7 Sins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ha valaki esetleg beírná honnan lehet valami NOCD -t lekaparni örök hálám kergetné.
elõre is köszike
Kösz!
Már rájöttem. Addig nem fog adni semmit amig valamelyik asztalnál nem teljesited a tetriszes játékot. Ha a kajatetriszt megcsinálod 100 pontra mehetsz a szakácshoz és már adja is a cuccot.
Jó szórakozást!
Gyanítom, az sem mindegy, hogy kinél mit kell használni!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ekkor kaptam pár %-ot, mert a kopasz megígérte, hogy jó kritikát ír az étteremrõl...
A következõ beszélgetés után a szakács egy "szerelmi bájitalt" adott...
Eddig jutottam tegnap este.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
él még itt valaki??????????????????
Én is a szakácsos pályán vagyok, de nem jutok semmire. 0%-on vagyok, a kapcsolatokat csak egy bizonyos szintig tudom felvinni. Utána azt irja, hogy kérdezzem meg a szakácsot (már ha jól értem), de az nem mond semmi extrát. Mit csináljak? Segitsetek légyszi.
Mit kell csinálni a szakácsos pályán 80% nál tartok ........hogyan tovább????
Azt tudom ,hogy a szakáccsal fulra fel kell tornázni egészen a kapcsolatig én most baráti szinten vagyok vele...
Kicsit görgess lejjebb.. :) Ott a 7sins-nél láthatod, hogy szállíthatóság azonnal, tehát lehet már kapni.
Ennyit errõl :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Jó játéknak tûnik,de a gyenge Angol-om miatt a tuttorialt se tudom végigcsinálni!
amúgy egyértelmû hogy melyik a férfi, már a hangjából is hallatszik bár nekem a dagadt "nõ" is gyanús :)
A halál csupán a kezdet...
hogyan lehet összekaparni az 5000 pénzt gyorsan?
A halál csupán a kezdet...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)