Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD sempron 3200mhz, 2gb 400mhz ram,8000gts vga, creative audigy 2 se alatt szaggat a hang és vistat használok.Miért?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Kösz a felvilágosítást. Akkor ha jól értelmezem a tartalék azt jelenti hogy az adott statból még mennyit használhatok fel ilyen célra? (A küldik szerintem is rohadt sablonosak.)

Milyen videókártyád van, mert nekem ati 2900xt-m van és hasonló a problémám?
Csak szerintem túl sablonosak a melléküldik? Minden állomás 1 act lenne úgye nem?
A tápos cuccoknak általában nem csak szint, hanem stat-követelményeik is vannak.
Nem egy D2-es Req: 110str-t kell elképzelni, és ha megvan annyi, akkor felrakhatsz akármennyi cuccot, aminek <110 a STR követelménye.
Itt "eszik" a cuccok a statokat, szóval ha egy kardnak kell 50str, meg egy másiknak is 50, akkor a 110-bõl már csak 10 marad armorra.
Ugyanígy Willpower is pl, némely kardhoz willpower kell, ezért blademasterrel arra is kell pontot rakni, ha a legdurvább cumókat akarod használni.

Szerencsére nekem nincsenek memóriagondjaim vele, semmi fagyás. Teljesen oké. Viszont néha túl könnyûnek, néha meg túl nehéznek találom. Elég kiegyensúlyozatlan szerintem játék. Pl. az említett múzeumos rész az õrõkkel. Nem lehet azokat megölni, képtelenség. De a fõ gondom: valaki meg tudná mondani mit jelentenek a fegyvereknél az árak? Pl. Erõ 2, Akarater: 2. Aztán ha rámegyek megnézni akkor sokszor sárga vagy zöld számokat mutat a tulajdonságoknál, de miért? Mit jelent egyáltalán pl. az erõtartalék? (Tudom mit ír ki ha ráviszem az egeret, de konkrétan mi az istennek abból vesz le vagy ad hozzá egy-egy cucc?) Köszi!

Hát, az tény, hogy néha baromira be tud szaggatni a játék... amikor meg máskor simán megy. Ez pedig sztem a pálya/ellenség/mozgás/effektek betöltése miatt van. Sokat töltöget, miközben játszol, és ezért beszaggat. Sztem hamarosan kidobnak rá vmi orvosló patch-et...
Ja, Energiamágussal megyek, sztem atomjó 😊
Dx9-ben is próbáltam a gamet és közel nem annyi változást hozott mint várná az ember.Demo ugye dx9 volt az viszont rendesen futott most viszont ha visszarakom dx9 re akkor 10-15 fps-el megy jobban mint dx10 ben.Bízok benne hogy az elkövetkezendõ peccsekben javítanak ezeken a bosszantó hibákon mert tolnám én szívesen a gamet mert tetszik de így kicsit elmegy a kedve az embernek tõle hogy adott egy erõsnek mondható gép és nem lehet normálisan futtatni a gamet.
Azt viszont kicsit nevetségesnek tartom hogy kijön egy játék és sokszor a megjelenéssel együtt jön hozzá a javítócsomag.Vagy mikor egy demohoz le kell szedni egy szar béta drivert hogy elinduljon egyáltalán.

http://silkiehun.atw.hu/

[HUN]Crassus
nekem 4 giga 1066-os ram van mégis kifagy néha(memory exhaust).... állítólag rossz a memóriakezelése a játéknak/már dolgoznak rajta azt olvastam..../

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nekem az elején iszonyat hangfrekiváltás utánn elmegy a hang...Ezt mi csinálhatja?

Patch hiány...?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hogy ne csak a levegõbe beszéljek:
Bioshock
Hellgate: London

Valóban, nálam a crysis mediumon épphogy eldöcög, és úgy csúnyább mint a Hellgate. Ergo a hellgate szebb.
Majd biztos vegyek 80-100.000 Ft-os videókártyát, hogy EGY agyonhype-olt játék jól nézzen ki.
Bioshock-kal tudtam játszani a 7600gt-mmel, és jól nézett ki, de ki tudja mi miatt 5-10percenként kirakott a desktopra. Tök sokat érek vele hogy jól néz ki. (mellesleg a hellgate-ben is vannak legalább olyan effektek mint ott voltak)

lololol
géptõl függetlenül csinálja ezt a szenvedést, majd lesz rá peccs remélhetõleg hamarosan

Hello
Az ellen lehet tenni valamit, hogy amikor egy új pályára megyek, akkor néha 1 percig folyamatosan akad, mert közbe tölti be azokat a dolgokat, amiket már rég be kellett volna? Nagyon idegesítõ. Kicsit visszaolvastam, és olvastam, hogy sok memóriát eszik a játék, de azért 1GB RAM-al csak meg kéne elégednie annyira, hogy ilyen súlyos problémákat ne csináljon...

Amúgy maga a játék nagyon tetszik, sok helyen hasonlít a kezelesé a Diablo II-höz, szóval látszik, hogy a volt Blizzardosok csinálták. Meg ezt a rossz betöltögetési rendszert leszámítva a teljesíménye is elég jó, 1280x1024 minden maxon, és átlag 60-70 FPS.
legendary-nal jobb az unique. meg elvileg lesznek majd set itemek, es elite cuccok. elite-t csak havidijas emberek tudjak majd hasznalni, es bonuszokban nem lesznek jobbak mint unique, de kinezetre igen.
na ebbe téleg igazad van a Crysis nekem Lowon szebbnek tünt mint Mediumon
Te vak vagy...
Nwn2-vel játszottam sokat, Witcherrel pont a HG:L elõt játszottam, s utána kifejezetten azt mondtam, hogy: wow, ez szebb. Crysisrõl ne beszéljünk, mediumon okádékak a textúrák, magasabb beállítással meg az isten gépén se megy.
Másrészt meg a nénikédet idiótázzad!

AntiHero
Na ja. Aki nem szereti az ilyen stílust az nem tudom minek tölti le eggyátalán:S (hogyutánnafikázhassa<#szomoru1>)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ja és most lehet anyázni is nagyon nem érdekel de lehet igazat is adni nekem tök mindegy
LegionarR
Törõdj bele hogy vannak "idióták" akiknek tetszik... Nem kell más ízlését kritizálni, van akinek tetszik, van akinek nem... De nehogy azt hidd hogy csak azért mert te így gondolod, akkor mások idióták 😛
Szóval lehet visszavenni a stílusodból...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

na megint jön az hogy minden játékba néhányan CSAK a hibát keresik de ami játék nekeik tetszik és abba találvalaki hibát azzonal az hülye én ezt már több helyen észrevetem hogy sokan azért játszanak hogy a hibákat észre vegyék és nem azért hogy legyen egy jó játék élményük
AntiHero
A játék eszméletlen szép DX10-ben extreme beállításoknál. Meg dx9be se csúnya amúgy!
Szval nem kell fikázni sztem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Riddick21
És mégis mi benne olyan fasza? Ilyen szûk terepen tûéles textúráknak kellene borítania minden tereptárgyat, a fõhõs is kegyetlen kidolgozatlan, vehetjük ellenpéldának mondjuk a The Witcher-t! Ott minden apróság végletekig megmunkált, és bár az sem egy grafikai csúcs, de ennél messze szebb összképet mutat.
Nehogy már ez a játék legyen szép, azért ez már nevetséges... Persze mindig van egy idióta, aki csakazértis másképp látja, de sebaj. 2007 van, Crysis-ról, BioShock-ról, NWN2-rõl, The Witcher-rõl hallottál már?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

LegionarR
Én nem tudom, de meg vagyok elégedve tökéletesen a grafikával, pedig mellette a Crysis-al is játszok 😊 Sztem van a játéknak hangulata, stílusa... Engem nagyon megfogott... Csak a magyar fordítás egy kalap sz*r... Mi az hogy a sebzéscsökkenést sebzésnövelésre fordítják (a Pengemester két kardos képességénél)? Meg a megtisztítást felmosásra 😛 Nem a Simseket fordító csapatot kellett volna erre a játékra rászabadítani 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Riddick21
Miért ne lett volna érdemes kommentelnem? Ez valami fantopik, ahol csak ujjongani szabad? Leírtam, hogy szarul megy full DX10 graf mellett, és mindez indokolatlan. Ahogy látom másnak is van hasonló jellegû problémája, és egyáltalán nem mindegy, mert ugye a DX9-es demóból esetleg valaki arra következtethet, hogy majd hasítani fog a gépén DX10-ben is, és esetleg elõrendeli.
Miért ne lehetne õket figyelmeztetni, hogy ne olyan hevesen? Pontosan mi a gondod? Tudod garantálni, hogy ki fog jönni egy patch, ami mindezt javítja? Érdekes.

Mi ronda? Szerintem faszán néz ki az egész.

Annak idején lefuttattam a system checket és a procival semmi gond nem volt. Most pedig nem ismeri fel a procit, 0 ghz-et ír ki. Apropó lehet nullázni a skilleket?

Riddick21
A demóban nem volt DX10, illetve nem nálad van a gond, mert nálam sem fut valami jól fullon. De egyébként nevetséges, egyáltalán mi a tököm zabálja a memóriát??? Vagy: mitõl szaggat itt bármi is? Egy csõben haladunk elõre és minden nagyon ronda, nekem egyelõre ennyi jött le, de késõbb sem lesz jobb, mert a demót már végigvittem kétszer, abból is csak ennyi derült ki.

ProGabe
ezért aztán érdemes volt kommentelned :\

majd egy patch.ma már sajnos ez az alap,hogy meg várni az elsõ frissítést

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dx10-ben C2D 2,6ghz,2 gb ram,8800gts-el AA nélkül magas beállításokkal lemegy néha az fps 10 alá.Volt hogy ki alt-taboltam mert szinte megállt a kép,azthittem a videókari melegszik de rá kellett jönnöm hogy a memória kevés neki mert 1800 mb volt az összes memo használat.Nagynehezen kiléptem és akkor látom hogy a pagefile méretét megduplázta.Kell a gépnek vagy 1 perc mire összeszedi magát a kilépés után.Nálam van csak ilyen gond vagy valami nem ok a gameval mert a demo hibátlanul futott?

http://silkiehun.atw.hu/

Riddick21
Nevetséges ez a kacat. DX10-zel valamit el is basztak, mert bár olyan ocsmány, mint egy kupac szar, mégsem fut vmi jól, ha fullra nyomom, miközben a nem sokkal csúnyább DX9-en meg 70-80 fps-t hoz fullon...
De mindegy, mert úgy sem érdekel különösebben, bár egyszer azért nekifutok.

Dx10-ben másnak is megáll a töltés képernyõnél? dx9-ben megy nomrálisan, végre rájöttem, hogy azért volt 30 fps körül, mert max aa-t nyomott rá, a nélkül meg 100 körül van. :-) Viszont DX10-ben is ki szeretném próbálni.

ProGabe
elvileg ez bug.mint ahogy az is,hogy nem ismer fel bizonyos procikat.nemsokára lesz patch

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]Crassus
az a szinezõ üvegcse helye,de elméletileg olyat csak azok kaptak akik jó elõre rendelték elõ a gémet speciális eladóhelyeken....

Senki? 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

killecske
Helló

Az lenne a kérdésem, ugye ha megnyomjuk az I-t akkor bejön a karakter cuccai. A karater felett baloldalt van egy kis fiola alaku hely ahova lehet vmit berekni de mit? Meg mire jó?

THX!!!

Tatyla
öld le jó a droppja...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myrddraal
Értem köszi! Még annyi, hogy a portálon túli bosst is le kell ölni? Csak mert én otthagytam mikor elindult a visszaszámlálás. Amúgy a múzeumban marha sokan jönnek, nem éltem túl sokáig...

nekem elvileg holnap(vagy jó esetben) ma érkezik meg a gém...már várom😊

kb
a lényeg, átmész a kapun bekapcsolod a "ketyerét" kiderül, hogy ez egy csapda visszaszámlálás 30-ról idõbe vissza kell érned, nah ez után jön az igazi túlélés, hiszen nem csak a bomba volt a csapda, hanem a múzeumban a kapu õrzõi és felélednek, itt kezdõdik a móka és igen lényegében le kell õket ölnöd, ha megölted a bosst ...
ha meghalnál azt ne válaszd amit mondtál, mivel evvel feladod a küldetést is és kezdheted elõröl

[HUN]Crassus
sehogy az épp elég közel hozza

De jó lenne a haverokkal multiba tolni, és nem neten...
A demó nem volt valami fényes, de ez a játék egyszerûen fenomenális.
Majdnem olyan jó, mint a Diablo 2.
Myrddraal
Nekem egyik küldivel van gond. Bennt a British Museemban átmegyek a pokolkapun, használom azt a ketyerét, majd kirohanok, egy rakat szörny támad rám, meg is öltek, én meg arra nyomtam, hogy rakjon vissza a covent garden bázisra! A küldiben meg azt írja hogy survive, tehát éljem túl! Pedig így már túléltem😄 Szóval vissza kell menni és mindenkit leölni vagy mit kell tenni?

Mégsem lett teljesen jó.
Most nincs az a gerjedés és a ventrilo is mûködik a játék alatt, viszont a játékban semmilyen hang sem hallható!

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

hát gw-nél szebb mindenesetre ...

az én 9600-asommal lehet 😄 lol...
wedge31
Ha a grafika miatt vártad nem erre kellet volna várni arra ott lesz a crysis.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nálam lehet tovább is nyomni, AA-n kívûl minden maxon van (azt nem engedi feljebb állítani) és lásd:
C2D 1,8ghz 2giga 667mhz dual ram, inno3d 7950gt vga

Hát eléggé vártam ezt a játékot mert szeretem az ilyeneket de hát ez nem nagyon nyûgözött le...A grafika szörnyû pedig minden maximálisra van állítva! Pedig olyan jó lehetett volna...kár érte 😞