7 Sins

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs benne de amugy rájöttem
nézd meg az options controlst,ki emlékszik már az irányítógombokra?

hülye kérdés<#felkialtas>

sziasztok Én most töltöttem le a sins 7et tudom hogy hülye kérdés de az elején hogyan lehet a csajjal beszélni? mik az irányítógombok?
elõre is köszi:R
Ancsee
mondjuk igaz. csak meg kérdeztem :/

minek?.....mi értelme lenne?...

Ancsee
Nincsenek hozzá csalások ?<#buck>

Nem,egyszerû a megoldás ne menj oda

circa
3. fejezetben visszamentem a ruhaboltba és egybõl ott állt a fõnök az ajtóban és elszedett tõlem egy rakat pénzt amit nem is ott gyûjtöttem, nem lehet ezzel valamit kezdeni? Hazavágni a fõnököt, vagy megvenni a boltot?

Felejtsétek el az msn címem ne keressen senki se mert nem érdekell ez a játék hagyatok lógva köszi
A célod, hogy 5000 dollárt és 100 pontot gyûjts. elõször próbálj meg eladni apróbb dolgokat. Van egy gazdag spiné bundával a vállán. Vele kell dugni a próbafülkében és tõle kérhetsz érte pénzt. Így a leggyorsabb

Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD

qtab986
A játék elején vagyok.A Suks-ban dolgozok.156%-on vagyok.Onnan csak haza mehetek otthonról meg a Suks-ba.Hogyan lehet tovább lépni a következõ fejezetre?

Lehet valahogyan magyarosítani az angol verziót?

jah ha valakinek kérdése van a játékkal kapcsolatban nyugodtan felteheti,régen sokat játszottam és végig vittem vagy 2 szer,nagyon jó humora van:D

tanuljatok meg angolul.lol

Helló mindenkinek! Nekem is az angol verzió van meg sajnos, amivel küszködök már egy ideje. Légyszi küldje már el valaki a magyar fájlokat e-mailben. Elõre is köszi...

[email protected]
skyli991
tud vki adni a magyar változathoz nude patchet?<#vigyor5><#alien2><#vigyor2>

Akinek meg van a magyar változat csak annyit kéne tennie hogy elküldi nekem a magyar fájlokat és én elküldöm a többieknek akik kérik.
[email protected]
Ha megszereztem a magyar fájlokat majd írok.

Valaki magyarosítást vagy a magyar fájlokat tegye már fel valahova vagy itt az msn címem [email protected] és küldje el msn-en!!!THX
Pukkandur
Sziasztok,

Légyszi akinek megvan nekem is küldje már el a nude patch-et! köszi elõre is. [email protected]

heló!
eltudja nekem küldeni valaki a Nude pathct?
a cím:[email protected]
elõre is köszi!
Továbbra sincs magyarosítás? Bizti nem olyan nagyon a fájlok hogy ne lehetne feltenni valahová... :( ezt utálom a magyarul megjelent játékokban... ezekhez nem csinál senki mert minek, úgyis van, akinek meg angol verzió van az meg szívjon.
Nekem angol van... ahhoz ha hozzárakom a magyar ver. fájlokat akkor mükdöik? és úgy még tudok patch-et hozzárakni ?

sziasztok !

nagy méretûek azok a megyar fájlok ?
meglehet oldani hogy átkülditek vagy fennt van valahol ?

vagy ide is felrakhatn vki a fájlokat

HAli ha vki tudna nekem abban segíteni, hogy a program magyar nyelvû fájljait elküldené a [email protected] azt meg köszönném
Hello!
én mostanában játszok ezzel a gammel szerintem már a végén járok, a Dream nevû pályán, ahol a Final test küldetésben vagyok, ellvileg a csajokat fel kell öltötztetni valami sexy cuccba aztán le fotózni õket nah de nem akarnak be állni a gép elé... mindegyiknek egy konrét cuccaban kell lennie vagy mi??
Trebel!!! Ami neked megvan patch, az a magyar verzióhoz mûködik?
de nem mûkszik:(
Megszereztem már
Sikerült!
Akinek van nude patch-e az elküldené?
Köszi
[email protected]
Helló!
Letöltöttem a game-t de nem a akar mûködni. Kihúztam a cd-romokat, megnéztem starfuckerrel, de így is error. Failed to identify...
Nude pathc nálam!

Valaki aki tüdja terjeszteni az dobjon meg egy e-mail címmel és küldöm.
ibrik
Már a Játékmagyarítások fóruma topikban is írtam, hogy nincs hozzá külön magyarítás, mert a játék megjelent magyarul.
7 Sins magyarul a SeVeN M-tõl

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Valaki nem tudna feltenni valahova a magyarítást!?
help me
a második pályán mit kell tenni? már a csajjal passionon van mindíg de jön az a köcsög és elkezd bunyózni de mi a küldetés célja?
igen de nem teljesen
Csacsi
én úgy emlékszem, hogy levetkõznek.....már régen játszottam.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kár pedig joó<#merges2><#wilting><#wow1>lenne
nagykispeter
nincs

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

kellene egy patch amivel lelehet a csajokról a ruhát szedni!
van ilyen?
Tölts le hozzá NOCD crack-et.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ddomi87
Lécci vki help!

ööö...retekegér...!

ddomi87
mmost szedtem le torrenten-régi gamerbe találtam meg...és protect systemes.kihúztam a cdimet de akkor se megy...mi a fszt csináljak...HELP!

ööö...retekegér...!

Hé sasok !

Ha valakinek megvan a magyar verzió akkor töltse már fel pld a rapidshare-re!
THX!
Waterhorse
Nekem akkor sem ad semmit, ha teljesítem a tetriszest, mindenkinek felvittem a szintjét amennyire lehetett, ennél többet nem tudok.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

tud valaki arrol hogy honositást honnan lehetne letõlteni?

Sziasztok
Nem lehet olyat csinálni hogy csak a szöveg legyen magyar?Nekem már az is jó lenne!Esetleg akinek megvan magyarul a fileok bizti felülirhatóak!Nem?
valaki lécci segítsen!! megáll a telepítõ egy bizonyos fájlnál!! próbáltam winrarral javítani meg tesztelni de nem jelez hibát!! tanácstalan vok! vki please!!
nagykispeter
Azzal vége a játéknak mikor a csajjal aláíratom a szerzõdést,vagy mit?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Oldal 1 / 4Következő →