7 Sins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Kár pedig kurva jó játék!Csak ez hiányzik már hozzá!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

leslieboy
Sajnos még nincs!Úgy tudom..

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

nagykispeter
Nincs hozzá valamilyen mod ami lekapja a ruhákat?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

jakewyler
mekkora a gépigénye?

Harly18
http://spacetarget.com/games/pc_7_sins.shtml

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

na igen, és pontosabban? mert én ugy tûnik nagyon ökör vagyok
Harly18
gamecopyworld
gameburnworld
google

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Szépjónapot!

Ha valaki esetleg beírná honnan lehet valami NOCD -t lekaparni örök hálám kergetné.

elõre is köszike
a japán mesternek is elnyertem a bizalmát de semmi nem törénik? vagy a japánnal hol kel beszélni és mit?
a harmadik személy(teszt) az maga a japán mester.

hali egy olyan kérdésem lenne hogy a kombat klubnál amikor átkell menni 3 teszten ott nekem sikerült mind1ik még a kisfõnök is gratulál nekem de a nagyfõnök meg nincs sehol mit kell még tennem hogy az elõkerüljön?
hát ezt lekéstem, mert már átmentem a köv pályára, és nemlehet visszamenni elõzõbe<#wow3>

1000 dolcsit kell gyûjteni, de nem csak egyszer, hanem minden embertõl külön-külön. szóval 5000 dollárral kell visszamenni a szakácshoz. Ennek nagyon fog örülni és minden bájitalát neked adja. innét már egyszerû az ügy. Én végigmentem 200%-ig és úgy mentem tovább.
mikor pár lehetne további pályára menni.. 120%- nál, a defranc aztmondja, gyûjtsek 1000 dollárt, az meg is van, de nem ad semmilyen tárgyat! mit kell itt csinálni?

hát ez király. mikor odadtam, minden érdeklõdési kör érdekelte az emberemet:D
Kösz!

Üdv!

Már rájöttem. Addig nem fog adni semmit amig valamelyik asztalnál nem teljesited a tetriszes játékot. Ha a kajatetriszt megcsinálod 100 pontra mehetsz a szakácshoz és már adja is a cuccot.
Jó szórakozást!
Hmm... érdekes! Csak 3 beszédtéma van és a "How can I help you" vagy valami ilyesmi szöveg választásával adta. Na nem látványosan a kezedbe nyomja (vagy lehet, hogy úgy nem arra figyeltem), hanem ha dumálsz valakivel, akkor megkapod a duma-témák között... Értelemszerûen NEM ezzel kell indítani! Akkor kell használni, mikor már nem tudod följebb vinni a kapcsolatot - gondolom én!
Gyanítom, az sem mindegy, hogy kinél mit kell használni!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

nekem nemadott semmi iylet a francia<#szomoru1>

köszi ezt kiprobálom
A szakácsot kérdezve, kapsz valami speciális dolgot, amivel gyorsabban építhetõ föl a kapcsolat. Hogy mi volt az elsõ, azt már nem tudom, de a kövérkés, kopaszodó assz'em fekete fickón próbáltam ki és majd 2 egységet ugrott a viszonyunk! Az ürge is a fiúkra indul be <#guluszem1>, sz'al kimaxolni (szépenjólmagyarul) a hûtõben lehetett, de csak plátói alapon! <#miaz>
Ekkor kaptam pár %-ot, mert a kopasz megígérte, hogy jó kritikát ír az étteremrõl...

A következõ beszélgetés után a szakács egy "szerelmi bájitalt" adott...
Eddig jutottam tegnap este.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

haliho!!!!!!!!!!

él még itt valaki??????????????????
dettó!<#wow3>

Hello!

Én is a szakácsos pályán vagyok, de nem jutok semmire. 0%-on vagyok, a kapcsolatokat csak egy bizonyos szintig tudom felvinni. Utána azt irja, hogy kérdezzem meg a szakácsot (már ha jól értem), de az nem mond semmi extrát. Mit csináljak? Segitsetek légyszi.
+ oldva 200%-osan jön a Trust Corp.....
Duddits
Vidd föl lakásra... Vagy nem tom. Azon a pályán még nem jártam.

Üdv!!!

Mit kell csinálni a szakácsos pályán 80% nál tartok ........hogyan tovább????
Azt tudom ,hogy a szakáccsal fulra fel kell tornázni egészen a kapcsolatig én most baráti szinten vagyok vele...
Duddits
Nem kell hozzá.

nem tudja valaki a CD-key-t????
Duddits
Akkor aki megvehette, föltölthetné. <#nyes>

Csacsi
Itt nézd meg.

Kicsit görgess lejjebb.. :) Ott a 7sins-nél láthatod, hogy szállíthatóság azonnal, tehát lehet már kapni.

Ennyit errõl :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Duddits
Rendelhetõ...

Csacsi
CD-galaxisban már kapható/rendelhetõ a teljesen magyar változat.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Duddits
Ááhh vazz. Megfog!

Magic Boy
Több helyen olvastam,hogy Magyarul is megjelenik és azthittem már kinnt is van!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Duddits
Hát nem tudom te honnét tudsz arról, hogy van magyar verzió... Esetleg belsõs vagy? Mert én úgy tudom, hogy csak készítik a magyarítást, és majd úgy adják ki.

Magic Boy
tudok rolla,hogy van Magyar verzió is,de az enyém Angol!
Jó játéknak tûnik,de a gyenge Angol-om miatt a tuttorialt se tudom végigcsinálni!

Duddits
Seven-M gondozásába elvileg teljesen magyarúl jön ki.

Magic Boy
A játék magyarosításárol tud valaki valamit?

Duddits
Úgy, hogy amit elvesz, azt a gép összeadja és majd összesíteni fogja...

de ha elveszi, akkor hogyan lesz 5000-rem?

Duddits
Jah! Amúgy nem baj, hogy elveszi. Azt mindig is megfogja csinálni. Amúgy a végén, mikor már valamennyire haverok vagytok, menjetek a kamerafigyelõhõz, és van egy opció. Nem tudom mi az, de mikor rányomta, viccbõl azt mondta a csávókám, hogy a felvételeket rakjuk föl a netre. <#nyes>

a fõnök állandóan lenyúlja a pénzt! Mit lehet csinálni, hogy ne vegye el? barátkozzak össze vele?

Duddits
Mindig mentsél! Sokszor kell menteni!

Fenrir
lol én mindig ott baxom el, hogy párbeszéd közben vmelyik mutatóm a maxra megy és utána ugyebár megkergül a hõsünk, mire meg visszajön addigra a kapcsolatmutató megint alapon van :(

amúgy egyértelmû hogy melyik a férfi, már a hangjából is hallatszik bár nekem a dagadt "nõ" is gyanús :)

A halál csupán a kezdet...

Duddits
Nekem némelyik csaj a próbafülkébe is adott pénzt 2 kúrás között. <#nyes>

Fenrir
hát nem egy könnyû játék

hogyan lehet összekaparni az 5000 pénzt gyorsan?

A halál csupán a kezdet...

Duddits
Nah! Én már megszereztem az Eden Club-ot. Ki, hol tart?

Duddits
Nah, én is kipróbáltam. <#nyes> Elég érdekes, de jót szórakoztunk haverral! A néger csajjal már majdnem sikerült szerelembe esni. <#nyes>

NuCLEARScoRp
Mindig is szántam a Sims és NFS utánzatokat....<#levele><#levele><#levele>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Csacsi
Hiába adok el mindenkinek mindent a boltban a fõnök állandóan elveszi, mit lehet csinálni ez ellen?