Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sydonai-EU szerveren vagyunk.
Találkozunk a pokolban... <#bdead>#bdead>
Fixed: Multiplayer starting on a black screen for a very small percentage of users that applied the 1.40 single player patch.
Fixed: Incomplete downloads for the single player and launcher patches.
Please Note: This update is not a single player version of the Guy Fawkes patch, what we typically refer to as Patch 0.1.
Regards,
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szemét meg alkatrészek tárgyak szétszedésével jönnek...
Más: van új patch úgy látom...ha valaki találkozik patch notesal, az ossza már meg 😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A fegyók modolásánál írja h kellenek összetevõk. Pl.: szemét v hulladék meg ilyesmik. Ezeket honnan lehet szermányolni?
Aurákat is csak késõbbi szinteken lehet használni vagy más módon kell?
😊
AA és Aniso OFF, shaderek low vagy medium, nagyon magas textúrák csak akkor ha legalább 2GB ramod van, Vsync KI!!!!, trilinear be, tripla buffer be.
Így kellene kinéznie. 😊
Ha mondjuk gyorstüzelésû fegyverbõl lövök, minden golyóra külön számítja? Vagyis 1 egérkattintásnak megfelelõ számú lõszerre, nem?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
A napalm olyan erõs, hogy önmagában elintézi a zombikat könnyedén, viszont a Rapid Fire nem különben. Játékstilus kérdése. A stun felesleges, Escape+sprint kiment bárhonnan (szinte).
Skinnyman: anyád végig.
Rapid fire build
Multishotra nemigen kell több, mivel a RF csak 3 seces. Hogy mennyi kell a Reflected shotra, az crit rate függõ. Escape, közel megy, opcionálisan beacon, multishot, hadd szóljon, loot. Érdemes crit/crit sebzést nyomó modokat feltenni, phasing is jó, mivel közel vagy, jól jön a -50% mob sebzés, na meg a +50% neked se kutya. Boss ellen, sniper stance, beacon, multi, csá.
Mielõtt "fotosoppot" kiáltana valaki, a sp karakterek neveit pillanatok alatt át lehet írni a my games könyvtárban. És lehet bele szóközt is rakni! 😉
Vagy az alapjáték csinálja ezt?
BattleTag: zydar#2910
Regards,
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Ezt csak azért írtam le hogy szemleltessem a játék (még kezdetleges) ingadozását!
ui.: gondolom a full verzió (teljesítmény terén) nem sokban külömbözik a demótól!
Én azért backupolok majd egyet és azért is kipróbálom hogy megy-e a patch ha már le van töltve.
A hétvége után megírom hogy mik a tapasztalatok!(bár lehet addigra kijön egy újabb)
So you live in the EU, have created an EU account, and are now wondering, "How do I get on the forums?"
First thing: Currently, all forums are located on the US version of the site (www.hellgatelondon.com). Eventually there will be some sort of forum locally on the EU site, but this date is still TBA.
Second thing: To access the US forums, you'll need to create a game account on the US site as well. This is because we have separate account databases for US and EU players. It's free to create, doesn't take long, and you can use the same account name as your EU one if you wish (assuming it's available).
Sorry if there's been any confusion on this, and thanks!
más: mi a véleményetek, érdemes lenne csinálni egy olyan forumot, amit 100%ban a hellgaténak rendelünk? ha igen akkor összehozok egyet, hamar, és áttelepülhetünk oda, warezostul, patchestül, daemon Toolsostul egyetemben.. ;-)
amúgy az normális hogy 14-es szinten kaptam egy fókusztárgyat,ami lvl30-as skillt ad és gond nélkül tudom használni?😊
[merlinw.org]
Telepítés után belõtte magának ezeket:
-1280*1024 felbontás
-Nagyon Magas shaderek
-Nagyon Magas textúrák
-Magas modelrészletesség
-V-Sync BE
-Idõjárás BE
-AA közepes
-Anizo KI
-Trilinear szûrés KI
-Dinamikus fények KI
-Tripla bufferelés KI (néha bekapocsolom a nagyobb frame miatt)
-DX9-es motor
(Megjegyzem DEMO is ugyanezt lõtte be.)
Végül is tök mind1, milyen grafikát és felbontást állítok be mert ezen is jól futna, ha nem lennének a lentebb leírt dolgok. Peccselni azt tutira fogom, ha lesz telepítõs. De driverbõl 4XAA és 8XAniso-val is megvolt a kellõ, játszható frame, csak ugye azok a hibák...
Emiatt gondoltam, hogy a procihúzás nem árthat. Konfig: amd64 3000+ (2Ghz) immáron (2150Mhz), 2GB Ram, 7600GT agp. Nekem az a lényeg, hogy maradjon játszahtó majdnem mindig. Nem kell a 60 fps, elég a 30 is, csak javuljon meg. AntiHero leírása alapján bizakodom.
Csak mert nekem nem eredeti verzió van (de nem is crackelt, mert nem kellett crackelnem, anélkül is megy), és vasárnap vagy mikor letöltött egy patchet...annál nem jött még újabb ugye?
Amúgy meg nem kell eredeti a patchhez, bármelyik verzió elindul crack nélkül a miniimage+Dtools+Yasu kombóval.
2: NEM
3: IGEN
4: VAN még néha.
5: IGEN, (1x-2x volt úgy hogy megakadt nihány mp-re mer annyi varázslatot kaptam hogy a gépem nem birta😄)
6:NINCS
7: TÖBB
8: IGEN
9: passz...
10: fene tudja😄
11: IGEN, (ezek akkor jelnetkeznek amúgy ha a géped lassú, pl a nagyon magas beállításokhoz)
12: NEM, picit szebbek.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-Hordók robbanásánál, vagy több doboz, raklap egyidejû robbanásánál megszünt az akadás és frame esés?
-Állomásokon az eladóval történõ interakció során a felszereléslista még mindig akadva jön be?
-Ha kiveszem a kezembõl a fegyvert és átrakom az eszköztáramba, akkor az enyhén szaggatás is megszünt?
-Fagyás már nincsen?
-Érthetetlen pályától teljesen független (nagyságától, ellenfelek számától) belassuloások megszüntek?
-Idõnként szinte majdnem állóképpé változó játék nincsen többé?
-Több lett a frame átlagosan a játékban?
-Baromi sok ellenfél esetén és bizonyos szörnytípusoknál megszünt a frame leesése?
-DX10-ben tényleg jobban fut a javítások óta? (bár ez nem érint, csak kiváncsisaágból kérdem, mert ezt is írták a készítõk)
-Pályák elején, töltõképernyõ után közvetlenül már nem kerreg a hdd?
-Az árnyék grafikai bugjai (néha plafonon, aljzaton megjelenõ feketeség, fõleg az állomásokon, de láttam máshol is) eltüntek?
-A pályák tényleg változatosabban vannak generálva?
Hirtelen ez ami eszembe jut és ami szerintem fontos lenne, ahhoz, hogy élvezetes legyen. Vagy nekem is szar a gépem? 😄
Azért is írtam fentebb a mágust, mert neki elég 20 löttyel elindulni útjára. Sõt! Mostanában 10 is megteszi, ha éppen pokolian szorult a helyzet. Egyrészt van egy életelszívás varázslata, ami a halottakból kiszívja az életenergiát. Ezt akár csata közben is lehet nyomatni, hisz gyorsabban gyógyulok, mint sebeznének.
A másik kis alapszintû (lvl5 kell hozzá) képzettség meg még jobb talán. Varázsolsz egyet és jópár ellenfél feje fölött megjelenik egy kis szörnyszáj ikon. Ha õket lövöd, te gyógyúlsz. Álá BM gyógyító ütései, csak picit máshogy megvalósítva. Persze közben ugyanúgy sebzõdnek is.
Szóval ezekkel nem is olyan lényeg a eü csomag.
Demóban a BM és MM is nagyon tetszett, valószínû e kettõ közül lesz majd az akivel elkezdem a játékot újra. Bár a mérnök nagyon mozgatja a fantáziámat azért. Nehéz választani az az igazság.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
honnan tudod hogy milyen gépem van? látnok vagy?
persze nyilván neked 16 magos procid,12 giga ramod,meg 4 db 9900GTS-ed van slibe kötve vagy mi,szarul van optimalizálva a játék és késsz,8800 -gts-el is be beszaggat írták többen is,de gondolom nálad folyékonyan 300 fps-el fut...na hanyagolj...
1, totál védtelen vagy
2 nem tudsz csinálni semmit ergo toál védtelen vagy.. ,-)
szal vagy rákészülsz a dologra vagy nyitsz egyet elõre, vagy skera.. :d