Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Curze
Mivel technikai okokból egyelõre csak egy ember (az alapító) tud guildbe embereket felvenni, és õ értelemszerûen nincs non-stop a játékban, aki jelentkezni szeretne az Afterlife guildbe, az írjon privát üzenetet nekem vagy Sullynak itt a fórumon, és amint lehet megy majd a guild invite ingame.

A Sydonai-EU szerveren vagyunk.

Találkozunk a pokolban... <#bdead>

On November 8 at approximately 8:00am PST, we'll be releasing a new single player update for Hellgate: London. This update will not impact our online game servers. There is, however, a chance you will not immediately see the update tomorrow morning as we'll be throttling delivery to ensure a smooth release.

Fixed: Multiplayer starting on a black screen for a very small percentage of users that applied the 1.40 single player patch.
Fixed: Incomplete downloads for the single player and launcher patches.

Please Note: This update is not a single player version of the Guy Fawkes patch, what we typically refer to as Patch 0.1.

skinnyman
Akkor ajánlanám, hogy nézd meg a skilltreen a blademaster "Aura of Zeal"-jét, 10es szinten. Alapból +21% critical és minden egyes Holy Aura radius-on belüli ellenfélért +11% esély van rá. Ez azt jelenti, hogy ha csak egy szörny is van a közeledben (ami elég ritka) akkor is minden 3. ütés critical, ha 7-8 szörny, akkor minden egyes ütés critical 😊

Regards,

Bele, de nagyon elenyészõ mértékben. Sztem olyan 200/250 pontosságonként nõ egyel a kritikus esélye, azért meg nem érdemes tolni bele a pontokat felslegesen.
PiszkosFred
Minel jobb minosegu cuccot kapsz szet, annal jobb alkotoelemeket nyersz beloluk. Sz'al ha van eleg penzed, erdemes oket lebontani, mint sem eladni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello mindenkinek lenne egy olyan kérdésem,ha a pontoságra rakok pontokat az bele számít az energiamágus varázslatainak a kritikális sebzédébe?Vagy nem.

Auráknál oda van írva, hogy milyen szinten lehet kifejleszteni...

Szemét meg alkatrészek tárgyak szétszedésével jönnek...

Más: van új patch úgy látom...ha valaki találkozik patch notesal, az ossza már meg 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

wedge31
Szedjél szét fegyokat, páncélokat meg mindent amit lehet ezekböl jönnek a tunning cuccok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali!

A fegyók modolásánál írja h kellenek összetevõk. Pl.: szemét v hulladék meg ilyesmik. Ezeket honnan lehet szermányolni?
Aurákat is csak késõbbi szinteken lehet használni vagy más módon kell?
NeoMaN
Hát ne haragudj, de sztem ezek a beállítások pont nem 7600gt-nek valóak.
😊

AA és Aniso OFF, shaderek low vagy medium, nagyon magas textúrák csak akkor ha legalább 2GB ramod van, Vsync KI!!!!, trilinear be, tripla buffer be.

Így kellene kinéznie. 😊

Szerintem marksman, van a crit%-ra egy külön skillje. És náluk egy katt, egy golyó. :] Ergo 10%-nál _elvileg_ olyan 2-3 mp-ként lõsz critet. A gyakorlatban ennyire nem gyakori, de még úgy is veri a többit. Szerintem.
Melyik kasztnak (és mennyi) a legnagyobb a crit chance esélye szimplán statpontból és skillekbõl?

Ha mondjuk gyorstüzelésû fegyverbõl lövök, minden golyóra külön számítja? Vagyis 1 egérkattintásnak megfelelõ számú lõszerre, nem?

Ahh de tök vagyok, a stunolós cuccot csak azért írtam, mert nem láttam pontot az escape-en. Szemüveget nekem! :elbújós smiley:
Nyugis
na végre egy normális leírás, ráadásul képpel megtüzdelve! el sem hiszem apám!! ez a beszéd! eeeez korrekt!!! 😄 köszi!!!!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

kedves eneriamágusok,aki költött a parázs idézésre megosztaná velem tapasztalatait? 😊

pluhi
Mint irtam a Reflected shot az izlés/crit függõ, procoljon eleget, annyi kell. (Ha már itt tartunk, keresek skillfa resetelõ hacket, mert annyi idõm nincs, hogy felhúzzak 3 féle karit 3 féle buildért.)
A napalm olyan erõs, hogy önmagában elintézi a zombikat könnyedén, viszont a Rapid Fire nem különben. Játékstilus kérdése. A stun felesleges, Escape+sprint kiment bárhonnan (szinte).
hat, nemtudom, én a lepattanó lövésekre (vagy miahalál) 2-vel kevesebb pontot raknék, és helyette egy-egy pont a napalmra és lezúzásra osztanék. A napalm egyszerûen túl táp ahhoz, hogy fel se vegye az ember (pl zombiidézús hordakat megküldeni vele, de a bossok is ugyanúgy meggyulladnak), a lezúzás meg... Az a 6 mp stun életet menthet.

Skinnyman: anyád végig.
pluhi
Egy rapid fire build a legjobb gyors szintezéshez. Közelrõl osztod az áldást, reflected shots, deadly eye, multi beacon, escape, multishot jár mellé. 1 pont a sniperen bossok ellen. Magas crit kell, hogy bejöjjön a reflected shot és valami jóféle auto rifle. A multishot mûködik sniper és rapid fire módban is, gusztustalan sebzést oszt. A Multibeacon összeadódik a simával, bossok ellen kis plusz. 30. szintre ilyesmi:
Rapid fire build
Multishotra nemigen kell több, mivel a RF csak 3 seces. Hogy mennyi kell a Reflected shotra, az crit rate függõ. Escape, közel megy, opcionálisan beacon, multishot, hadd szóljon, loot. Érdemes crit/crit sebzést nyomó modokat feltenni, phasing is jó, mivel közel vagy, jól jön a -50% mob sebzés, na meg a +50% neked se kutya. Boss ellen, sniper stance, beacon, multi, csá.
chalezlopez
😊 kb 50+ de optimalizálnak rendesen a skacok...

Vamos Argentina!

skinnyman
Kívül harc közben meg 5? 😊

Regards,

skinnyman
anyád, te már normalon véginyomtad?

Regards,

chalezlopez
Bakker nekem van hogy belsõ tereken 250+ az FPS...1280 full 2xAA

Vamos Argentina!

http://img218.imageshack.us/img218/8594/kari1xl1.jpg << sp karim

Mielõtt "fotosoppot" kiáltana valaki, a sp karakterek neveit pillanatok alatt át lehet írni a my games könyvtárban. És lehet bele szóközt is rakni! 😉
És ez mind a legújabb patch-el?
Vagy az alapjáték csinálja ezt?

BattleTag: zydar#2910

skinnyman
Ez a vengeance aura frankón visszaküld minden 2. lövedéket ha 4-es szintû? Nem is rossz. A zeal aura is elég durvának néz ki 😊

Regards,

en belottem, hogy belso teruleteken es allomasokon 50-60 fps legyen. 3an csapatban elmentunk egy kulso teruletre es egybol 20-30ra esett le. ket csapattarsam elkezdett lovoldozni, az fps meg lezuhant 1-5re es igy az egesz csatabol nem is lattam semmit. az ekkora fps kulonbsegeket egy jatekon belul kicsit durvanak tartom.
Szerintem az aura of vengeance az egyik leghasznosabb aura lesz.

Nekem is olyan kard esett 17 táján, amin 25 ös (mondjuk tök fölös, Aura of Vengenacet adó) kard esett (na azért van rajta +3 Charge is, az kicsit hasznosabb😊)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Nem felvágásból, vagy dicsekvésbõl mondom, de nekem a lent írt konfiggal a DEMO belsõ területeken fölment 160-180FPS-re is(minden maxon, AA off), míg külsõ területeken lement 30-35-re!!
Ezt csak azért írtam le hogy szemleltessem a játék (még kezdetleges) ingadozását!

ui.: gondolom a full verzió (teljesítmény terén) nem sokban külömbözik a demótól!

Oké! Megértelek!
Én azért backupolok majd egyet és azért is kipróbálom hogy megy-e a patch ha már le van töltve.
A hétvége után megírom hogy mik a tapasztalatok!(bár lehet addigra kijön egy újabb)

Asszem még nem volt:
So you live in the EU, have created an EU account, and are now wondering, "How do I get on the forums?"

First thing: Currently, all forums are located on the US version of the site (www.hellgatelondon.com). Eventually there will be some sort of forum locally on the EU site, but this date is still TBA.

Second thing: To access the US forums, you'll need to create a game account on the US site as well. This is because we have separate account databases for US and EU players. It's free to create, doesn't take long, and you can use the same account name as your EU one if you wish (assuming it's available).

Sorry if there's been any confusion on this, and thanks!

Nyugis
valaki leírná, konkrétan, hogy egy masterlövésznek hogy kell elosztani a siklleket? olvastam itt jópár érdekeséget, biszti lenne olyan ami naggyon jol hasznositható!!

más: mi a véleményetek, érdemes lenne csinálni egy olyan forumot, amit 100%ban a hellgaténak rendelünk? ha igen akkor összehozok egyet, hamar, és áttelepülhetünk oda, warezostul, patchestül, daemon Toolsostul egyetemben.. ;-)

csak átverekedtem magam milleniumon,most minden szép és jó megint(persze csak amennyire volt is😊 )
amúgy az normális hogy 14-es szinten kaptam egy fókusztárgyat,ami lvl30-as skillt ad és gond nélkül tudom használni?😊

MerlinW
Jópofa hogy Blademasterrel hack'n'slahs a játékstílus, Marksmannal meg színtiszta FPS😊 Marksmannal olyan érzésem van néha mintha Doom-oznék (gránátvetõ, + kétkezes nagykarabély)😊

[merlinw.org]

Egyjátékos módban jönnek nekem elõ ezek. (Patch nélkül, alap eredeti változat.) Az a fura, hogy a játék belsõ tereken akár 40 frame/sec-et is eléri, külsõbe 25-30 frame/sec szokott lenni, illetve itt ingadozóbb sokkal. Inkább 20-30 köztit írok. Idõnként szoktam csak fraps-al bemérni, de szemre azért látom mikor jó és mikor kezd már 25 alá menni ami élményrontó.

Telepítés után belõtte magának ezeket:

-1280*1024 felbontás
-Nagyon Magas shaderek
-Nagyon Magas textúrák
-Magas modelrészletesség
-V-Sync BE
-Idõjárás BE
-AA közepes
-Anizo KI
-Trilinear szûrés KI
-Dinamikus fények KI
-Tripla bufferelés KI (néha bekapocsolom a nagyobb frame miatt)

-DX9-es motor

(Megjegyzem DEMO is ugyanezt lõtte be.)

Végül is tök mind1, milyen grafikát és felbontást állítok be mert ezen is jól futna, ha nem lennének a lentebb leírt dolgok. Peccselni azt tutira fogom, ha lesz telepítõs. De driverbõl 4XAA és 8XAniso-val is megvolt a kellõ, játszható frame, csak ugye azok a hibák...

Emiatt gondoltam, hogy a procihúzás nem árthat. Konfig: amd64 3000+ (2Ghz) immáron (2150Mhz), 2GB Ram, 7600GT agp. Nekem az a lényeg, hogy maradjon játszahtó majdnem mindig. Nem kell a 60 fps, elég a 30 is, csak javuljon meg. AntiHero leírása alapján bizakodom.
pluhi
Én Marksman-nel tolom amúgy, eléggé EZ mode. Még lvl 5 körül találtam unique mesterlövész puskát, azóta azt upgrade-elem, meg cserélgetem a modokat. Sima mob 1 lövés, maradék két lövés, bossok sniper stance-ben, beaconnal 3-4 lövés. Alapból méregsebzése van, jól feltoltam a poison STR-t, kapott fizikai sebzést és stun-t is. Alapból van rajta 50% shield penetration, ami nagyon jól jön. Ha kula lenne, benyomom a láthatatlanság skillt, ami 6 sec nyugit ad, közben elsprintelek. Dobozok és polcok tisztitására/tömegekre rakétavetõ van, nagy ignite-tal, égjen a banda rendesn.
Jaja...nekem kicsit rosszab gépem van (3000+, 1 giga ram, 9600 pro itt is), és kb. hasonlóak a tapasztalatok, igaz, textúrát én levettem közepesre. A textúrás bug nállam is megvan....árnyákokat meg minimálisra vettem...

Mi a mostani pontos játék verziószám?
Csak mert nekem nem eredeti verzió van (de nem is crackelt, mert nem kellett crackelnem, anélkül is megy), és vasárnap vagy mikor letöltött egy patchet...annál nem jött még újabb ugye?

DX10ben játszom nem esik nagyokat a framerate, de egyes külsõ helyszínek piszok lassúak. Mikor sok dolog történik akkor is játszható nekem, nem szaggat be, de mondom pl a milleneumi csata vagy kopárnak tûnõ kinnti helyek alapból harmad fps-el futnak a benntiekhez képest.

pluhi
Érdekeseket irtok, gondolom ezek multiban vannak fõleg. Nálam Barton 3200+, 2G ram, Randeon 9600Pro (nem röhög) mellett elég simán megy, nem is minimumon. Persze no élsimitás meg aniso, high textura, közepes shadow asszem. Egy érdekes bug van, néha 30 secet is várni kell a pálya elején, hogy a texturák megjelenjenek. Az árnyékok is gázosak. Eddig pár rész volt, ahol a nagy tömegben letérdelt a vidkari, szabadtéren, sok harcoló egységnél, tonna effekt a képen. Olyankor elfordultam. A töltési idõk sem vészesek, gondolom a kulcs a 2G ram.
Amúgy meg nem kell eredeti a patchhez, bármelyik verzió elindul crack nélkül a miniimage+Dtools+Yasu kombóval.
Ez jól hangzik! Így már más a leányzó fekvése. Köszi!
AntiHero
1: IGEN
2: NEM
3: IGEN
4: VAN még néha.
5: IGEN, (1x-2x volt úgy hogy megakadt nihány mp-re mer annyi varázslatot kaptam hogy a gépem nem birta😄)
6:NINCS
7: TÖBB
8: IGEN
9: passz...
10: fene tudja😄
11: IGEN, (ezek akkor jelnetkeznek amúgy ha a géped lassú, pl a nagyon magas beállításokhoz)
12: NEM, picit szebbek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hadd kérdezzem már meg, azok a fényévek vonatkoznak ezekre:

-Hordók robbanásánál, vagy több doboz, raklap egyidejû robbanásánál megszünt az akadás és frame esés?

-Állomásokon az eladóval történõ interakció során a felszereléslista még mindig akadva jön be?

-Ha kiveszem a kezembõl a fegyvert és átrakom az eszköztáramba, akkor az enyhén szaggatás is megszünt?

-Fagyás már nincsen?

-Érthetetlen pályától teljesen független (nagyságától, ellenfelek számától) belassuloások megszüntek?

-Idõnként szinte majdnem állóképpé változó játék nincsen többé?

-Több lett a frame átlagosan a játékban?

-Baromi sok ellenfél esetén és bizonyos szörnytípusoknál megszünt a frame leesése?

-DX10-ben tényleg jobban fut a javítások óta? (bár ez nem érint, csak kiváncsisaágból kérdem, mert ezt is írták a készítõk)

-Pályák elején, töltõképernyõ után közvetlenül már nem kerreg a hdd?

-Az árnyék grafikai bugjai (néha plafonon, aljzaton megjelenõ feketeség, fõleg az állomásokon, de láttam máshol is) eltüntek?

-A pályák tényleg változatosabban vannak generálva?

Hirtelen ez ami eszembe jut és ami szerintem fontos lenne, ahhoz, hogy élvezetes legyen. Vagy nekem is szar a gépem? 😄
Na ja...én BM mellé (talán helyett) még Engeener vagy Evoker közt vacillálok...vicces volt, hogy csináltam tegnap egy Engeenert, bementem, és rögtön az elsõ kvesztmob (akitõl a kis kölök lábát kell visszaszerezni) kidobott egy kék puskát...lehet lassan kárpótol a játékért, hogy szegény BM-emnek lvl 19-en van 3 db sárga cucca összvisz (mondjuk az egyik egy elég baba kis kaptárkard...)

gondolom sokat javít de én még várok egy kicsit a megvétellel,nincs kedvem folyton azon idegeskedni hogy megint dc lett a vége az 5 pályás küldinek és kezdhetem elõröl.

Tegnap kilépek a járatból, szûk folyosó vége, nagyterem. Bedugom az orrom kb. 15 böszme dög nekem esik. Hátrálás folyosó nagyterem találkozásáig, guardian lévén horgonyt ledob, gondoltam sündisznó állásból leverem mindet, úgysem férnek be a csatornába tõlem. De közben kaptak erõsítést pár mini dinamó, vagy mifene hátulról kínálgatott villámokkal is, így hõsies halál lett a vége. Najólvan az anyátok, szellemjárás a sírkõig, de mivel baromi közel voltam a kezdõponthoz az egész társaság bennt tolongott a szûk alagútban, így 15 percbe és 5 halálba került kipucolni õket...

Indultál volna enargiamágussal 😊 Annyi szent, hogy én minden kaszttal végigviszem. A kérdés az persze meddig. Diablóban is szép számmal voltak kariaim. Single, Multis egyaránt.

Azért is írtam fentebb a mágust, mert neki elég 20 löttyel elindulni útjára. Sõt! Mostanában 10 is megteszi, ha éppen pokolian szorult a helyzet. Egyrészt van egy életelszívás varázslata, ami a halottakból kiszívja az életenergiát. Ezt akár csata közben is lehet nyomatni, hisz gyorsabban gyógyulok, mint sebeznének.

A másik kis alapszintû (lvl5 kell hozzá) képzettség meg még jobb talán. Varázsolsz egyet és jópár ellenfél feje fölött megjelenik egy kis szörnyszáj ikon. Ha õket lövöd, te gyógyúlsz. Álá BM gyógyító ütései, csak picit máshogy megvalósítva. Persze közben ugyanúgy sebzõdnek is.

Szóval ezekkel nem is olyan lényeg a eü csomag.

Demóban a BM és MM is nagyon tetszett, valószínû e kettõ közül lesz majd az akivel elkezdem a játékot újra. Bár a mérnök nagyon mozgatja a fantáziámat azért. Nehéz választani az az igazság.
AntiHero
Tudod aki megvette eredetibe annak már fényévekkel jobban fut. Mivel kiadtak 2 patchet is. Nagyon sokat jelentett mind 2tõ.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szeretem az ilyen elmés hozzászólásokat...
honnan tudod hogy milyen gépem van? látnok vagy?
persze nyilván neked 16 magos procid,12 giga ramod,meg 4 db 9900GTS-ed van slibe kötve vagy mi,szarul van optimalizálva a játék és késsz,8800 -gts-el is be beszaggat írták többen is,de gondolom nálad folyékonyan 300 fps-el fut...na hanyagolj...

Nyugis
nos nem teljesen.. ugyanis amig portot nyitsz addig két dolog történik:
1, totál védtelen vagy
2 nem tudsz csinálni semmit ergo toál védtelen vagy.. ,-)

szal vagy rákészülsz a dologra vagy nyitsz egyet elõre, vagy skera.. :d