van, ezt te is észre fogod venni. Üdv! Jó hentelést!
Szép kis hsz-ek érkeztek a felvetett kérdésemre! Jó tudni, h így müxik a dolog!

nekem azt mondjátok meg, hogy kb fél éve vettem a játékot, és max grafon reccenés mentesen ment egy 8800GT vel, de most olyanokat akad, hogy megvakulok... és fordulni is alig bírok 😞

feltettem egy régebbi nv drivert, de nem sokat segített az sem
Még nincs net beüzemelve, de azért mindenféle képpen kéne tolni online, legfeljebb rendesen megválasztom, hogy milyen szerora megyek fel..

Botokról: MapMixer - ezzel a mutatorral lehet állítani a botok tulajdonságait. Fullra húzott botok mester fokozaton (nem kell magasabb) egy legyet is lelõnek az orrodról 2 km-rõl. Iszonyat kemények, rendesen kihívás ellenük játszani, sokszor el is vertek minket rendesen, bár tesómmal nem vagyunk kezdõ játékosok (jó nem is profik). Tudom még így se helyettesíthetnek egy hús-vér embert, de piszok kemények lesznek, próbáld ki! Godlike-ra nem is merjük feltenni a fokozatot. Lan-on toljuk, én vagyok a szerver, nincs kick, meg lag, egyszóval normálisan lehet játszani.

Tehát akkor más e-mail címmel nem is játszhat már vele? Mert én nem szívesen adom oda az én címemet.

Hello!
Nem tudjátok hogy miért áll le a játék hogy ha felmegyek egy war szerverre?
Hello! Persze annyi profilt csinálsz amennyit akarsz csak a pass és az emailcím mindig ugyanaz kell legyen. Kérd el az õ passát meg emailcímét amivel elõszõr beregelt. Az már más kérdés vannak szerverek melyek nem díjazzák hogy több profilod van de az Officialon nem probléma Üdv!
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy UT3-ban megoldható, hogy már egyszer beregisztrált játékhoz új accot kreáljunk? A fórumon cserélnénk egy sráccal, de nem tudja se õ, se én, hogy megoldható-e, viszont csak akkor van benne, ha tud újat csinálni. Elõre is köszi a választ.

<#eljen>

Pretorian
Jahh tílleg, igaz, lol. De a jármûvek szvsz akkor is tök feleslegesek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

castor
volt idõszak, hogy csak a 'Suspense only' szerókon voltam. nekem nagyon bejön és nem vagyok ezzel egyedül. 😊
egyébként nem warfare, hanem vctf map.

Pretorian
A Torlan az még a 2k4-bõl van 😊
A demóban az volt az egyetlen játszható Onslaught map.
Epicnél imádják a régi fasza mapokat újra elkészíteni az éppen aktuális UT-hez.
Egyébként ott van pl. a Suspense, amit mindenki benchmarkozáshoz használ, és talán azon tolják a legtöbben a Warfare-t is...huladék egy map (szvsz)...túl kicsi, tök feleslegen vannak benne a jármûvek, a tüzérségrõl nem is beszélve. Hoverboard bõven elég egy ilyen pici maphoz.
Ha Warfare, akkor a legyen Warfare, hurkanagy mapokkal.

Mostanában láttam én is ezt az Official szervert Torlannal megy csak, de lehet van a többi pályára is, csak nekem nincs bejelölve a beállításoknál hogy mutassa az üres szervereket. Ezekben láttam botot nem is eggyet elõbb rosszul írtam, boot=bot, azt hogy milyen erõsre van beállítva nem tudom, de volt olyan egy 12fõs csapatba a bot végzett az élen. Nem mondott butaságot ZÓÓÓcsi, hogy botok ellen nyomják tesójával mert ezek szerint azt is lehet jó nehézre állítani, még nem próbáltam. Üdv!
Pretorian
Nahh, ezt akkor majd észben tartom. Nekem egy ideje sajnos nincsen játékra alkalmas gépem, de kb. 1 hónap múlva beruházok egy kellõen combos konfigra, és újra betámadom az
UT3 szervereket...

Jogos! Azóta én sem megyek csak full Official vagy Orosz szerverre! Üdv!
Pretorian
Az volt sajnos 😄

Pretorian
Hát igen...de én úgy vok vele, hogy ahol nem látnak szívesen, ott nincs keresnivalóm...
A játék szépségét, a "játékélményt" pedig igyekszem megfelelõ mennyiségû taktikával vegyíteni/növelni, hogy a statok is jók legyenek, és élmény is legyen a játék.
Üdv!

Hali! ZÓÓÓcsi vétek lenne kihagyni online, ezt nem panaszkodásképpen írtam le, mert akkor már panaszkodhattam volna mikor elõször kirugtak, hanem a véleményemet fejtettem ki Cyrus666 írására hogy tulajdonképpen õ sem érti miért rugdalták ki az embereket. Persze lehet millió más oka is én csak az én példámat ecseteltem. Én laikusként annak idején úgy mentem fel ezekre a szerverekre hogy vadul meg voltam gyõzõdve, mint más eredeti játékomnál, nem csalok, nem káromkodok csak játsszom akkor mi bajod lehet. Az hogy 13évesek elküldenek a gyíkba lehurrognak ez minden netes játéknál így van, én röhögök rajta, nyilván ez a korosztály az igazi játékos korosztály, de nem úgy röhögök rajta hogy ezt neki nyilvánosságra hozom bármilyen formába, hanem itthon mindenki hallja hogy a kis tápos leüvölti a fejemet hogy fackyouzzam meg a mutert, és az a kis mutáló hangja üvölt a szobába na akkor kitör a röhögés de úgy hogy majd beszarok.Ha hiszed hanem evvel a milliõvel szép ez a játék, mert inkább itt vezesse le a feszültségét mint bent az osztálytársain.Nehogy kihagyd a netes játékot mert ez egy külön élmény.Itt arról van szó hogy miért is rúgnak ki. Csak. Miért ne, ha nem tetszik elmész máshová, na én ezt nem tudtam, nem néztem utána azért csodálkoztam szó volt róla kevés a játékos, kevés a szerver, igen mert pld háborúba ami van talán 1 van aminek a nevében benne van Official, bootok is vannak benne. A többi módba sok szerver van ott nem probléma.Tehát nem sok Warfare szerver van, amin sokan játsszanak, ezeken amit lentebb említettem mindig vannak sokan magyarok is nyugodtan nyomjad online teljesen más mint bootok ellen.Sõt van köztük magyar admin is, az legyen a legnagyobb boldogsága az életbe, hogy kirugdalhat ilyen egó szeróról embereket.Valószinü olvassa is a fórumot, miért ne olvasná meg tulajdonképpen bármilyen profillal mész be nekik a CD-key után tudni kellene sõt tudják is hogy több profilod van.Van olyan szeró mikor csak bemegyek nézelõdni látom kis kezdõ fenvann, a bootnak van a legtöbb pontja, képzelheted milyen ütõs csapat, belépek javítgatom neki a jármûveit elviszem a gömböket õ meg nyomja a jármûvekkel, hadd legyen valami sikerélménye, csak így lehet valakivel megszerettetni a játékot.Engem még ez is elszórakoztat, van akit biztos nem hálisten nem vagyunk egyformák. Mindenféleképpen próbáld ki neten! Üdv!
DJS8
"Engem anno SWAT 4-szerverekrõl dobáltak ki elõszeretettel, egyszerûen azért, mert jól játszottam" - akkor az admin jó egy életláma lehetett 😄

Húúh.. Én offline nyomulok botok ellen a tesómmal és nagyon jól el tudunk így is szórakozni a játékkal! De azért egy ilyen játék mégis online az igazi, gondoltam ki kéne próbálni, de ezek útán mégsem tûnik jó ötletnek.

Hihetetlen milyen reakciókat tud kiváltani a játék. Számomra aki csak a játék szépsége miatt megyek fel nem a stat miatt, mellesleg 4havi játék után tudtam meg hogy van ilyen, nekem is vagy négy profilom van gondolom nem vagyok egyedül mert a kb 1évi intenzív játék közben sok magyar is fent van, volt, lessz ezeken a szervereken és nem azokkal a nevekkel amik itt a fórumba le vannak írva szép statokkal tehát nem kezdõk. Ha bemegyek az 1543kills 3232deaths profilommal ezekre a szerverekre közepes szinten játszom nem használom ki a lehetõségeket, nem használom az avrilt, nem használom ki a scorpió adta lehetõségeket magyarul tölteléknek elkummozok, a kutya nem szól be akár 2 hónapig mintha nem is léteznél észre sem vesznek nyugodtan játsszhatssz legfeljebb a játék végén hátul vagy a névsorba, és olvasgatod a tankos gizik megjegyzéseit akiknek elsõ pillanattól kezdve semmi más dolguk nincs, csak hogy minél elõbb ellopják a tankot, mellesleg általában ezek az adminok.Ha bemegyek avval a profillal amivel legjobb tudásom szerint játsszom 6x jobb stattal, kihasználom az adott lehetõségeket na akkor egybõl noob vagyok, spawnkiller, idióta, és a 13éves tápos óvodás nyála csurog a monitoron, mert nem szabad ám bántani se a tankos giziket se azokat akik belemacskásodnak a nehézjármûvekbe, hogy is gondolom hogy megvédem magam (miért mit csináljak az avrillal, ha egyszer ott van adjam el a bolhán?). Nem panaszkodásként mondom abból már kinõttem, sõt ezekután is úgy vagyok vele a nejemmel röhögök rajta mikor a 13éves kis tápos beleordít a játék végén, csak úgy recseg a fack you a hangfalamon azt még mindig nem értem hogyan nincs semmi ilyen kommunikációs bizbasz bekapcsolva, de a világért sem kapcsolnám ki.Azért ajánlottam az orosz szervereket mindenféle hátrányával együtt lásd lagg, mert attól függetlenül, hogy hogy játsszol még egyszer sem sem rugtak ki, úgy vettem észre ott nem egoista adminok döntik el, ha sniperezni van kedved akkor nem csinálsz mást csak sniperezel, elvégre te megvehetted csak azért is a játékot mert ahhoz van kedved, az tetszik benne nem? senkinek semmi köze hozzá. Több vérpistike, több 13éves van, mégse érzi úgy az ember hogy bûnt követ el ha jól játsszik, tiszta röhej. Üdv! Jó hentelést!
Pretorian
Nahh, szóval a lényeg az lett volna, hogy nagyon kevesen értékelik a profizmust, a szép, taktikus játékot, és igyekeznek kiiktatni a játékmenetbe taktikai mélységet vivõ komponenseket, mert a végén még kiderül, hogy mennyire nincsenek sehol, ha taktikáról van szó.
Ezért van pl. az, hogy bizonyos játékokban bizonyos szervereken bizonyos fegyvereket/eszközöket tiltanak.
Az ilyen emberek mindig azon hápognak, hogy "Love_Buzz .45 SMG -vel lõtt le", majd keresnek egy olyan zugot, ahol nehezen (vagy egyáltalán nem) lehet õket kiszúrni, ott sátrat vernek, és lelõnek egymás után 30 embert.
Én ilyenkor nem kezdek el hápogni, mert tudom, hogy ez is csak egy taktikai húzás, legyen bármilyen primitív is. Akkor van baj, ha valaki csak ennyire képes, és mellé még hápog is, és másokat savaz nonstop, mert azok akár bonyolultabb, akár vér egyszerû (de mindig változatos) taktikai húzásokkal folyamatosan a padlóra küldik.
Jahh, és ne feledjük, hogy az ilyen emberek ugye természetesen hajlamosak a csalásra, és a hazudozásra is...😄

Pretorian
Ezt ismerem. 😄
Engem anno SWAT 4-szerverekrõl dobáltak ki elõszeretettel, egyszerûen azért, mert jól játszottam.
Sosem csaltam, nem szegtem meg szabályokat, nem tettem semmi olyasmit, ami indokolttá tette volna, hogy kidobjanak az adott szerverrõl. Egyszerûen jó voltam, és ennyi. Rohadt sokat játszottam, és olyan szintre fejlesztettem a tudásomat, hogy szinte mindig elsõ voltam a szervereken.
Reflexbõl gyilkoltam: egy rövid sorozat egy ember. Aztán mindig úgy kezdõdött a balhé, hogy Vér Istvánka - akit huszonhatodszorra is lelõttem egymás után sorozatban, mert képtelen volt megtanulni, hogy mielõtt egy ajtón ki/bemegyünk, nem árt kikukucskálni rajta, illetve ha nem kukucskálunk, hanem csakúgy vaktában ki/bemegyünk, akkor azt az ujjunkat a paprikaspray gombjára erõsen rányomva tegyük - egyszercsak elkezdett hápogni, hogy "Love_Buzz már megint ugyanott lõtt le", és akkor jött Vér Petike, aki elkezdett egyetérteni vele, aztán jött Vér Jánoska, aki szintén egyetértett, és a végén az összes béna szerencsétlen noob egyetértett velük, engem meg kivágtak. Ilyesmi nem egyszer történt, és nem kétszer. Aztán egyszer találkoztam egy amerikai sráccal, akit már szinte sajnáltam, mert kb. 40-szer lõttem le sorozatban. Mondta, hogy kb. 1 éve játszik õ is, és nem is keveset, és tökre szeretne profi módon játszani, meg h tök jól bánok a Surpressed SMG-vel, és õ is meg akarja ezt tanulni, stb...és nem kezdett el hápogni, meg kurvaanyázni, mint Vér Istvánkáék...

Igen vannak ilyen szerverek. Én kb 1éve vettem meg a játékot, nagyon tetszik a háború része én sem néztem utána a dolgoknak hogy is megy ez. Csak azt vettem észre hogy kirúgnak egy szerverrõl, pedig semmi mást nem írtam be a gg-n kívül nem tudok angolul, mert engem még oroszul tanítottak, utánakeresgéltem a neten az adminnal eggyidõs gyerekem van. nem kezdõztem inkább még mulatságos is mikor valaki bénázik.Igen vannak ilyen szerverek nem tetszik nekik hogy rakétázol, vagy bármi olyan dolgot csinálsz amit az õ egójuk elviselne. Idiótáznak kitalálják hogy spawnkiller vagy kikezdenek, ha tudnak, ugyanis nem úgy játsszol ahogy õ szeretnék õ nekik az tetszik hogy beülnek a tankba és ne bántsd õket,belemacskásodnak a tankba annyit ülnek benne és írtják a népet, ostják az észt,ezáltal nõ az egójuk, nõ a statjuk és te nem tehetsz semmit mert õk bérlik a szervereket. Háborúba orosz szerverekre menj ha jót akarsz játsszani igaz néha laggol, de nem egó ovodások mondják meg hogy hogy játsszál azzal a játékkal amit pénzen megvettél. Van 1 Official háborús szerver de csak torlan van, ott is úgy játsszol ahogy akarsz.
Engem EPIC MIDWAY WARFARE #1-5 és Raptor szerverekrõl rugtak már ki, annyit azért értek angolul mert bántottam a tankokat csúnya avrillal és 22éves óvodások ezt nem tudják elviselni.Vagy ha kezdõ vagy és nem rakétázol nyugodtan mehetsz ezekre a szerverekre is tölteléknek, mert azt megfigyelõ módban láttam, hogy ha nem bántod a tankukat azt díjazzák. Úgy van beállítva ezeken a szervereken mintha csalás lenne hogy te megvéded magad a jármûvek ellen. Valószínû ezért nem játsszanak sokan vele, pedig grafika gépigény hangulat nagyon jó!
Itt már valaki írta hogy orosz szervereken szokott lenni, nem csodálom ott még egyszer sem rúgtak ki 1 év alatt nem is tudom mi indokuk lenne.Ha ezt elõbb tudom hogy ezek bérlik ezeket a szervereket én sem mentem volna oda egyszer sem. Üdv! Jó hentelést!
nem olvastam utána, örültem, hogy egyáltalán elindult vele a játék.
mindenesetre elég ocsmány szvsz
RelakS
Nem csoda. Ha utána olvasnál, tudnád, hogy alaposan változik a menü. Lásd: Szénszálas textúra

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE