Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
OK😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pedig az egy rts szerû rész. Az alsó ikonsorban van amivel lehet taktikázni. Fedezékbe vonulás, adott célpontra történõ tüzelés, légi támogatás kérése, gyógyítása a tempolosoknak. Nekem baromira tetszett és kellõen taktikus is volt. Ahova klikkeltél oda mennek, a légi támogatás egy nappalmhoz hasonló körítésben érkezik, oda ahol a kurzort viszed. Tök egyszerû sztem. Nekem egy emberem halt meg és azt is Belzebub nyírta ki 😊
Mondjuk én pöttyet anyáztam, mikor három legjobb cuccomat upgradeltem, nem kevés nyersanyagot elszúrva, erre fel az upgradelt motyókhoz +1-2-3 Willpower és +7-89 Strength kellett volna. Visszavenni már nem tudtam õket.
10-12 szint körül egyre több a szörny, no meg a múzeumban és pár egyébb helyen is elég nagy tömegnyomor van szörnyek szintjén 😊

Példa:

Diabloban csak úgy lehetett felvenni tárgyakat, hogy rávitted az egérkurzort a földre és kerested, hogy vajon mi eshetett ki. Csak akkor láttad, ha éppen a kurzor a tárgy fölé ért.

Diablo2 már bevezette az ALT gombot, amivel láthatóvá váltak a földön heverõ tárgyak. Így kényelmesebben lehetett választani. Azonban még mindig klikkelni kellett a felvételhez.

Hellgate bevezette, hogy a pénzt már automatikusan felveszed ("odavonzódik hozzád"). A tárgyak felvételére pedig elég egy F gomb.

Miért is írtam ezt le?

Azért mert a HL szinte minden egyes elemében az elõdjéhez képest fejlõdött. Ez nem mind1 egy olyan játéknál, ahol a a játékélmény vetekszik az irányítással. Mivel egy szar irányítási rendszer igencsak elfáraszhatja az ujjakat, kezet. Pláne mivel még adiktív is, a hosszú játékórák alatt észre se venni, de másnap, vagy a következõ odaülésnél már érezhetõ lesz a hatása annak, ha sokat kellett klikkelni, rosszul van szabva a gombkiosztás, sok felesleges gombnyomodásról nem is beszélve.

Nyilván a HL-nak a Diablo2-höz kellett fejlõdnie. A példában a Diablo elsõ részét csak azért hoztam fel, hogy lássuk hova jutott a kiindulási pont a mostanihoz.

A HL igazi nagy újításai a tárgyszétszedés, a fejleszthetõsége a tárgyaknak, akár pénzért akár alkatrészekbõl. A képzettségek sokrétû kihasználhatósága az újfajta rendszernek köszönhetõen.

Ami a Diablo2-ben körülményes vagy éppen idõközben feleslegessé vált azt szépen kivették, leegyszerûsítették, de éppen azért, hogy amikor kimegyünk az adott pályára, azzal legyünk elfoglalva, hogy játszunk és ebbõl ne zökkentsen ki minket néhány nüansz.

Mire is gondolok ami zavaró volt az elõdben?

Tárgyak elhasználódása és javítattása, tárgyak elhelyezése egy idõ után, állandó löttyivászat és az ezzel járó beszerzési hercehurca, holtest felvétele a gatyára csupaszított karakterünkkel. Csak pár példa.

A HL bevezette a pajzsot a karakter körül, bevezette a tárgyak pontköltségét amit az alaptulajdonságokból von le, több tárgy esetén összesítve. A páncélértéket ami szintén összeadódik és a sebzést százalékosan nyeli el.

És rengeteg újítást.

Vegyük a fegyverválasztást a funkciógombokra pl. (F1-F3) Ezzel nem csak a fegyver változik a karakter kezében, hanem immáron lehet a varázslatokat is változtatni. A CTRL gomb. Áldom aki kitalálta, nagyon kézreesik és a legszükségesebb esetben ugrik föl éppen az az ikon amire szükségünk van. Teljesen automatikusan! Ez a csatában nagyon nagy segítség és újabb egyszerûsítés, de a játék javára válik. Ugyanilyen a SHIFT gomb is. Azonban itt mi állítjuk be melyik képesség vagy képességek legyenek azok, amik ikonformában megjelenik, majd a gomb lenyomása után aktivizálódik.

A Q és E billenytûrõl nem is beszélve. Bár nekem hosszútávon fárasztotta az újjamat, ötletnek azonban mindenképpen jó! Legalább ennyivel is klikkmentesebb a játékmenet.

Magam részérõl a félelmem nem igazolódott be. Ugyanis én azt hittem a fõ gond, majd a képességekkel és a monoton játékmetettel lesz. Az energiamágusom képességei teljesen eltérõek a diablo2 mágusától. Szóval ez pipa. A játékmenet pedig igazi felüdülés és idõnként kihívást is nyújt és élvezetes. Az külön hab a tortán, hogy az alacsony szintû képességeimet is vígan be tudom vetni hála az új rendszernek, ami az én kasztomnál (lehet ez más kasztoknál is így van) a fókusztárgy erõsségétõl függ. Így változatos és látványos csatákat lehet vívni. És a pontok sem a diablos szinten lesznek elosztva, azaz 1-1-1-1 az kezdetire, majd a végefelé az erõsebbekre 20-20...

Sõt itt a program megköveteli néhány képességnél, hogy ne 1, hanem 3 pont is legyen rajta, ha az 5 szinttel késõbbi ehhez a varázslatfához tartozóból választunk majdan.

Az a poén, hogy ezek az újítások és egyszerûsítések (csomót le se írtam, mert nagyon sok van) baromira jól mûködnek játék közben. Az is igaz, hogy a leglényegesebb változást a képi megjelenítés hozta. A 3D grafika, az FPS/TPS nézet igazából az ami kiemeli a többi hack&slash közül. Pl. a Titan Quest hiába nézett ki jobban, mint a Diablo2+Exp és hiába volt sok újítása, egyszerûen holt unalmas volt számomra. Megkockáztatom, ha a hellgate izometrikus nézetben jött volna, az újítások simán elvitték volna a hátán.

A kinézettel nekem max. annyi bajom van, de ez inkább desing jellegû, hogy kevésnek érzem fajtákat a pályákból. És ezek közül némelyik valóban kissé kopottas. Elõfizetõknek szerencséjük lesz az új tartalmakkal az biztos.

Fikázások végett írtam, gondoltam, aki szkeptikus és elolvassa ezt, hátha hosszabban belemerül a játékba. Az pedig külön igaz, ahogy sokan írtátok is, a játék 12-13 szint körül kezd beindulni és rengeteg új szörny, pálya lesz elérhetõ, képességekbõl is egyre több lesz, szóval érdemes legalább eddig elvinni, hogy képet kapjon róla aki kipróbálja.

Aztán OK or CANCEL 😊 Lehet dönteni.

Hecsát?<#violent>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Gubberx
szereztem egy "egy lövés egy démon" sniper puskát^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

1 gigával is úgy szaggat mint a szemét...512 már manapság semmire sem elég sajnos...<#szomoru2>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

az még a windowsnak sem elég...(sajnos de ez van)
Sztetek elég a gamenek 512 ram? vagy még minimumon sem fog futni?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pokoli humor, pokoli részletességû tárgy-fejlesztés.
Pokoli support, bõvítmények.
Reméljök a patchek, expanziók jönnek folyamatosan.

A középkori és ókori hack@slash után itt az ideje egy vadi új, modern cyber-punk darabnak.

Új etalon születik(ett). Köszönjük Roper papa.😊

AntiHero
Nem kell játszani vele ha nem tetszik. 1x elmondtad oké 2x elmondtad oké.
De 3x meg 4x minek mondod el a véleményed. Leszarom. Nem kell bejönni és kész ah nem tetszik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egyébként az aküldi, ahol a négy katonát kellett irányítani, az nagyon felb*szot...a katonák sose csinálták azt, amit én akarok 😊 Végén valahogy levertem a fõ dögöt (elõször azt hittem, csak kb. 30%-ra, de aztán láttam, hogy completed lett a kveeszt...), de már szét kiteoltam az agyam, mire a többi kis dögöt ledaráltam...más hogy csinálta? Hogy a legegyszerûbb?

Jaaaj igen...Ser Singhez még csak most értem el, elvittem neki annak az ellenszenves köcsögnek az üzenetét...jól veszem ki, hogy azok valami ilyen dominás/szadó-mazó kapcsolatban vannak? <#nyes>

grebber
Ezzel meg a Witcherrel ellehet lenni jódarabig 😄 Szeretem az ilyen hosszú és jó gameket!

Next PC upgrade: 2022

szerintem a techsmith es az orult "mestere" vagy Ser Sing fele parbeszedek igenis szorakoztatoak voltak, ja de hat level 5-n aligha hiszem volt hozzajuk szerencsed.

XeeN
Újabb BUG: amikor vissza akartam cserélni a "Tisztogatót" a fókuszaimra, az egyik eltûnt... Had nem mondjam, hogy a jobbik. Azért bosszant a dolog, mert mindkét fokuszomat "maxra" fejlesztettem... Nagy veszteség, ráadásul így sokkal nehezebb a játék. <#falbav><#sir><#boxer>

Hmm....D2 nem '99-es? 😊 Nekem úgy rémlik...ha nem, akkor bocs...mondjuk jelentõsége nincs, csak szeretek kötekedni 😊

te az a tipus vagy, aki az elso ket oldal alapjan donti el egy konyvrol, hogy az jo-e vagy rossz? Adj a jateknak meg idot, adj idot magadnak, hogy megertsd mi miert van es hogy mukodik.(craftolas, itemupgrade, modifikalas, class abilityk, harc rendszer(effektek pl ignite, shield penetration es tarsai), stb)
Ahogy haladsz ezen az uton es egyre jobban kitarulkozik eled a "story", , majd rajosz, hogy butasag votl par perc jatek alapjan itelni.

segitsegkeppen egy kis olvasni valo, amig slackelsz az iskolaban : http://www.gamespot.com/features/6182055/index.html

D1 '96, D2 már 2000-es játék😊

Blõd dumák vannak benne, az biztos...én a fõ küldiket többnyire végigolvasom, az ilyen "hoz 10 patkányfület" szintûeket nem igazán, bár abban is vannak poénok...én jól birom az angol humort, annál ez sincs sokkal lejebb 😊
Mellesleg a legtöbb játék (fõleg ha az EA is bekerül a képbe) tele van igéretekkel, etc, etc. Itt is volt minden, hogy ilyen-olyan újrajátszhatóság, változó szintek, bla, bla...a szintek és szörnyek változatosssága itt sem jobb vagy rosszabb, mint D2-ben. Ott volt puszta/barlang/épület kombó, itt meg utca/csatorna/raktárházféleség kombó, aztán szevasz, nyakonöntve hemzsegõ szörnyekkel...de pl. itt pozitívum, hogy vannak ugyan zsúfolt részek, de itt azért valamennyire kisebb hordákban vannak, legalábbis eddig még nem kaptam inhüvelygyulladást a klikkeléstõl 😊
Szerintem a legöbb játék esetében sokkal több az igéret, mint amit aztán megvalósítanak...ezt hívják marketingnek, de mondhatjuk átverésnek, rideg valóságnak is...

és még valami, amitõl a falramászok, ha ilyen semmitmondoan blõd beszélgetéseket nyomatnak a karakterek... istenem, elolvastátok az egyiket is?
van még egy oprendszerem😄 ezért még maradok, és veled végre lehet errõl beszélgetni😊
mint mondtam abban az idõben ez jónak számított, 1990es évek, viszonylag új volt minden , egyedi, a mítikus sztoriju játékokban igazán szárnyalhatott a fantázia
emellett kaptál 10en évesen egy olyan adagot hangulatból, amit azóta is keresel,
emellett speciel számomra ez egy budget kategóriájú játék, nyakonöntve iszonyatos ígéretekkel, amiknek csípõbõl nem hiszel, pár trailer után
de mégis teszteled a gamet, hátha...
...hátnem
ha több idõt játszottam volna vele, igencsak sajnáltam volna az elpazarolt idõt
Jaja...pokolpörkölt nagyon ütõs...mondjuk én Technokovás 314-nek Luciussal való agymenéseitõl estem le a székrõl 😊
Szerintem nagyon jól összehozták, hogy valamennyi minimális lore is van, feeling is, kicsi (mondom kicsi) horroros hatás, mégis befért mindemellé egy valag humor is befért...

/off
Izé...a Diablo 2 remek játék (volt, még akkor is, ha nyáron felpakoltam újra párhétre és haverral toltuk is kicsit lan-on). De azért a storyról áradozni egy hack and slash játéknál, hát khm....mi is volt?
3 fõgonoszból az egyik kiszabadult, és ki akarja szabadítani a másik kettõt, hogy együtt megerõszakolják a világot <#vigyor2>...na azért ez nem olyan hatalmas...
HG-nek pont annyi storyja van, amennyi egy ilyen fajta játéknak kell. Az pedig külön ötletes szvsz, hogy valós alapra helyezik. Nekem pl. nagyon feelinges volt, hogy azoknak a metró-megállóknak a neveit lássam, ahol egy éve jártam...
Na mindegy, tény, hogy vannak hibái a játéknak, de nagyon azért nem kéne lehúzni.

Arról meg ne beszéjünk, hogy valóban érdekes dolog egy játékról, amit épp hogy kipróbálál, véleményt mondani...ha nem tolod el legalábbb Act 1 végéig, D2 is csak egy szar h&s, ahol nem lehet meghalni...mikor ledaráltad 1. (vagy még inkább 2.) act bossát, na valahol ott kezd (normálon persze csak kicsit) olyan lenni, hogy nem csak beohansz-szétcsapsz mindenkit...

/on

Ferro_TwL
Patcheltem a launcherben megjelent egy nagy gomb arra ranyomtam, azota jobban is megy, jobb az fps, de ezen nem segitett.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

A francba, azt hittem, hogy pl. a 2005-ös E3 trailer (amikor a 2 lovag kaszabolja a szörnyeket) az egyik az átvezetõk közül, és még legalább 3 ehhez hasonló lesz.
No mindegy, köszi!

Amúgy király a játék, ezt egy 14-es mesterlövész mondja.
Árvezetõk vannak, de nem intró minõségüek. Amolyan, akkor most elmesélek pár mondatot miközben lapozódik egyet a könyv típusú 😊 Elmegy kategória, azaz jobb mint a semmi.
Itt is vannak intró minõségû átvezetõ videók az act-ok végén, mint a Diablo 2-ben?
Nyugis
semmit.. ha nincs patchelve na akkor eddig tartott neked a game..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Ferro_TwL
Hali!
Elakadtam egy quest-ben, az act 4 vegen es kene egy kis segitseg.
A vonatot kellett elinditani es az alagut vegen vart egy boss, valami szarnyas dog, azt megoltem es asszem vege volt az act-nak. Kileptem a gamebol es amikor visszalepek azt irja, hogy oljem meg megint ezt a boss-t. DE nem tudom megolni, mert ha visszamegyek a vonathoz az megint ott all, az alagut le van zarva es nem tudok odamenni. A vonat inditasahoz meg nem tudom osszeszedni a cuccokat mert mar nincsenek ott. Ha torlom a questet, kilep es amikor visszalepek megint ez a quest fogad.
Ez most bug vagy lehet valamit tenni?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

you fail at trolling!

azabaj, hogy nem éri meg
namentem bye, unatkoztam
BEAST
LOL,lvl5-ig design ... tortenet, ok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor jo szorakozast hozza!

Lesz olyan hely ahol bõven meg lehet halni. Én 18-as szintû vagyok a single részt nyomom és jópárszor haltam meg, ha szûk pályán egyszerre sok ellenfél (pláne a semmibõl elõbukkanók) van. Szerintem a grafika bõven jó és a játékélménnyel sincsen baj. Talán a sokszor ismétlõdõ hasonló küldik (gyakj le x szörnyet, hozz el y részt bizonyos szörnytípusból) és a sok értelmetlen, de helyenként kifejezetten humoros szöveg ami furcsa és kissé zavaró. Bár egy ilyen játékban végül is ez elmegy.

Viszont vannak kifejezetten kellemes küldetések és helyszínek. Nekem a rejtett, elite és kincses járatok jöttek be nagyon. Kabalistával játszom és meg vagyok elégedve vele. Használom szinte minden képességét és hatásos, holott sok alacsony szintû képességet is bevetek. Mivel a fókusztárgy adja a sebzést sok esetben, ezért nem úgy van, mint a diabloban, hogy az 1 szintû vagy 6-os képességek egy idõ után már kevesek a szörnyek ellen. Itt 5-ös felosztásban vannak a megtanulható képességek. Azaz 5 szintenként tanulhatunk újakat.

Szerintem echte diablo csak sokkal jobb 😊 Sajnos lassulások nekem is vannak. Bár ki lehet küszöbölni némileg. Ha várok a pályák elején, illetve, ha nem sietek elõre és szépen taktikusan darálom a szörnyeket, akkor egészen játszható marad. De azért várom a single patch-et, mert sokszor kellemetlenül leesik a frame.

Kedvenc szörnyeim: Tifuszos Mary, Ritka Pokolpörkölt, Groteszk a Dagadt Bunkó 😊 Persze volt jópár ami tetszett, de ezek megmaradtak. Diablo 2 honosított verziójában is volt jópár kacagtató, mint pl. bélborotva, azonnal ítélõ és stixy ribanc és így tovább. De a pokolpörkölt nálam mindent visz egyenlõre 😊

Spoiler kicsit, szóval aki nem akar lelõni játéktitkot az ne olvassa el: Imádok jó nagy debella szörnyek ellen harcolni és emiatt kicsit sajnáltam, hogy Belzebubot nem személyesen kellett másvilágra küldeni, bár a tempolosok irányítása és taktikus harca nagyon tetszett.

Ezzel csak azt akartam mondani, remélem lesz részem majd ilyen monstrummal küzdeni face to face. Amúgy ACT 3 környékén kolbászolok.

Egy kérdésem is lenne a végére: SET tárgyak csak késõbb lesznek a játékban? (4 csillagos lenne elméletileg) Ilyet még nem találtam, a többi az megvolt. Rajtam amúgy minden legendary, idõnként egy két feltuningolt cuccom azért még ezeket is megszorongatja, de alapjában a legendary cuccok regenráció miatt azért ez utóbbiakat jobban szeretem.

Bug szerencsére nem volt, egyszer csontra fagyott, mert baromi sokan jöttek én meg elkezdtem rohanni és mégtöbb szörny jött, aztán annyira lelassult a játék, hogy ki is fagyott. De ez egyszer. Idegeskedtem is, mivel azt hittem el fognak veszni a tárgyaim amit addig szereztem, és a szintjeim is. Nem így lett! Ezekszerint a játék menet közben is ment. Kilépéstõl függetlenül. Szerintem ez az oka a memória felzabalásának. Egyrészt tölteni kell a pályákat és véletlengenerálni majdnem mindent, de ugyanakkor tárolni azt és menteni a merevlmezere. Tuti itt van a kutya elásva.

De ahogy olvasom, ha a multit sikerült orvosolni, szerintem a single-t is tudják. Bár szerintem ilyen minden oldalról letölthetõ igazi single patch csak akkor jön, ha a javítás verzószáma eléri legalább az 1.0-át. Nem hiszem, hogy addig ilyen 0.akármi jellegût a hivatalos honlapon kívûl elérhetõvé tesznek. Na mind1, majd kiderül.

Jó játékot addig is! Akár multiba, akár single-be nyomjátok.
Windago
Az elején a D2 sem volt nagy szám, aztán a kieg után indult el igazán (mondom ezt, hogy a megjelenése óta tolom a D2 -õt). De nem is érdemes errõl beszélni, ez a HellGate, egy teljesen más játék, ami itt-ott hasonlít más játékokra. Valakinek bejön, valakinek nem.

A karaktereket egyébként el lehet valahogy menteni? Csak, mert olvastam olyan hibákról, amiket nem lehet kiküszöbölni, és így legalább nem a legelejérõl kellene elkezdeni.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

nem, de az élvezhetõ... dizájn, történet, 1990
//most 2007 van<#wave>
lololol
akkor szaladj végig az egészen gyorsan 1x és jó csakgombnyomást kívánok az elite módban is 😊

mer a diablo2 is nagy kihivas votl level 5 ig nem?

HELLGATE: LONDON DX9 v0 {v1.40.25.4015} TRAINER
ez milyen trainer lehet?
kb, de a passziánsz nagyobb kihívás
fórum köcsöge vagy?xD
rajongó
Davidus
látom elvitted lvl5ig😄

V9ykn8_TZL0

off

Ki mire költi a pénzét magánügy.
Kinek milyen játék tetszik, melyik játékkal játszik, vagy szeret játszani magánügy.

A játékot érintõ kritikád, mint írtad szubjektív, egyébként nem bántó, nem zavaró.

Ahogy a játékosokat minõsíted, az már azért megérne egy misét, igaz, ezzel magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt. (A bolond lukból bolond szél fúj mintájára.)

A szégyen?
Az a te helyesírásod, vagy inkább igénytelenséged.
Szubjektív vélemény, mint aki Diablózott, és UT-zott...
ez a játék nem olyan rossz. A grafikája annyira azért nem gyenge (bár tény, hogy lett volna rajta mit faragni), fps-nek tényleg nem fps, hack and slash-nek viszont szerintem megteszi (mondjuk nem tudom, milyen a nem bugyuta hack and slash...nem hiszem, hogy különösebb IQ vagy skill kellene szörnyek halomra gyilkolásához zsinórban).
D2 jó játék, de már nagyon ráfért szerintem a scene-re egy újabb hasonló, és szvsz, bára TQ közel járt hozzá, ez sokkal inkább lehet (fõleg ha 1-2 patchel még pofoznak rajta) az utódja (bár aláírom, hogy egy valódi D3, jól elkészítve überelné ezt.
Meghalni meg valóbban nehéz (blademasterel lvl14ig talán 1x sikerült), de legalább nem egy nonstop corpse-run...
Én meg vagyok elégedve ezzel a játékkal, de ez hangsúlyozottan szubjektív....

Sziasztok!

Nem rég kezdtem el a játékot.
Olvastam hogy már jött ki ujj patch 2 is. Az érdekelne hogy hol lehet letölteni külön, mert nekem otthon nincs netem?

Elõre is köszönöm.

Windago
Jaja. Most kezdtem vele (a javításig csak próbálgattam a karikat, nem merültem bele, de megérte) 7 -es szintû vagyok. A robotokat erõsítettem, meglátjuk mire megy majd a késõbbiekben. Érdekes kasztnak tûnik.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

Nyugis
nekem is nagggyon bejött a mérnök!! szeirntem über fasza!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

szubijektív vélemény, mint aki diablozott, quakezett...
ez a játék nagyon rossz!, gyenge a grafikája, se nem fps se nem rpg, hack and slash nek meg nagyon bugyuta
sztem aki erre ki ad tizenezer forintot, az egy balfasz...
vegyétek meg szépen 2 ezerért a diablo 2 , és döntsétek el ,hogy ez hol van ahhoz képest
abszolut 0 hangulat, hátrafelé és nyomvatartani a gombot... lol
csak nyomom a gombot , és képtelenség meghalni
szégyen
Windago
Nem tudom. Eredeti a gamma.
Lentebb említették, hogy felkúszik a javítás a single playereshez, de utánna nem lehetett elindítani a cuccost. Bár az is lehet, hogy másnál elindulna, tényleg nem tudom.