Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tudom, volt már, de valaki leírná újra, hogyan kell átállítani a már telepített játéknál a nyelvet? Már fáj a fejem a magyar fordítástól <#wow3>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Magh
Altot lenyomod és tudod mozgatni a térképet az egérgomb nyomvatartásával.

Windago
Szia! Egy elemzõre lesz szükséged, Ha vin ilyen az kelléktáradban, akkor a kérdõjeles tárgyon jobb klikk, és a nagyítót kell kiválasztani. Ekkor beazonosítja neked. Ugyanitt lehet eladni és szétszedni tárgyakat is.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

Halika!
Valaki nem tudna egy linket egy világtérképhez?Vagy azt hogy a játékban hogy lehet a világtérképet kicsinyíteni?Nem lehet látni az egészet és nem találok egy járatot.De a legjobb egy link lenne és akkorazt ki tudnám nyomtatni.
Köszi

Berguson
Nagyon köszönöm a segítséget!
Remélem megtalálom benne a válaszokat a kérdéseimre,mint pld. ha találok egy fegyvert,azt hogy tudnám használni,mikor a kelléktáramban megnézem,és egy piros kérdõjel van mellette...

Köszi mégegyszer!

Üdv.Berg.

Berguson

Innen letöltheted a kézikönyvet. Magyar nyelvût is találsz benne ajánlom olvasd el figyelmesen.

Berguson
Sziasztok!

Skacok,nem tud valaki a játékhoz egy "használati útmutatót"? Mert már a 8 as szinten vagyok,és még mindig az alap fegyvereim vannak... Egyszerüen már nem bírok elbánni a sok gonosszal,mert kinyirnak!
Egy csomó dolgot fogalmam sincs hogy kell használni!Bocs,ha láma vagyok...!
Valaki Help!!! PLS!!!

Berguson

XeeN
Én raktam rá egy pontot, mert kíváncsi voltam rá, de nem használom. Nélküle sokkal gyorsabban haladok.

Berguson
Sziasztok!

Ma kaptam meg ezt a játékot havertól,és érdeklõdni szeretnék 1-2 dologról ami felmerült nálam a single játékban!Még az elején tartok,és még nagyon nem világos minden!
Olyan kérdésem lenne: A kelléktárból hogyan tudok törölni dolgokat?Mert megtelt,és szeretnék 1-2 dolgot lecserélni!Amúgy nincs még a játékhoz valamiféle trailer esetleg,amivel "nagyobbá" tehetném a kelléktáram,már hogy több minden férjen bele??

Várom a segítõkész hozzászólásokat!

Köszönöm!

Berguson

zorrobomber
lehet láma kérdés de hogyan használok tauntot a guardiannal? Hiába rakom akárhova piros marad az ikonja, ugyanúgy ahogy az Anchor se mûködik(ehhez állni kell netán egy helyben?). A shiftes képességet hogyan tudom változtatni?

LegionarR
Petíció a SUBSCRIBER tartalmak ellen: PETÍCIÓ

Akinek nem tetszik hogy annak ellenére hogy megvette a játékot, maradtak tartalmak, amiért még így is fizetni kell, szánjon pár másodpercet a szavazásra...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Patch nélkül is végig lehet játszani???!!! Mert páran azt írták , hogy nem...

vki aki energiamágussal tólja és költött a parázs idézésre,szólhatna pár szót róla,mert így vaktába nem merek rá pontot rakni,a képe olyan mint az idézõnél a kis alap tûzlény képe,gondolom hasonló lényt idéz,csak kérdés hogy megéri-e rakni rá

Curze
/channeljoin chat-42

Hali ismét!

Aurákat is csak képzettséggel lehet használni vagy egyéb módon is?
PiszkosFred
Hat mivel ket kezed van, ertelemszeruen ket dolog lehet egyszerre a kezedben, igen 😊 Felteve, hogy nem a mortalkombatbol leptel elo, mint Goro fia. F1-F2-F3-ra tudsz bindelni ugynevezett fegyverosszeallitasokat, es menet kozben valts arra, ami epp kell. Lvl5 elott, amikor is megkapod a dualfokusztargy skilledet, addig egyik kezben tudsz csak tartani fokuszt, masikba tehetsz raketavetot, mereglovot, meg egyeb csuzlikat. Vagy semmit sem teszel bele, vegulis mind1, lvl5 megvan 20 perc alatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Magh
Ez elvileg subscriber privilégium, én indítottam egy altot, bejelöltem, és igencsak meglepõdtem. Ezek szerint mûködik ólcsójánosoknak is. Azért én ikább folytatom a Nightmaret.

Magh
Ez leginkább két talenttõl függ: power aura mellé nem kell annyi WP, surge of resto komolyabb HP poolt igényel, mert %-ot gyógyít. Ettõl függetlenül az elsõdleges a strenght, a cuccok rengeteg tartalékot felzabálnak, a dual wieldet pedig folyamatosan fejleszteni kell, különben nem bírod WP-el, nekem most minden ki van centizva. Hogy az accuracy megéri-e, nem tudom. Szerintem nem, végsõ esetben a késbbiekben gyorsan fel lehet húzni, én most sajnálom rá a pontot (lvl 33). Egy jobb fegyver 200-250% crittel bír, ezen további 50% arányaiban nem sokat javít, azt inkább strenghtre tenném.

És hogyan tudok a Chat-42-re irni?
Mert nekem most a Chat-107-re irogat...
Hali!

Energiamágus vagyok, és lehet olyan képességem h két fókusztárgyat használhatok. De egyszerre csak két dolog lehet a kezemben, ugye? És így csak két fókusztárgy lehet a kezemben és már másik fegyó nem. Vagy csak egy fegyver és egy fókusz, kivéve ha nem nehézfegyverrõl van szó. Mindez igaz amit leírtam, nem vagyok benn biztos!
Curze
Fórumra? Ez nem egy fórum? És itt vannak magyar játékosok.
Odabent chat-42.

Hali!
A fórumra hogyan jutok be?
És hogyan találok magyar játékosokat?
El tudnátok mondani, hogy mire jó a "P" betû többjátékos módban? Hogyan lehet party-hoz csatlakozni?
Davidus
hát én nem fizettem elõ és most kezdtem egy elite karit😄 ha végigvitted akkor egy kis pöcökre rá kell nyomni a karakter kreálásnál

V9ykn8_TZL0

Davidus
nem teljesen olyan mert te a nightmarere gondolsz😊 elite módnak úgyanúgy van normal és nightmare nehézségi szintje mint a simának

V9ykn8_TZL0

LegionarR
Az elite mód nem csak elõfizetõknek engedélyezett? Vagy singleben ingyenes?

Nyugis
mint a diablo2-ben... naná, hogy végig kell toolni! onnantol kezdõdik játék!!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Davidus
normal végigvitele után megnyílik az elite mód amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

kihívás!
gyorsabb és erõsebb mobok + ha meghalsz nincs ghost meg pénzért feltámadás csak az állomásról kezdheted újra

jobb cuccok!
rare, elite, boss mobokból sokkal több és jobb cucc

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Vannak a karaktert meghatarozo attributumok, szam szerint negy darab. Ezek hatarozzak meg, hogy mennyire "jo" lovesz a karakter, mennyi utest bir, mekkora pofont tud osztani, mennyi tamadoereje/manaja van, stb. Ezeket novelni szintenkent tudod max 5 ponttal, vagy kuldeteseket vegrehajtva kapsz ajandekba 1-2 kioszthato pontot. Egyszer. Vagy...

...olyan targyakat viselsz, vagy olyan modositasokat raksz a fegyveredbe, amelyek ezekhez az alap attributomokhoz adnak hozza. (+3 ero, +4 pontossag, stb). Ez eddig a jo oldala a dolgoknak.

A rossz oldala az, hogy minden targynak van egy bizonyos kovetelmeny szintje. Az eddigi jatekok 99%ban ez abban merult ki, hogy a karakternek X szintunek kellett lennie es/vagy rendelkeznie kellett X "mennyisegu" attributummal. (pl, legyen a karakter 12 szintu, es legyen neki 50 eropontja, akkor tudja hasznalni - ez volt az eddig szokas). A Hellgateben is hasonlo, de a stat iranti megkotes meg van varialva. Minden targynak van egy karakter szint kovetelmenye, ez vilagos. Emellett minden targy "kerul" valamibe, egy vagy tobb statpontba. Ha felveszel egy targyat - probald ki "meztelen" karater eseteben - akkor a targy kovetelmenyei kozott szereplo "felszereles ara" mogotti pontokat le fogja vonni a rendszer a karakterlapon talalhato, addig osszeszedett pontokbol.

Vagyis ha van meztelen esetben 50 eropontod egy lvl10es blademasterrel. Talalsz egy kardot, melynek a kriteriuma az, hogy 8as karakter legyen a jatekos, es a hasznalat ara 5 eropont. Vedd magadra. Nezd meg a karakterlapodat, latni fogod, hogy a korabbi 50 eropontbol mar csak 45 maradt meg. Es igy tovabb. A lenyege a rendszernek, hogy a rajtad levo osszes cucc, osszes kovetelmenye nem haladhatja meg a karakter aktualis attributumait.

Ezt jelzik a szamok is. A nagy szam mutatja, hogy mennyi erod, pontossagod, stb-d van. A kis szam mellette jelzi, hogy ebbol mennyi van epp hasznalatban (a rajtad levo felszerelesek mennyi pontot hasznalnak el az adott statbol). A csik pedig mindez vizualisan. A csik emellett jelzi az uj targyaknal, hogy azt felveve/lecserelve hogy valtozik az "osszkep".

Ennyi. Nem olyan bonyolult, mint ahogy elsore latszik, es ahogy leirtam 😊

(egyebkent az ilyen alapveto dolgokert erdemes hasznalni a magyar verziot, a tooltipek sokat segithetnek a jatek kezelesenek megerteseben)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LegionarR
Ezt ma velem is eljátszotta, hülyét is kaptam, mire megoldottam... Érdekes hogy a legtöbbet használt karakterem tüntette el...

pluhi
Marhaságot irtam, a szám akkor zöld ha kisebb a követelménye, mint az épp fent lévõ cuccnak.
pluhi
Minden cuccodnak van stat követelménye. Ezek összeadódnak. Maximum olyan cuccokat vehetsz fel, amik összes követelménye nem haladja meg az aktuális stat értékét. Ha fölé mész egy tárgynak a kurzorral, az tooltipben mutatja mi lesz ha felteszed a tárgyat. A csik sárga, ha még belül vagy a határon, piros ha meghaladja (és nem tudod felvenni ofc). Gondolom akkor zöld ha a cucc több statot ad, mint amit "elhasznál" tehát nyersz vele.
Hali!

Vki tudna válaszolni erre mert én nemtok!
A karakter tulajdonságainál mit jelent a kék és sárga csík? Valamint a sárga és a zöld számok?
Hali!Most toltam végig a gamet!26-os Kardmesterrel tolom,még a patchek elõtt kezdtem.A kérdésem annyi lenne,h az elite mod elérhetõ lesz a karimnak,vagy csak a nightmare??
lol, Korda Gyuri stílust váltott😛

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Davidus

V9ykn8_TZL0

skinnyman
Nálam is volt, hogy láthatatlan lett egy ipse, bár nálam a Cross Station-ön történt, Agy küldetést véletlenül kihagytam és a legvégén csináltam csak meg és akkorra már nem volt ott, csak lélekben 😊

Regards,

Sziasztok!

Hogyan lehet használni a pajzsot? ha egyáltalán lehet?
Ha szerencséd van akkor mûködik 😄
(Talán a fontos küldiket érdemes kilépegetések nélkül megcsinálni!)
Viszont én is belefutottam pár bugba:
- Templomos bázis, Gunny megadta az xp-t, viszont küldi a listában maradt. Eltüntetni nem lehet.
- Templomos bázis, Lord Koening agyi elemzõje nem igazán akar mûködni. Lehet hogy velem van baj?
- fõemberke nekem is volt már láthatatlan 😄
- minigame természetesen nincs, mivel a patchok elõtt kezdtem a karit 😞
Lekopogom, eddig nem fagyott le. De már alig várom a "végzetes kivételt"! xD
LOOOL! Fõemberke Templar Base-en láthatatlan lett, a minimap-en sem jelöli, de ha közelében vok, beszélhetek vele... de legalább tovább mehetek.

Nekem eddig semmi bajom nem volt. És már igencsak a vége fele járok a játéknak. Pedig 4-szer is fagyott merevre. Asszem talán az egyik ilyen fagyásnál egy küldim amit megcsináltam eltünt. Nem tudtam leadni, és így ugrott az xp. Vérgáz viszont, hogy mivel elkezdtem tuningolni a vkártyámat is (jobb futás érdekében) látom, hogy az eredetileg 560/1400-es órajelek helyett 560/1100-et tud a kártyám, holott 7600GT. Komolyan mondom, kurvára kezd elegem lenni ebbõl az egész pc-s hûbelebancból. Elõtte 3 márkás Leadtek kártyám halt meg, mind csúcskártya volt a maga idejében.

Mondjuk az már biztos, hogy a HL az ucsó pc-s játékom. Csak nem ártana, ha ez legalább menne is úgy ahogy szeretném.

Hali!

A karakter tulajdonságainál mit jelent a kék és sárga csík? Valamint a sárga és a zöld számok?
Na, nemtom bug-e vagy sem, mindenesetre Templar Basenél leadtam a küldiket (utolsó volt, hogy átadtam 1-1 üzenetet két katonának), és egyetlen egy sem maradt sem ott, sem máshol. A teleportnál a minimapen a helységnevek sárga/fehér helyett zölden vannak írva, de akárhova megyek, nincs semmi, ami továbbvinne. Tud vki errõl a dologról valamit?

Akkor mégis jó az alap single a 2.fejezetnél?

BattleTag: zydar#2910

XeeN
Igen, köszi! A prob csak az volt, h nem volt aktiv npc. 😊 Nem volt kivel beszélni. Most azonban kapásból sikerült. 😊 Mehetek Liverpoll Streetre...

Az a lényeg, hogy sikerült 😊
Na várj, leírom nekem, hogy volt ez.

Vonatos ügyet megcsináltam, vonat elindult. Utána legyaktam a szárnyas démont, majd nyílt egy portál, beszéltem az ürgével és mikor visszajöttem a portálon át a metróalagútba érkezett egy üzenet. Abban már az állt menjek a következõ helyszínre Emmera-hoz és segítsek. Mikor odaértem nekem sem volt aktív semmi. Szörnyek voltak minenütt legyaktam mind. Majd errõl a pályáról egyenesen átmentem a templomos bázisra.

Ott beszéltem az üzenetet küldõ muksóval és akkor lett aktív a küldi. Utána visszamentem Emmera-hoz és már lehetett vele beszélni, persze megint szörny hegyek. De azokkal nem kell foglalkozni. Az ágyakon fekszenek majd a katonák azokat kell gyógyítani. Ha nem sikerül, semmi gond. Ugyanis újra lehet vele beszélni és megint elkezdheted.

Ennyi az egész.

XeeN
Megoldottam... Küldetés félbenhagyása, megkérdezi, hogy biztosan akarom-e mert akkor vége a játéknak. Igennel válaszoltam, ki is rakott a fõmenübe, egyszemélyes folytatása és ismét felvehettem a küldetést... remélem most nem lesz bugos. 😊
ui: jól elvagyok magamban...

XeeN
Akkor buktam. sehol senki az ágyakon, sehol egy aktív npc... 😞