Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
hogyarákba lehet megcsinálni azt a küldit mikor 4 faszit irányítassz? haverral 1 órája szopunk rajta.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

grebber
Van valami lista miket javít ez az elsõ patch?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Értem köszönöm!

PiszkosFred
Kilepsz, es a karaktered statjai, inventoryja, kuldetesei el lesznek mentve a karakterrel egyutt, es visszakerulsz az utolsokent meglatogatott Stationra. Aztan amikor uj jatszol (az adott karakterrel), onnan folytatod. Persze, minden addig kitakaritott zona ujra tele lesz monsztakkal, es ujra lesz generalva a terkepuk is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ProGabe
olyan,mint az ilyen játékok 99%-ban

kilépéskor ment,ha dungeon-ban lépsz ki,akkor folytatáskor a legutolsó állomásra dob vissza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Nem. De ha mar aldoznak ra penzt, hogy leforditsak (xy kft biztos nem ingyen csinalta), akkor legalabb probalnak meg ugy, hogy olyan legyen, amely illeszkedik a jatekosok altal ismert "negyedik dimenzioba", es nem az az erzese az embernek, hogy a sztaki vegezte el a forditast egy txt filebol... Mert dicseretes, hogy magyar, csak hat lenne mit finomitani meg rajta, az az igazsag. Szerencse, hogy van valasztasi lehetoseg, igy akinek nem tetszik, az angolra visszavalthat 😊

spidey91

Gépem ati X1900 4200

grebber
Valaki árulja már el a mentés az hogy müködik mi után ment, mert ugye nincs mentés külön!!!!

Hol lehet bankot vagy hogyan is hívjam 😊 találni?
TBTPumpa
tényleg nem a legjobb a magyar fordítás, de most jobban örülnétek neki, hogyha tök angolul jön ki.. aztán vagy nem lenne hozzá késõbb magyarítás, lévén a játék nagy kódolása miatt, vagy csak kb 1 év múlva lenne hozzá fordítás, a szövegmennyiségbõl ítélve...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

én meg leugrotam egy autó tetejérõl és lesetem a betön alá és berakot a pálya elejére
grebber
Most kezdtem el a játékkal játszani.

A mentés az hogy müködik mi után ment mert ugye én menteni nemtudok??
Fene vigye el hogy nemtudják már elfelejteni ezt a tárgyba beleépül tárgy bugot 😞 Értem ugy hogy kis Joey nak a lábát visszaszereztem és a nagy szörny hullájába belementem és átmentem a textúráján.

befrisitetem a játékot és eltünt a menüben minden csak a kép van és kész ez mitõl van és hogy lehet kiküszöbölni ?
Ja, hát kicsit olyan, mintha fordítóprogrammal fordították volna... 😄
LegionarR
😄 Én most telepítettem újra, mert eredetileg magyarul raktam fel, de hatalmasat csalódtam a magyar fordításban, szal inkább az angol, mint ez a borzalom...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

nekem igy jobban bejon*

anti hero

PiszkosFred
Majd lesz, kesobbiekben. Egyelore a cel, hogy fussanak a serverek, lehessen elofizetni, es a most jelenkezo bugok/hibak orvosolva legyenek. Aztan majd jonnek az extra contentek, kozte a guildhazakkal/allomasokkal.

én is a "magyar" valtozatot vettem meg de installalasnal atallitottam angolra es igy full angol a cucc nekem is jobban bejon a game hangulata mint nub magyar forditasokkal D:

anti hero

ja gondolom jo cucc, sajna figom nincs melyik puska a jo, mert kardokkal /spellekkel operalok ;d

anti hero

Értem...Mondjuk szerintem jó lenne egy guild "szoba" vagy állomás hogy a csapattársak tudjanak találkozni egymással szerintem. Ilyen nincs a játékban?

[HUN]Crassus
a CITROMSÁRGA 5 csillagos fegyót nézd!😛😊

PiszkosFred
Akkor felreertheto voltam. A lenyeg az, hogy a stationokon/ban talalkozhatnak a jatekosok, lehet interakciozni, dumalgatni, tradelni, stbstb... De mivel a jatekosok szama nagyobb, mint a legtobb station befogado kepessege, ezert az adott stationok csak X szamu playert kepesek elviselni egyszerre. Ha megtelik az adott Station, akkor gyorsan a server letrehoz egy ures Stationt, es a kovetkezo csapat player mar oda fog belepni. Vagyis hiaba vagy te is, meg a cimborad is mondjuk XY nevu allomason, lehet nem fogjatok megtalalni egymast, mert van meg ott 200 masik player. Ezert te XY-1es Stationba kerultel, a cimbora meg az XY-2be. A rendszer probalja azert az egymassal kapcsolatban allo playereket egyszerre kezelni (guildek, partyk, stb), de lehet, hogy csak akkor tudtok talalkozni es egymast szemugyre venni, ha kozosen (partyban) beleptek valamelyik zonaba, ahol csak ti lesztek (+monsztak).

Angol, magyar, francia, lengyel, sved vagy epp gazdagabb alban, nincs kulonbseg kozottuk, europai account az europai account.

Diablo2ben külön magyar chat is volt. Ha elmegyek az egyik stationre akkor csak magyar játékosokat fogok látni, vagy külföldeiekt is akik éppen ott vannak?

igen ezeken és is kész voltam meg a kedvencem zöldfülü meg admiral ha jól tom kicsit néha nézek higy most mivan de amúgy elmegy
Hát kicsit tényleg irritáló a fordítás 😄
PL a skillt valami nagyon hülyén fordították, ha értett volna a készítõ valamennyit is az RPG-khez, akkor tudná, hogy képesség/képzettség lett volna a helyes magyar szó rá.
Meg az a cucc az elején, edzõcsáklyázó<#idiota>
Meg a palládium 😄
én is magyarúl játszok legalább a küldetéseket meg a szövegeket meg értem igaz vagy 2 napja nem játszotam vele de majd belevetem magam a játékba
Mr Hyde
Hát lehet én sem fogom magyarul feltenni.<#kuss>

hogy birsz ilyen nub magyar szoveggel jatszani..
<#fejvakaras>

anti hero

[HUN]Crassus
õõõõõ

PiszkosFred
Csak egy reszuket, amig az adott Station be nem "telik". (vannak nagyobbak, amelyek 100+ is elbirnak, de vannak kisebbek, 30-40es limittel) Ekkor a tobbiek "parhuzamosan letezo" Stationba kerulnek, elkerulve a tomegnyomort. Mint diabloban a hun-1, hun-2 channelek, stb.

Milyen a multiplayer? Lehet látni a játékosokat a stationoknél? Vagy hogy mûködik a dolog?

aha, diablo stilusban

anti hero

skinnyman
vki?

Regards,

Ott van a 3. is meletük és köszi mindenkinek a segítséget mondjuk pont rájötem 😄 Én 2 kardos csákoval zuzom eddig nem haltam meg mondjuk volt 1 pár nehéz rész 😄

PS3 ID: kolb@szman

lololol
nekem az összes átlagos fps-rõl történt belassulás eltûnt utána, meg vannak helyek ahol gyorsabban fut, viszont néha lassan tölti be a textúrákat és fekete minden fal egy ideig 😊

hi! a patch menyit segít a játék sebességén ? mert nekem eléggé szokot néha akadozni! e6750 , 8800 gts 320mb , 2gb ram

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Tatyla
én summoner vagyok elég brutál,eddig egyszer se pusztultam meg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azért ha alacsonyabb lesz a fizetõsöknek a pingjük s ha foglalat a szerver, inkább õket engedi be hamarabb, akkor az azért elõny, nem?
Jol van na.😊 De akkor hogy is van ez a pvp, erre valaszolj inkabb.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Azzal a quest-tel kapcsolatban, ahol õsi fényeket kell gyújtogatni Piccadilly környéke térségben.
Kettõt már megtaláltam (amik egymás mellett vannak), de a hamradikat sehol sem lelem.
ne ertetlenkedj, nincs "elonybe"..
de valoban, tobbet kap..

mas:
hat jo ez a guardian de gecilassan ol, viszon bossok ellen nagyon tap, evoker meg egy hentisten csak bossokon szopi van :G

ilyen petclassokkal probalkozott vki komolyabb szinten mennyire jo (summoner engineer)?

anti hero

Erdekes ez a pvp, ha allomason nem lehet, az instakban meg csak a sajat partyd van, akkor hogy is van ez?

[HUN]Crassus
mondjuk azt nem ertem,hogy ha bekapcsolom a pvp modot lehet egymast is utni, marmint olyat akinek szinten bevan kapcsolva.Viszont oldokolni csak/ahogy ertelmezem/ a metroallomasokon kivul lehet,viszont metro allomasokon kivul csak a kis "insták" vannak amibe ha bemegyek ott csak en leszek meg a partytarsam/ha van/ vagy partyzzak ossze azzal akit leakarok kaszabolni?? nem vagom

Knox
nemazabaj!

ahogy az már korábban is elhangzott le kell venni a hardvergyorsítást a dxdiagban alap-ra!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

[HUN]Crassus
pvp reszere kivancsi vagyok azert a jateknak...meg csak duelt nyomtam haverral,de allitolag lehet egymast is oldokolni...

Players can both duel and elect to enter free-for-all PvP Mode. To duel, a player invites the person they wish to duel into a group, and heads into an adventuring area. Duelers, then right-click on the portrait of the person they wish to duel and select the Duel option from the displayed list. Dueling can only take place outside of Underground hubs.

Players can also choose to enter into PvP mode which means they can be attacked and harmed outside of Underground hubs by anyone else that has chosen to enter PvP mode. That is, those in PvP mode, must always be ready for PvP. This is a way to have wide-ranging free-for-alls, or create your own “friendly-fire” way of playing the game.

Van aki tervezi elofizetve is tolni?

Akkor aki fizet az elonybe van azzal szemben aki nem fizet, hat ez igy gaz kicsit.

Köszi most már megoldottam!
PiszkosFred
Igen is, meg nem is. Ha van egy mukodo serialod, akkor mar tudsz multizni neten, zart servereken. Ha elofizetsz (kb 2000 lesz majd/ho, 6000/3ho vagy 30k/orokre), kapsz egy rakas extra dolgot, mukodesben, kinezetben, targyakban, uj monsztakban, stb merve. Single meg gondolom mukodik akar torrentboltban vasarolt verzioval is, multi nelkul. Aztan idovel, ahogy az mar lenni szokott a legtobb jatekkal, kikerulnek valahogy netre a serverfileok, vagymik, aztan indulnak a csudajo privat serverek is...

Ennel a jateknal a multiplayer resz az fizetos, vagy hogy is van ez?