Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, volt már, de valaki leírná újra, hogyan kell átállítani a már telepített játéknál a nyelvet? Már fáj a fejem a magyar fordítástól <#wow3>#wow3>
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"
Valaki nem tudna egy linket egy világtérképhez?Vagy azt hogy a játékban hogy lehet a világtérképet kicsinyíteni?Nem lehet látni az egészet és nem találok egy járatot.De a legjobb egy link lenne és akkorazt ki tudnám nyomtatni.
Köszi
Remélem megtalálom benne a válaszokat a kérdéseimre,mint pld. ha találok egy fegyvert,azt hogy tudnám használni,mikor a kelléktáramban megnézem,és egy piros kérdõjel van mellette...
Köszi mégegyszer!
Üdv.Berg.
Berguson
Skacok,nem tud valaki a játékhoz egy "használati útmutatót"? Mert már a 8 as szinten vagyok,és még mindig az alap fegyvereim vannak... Egyszerüen már nem bírok elbánni a sok gonosszal,mert kinyirnak!
Egy csomó dolgot fogalmam sincs hogy kell használni!Bocs,ha láma vagyok...!
Valaki Help!!! PLS!!!
Berguson
Ma kaptam meg ezt a játékot havertól,és érdeklõdni szeretnék 1-2 dologról ami felmerült nálam a single játékban!Még az elején tartok,és még nagyon nem világos minden!
Olyan kérdésem lenne: A kelléktárból hogyan tudok törölni dolgokat?Mert megtelt,és szeretnék 1-2 dolgot lecserélni!Amúgy nincs még a játékhoz valamiféle trailer esetleg,amivel "nagyobbá" tehetném a kelléktáram,már hogy több minden férjen bele??
Várom a segítõkész hozzászólásokat!
Köszönöm!
Berguson
Akinek nem tetszik hogy annak ellenére hogy megvette a játékot, maradtak tartalmak, amiért még így is fizetni kell, szánjon pár másodpercet a szavazásra...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Aurákat is csak képzettséggel lehet használni vagy egyéb módon is?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mert nekem most a Chat-107-re irogat...
Energiamágus vagyok, és lehet olyan képességem h két fókusztárgyat használhatok. De egyszerre csak két dolog lehet a kezemben, ugye? És így csak két fókusztárgy lehet a kezemben és már másik fegyó nem. Vagy csak egy fegyver és egy fókusz, kivéve ha nem nehézfegyverrõl van szó. Mindez igaz amit leírtam, nem vagyok benn biztos!
A fórumra hogyan jutok be?
És hogyan találok magyar játékosokat?
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
kihívás!
gyorsabb és erõsebb mobok + ha meghalsz nincs ghost meg pénzért feltámadás csak az állomásról kezdheted újra
jobb cuccok!
rare, elite, boss mobokból sokkal több és jobb cucc
V9ykn8_TZL0
...olyan targyakat viselsz, vagy olyan modositasokat raksz a fegyveredbe, amelyek ezekhez az alap attributomokhoz adnak hozza. (+3 ero, +4 pontossag, stb). Ez eddig a jo oldala a dolgoknak.
A rossz oldala az, hogy minden targynak van egy bizonyos kovetelmeny szintje. Az eddigi jatekok 99%ban ez abban merult ki, hogy a karakternek X szintunek kellett lennie es/vagy rendelkeznie kellett X "mennyisegu" attributummal. (pl, legyen a karakter 12 szintu, es legyen neki 50 eropontja, akkor tudja hasznalni - ez volt az eddig szokas). A Hellgateben is hasonlo, de a stat iranti megkotes meg van varialva. Minden targynak van egy karakter szint kovetelmenye, ez vilagos. Emellett minden targy "kerul" valamibe, egy vagy tobb statpontba. Ha felveszel egy targyat - probald ki "meztelen" karater eseteben - akkor a targy kovetelmenyei kozott szereplo "felszereles ara" mogotti pontokat le fogja vonni a rendszer a karakterlapon talalhato, addig osszeszedett pontokbol.
Vagyis ha van meztelen esetben 50 eropontod egy lvl10es blademasterrel. Talalsz egy kardot, melynek a kriteriuma az, hogy 8as karakter legyen a jatekos, es a hasznalat ara 5 eropont. Vedd magadra. Nezd meg a karakterlapodat, latni fogod, hogy a korabbi 50 eropontbol mar csak 45 maradt meg. Es igy tovabb. A lenyege a rendszernek, hogy a rajtad levo osszes cucc, osszes kovetelmenye nem haladhatja meg a karakter aktualis attributumait.
Ezt jelzik a szamok is. A nagy szam mutatja, hogy mennyi erod, pontossagod, stb-d van. A kis szam mellette jelzi, hogy ebbol mennyi van epp hasznalatban (a rajtad levo felszerelesek mennyi pontot hasznalnak el az adott statbol). A csik pedig mindez vizualisan. A csik emellett jelzi az uj targyaknal, hogy azt felveve/lecserelve hogy valtozik az "osszkep".
Ennyi. Nem olyan bonyolult, mint ahogy elsore latszik, es ahogy leirtam 😊
(egyebkent az ilyen alapveto dolgokert erdemes hasznalni a magyar verziot, a tooltipek sokat segithetnek a jatek kezelesenek megerteseben)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vki tudna válaszolni erre mert én nemtok!
A karakter tulajdonságainál mit jelent a kék és sárga csík? Valamint a sárga és a zöld számok?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Regards,
Hogyan lehet használni a pajzsot? ha egyáltalán lehet?
(Talán a fontos küldiket érdemes kilépegetések nélkül megcsinálni!)
Viszont én is belefutottam pár bugba:
- Templomos bázis, Gunny megadta az xp-t, viszont küldi a listában maradt. Eltüntetni nem lehet.
- Templomos bázis, Lord Koening agyi elemzõje nem igazán akar mûködni. Lehet hogy velem van baj?
- fõemberke nekem is volt már láthatatlan 😄
- minigame természetesen nincs, mivel a patchok elõtt kezdtem a karit 😞
Lekopogom, eddig nem fagyott le. De már alig várom a "végzetes kivételt"! xD
Mondjuk az már biztos, hogy a HL az ucsó pc-s játékom. Csak nem ártana, ha ez legalább menne is úgy ahogy szeretném.
A karakter tulajdonságainál mit jelent a kék és sárga csík? Valamint a sárga és a zöld számok?
BattleTag: zydar#2910
Vonatos ügyet megcsináltam, vonat elindult. Utána legyaktam a szárnyas démont, majd nyílt egy portál, beszéltem az ürgével és mikor visszajöttem a portálon át a metróalagútba érkezett egy üzenet. Abban már az állt menjek a következõ helyszínre Emmera-hoz és segítsek. Mikor odaértem nekem sem volt aktív semmi. Szörnyek voltak minenütt legyaktam mind. Majd errõl a pályáról egyenesen átmentem a templomos bázisra.
Ott beszéltem az üzenetet küldõ muksóval és akkor lett aktív a küldi. Utána visszamentem Emmera-hoz és már lehetett vele beszélni, persze megint szörny hegyek. De azokkal nem kell foglalkozni. Az ágyakon fekszenek majd a katonák azokat kell gyógyítani. Ha nem sikerül, semmi gond. Ugyanis újra lehet vele beszélni és megint elkezdheted.
Ennyi az egész.
ui: jól elvagyok magamban...