4006
  • underground2
    sziasztok!
    egykérdésem lenne hogy egy letöltött pályának a fájlait hová kell pakolni,ha valaki részletesen leírná nekem, hogy hová kell tenni őket annak nagyon megköszönném!
  • ZÓÓÓcsi
    Jól gondolod!
  • SZilaJMaGGoT
    Üdv, jól gondolom, hogy elég csak a legutolsó(2.1) patchet felrakni, vagy az összeset felkell szépen egymás után??
  • ZÓÓÓcsi
    Hú erre én is rácuppanok.
  • DarkSector
    vász isz diszk?
    bemenni??? miért felétek nem jár postás?
  • Pretorian
    Áhh, nincs az az isten hogy én ilyen melegben bemenjek a szerkesztőségbe. :P
    Inkább lezúzok a leközelebbi Relaybe aztán ott csak lesz még.
  • DarkSector
    lehet kérni ha beszolsz a szerkesztőségbe.
    ezért tettem be a linket.
    gogogo, amig van nekik, addig telefonálj.
  • Pretorian
    Gondoltam veszek egy GoW-osat, de elkapkodták az összeset, az utolsó UT-set hoztam el fél kilenckor a helyi újságostól haveromnak.
  • DarkSector
    jah meg a linket is elbasztam azért legyen itt ha valaki még nem tudta megvenni hivja a gémsztár szerkezstőséget, mert lehet tőlük is rendelni!!!
    link javítva.
  • tototto
    kicsit levagy maradva már kitárgyaltuk :D
  • DarkSector
    INGYEN a BOLTI verziós Unreal Tournament a gamestar ujsággal!!!!!!

Van Gears of War is!!!!!

llllllllllllllllllllooooooooooooolllllllllllllllllllll 1995ft-ért ingyen játék....
  • Doom 4
    ja majd ha megvettem mehetünk 1üt:P
  • Bence94
    Üdv! Majd lesz gs akció aztán remélem betudom szerezni a játékot.Ha sikerül majd szeretnék egy magyar multit tolni mert én a multi betaval toltam de szar volt.
  • Pretorian
    Más: Valmi faszájos full modot tud még valaki esetleg az említetteken kívül?
  • Pretorian
    The Haunted nagyon nagy fun.
  • Pretorian
    Csütörtöktől magyar player dömping várható az UT szervereken a Gamestar akciója miatt. Hú, már alig várom hogy megteljenek a szerverek 900-as pingű nOObokkal. XD
  • tototto
    én nem tudok róla de szerintem napokon belül
  • ZÓÓÓcsi
    Faszán néznek ki ezek a mapok. Már alig várom... Az összes cbp pack megvan, legjobb pályákat ők csinálják.
    Lehet tudni mikor lesz kész?
  • tototto
    1999 - Unreal Tournament (unreal engine 1es motorral)
    2003 - Unreal Torunament 2003 (unreal engine 2es motorral)
    2004 - Unreal Tournament 2004 (igazából nagyon hasonlít a 2003asra csak megjelent az onslaught játékmód a járművekkel, de éppen ezért bár külön árulták, de igazából egy kiegészítő, ezt szerették volna ut2nek csak nem volt kész időben, és ezért lett a nevük 2003 illetve 2004) (unreal engine 2.5 ös tovább fejlesztett motor)
    2007 - Unreal Tournament 3 (ez az igazi 3. rész habár sorrendben a 4.) (unreal engine 3.0ás motorral)
  • steweee
    tehát akkor ez után (ut III) már csak az ut 2004 jelent meg? az is 5 éve volt akkor...
  • tototto
    én GOW miatt megveszem a gamestaret pedig sose veszem
    azért GOW mert UT3 megjelenés napjától itt pihen nálam, előrendelő voltam
    viszont annak akinek egyik sincs meg mindenképpen az UT3at ajánlanám inkább, elvégre az egy nagyon jó multi játék rengeteg!!! mappal és akár single player modokkal mint a THE BALL, vagy a THE HAUNTED
    a multi miatt sokkal időtállóbb, szóval szerintem jobb választás

kis kedvcsináló a hamarosan megjelenő Community Bonus Pack 3 volume 3-hoz
    új játékmódként visszatér a domination, nagyon faszán néz ki hogy a pálya kinézete attól függ ki birtokolja éppen az adott pontot :)
  • SZilaJMaGGoT
    Vedd meg mind2-t, én ezt tervezem... :D (így 4k-ért meglesz mind2-t játék, különben külön külön is többe kerülne. Max nem mész hétvégén bulizni, hanem játszol... :D)
  • Doom 4
    mámint gamestart
  • Doom 4
    na szerintetek ezt vagy a gow osat vegyem?
  • Zomil
    tessék
  • steweee
    bazz, majdnem írtam egy szépet....

ahogy megjelentek a játékok. mert nem nagyon érek rá pár éve játszani. de most elővettem a sorozatot, és az ut és ut2003at nyomom
    tudom hogy utána megjelent az ut2004, meg is van kiegekkel együtt vhol dvdn, majd előkotrom. de utána is jelentek meg mások, és kíváncsi vagyok mik azok, mert ki akarom próbálni. és szeretném az időrendi sorrendben kipróbálni őket....
  • terribad
    cd-n, dvd-n, digitális letöltéssel.
    vagy mire érted a hogyot? a megjelenés sorrendje az amit írtál.
  • steweee
    jó az most mindegy
    pcre hogy jelentek meg?
  • terribad
    pc-n nem
  • steweee
    vki leírnán nekem hogy a különböző epizódok hogy jelentek meg?
    alap ut
    ut 2003
    ut 2003
    ut III
    ?
    jól írom, és jelent meg más rész is?
  • balee4
    megéri sztem, ennyit költeni? 2k a GS, amúgy is mindig megveszem a magazint.
  •  castor
    van ám!
  • Fehercsoki
    Ehez van pálya szerkesztő?
  • Pretorian
    lol, 5 napja vettem eredeti UT3-at. GoW-ra lehet hogy befizetek, mondjuk nem a multi miatt.
  • terribad
    gears miatt kár ennyit költeni, kb senki se játszik vele online, elvétve van 1-2 server, és ahhoz is elég cd galaxisban a club gamet megvenni 890 forintért, a kulcs jó hozzá.
  • balee4
    Bolti dobozos verziót adnak az újság mellé (tokkal, kézikönyvvel mindennel), ennyiért kihagyhatatlan. Mivel az UT 3 nekem is megvan, a GoW-t veszem meg.:D
  • HeadHunter86
    Ajnye. Ráadásul Gears Of War a másik. Mivel UT3 már megvan...
    Hmmm. Meggondolandó.
  • Daell Drow
    Akinek nincs meg még az UT3 az most megveheti jovo csutortokon olcsobban.
  • grebber
    Unreal Tournament 3: Extreme Physics Mod-ról van valahol videó hogy néz ki?
  • Blacksheep333
    Kösz szépen, segített!
    Nem vettem észre, hogy a Dokumentumok mappába is telepített.