167
7 Sins
-
#87 Rendelhető... -
#86 CD-galaxisban már kapható/rendelhető a teljesen magyar változat. -
#85 Ááhh vazz. Megfog! -
#84 Több helyen olvastam,hogy Magyarul is megjelenik és azthittem már kinnt is van! -
#83 Hát nem tudom te honnét tudsz arról, hogy van magyar verzió... Esetleg belsős vagy? Mert én úgy tudom, hogy csak készítik a magyarítást, és majd úgy adják ki. -
#82 tudok rolla,hogy van Magyar verzió is,de az enyém Angol!
Jó játéknak tűnik,de a gyenge Angol-om miatt a tuttorialt se tudom végigcsinálni! -
#81 Seven-M gondozásába elvileg teljesen magyarúl jön ki. -
#80 A játék magyarosításárol tud valaki valamit? -
#79 Úgy, hogy amit elvesz, azt a gép összeadja és majd összesíteni fogja... -
Christian #78 de ha elveszi, akkor hogyan lesz 5000-rem? -
#77 Jah! Amúgy nem baj, hogy elveszi. Azt mindig is megfogja csinálni. Amúgy a végén, mikor már valamennyire haverok vagytok, menjetek a kamerafigyelőhőz, és van egy opció. Nem tudom mi az, de mikor rányomta, viccből azt mondta a csávókám, hogy a felvételeket rakjuk föl a netre. -
Christian #76 a főnök állandóan lenyúlja a pénzt! Mit lehet csinálni, hogy ne vegye el? barátkozzak össze vele? -
#75 Mindig mentsél! Sokszor kell menteni! -
#74 lol én mindig ott baxom el, hogy párbeszéd közben vmelyik mutatóm a maxra megy és utána ugyebár megkergül a hősünk, mire meg visszajön addigra a kapcsolatmutató megint alapon van :(
amúgy egyértelmű hogy melyik a férfi, már a hangjából is hallatszik bár nekem a dagadt "nő" is gyanús :) -
#73 Nekem némelyik csaj a próbafülkébe is adott pénzt 2 kúrás között. -
#72 hát nem egy könnyű játék
hogyan lehet összekaparni az 5000 pénzt gyorsan? -
#71 Nah! Én már megszereztem az Eden Club-ot. Ki, hol tart? -
#70 Nah, én is kipróbáltam. Elég érdekes, de jót szórakoztunk haverral! A néger csajjal már majdnem sikerült szerelembe esni. -
#69 Mindig is szántam a Sims és NFS utánzatokat.... -
#68 Hiába adok el mindenkinek mindent a boltban a főnök állandóan elveszi, mit lehet csinálni ez ellen? -
#67 Nem tudtok nude patch-ot a játékhoz? -
KNORBI #66 nektek magyarul van meg a játék? Ha valakinek igen, akkor megtenné, hogy a magyar fájlokat ideadná? -
#65 bazz... akkora uninstall...
kezelhetetlen sims szerű szar -
V Carter #64 köszi -
#63 Lopj ékszert a pultból, ill. hódítsd meg a nőket, utána csak úgy veszik tőled a drágábbnál drágább cuccokat.Meg lehet a pénztárcájukból is lenyúlni pénzt, meg a főnök irodájából, stb,..... -
V Carter #62 Nekem csak ma jött le,de már a második pályán elakadtam.Sehogy sem tudom összeszedni a 5000-t.Van rá valami trükk? -
#61 Nah most jöttem haza. Asszem én is meglesem! -
#60 Nagyon beteg a játék, már vagy 6órát nyomtam egyfolytában :D Nem lehet abbahagyni :D Kéne hozzá nude patch :D Az a jó, hogy nem kell sokáig fűzni a lányokat :D -
Coolfire #59 Valószínű,hogy töltéskor crc-s lett valamelyik file.Ha rar darabkákban szedted,futtasd le a WinRar tesztet,amelyik hibás szedd le újra.Nekem feltelepült rendesen,de kár volt.Sajnos ez is olyan mint a többi Sims-klón,egy kalap szamócát sem ér(ez az én magánvéleményem). -
ceas #58 Szóval az install 3/4-nél, valami descargo.rws 37%-os extractjánál-nál: "Extract:error writing to file descargo.rws" hibaüzenettel leáll, másnál is van ilyen??? -
#57 még sajnos nem... -
#56 Nekem most jött le...majd otthon kipróbálom...kíváncsi vagyok milyen...bár nem hinném, hogy sokáig leköthet a virtuális csajozás...mert este jön a kedvesem....úgy sokkal jobb :DD -
#55 Próbáltad már?
Esetleg valaki látta már a magyar verziót? -
#54 reloaded verzió megjelent!!! -
Wheeler #53 Ebbena játékban van szűz csaj?:D -
#52 Hehe! A GTR-t is kiakartáák fél évvel ezelöt... -
#51 Itt láthatod:
http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=list&special=2
Ott van mellette a magyar zászlós karika, de ha ráklikkelsz a "magyar nyelven" menüpontra, akkor ott is láthatod. Az info szerint még júliusban ki akarják adni. -
#50 Tényleg tervezi? Akkor egy darabig nálunk nem lesz egy darabig... -
#49 Mert nálunk a sevenm kiadó magyar nyelvű verziót ad ki. Valószínűleg, akkor ők készítik a magyar nyelvű lokalizációt és nem a játék eredeti kiadója.
Azért a Sims 2 is megjelent magyarul és azt már az eredeti kiadó, az EA készítette. -
#48 Dehogy is!