Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha eldobom és ujra felveszem a küldit ugyan ezt csinálja
eredeti a játék csak nincs net otthon
Sziasztok!
Lenne 1 kis gondom a játékkal, amikor felveszek 1 küldetést mutat 3 tárgyat, de amikor megcsinálom és mennék leadni nem mutatt semmi cuccot. Nem tudjátok mitöl lehet ez?
Exit Game menü alatt.

Nyugis
szerintem eggyenlõre még elgondolkodtató mevenni az eredetit.. megy ennek az ára lejebb is bõven! ;-)

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

bélanéni
Hogy lehet játékállást menteni? Elõre is köszi.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hallod vegyed meg a játékot, és toljuk partiban!
Késõbb NM-en már-már kötelezõ, aztán ki tudja mit raknak még bele😊

Ja-ja az irányítás izometrikusban tényleg szabadabb a bal kézen.

Sietnem kell (motorral vagyok és elég szar az idõ, sötétedés elõtt szeretnék indulni) de nagyjából: azokat a képességeket használom amik középen és a jobb szélén vannak a fának. A balosakat eddig csak fegyverek miatt, ha adtak ilyen képesség plusszt. Ami kegyetlenül bevállt: az a Metafizikus Korbács ! Messzire és jó nagyot lehet vele sebezni két fegyverrel a kézben. Ilyenkor összeadódik a két fókusztárgy sebzése amiatt.

Többit holnap 😊 Bye!
Bocs, az árakat annyival egészíteném ki, hogy dollárban az amerikai "accounttal" rendelkezõk fizethetnek, az európaiaknak euroban kell ugyanazt az összeget (tehát kb. 10 euro, kb. 27 euro, és fél évre, ha jól rémlik kb. 50 euro) kicsengetni.

(Szerintem ez diszkrimináció az európaiakkal szemben, de kik nem sz..nak le minket.)
Erre én is nagyon kiváncsi lennék!
#2300:
Ha holnapra meg tudnád nézni hogy müködik-e és melyik könyvtár kell, melyik nem, és be tudnád ide írni azt megköszönném, mert én csak a hétvégén tudom kipróbálni!

BattleTag: zydar#2910

ProGabe
OK 😊
annyit még leírnék,hogy billentyûzet ilyen szintû kihasználása ugyebár a TPS miatt jött be,pontosabban a WASD irányítás miatt.ugyebár izometrikus játékoknál a bal kéz alapból a számbillentyûkön van.hát itt kicsit lejjebb,és folyamatosan nyomsz vele valamit.az igaz,hogy izometrikusnál pl. a ctrl-t nyugodtan fel lehetne cserélni a space-szel.a lényeg,hogy tényleg nagyon jól összerakták ezt a gammát.bugokat meg szépen kijavítják és van is egy (erõs túlzás következik) diabló 2.9-ünk 😊

evokerrel vagy te is?milyen skilleket használsz?én szerintem rámegyek a lightingra,egy kis spectral-lal megerõsítve 😊 a leash durván jó,mint ahogy a lightning field is.hátrálok,kilövök egyet-kettõt,és mire elérnének már halottak is.esetleg megsegítem õket egy lövéssel 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rámásoltam a pendrive-ra. Ahogy nézem ezt át kell másolni, ahogy írod is. Majd otthon megnézem melyik könyvtár van meg a telepített játéknál. Lehet ezek a censored germany, x64 nincs is. És amik megvannak azokat felülírom. Remélem nem cseszõdik el a játék tõle. Mintha írták volna egyesek, bár lehet nekik nem origi volt. MerlinW szerintem nem tudja, õ csak linkelt 😊
balee4
Köszi, bocs a warezért, de müxik ez az 1.0-s crack-el, vagy csak eredetivel? (mivel ahogy nézem módosították az exe-ket gondolom nem)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szerintem ezeket a fájlokat csak be kell másolni a játék fõkönyvtárába, mert egy patchelõ progi is ezt csinálja tulajdonképpen, sõt még a csomagolt fájlokat kibontja némelyik azért kell neki annyi hely!
Csak tényleg jó lenni tudni kell-e az összes könyvtár?
MerlinW?

killecske
Helló

Valaki írja már le hogyan tudok eljutni a tudor streetre? A segitõ kezek köldetésnél járok egyszer már leállítottam a küldetést és most nem tudom hogy hol meik kapuba kell menni!

Köszi

Örülök neki 😊
Tökéletesen leírtad, amik megfogalmazódtak bennem is játék közben. Az irányítást kicsit szoknom kellet de zseniálisan megcsinálták, teljesen jól kézre lehet szabni. A shift ill. ctrl pedig a kevésbé rutinos playereknek óriási segítség.

Ez engem is érdekelne. Most töltöm a fájlokat. Ami nem kell azt nem várnám ki 😊

És akkor ez tényleg copy paste lesz vagy launcher indít és telepíti? Szóval nem ártana még infó MerlinW.
Kösz a linket nekem sincs otthon netem!
Akkor gondolom a Bin\X64 könyvtárat nem kell föltenni 32 bites xp-re ugye?
Vagy mindent föl kell?
Valamint "data\paksku ea german censor" és a "paksku ea na europe" könytárakat is föl kéne tenni?

köszi szépen a választ! azt értettem hogyankell használni, csak pontosan azt nem hogy ezt mennyire érné meg illetve milyen tárgyakat érdemes egyáltalán, de ezt megválaszoltad az elsõben.
Köszi

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Ebben egyetértünk...de manapság ez a divat...minden játékot agyon patchelnek...errõl jut eszembe, be kéne néznem TF-be is, tuti ott is van már patch...HG-nek hála, péntek óta rá se néztem :S

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Na ja, csak játszom, aztán kivág a szerver, hogy nem sikerült a patch. Utána visszamászom és az a "nagy" patch, hogy lecserélték a metróban a reklámokta. Lol.

Aztán legközelebb bemegyek, akkor a karakterválasztó képernyõ be volt zoomolva (csak a tag felsõteste látszott), erre 1 nap múlva visszatették. Erre fel tgnap meg függõleges teleportkapuk voltak a playerek részérõl. Egy éve tesztelik, és most jött rá valaki, hogy függõlegesen jobb, mint a padlón? Vagy visszateszik ezt is?
Ha csak a hibákat és pár rosszul belõtt dolgot buherálnának, nem szólnék, de így vicces. Nem megjelenés után kéne kísérletezgetniük. 😄

NeoMaN
Leszedem és bemásolom a game-ba, és már fel is peccseltem? Vagy hogy?
😊

NeoMaN
Én csak ennyit modnok: Isteni a game.
Nagyon kellemeset csalódtam benne.

Lesz ez még nagyobb is...van még bug és fixálni való 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

1.40.25.4015
Ez lassan már gyök kettõ és még nincs egy hetes a program! 😄

MerlinW

[merlinw.org]

balee4
Vki nem tudná feltölteni vhogy a legfrissebb patch file-it, nincs sajnos otthon netem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát ez kissé elkedvetlenített már megint egy game amiherz kevés vagyok..azért be szerzem a teljest.

Ja, ami kimaradt: Nano Forg. Beteszel egy tárgyat, mire kiírja milyen és mennyi nyersanyag kell az upgradhez. Nyersanyagokat a nem kellõ tárgyak szétszedésével lehet szerezni, de hosszas és fáradtságos dolog. Inventoriban ráklikkelsz a tárgyra, majd a csavar ikonra és oké ... Meg nyersanyagból lehet tervrajz alapján ezt-azt összerakni.

"Aprócska lami kérdés: Dye Kit-et honnan lehet szerezni?"
Tudtommal csak elõfizetõknek ...

Nano Forg-al óvatosan. Ha van valami nem túl tápos kütyû, akkor lehet belõle picit jobbat csinálni. Csak az a nem mindegy, hogy lehet utána az alaptulajdonságaiddal nem tudod használni, lásd esetem. Én 3x upgradeltem egy lángkardot, alapból 48-as sebzése volt, most 95. Viszont ahogy néztem a játékban haladva egy idõ után sokkal jobb dolgokat találsz, mint amiket tudsz csinálni.

Aprócska lami kérdés: Dye Kit-et honnan lehet szerezni?
Valamint mégegy: a Nano Forge-ban a tárgyfejlesztés hogyan mûködik és mennyire éri meg használni?

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Hali, kicsit lejjebb már kérdeztem.

Nekem nincs otthon netem, csak itt meló helyen. És arra lennék kíváncsi hogy lehet e másképp frissíteni a játékot azon kívûl hogy autómatikusan letölti?
Vagy ha itt bent rátöltöm egy másik hdd-re a játékot fel patchelem és felül írom az otthonit, vajon úgy mükszik?

Lehet kicsit zagyván írtam.

köszönöm válaszaid!

multira úgy gondoltam,hogy a játékosok gyülekeznek mondjuk a
stationokon,és ha összejön a csapat akkor instance?

igazad van,meglesem német ebay-t

lant sajnálom hogy nincs,amúgy én itt nem látok faq-ot,csak egy off topicot😊

Windago
Javítás elõtt nekem sem írta ki, csak utánna, a játékmódnál, ott van, hogy normál, és a nightmare csak utánna választható.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

Az ellenállásokat nem tudom, soha nem figyeltem annyira, de a pályák határozottan idegesítõbbek, mint normálon.
Nightmare fokozat akkor nyílik meg , ha már végigvitted a játékot egyszer??? Mert én nem találtam semmilyen fokozatot elõször amikor elkezdtem játszani. Régen a diablo-ban kiírta hogy night,are fokozat mittomén 70-es szint után játszható.

Nightmare fokozaton az ellenállások is leesnek, mint a Diablo2-ben? Vagy csak annyi, hogy többet sebeznek az ellenfelek? Buszkerék példa nekem is tetszik 😊))

Ja és annyi még, hogy Roperék azt mondták NM fokozatban nagyobbak a pályák. Ez igaz?
Nyugis
ehe ehe.. 😄DDDDD jol jellemezte a kolléga a NM-t! 😄DD
had idézzem: "ütni fog, mint buszkerék..." 😄DDDDDDDDDDDD

Nightmare-ben kicsit tobbet fogsz bohóckodni az elsõ zombikkal, mint normálban a monszták többségével. És már a zombik is ütni fognak, mint buszkerék. :]
"Havidíjas a játék multi része ? Valahol ezt halottam."
Nem, de aki elõfizetõ az plusz tartalmakat (tárgyak, nehézségi szint, pályák?) kap és több karaktere lehet, valamint nagyobb inventoryja. Havi 10USD, negyedévre 27USD

"Milyen a multi rész ? Úgy van felépítve mint mondjuk a Guildwars?"
Erõsen kétlem, bár GW-t nem ismerem, inkább olyan Diablós. 😄

"Nem tudtok olyan helyet,ahol paypal rõl meg lehet venni?(és nem amerika,hanem valami közelebbi hely 😊 )"
eBay és társai? Germany? Östereich?

"lanon lehet vele játszani? (esetleg a törtel? )"
Nem.

Van egy gyanúm, hogy ezek a FAQ-ban benne vannak ...

Nyugis
2007 év végét irjuk lassan! 512MB RAM? na ne poénkodj! 😄DD

A demóban nincsenek ilyen 20-50-es szörnyhordák, azért az rendesen akaszthatja. na és a nagyobb pályák (Picadily, British Museum, stb.) szintén kevés rammal.

AntiHero
Nyugi a ami késik az nem múliK😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Level 29 vagyok. Most kezdek igazána szörnyek "felé" nõni😊 Aztán hogy naightmerbe mien lesz azt nem tom😊

Nagylaci
Hát amennyire én az elején szívtam a marksman karakterrel most annyira átfordult a dolog a ló túloldalára... 😊 23. szintû vagyok és komolyan mondom mintha a szörnyek "elfelejtettek" volna fejlõdni velem. Emlékszem 10. szint környékén hülyét kaptam a szûk fojosóktól. Állandóan bekerítettek és elintéztek, fõleg azok a lelógó csápos lebegõ, teleportáló izék. Most meg jóformán nincs ellenfél. Elég kiegyensújozatlan karakter ez...
Diablo 2-õt veri szinte minden téren, de ez el is várható szerintem.
Nekem Core2 Duo, 2G RAM-al is szaggat itt-ott. Optimalizálatlan mint az állat. Egy jókora patch nagyon kéne!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

megpróbálom még1x hátha:

Havidíjas a játék multi része ? Valahol ezt halottam.
Milyen a multi rész ? Úgy van felépítve mint mondjuk a Guildwars?
Nem tudtok olyan helyet,ahol paypal rõl meg lehet venni?(és nem amerika,hanem valami közelebbi hely 😊 )
lanon lehet vele játszani? (esetleg a törtel? )
kössz

Nekem a demo apró akadozásokal 512 mb ramon futott. Gondolom a teljesnek is elég.

Normálon, hogyne. Aztán elõbb-utóbb eljön az a pont, amikor a démonok tápolódási görbéje messze meredekebb lesz, mint amit te +1 skillpont leosztásával el tudsz érni, onnantól jön majd a gondolkozos, megfontolós része a játéknak.
AntiHero
"nem rohan bele a spawnoló démonhordák kitárt karjaiba"
Nem a faszt nem😄 Ugy rohanok bele e Blademasteremmel mint a kisangyal. Így tudok igazán nagy pusztitást csinálni😊

A vonatos quest talán azért olyan bugos, mert eredetileg egy vonatrafelugrós-ott/onnandémonokathentelõs cuccot terveztek, aztán ki tudja miért (talán a pet- vagy közelharci kasztok alkalmatlansága miatt?) az egészet áttervezték, és lett ez a futkározós cucc. Nyilván ebben maradt a legtöbb bug.

A csapatirányítósra is igaz az, ami az egész játékra: ésszel, nem rohanva. Ha az ember gyermeke megvárja, amig a skillek feltöltõdnek, és nem rohan bele a spawnoló démonhordák kitárt karjaiba, akkor még a boss sem kihívás.

Karakterem egyébként: h**p://img340.imageshack.us/my.php?image=toon1dp5.png, mert persze nem tudok linkelni.