Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
BattleTag: zydar#2910
ez a játék kb. az egóról szól, ebbe jobb ha beletörõdtök. ha szerencsésen legyaksz egy magát (nem véletlenül) nagyra tartó embert, akkor az teljesen egyértelmû, hogy berág, én is berágok, ha lenyom egy csíra, mindenki berág rá...
szóltak már be nekem is, válaszoltam azt ennyi, kész, de ebbõl problémám még sosem adódott.
sokszor nincs is ennél idegesítõbb játék, de pont ezt szeretjük benne. 😊
feltettem egy régebbi nv drivert, de nem sokat segített az sem
Botokról: MapMixer - ezzel a mutatorral lehet állítani a botok tulajdonságait. Fullra húzott botok mester fokozaton (nem kell magasabb) egy legyet is lelõnek az orrodról 2 km-rõl. Iszonyat kemények, rendesen kihívás ellenük játszani, sokszor el is vertek minket rendesen, bár tesómmal nem vagyunk kezdõ játékosok (jó nem is profik). Tudom még így se helyettesíthetnek egy hús-vér embert, de piszok kemények lesznek, próbáld ki! Godlike-ra nem is merjük feltenni a fokozatot. Lan-on toljuk, én vagyok a szerver, nincs kick, meg lag, egyszóval normálisan lehet játszani.
Nem tudjátok hogy miért áll le a játék hogy ha felmegyek egy war szerverre?
Az lenne a kérdésem, hogy UT3-ban megoldható, hogy már egyszer beregisztrált játékhoz új accot kreáljunk? A fórumon cserélnénk egy sráccal, de nem tudja se õ, se én, hogy megoldható-e, viszont csak akkor van benne, ha tud újat csinálni. Elõre is köszi a választ.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
egyébként nem warfare, hanem vctf map.
A demóban az volt az egyetlen játszható Onslaught map.
Epicnél imádják a régi fasza mapokat újra elkészíteni az éppen aktuális UT-hez.
Egyébként ott van pl. a Suspense, amit mindenki benchmarkozáshoz használ, és talán azon tolják a legtöbben a Warfare-t is...huladék egy map (szvsz)...túl kicsi, tök feleslegen vannak benne a jármûvek, a tüzérségrõl nem is beszélve. Hoverboard bõven elég egy ilyen pici maphoz.
Ha Warfare, akkor a legyen Warfare, hurkanagy mapokkal.
UT3 szervereket...
A játék szépségét, a "játékélményt" pedig igyekszem megfelelõ mennyiségû taktikával vegyíteni/növelni, hogy a statok is jók legyenek, és élmény is legyen a játék.
Üdv!
Ezért van pl. az, hogy bizonyos játékokban bizonyos szervereken bizonyos fegyvereket/eszközöket tiltanak.
Az ilyen emberek mindig azon hápognak, hogy "Love_Buzz .45 SMG -vel lõtt le", majd keresnek egy olyan zugot, ahol nehezen (vagy egyáltalán nem) lehet õket kiszúrni, ott sátrat vernek, és lelõnek egymás után 30 embert.
Én ilyenkor nem kezdek el hápogni, mert tudom, hogy ez is csak egy taktikai húzás, legyen bármilyen primitív is. Akkor van baj, ha valaki csak ennyire képes, és mellé még hápog is, és másokat savaz nonstop, mert azok akár bonyolultabb, akár vér egyszerû (de mindig változatos) taktikai húzásokkal folyamatosan a padlóra küldik.
Jahh, és ne feledjük, hogy az ilyen emberek ugye természetesen hajlamosak a csalásra, és a hazudozásra is...😄
Engem anno SWAT 4-szerverekrõl dobáltak ki elõszeretettel, egyszerûen azért, mert jól játszottam.
Sosem csaltam, nem szegtem meg szabályokat, nem tettem semmi olyasmit, ami indokolttá tette volna, hogy kidobjanak az adott szerverrõl. Egyszerûen jó voltam, és ennyi. Rohadt sokat játszottam, és olyan szintre fejlesztettem a tudásomat, hogy szinte mindig elsõ voltam a szervereken.
Reflexbõl gyilkoltam: egy rövid sorozat egy ember. Aztán mindig úgy kezdõdött a balhé, hogy Vér Istvánka - akit huszonhatodszorra is lelõttem egymás után sorozatban, mert képtelen volt megtanulni, hogy mielõtt egy ajtón ki/bemegyünk, nem árt kikukucskálni rajta, illetve ha nem kukucskálunk, hanem csakúgy vaktában ki/bemegyünk, akkor azt az ujjunkat a paprikaspray gombjára erõsen rányomva tegyük - egyszercsak elkezdett hápogni, hogy "Love_Buzz már megint ugyanott lõtt le", és akkor jött Vér Petike, aki elkezdett egyetérteni vele, aztán jött Vér Jánoska, aki szintén egyetértett, és a végén az összes béna szerencsétlen noob egyetértett velük, engem meg kivágtak. Ilyesmi nem egyszer történt, és nem kétszer. Aztán egyszer találkoztam egy amerikai sráccal, akit már szinte sajnáltam, mert kb. 40-szer lõttem le sorozatban. Mondta, hogy kb. 1 éve játszik õ is, és nem is keveset, és tökre szeretne profi módon játszani, meg h tök jól bánok a Surpressed SMG-vel, és õ is meg akarja ezt tanulni, stb...és nem kezdett el hápogni, meg kurvaanyázni, mint Vér Istvánkáék...
Engem EPIC MIDWAY WARFARE #1-5 és Raptor szerverekrõl rugtak már ki, annyit azért értek angolul mert bántottam a tankokat csúnya avrillal és 22éves óvodások ezt nem tudják elviselni.Vagy ha kezdõ vagy és nem rakétázol nyugodtan mehetsz ezekre a szerverekre is tölteléknek, mert azt megfigyelõ módban láttam, hogy ha nem bántod a tankukat azt díjazzák. Úgy van beállítva ezeken a szervereken mintha csalás lenne hogy te megvéded magad a jármûvek ellen. Valószínû ezért nem játsszanak sokan vele, pedig grafika gépigény hangulat nagyon jó!
Itt már valaki írta hogy orosz szervereken szokott lenni, nem csodálom ott még egyszer sem rúgtak ki 1 év alatt nem is tudom mi indokuk lenne.Ha ezt elõbb tudom hogy ezek bérlik ezeket a szervereket én sem mentem volna oda egyszer sem. Üdv! Jó hentelést!
mindenesetre elég ocsmány szvsz