Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A katonák ott fekszenek az ágyakon és õket kell gyógyítani. Nem egy nagy szám küldetés. A lényeg az, ha végeztél a Démon Fõnökkel, akkor menj el a Templomos Bázisra és beszélj a fõ muksóval. Akkor lesz ténylegesen aktív ez a küldi. Aztán tudsz továbbmenni a sztoriban.
XeeN
Az Emmera féle küldinél hol találom a megmentedõ(gyógyítandó) katonákat? Csak azért érdekel, mert sehol sincsenek és nincs több küldetés sem, ergó nem tudok tovább menni. Tegnap este akkor léptem ki a játékból amikor ezt a küldit kaptam. Akkor még kiírta, hogy mennyi katonát kell még megmentenem, ill hányan haltak meg. Azóta semmi...

Vonatos részrõl jut eszembe. Túl mentem rajta, szerencsére nem volt bugos. (patch nélkül, single)
XeeN
szvsz semmit nem javít, ráadásul eltûntek a meggyógyítandó katonák.... (minigame sincs)

pluhi
Más. Tegnap egy kilépés-visszalépés után eltûnt a karim. A szivroham szélén megnéztem a mentés könyvtárat és volt benne egy karinév.tmp, viszont karinév.hg1 nem. Átneveztem a tmp-t és visszajött a cucc. Mentsétek ezt a könyvtárat gyakran, mert simán elcseszõdhet a cucc, akár igy akár ingame buggal (lsd. vonatos eset).
XeeN
ujra patcheltem, most 1.43.254015

pluhi
1.43.25.4015 a kétszer patchelt single. Érdekesebb kérdés, hogy mit javit.
Ha csak annyit, ami a #2509-ben van irva, akkor ez túró.
PiszkosFred
Egyelore nincs, de ugyebar az igeretek szerint surun, par havonta fog erkezni egy-egy ujabb tartalom a jatekhoz, kozte pl - szinten az igeretek szerint - az aukcios hazzal. Volt egy interju valahol, amelyben Bill Roper nyilatkozta, hogy minden nagyobb szamu kozosseggel rendelkezo jateknak, amelynek van akar csak egy hajszalnyi koze is az MMO stilushoz, szuksege van egy aukcios rendszerre. Igy feltehetoen lesz majd HGL-ban is. Mivel osszesen van ket szerver, es az eu populacio e ket szerveren talalhato jelenleg, ha tenyleg lesz aukcios haz a kovetkezo contentpeccsben, akkor a kinalattal nem lesz gond. Nem felek tola, hogy kongani fog az uressegtol 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

/clap

Nekem CloneDVD-s legelsõ Avanged verzió van (sic...warez), és Yasu + 4.06 DT, rendes image bemountolásával (semmi mini image)eddig simán ment, 2x patchelt, úgy fut, mint a kis angyal (semmi crack, semmi hülyeség)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

AntiHero
1.0.32.4xxx

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

XeeN
1.40.25xxxxx volt, de visszaraktam a simát.

Nyugis
mennyi most a single verzioszáma tudja valaki? ezt azért is kérdezerm, mert aki nem tudná, sikerült felpatchelnem a gamét! 😄 és mit is érne az egész ha mindezt nem oszthatom meg Veletek.. 😄DDDDDDD

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

XeeN
Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy az én kabbalistámnak viszont Állóképesség kell a páncélokhoz, Akaraterõ/Erõ helyett. elég gáz, hogy lassan 2x annyi hpm van, mint manám...

Ui: Mintha patch elõtt csak akaraterõ kellett volna...

Akkor ez azt jelenti hogy jó lenne a fennmaradó pontokat akaraterõbe áldozni?

Matched blades. Magyarban talán megegyezõ pengék...vagy valami ilyesmi

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Ez igaz. De csak 1 pontot raktam rá, mert van, ami fontosabb skill. Mikor nem tudtam használni a friss legendary kardot, majdnem raktam rá. De késõbb szerintem megbánnám.

Melyik az a skill?

De te BM-ként skillel is "növelheted" az akaraterõdet!😊

Akaraterõre is tegyél. Szerintem fontosabb, mint az állóképesség. Én most vagyok 20-as, és sokszor verem a fejem a falba, amiért elsõ 1-2 szinten tettem vagy 5-6 pontot állóképességre is...nem egy kardot/páncélt szinteken át tartottam a "bankomban", mert nem volt rá elég akaraterõ/erõ...
A pontok mûködésérõl annyit, hogy nem vagyok expert, majd valaki jobban elmagyarázza, de valahogy úgy van, hogy van egy érték adott statból, mondjuk erõbõl, és a fegyvereken rajta van, hogy mennyit igényelnek ebbõl a statból, és azt levonja. Ha eléred a nullát, utánna már nem vehetsz fel olyan itemet, ami ilyen statot igényel. Ill. értelemszerûen nem cserélheted a rajtad lévõket olyanra, ami több statot igényelne, vagyis negatívba mennél.
Erõ kell ugyebár általában a páncélokhoz, akaraterõ a kardokhoz, ha jól tudom, akkor pontosság a ranged fegyverekhez, az állóképesség meg csak a hp-t növeli...ezért én azt hangyagolom is kb. lvl 5 óta, ígyis van 450hp-m, ami elégséges....majd ha kényelmesen tudom hordani az összes felszerelésem, akkor nyomok bele pár pontot...

No közben megragadnám az alkalamt és kérdeznék ha még nem unjátok a kérdéseimet :-) Blademasterrel vayok és a statokról szeretnék kérdezni. Úgy kezdtem el elosztani a pontokat, hogy 2-öt raktam az erõre és egyet az állóképességre. Így maradt szintenként 3 pontom. Lejjebb olvastam hgy az akaraterõre is kell rakni mivel ez befolyásolja hogy milyen fegyvert tudsz majd használni!? Nem nagyon értem az itemek tulajdonságaiból fakadó "szükséges pont a viselésre" pl. 6 erõ. Diabloban egyszerûbb volt mert megvolt határozva hogy hány erõ kell az itemhez és úgy próbáltad csinálni a dolgokat. Valaki letudná magyarázni hogy hogyan mûködik az itemek hordhatósága és mi mit jelent? Nem szeretném elrontani az attribút pontokat, bár úgyis reroll lesz majd a vége de azért még bizakodó vagyok :-) Köszike!

BEAST
lol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Crassus nagymester talan onnan vette, ot keresd meg msgben, talan tud segiteni.

vásárolt már valaki itt EA-tól directdownloaddal?😊 úgy ki tudnám fizetni paypalrõl jó lenne😊

Pontosan😊
Van auto-party funkció is, egy P betû megnyomása. Aztán ha valaki más is auto-partyzik, és egy instába mentek, akkor összerak szépen.

bazzeg,egyre nagyobb késztetést érzek hogy meg vegyem
játékosokkal multiban csak állomásokon lehet talizni ha jól gondolom? és partivel menni instanceolni?

[HUN]Crassus
huhuuu

http://www.youtube.com/watch?v=Lu1JNk-AfYE
http://www.youtube.com/watch?v=2TfQgz-cU_s

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Laalee
fegyverek, tárgyak szétszerelésével jobbgomb szétszerel

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

1. Ezelõtt nem sokkal volt egy kérdésem, ezt javítanám. Amikor fejleszteni akarnám a cumóm, akkor kiírja h szükséges hozzávaló pl. a hulladék vagy a rúna izék. Ezt hol szerezni? Lvl 8-as vagyok még csak és lehet h még kicsi vagyok hozzá 😊
2. Más... a kari értékeinél amikor osztjuk el az öt pontot(4 érték van ott). Na és lehet ott látni sárga csíkot meg kék csíkot, zöld és sárga számokat. Azok mit jelentenek?
3. Aurákat csak megtanulni lehet a skillekkel vagy lehet máshonnan is szermányolni? Illetve hogyan kell õket használni?
NeoMaN
Sziasztok!
Az origi EXE-ket szeretném valakitõl megkapni, nem backupoltam hülye fejemmel. Elõre is köszi.

pluhi
Kezdtem egy új karit, mivel kiváncsi voltam a minigame-re. Fura mód sokkal jobb minõségû cucc van a kereskedõknél. Az elején a marksmannél (patch nélkül) csak zöld cucc volt a crafternél, most meg kék meg legendary. Élbõl vettem egy kék kardot is az elsõ 800 pénzembõl. Azt hittem a guardian nem épp a DPSrõl szól, de simán apritok vele (blademaster kemény lehet).
A minigame igen szép mennyiségû magic cuccot jelent, általában nem nehéz megcsinálni õket. A leirásokban szereplõ "deal or receive X damage" kicsit félrevezetõ. Attól, hogy sebzõdsz nem történik semmi (talán meg kell halni bele, nem próbáltam). Viszont elég bevinni akár 1 sebzést az adott iskolából, utána agyon lehet verni bármivel az ellent, megkapjuk a killt.

Since:
Itt mindent az armor csökkent, meg persze a shield. A defense csak a másodlagos effekt valószinûségét csökkenti. Mondjuk ha 4-en lehelnek rád tûzet és nincs magas ignite defed, akkor jó eséllyel begyulladsz és az -5% HP/sec.
skinnyman
Már akinek. Akkor már számítanának, ha találkoznál eggyel multiban és egy ütésre lecsapna 😊

Regards,

Whatever, a hadonászós karakterek nem számítanak. 😄
Morfi
az szép 😊
Én csak azt furcsáltam hogy nincs olyan szuper-model-csúcs gépem mint az itt említettek és eddig nem volt vele gondom max grafikán, és csak kültéren akadt be addíg míg be nem tölti az ellenfeleket 😊

XeeN
Igen. 2-4GB-ig állítottam be... 😊 Akkor is gáz.

PiszkosFred
Hat harmadik nekifutasra, de vegre frissitett a single. Ketszer kidobott timeouttal 😊

Egyebkent hihetetlen mennyisegu rare mobbal futottam most ossze 9es szinten, a 2-es es 3-as allomas kozotti 3-4 szakaszos uton (multiban, a sy...-n, nem single). Mar mentem ott parszor, magusommal es blademasterrel is, hosszu unalmas hent volt, de most ha nem futottam bele 10-12 rare monsztaba, akkor egybe sem... Az egyik palyan egymas mellett fel meterre ket rare imp orvlovesz volt, a szokasos testoreikkel, majd 20 meterre toluk valami ethreal zombi morgott. Es igy tovabb. Ez most a peccsnek tudhato be, vagy esetleg pusztan vakszerencse?

NeoMaN
esetleg fix a swapfiled?
😊

XeeN
"A memória elfogyott. Alkalmazás leáll." Gratulálok... Mindez 2GB ram mellett...

Str > Akarat > állóképesség.

Str kell a páncélok miatt is meg a sebzés miatt is, akaraterö kell a fegyverek miatt, és ha még ezek után van fölös pont az mehet állóképességbe, egy kis plusz hp sose árt (bár mondjuk szintenként is jön). Pontosság az szerintem hanyagolható, vagy max állóképességel van egy szinten...

Az oké h arra kell de minden ponttot arra nyomjak? Légyszi írd le a sorrendet!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

skinnyman
strengh

Regards,

skinnyman
Én is Blademaster vagyok, ráadásul pont 16-os 😊 A megoldás a körbeállás ellen: Sweeping Strike. Csap egy teljes kört a karddal, minden körbeálló ellenséget megsebez (sokkal jobban, mintha simán ütnéd ráadásul) és el is löki õket. Az ellenállásokat csekkolhatod ha behozod az inventory-t, ott balra.

Regards,

Hali! Pengemesternél milyen tulajdonságokra érdemes pakolni a pontokat? nem a képességpontokat hanem a másikakat.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Sziasztok! Lenne egy kérdésem...Elõször is Blademasterrel nyomulok és idáig nagyon élvezem a dolgot (lvl 16), de. Vannak olyan mobok amik tüzet okdának illetve különbözõ varázslatokkal próbálják megnehezíteni az életemet, néha sikerül is nekik. Létezik a játékban úgymond ellenállóképesség mint annó daiblo2ben volt? Tudom hogy vannak olyan cuccok amik adnak bizonyos védelemre pl. gyújtogatásra, de sajna nem veszek észre semmit sem mivel ha körbeállnak 4-en a hp-m lemegy a harmadára és általában ebbõl halál szokott lenni. Mit tancsáoltok? Mit lehet az ilyen monszták ellen tenni? Köszi a válaszokat!

wedge31
Tedd fel nyugodtan nálam megférnek egymás mellet a pro meg a 4.06-os.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát én megvárom inkább a patch crack-et , mert kell a daemon tools pro a Witcher-hez, ezzel meg gondolom nem menne ez a procedúra.

Nyugis
NEM HISZEM EL!! ELINDULT!!! megy a minigames törés!! ez csodás!! 😄DD
3napja szedem le és telepitem a játékot és most végre megy.. 😄DD

tessék a megoldás annak akit érdekel, egy kollégának idézem a levelét:

"Gamecopyworldrõl a mini image leszed (valójában nem mini, 7GB, sokáig tömcsizi). Mds bemountol DTools 4.06-ba (NAGGYYYON fontos a verzióí!!!!!). Yasu 1.3 vagy újabb leszed, benyomod a cloakingot, hogy a játék ne vegye észre a Dtoolst. Indulnia kell. Eredeti exe-ket tedd vissza persze, különben a patchelésnél hibát jelez. Nálam a Yasu 1.4-gyel megy,1,3-al nem müködött.."

köszi papi, Tényleg müködik! 😄DDDDDD

Ok koszönöm a választ.

Nyugis
nem kell még is csak megtaláltam de szinte a végén ime akinek kell:

http://downloads.hellgatelondon.com/patches/launcher/LauncherQuickPatcher.exe

Nyugis
jahhja! nem találom, hogy honnan lehet leszedni a launcherquickpatcher-t!! PLiiz segitsetek egy linkkel.. már folyik a szemem.. ;-)