Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
dye kit et találtatok már single ben? vagy lófasz a seggébe a magyar playereknek?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

PiszkosFred
Jobb klikk rajta, gyorsmenuben keresd a nagyitot, aztan ha van azonositasra alkalmas analyzered (vagymi) az inventorydban, akkor azonositja. Vagy jobb klikk az analyzeren, aztan a nagyitot vidd a targyra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

AntiHero
ball klik a tárgyra és a nagyitó ikon. (na persze kell azonosító cucc is)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

[HUN]Crassus
analyzer.....25 paladium/db

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zee21
az a Füles küldi nem ehez tartozik szvsz mert az EMBANKMENT APPoach amirõl te beszélsz az csak a csoklit parkos küldik után jön ergo neki nem kell ez a hülyeség vagymi ELMÉLETILEG

www.818clan.eu

És hogy tudom beazonositani ? 😄

PS3 ID: kolb@szman

AntiHero
level 19 Blademasteremnek vót már vagy 20 Legendje nem sokat hagytam meg😄

[HUN]Crassus
Uhhh pechesek vagytok' be sem merem irni,hogy a 14-es sniperemnek 7db legendaryja van es csak tegnap vagy 5 legendary-t tortem ossze vele,mert "szarok" voltak😛😊
amugy a luck szamit kicsit/nekem olyan 110-120 -as luckom van kb./

hat nem tudom a pisztolyok annyira nem jonnek be, bar van az a poenos az evokeremnek hogy belelosz vkibe egy nyilat es utana 2 mp-vel felrobban az poen

anti hero

Hát igen így raktam össze az orákulumot aztán visszamentem Grean Parkba felébresztettem az orákulumot az meg beleköltözött egy emberkébe és utánna küldenek el minket chocolate park-ba ott el kell kapni a fószert akibe beleköltözött. Beszélsz a mellette álló fószerral az meg valami fülrõl karattyol ami nincs meg azt hol találom.
Bocs de értelmesebben nem tudom leírni.
Jól látom hogy a patch eltünteti a mini questeket? (ezt a gyûjtögetõs, plusz tárgyakat dobáló feladatokat)
Vagy csak máshova került?
AntiHero
Grean Parkba van 3 út (death city, Death tunel meg még valami death😄)
Egymás mellet annak majdnem. Mindegyik végén van 1 oltár abból kiveszed a cuccost és kész.

"Helló!
Lenne egy kérdésem a fórum olvasóitól!
A "charing cross station"-be kapok egy küldetést amiben egy bizonyos "Oracle" item-et kell megnyitni.nem tudom megnyitni mert vmi "phantom"-ot kell megölni és a fülét kell megszerezni ami egy bizonyos embankhmen vagy minek a környékén találom meg .de én ilyen helyszint nem látok a térképen.
és addig a "chocolate park"-ban lévö hapi szóba sem áll velem amig megnincs a füle a phantomnak. ha valaki tudja hol van az a phantom, és hol tudom megtalálni , annak nagyon megköszönném a segitséget ! 😉
Elöre is köszi !
by"

EZ Kryst üzenete volt csak senki nem válaszolt nekem már van 2db 11 szintü karim de itt mindíg elakadok légyszi segítsetek elõreis köszi.
BEAST
Hat ... nekem az a problemam hogy Blademasterrel talaltam ket szep pisztolyt es mindig azon kapom magam hogy megint csak lovoldozok <#idiota> ... viszont a Marksman nem jon be mert kardozni nem tud a lovoldozes mellet 😄D ... gief 2h swords plox<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

minden hulyegyerek blademasterrel nyomul 😄

nekem evoker is tetszik amugy nem birok donteni melyik az istenes kari -.-

anti hero

BEAST
Nagyon hianyolom a nagy ketkezes pallosokat a jatekbol :< ... remelem valami azert lesz benne, meg ha csak junik cucckent is :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Blademaster > all =D

te vagy! Dd;
amugy van lvl10+ evokerem is ;op de msot megmutatom milyen az igazi pala nem olyan mint ti malavval B kategorias palak ..

anti hero

BEAST
nub :o

najo elmentek a ..
😄

anti hero

Davidus
nekem 1 unique esett de pont a legszarabb😛 a lángoló halloween koponya

V9ykn8_TZL0

csuszi
akko nem én vagyoka peches. de így van ez jól, két napig ugrál az ember örömében amiko leesik egy unique😄

nekem eddig 2 legendary esett ;p

anti hero

ááá kurva jo ez a jatek..
😄

anti hero

csuszi
thx😊 bár még egy darab unique-t sem találtam😊 legendaryt se sûrün, és azt is naná hogy más fajhoz valót😄

STREEX
Nekem az lenne a kérdésem hogy itt van pl ez a modifikáció ami azt írja "13 a mérgezõ támadás erejéhez".Ez most azt jelenti hogy csak olyan fegyverhez érdemes berakni ami alapból mérgezõ támadást használ?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Az indítóképernyõ a felsõ mezejébe kiírja hogy "új singeplayer patch". Erre kéne kattintani!
Ezzel a patchel javítva van a processzor sebesség bug?

[HUN]Crassus
Tudja mar valaki az ugynevezett "AP" pontok mire jok?? Tudjatok ha lenyomjatok a "j" betut kulonbozo xtra feladatok vannak /olj meg 1000 zombit,csapj szet 1000 ladat,modositsd 10x a fegyodat stb.stb./ aki esetleg levagta mire jo ez a bizonyos AP az arulja el pls.

Nekem annyira elmegy a hang az elején, hogy most kénytelen vagyok vhonnan egy Clone-os verziót keríteni hátha az nem csinálja.Tehát felbúg a hang utánna süket minden.A Patch talán orvosolja.Amúgy nálam tök jól fut mégsincs Core 2-m.

Patchet honnan lehet tölteni?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Azonosítsd be. Nem tudom mi a cucc neve, elég hülye nevek vannak a magyar fordításban 😄
Hello érdeklödni szeretnék, hogy a kérdöjeles tárgyakat lehet e valahogy használni, és ha lehet hogy ?
Bocs ha már volt próbáltam rákeresni, de semmilyen ilyen jelegû komentet nem talált😊

PS3 ID: kolb@szman

lololol
azért így a random fps zuhanások nélkül mindjárt más =)

igen

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

biztos vistát használsz...

Valaki tud nekem is segiteni? Nem értem, hogy miért van ez a szaggatás?A játék tökéletesem fut a hang meg nagyon szaggat.

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Még egy kérdés. Egyik kezemben pisztoly, másikban f Bal gombra pisztoly, jobbra egy vari van betéve. Bal gombra mégsem lõ a pisztollyal, viszont ha kiszedem kézbõl a fókuszt akkor igen. Miért van ez?

Tatyla
detto a szaggatás de néha nagyon durván ráadásul,amugy summoner ftw...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Data könyvtárban a language.dat file Hungarian részét írd át English-re.

van a játékba 2kezes fegyver? közelharci fegyver
8800gts320. Amúgy jó, hogy a játék alapból benyomott valami durva aa-t, aztán néztem, hogy dx9.ben miért szaggat, amikor ilyen gépre 70-et írtak tesztekben. Kikapcsoltam, rögtön lett is ennyi, viszont dx10 nemmegy. :-( A peccsel hátha...

kryst
Helló!
Lenne egy kérdésem a fórum olvasóitól!
A "charing cross station"-be kapok egy küldetést amiben egy bizonyos "Oracle" item-et kell megnyitni.nem tudom megnyitni mert vmi "phantom"-ot kell megölni és a fülét kell megszerezni ami egy bizonyos embankhmen vagy minek a környékén találom meg .de én ilyen helyszint nem látok a térképen.
és addig a "chocolate park"-ban lévö hapi szóba sem áll velem amig megnincs a füle a phantomnak. ha valaki tudja hol van az a phantom, és hol tudom megtalálni , annak nagyon megköszönném a segitséget ! 😉
Elöre is köszi !
by

lalakov
A képernyõ jobb alsó oldalán az energia jelzõ felett, az a 3 kicsi jel, mit jelent?
nem rossz értékelések
Nincs mit😊

Amúgy érdekelne hogy hogyan lehetne visszaangolosítani a cuccot😄
Mert most még a beta klienssel tolom, elvégre a server ugyanaz 😊

N most már oké, ezt nem értettem tisztán hoy az mit jelent. Elég hülyén fordították le (sok minden mással 😊). Köszi!

AntiHero
KIJÖTT A PATCH!

skinnyman
1 kérdés: Mikor ment a játék? Exitnél ment?

Regards,

Ha megnézed a karakterlapodat, akkor az adott stat alatt található egy kis kék csík. Az mutatja hogy mennyi van elhasználva az adott statból.
(gondolom azért rakták bele hogy ne kelljen annyit számolgatni😛)

AntiHero
ONLINE ÉRTÉKELÉSEK:

* computerandvideogames.com: 7.4 von 10
* daddelnews.de: gut
* gameswelt.de: 74%
* eurogamer.de: 80%
* gamersglobal.com: 8.5 von 10
* onlinewelten.com: 88%
* nzgamer.com: 8.6 von 10
* krawall.de: 83%
* GamePro: 3 von 5
* Gamers.at: 90%