7 Sins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nektek magyarul van meg a játék? Ha valakinek igen, akkor megtenné, hogy a magyar fájlokat ideadná?
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
bazz... akkora uninstall...
kezelhetetlen sims szerû szar
kezelhetetlen sims szerû szar
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
köszi
Lopj ékszert a pultból, ill. hódítsd meg a nõket, utána csak úgy veszik tõled a drágábbnál drágább cuccokat.Meg lehet a pénztárcájukból is lenyúlni pénzt, meg a fõnök irodájából, stb,.....
Nekem csak ma jött le,de már a második pályán elakadtam.Sehogy sem tudom összeszedni a 5000-t.Van rá valami trükk?
Nagyon beteg a játék, már vagy 6órát nyomtam egyfolytában 😄 Nem lehet abbahagyni 😄 Kéne hozzá nude patch 😄 Az a jó, hogy nem kell sokáig fûzni a lányokat 😄
Valószínû,hogy töltéskor crc-s lett valamelyik file.Ha rar darabkákban szedted,futtasd le a WinRar tesztet,amelyik hibás szedd le újra.Nekem feltelepült rendesen,de kár volt.Sajnos ez is olyan mint a többi Sims-klón,egy kalap szamócát sem ér(ez az én magánvéleményem).
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szóval az install 3/4-nél, valami descargo.rws 37%-os extractjánál-nál: "Extract:error writing to file descargo.rws" hibaüzenettel leáll, másnál is van ilyen???
Nekem most jött le...majd otthon kipróbálom...kíváncsi vagyok milyen...bár nem hinném, hogy sokáig leköthet a virtuális csajozás...mert este jön a kedvesem....úgy sokkal jobb 😄D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ebbena játékban van szûz csaj?😄
Itt láthatod:
http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=list&special=2
Ott van mellette a magyar zászlós karika, de ha ráklikkelsz a "magyar nyelven" menüpontra, akkor ott is láthatod. Az info szerint még júliusban ki akarják adni.
http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=list&special=2
Ott van mellette a magyar zászlós karika, de ha ráklikkelsz a "magyar nyelven" menüpontra, akkor ott is láthatod. Az info szerint még júliusban ki akarják adni.
Mert nálunk a sevenm kiadó magyar nyelvû verziót ad ki. Valószínûleg, akkor õk készítik a magyar nyelvû lokalizációt és nem a játék eredeti kiadója.
Azért a Sims 2 is megjelent magyarul és azt már az eredeti kiadó, az EA készítette.
Azért a Sims 2 is megjelent magyarul és azt már az eredeti kiadó, az EA készítette.
Tölthetõ a játék!
7 Sins MultiLanguage PC Game
7 Sins No-CD/Fixed Image 09-06-2005
File Archive <2 KB>2 KB>
DAEMON Tools
Alcohol 120% - Free Trail version available!
StarFucker / StarForce Nightmare
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Use StarFucker or StarForce Nightmare to disable access to the CD/DVD Atapi devices or manually Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers.
Mount the 7SINS MINI-IMAGE.ISO CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
Play the Game!
7 Sins MultiLanguage PC Game
7 Sins
File Archive <2 KB>2 KB>
DAEMON Tools
Alcohol 120% - Free Trail version available!
StarFucker / StarForce Nightmare
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Use StarFucker or StarForce Nightmare to disable access to the CD/DVD Atapi devices or manually Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers.
Mount the 7SINS MINI-IMAGE.ISO CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
Play the Game!
Nem kérdeztük a véleményed... Te minden játékot meg bírsz állapítani képek alapján?????? A Toca-nál is ugyen ezt csináltad!
dugószimulátor, jó grafikával?
emlékeztek régen a sony azon dobására, hogy a ps1-hez kiadott egy olyan mellényt, ami minden egyes "bekapott" lövés/ütésnél lök egyet rajtad?😄
haver akart egyet a Tekken3-hoz😄
lassan jön majd az elektromos , 1ujjas kesztyü is:o
emlékeztek régen a sony azon dobására, hogy a ps1-hez kiadott egy olyan mellényt, ami minden egyes "bekapott" lövés/ütésnél lök egyet rajtad?😄
haver akart egyet a Tekken3-hoz😄
lassan jön majd az elektromos , 1ujjas kesztyü is:o
A barátnõm méretei: 1024*768*32!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
én is arról álmodozok, hogy a csajom keresztneve ne .jpg legyen... 😉
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
jókeményvagy 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]