6461
  • stevyxix
    HG:L restart, US szerver (hivatalos, Hanbitsoft finanszírozza).
  • stevyxix
    Oszd be, más is ezt teszi.
  • mematyi
    jovanna,akkor nincs multi,a szingle sztem unalmas picit
  • stevyxix
    Szerinted, ha a játékot se lehet megvenni akkor majd multi biztos van benne???
    Tört szerver sincsen.
  • mematyi
    vagy van még valamiféle multi??
  • mematyi
    és azzal lehet még multizni???,

vagy törttel is lehet vhogy???
  • Noodlee
    A rendes boltokban már nincs forgalomban.
  • stevyxix
    Vatera, Hardwareapró stb.
  • mematyi
    hol tudom most a game et megvenni???
    lehetőleg nem 12 ezerért
  • stevyxix
    1.0.1 patch
    Pár hibát javít szóval érdemes feltenni, telepítőt külön vették itt már, ha megvan az első 1.0-ás patch telepítője akkor nem kell leszedni újra, telepítéshez el kell távolítani az 1.0-ás patcht, el kell indíteni a mod installert és revert/uninstall mod-t kell nyomni majd install mod package és fel kell tenni az új 1.0.1-es patchet.
  • stevyxix
    Teljesen mindegy, mondom én USA-ból rendeltem és magyarul települt, igazából EU és US régiók voltak (meg távolkeleti), de mind tartalmazta a nyelvi fájlokat, vagyis USA-ban eladott játékot akár magyar nyelven is lehet játszani (pont mint esetemben).
  • csuszi
    stonehenge van? milyen újdonságok a dye-kiteken kívül?
  • Nyugis
    Ez egy naggyon korrekt és tejes hozzászólás volt!!
    leszedtem és felraktam a MOD-ot kapásból.
    Egyszerűen döbbenetesen sokat hozzátesz/javít a játékélményen!
    Aki játszik vele, annak egyszerűen KÖTELEZŐ a kolléga által belinkelt MOD!
    JA! és még valami: teszteltem, és TÖKÉLETESEN fut a magyar (igaz eredeti) gaméval IS!
  • stevyxix
    Úgy adtad elő ...
  • mascarun
    Ki mondta hogy nagy szám?
  • stevyxix
    Véletlen szerűen helyezi el, de van hogy szinte egy rakáson vannak, nem tudom mi ebben a nagy szám.
  • mascarun
    [IMG]http://www.sg.hu/galeria/1106488120/11064881201257184161.JPG[IMG]

Ezt magyaráztam múltkor!
    Feladat szerint meg kell találni x cuccot a pályán és aktiválni!
    Azt bedobja egy helyre :D
  • csuszi
    thx
  • stevyxix
    jogdíj nincs mivel ez egy mod team és törés amit csinálnak, szóval nem hivatalos, Hanbit nyilván örül, hogy van aki viszi neki az üzletet az ő közreműködésük nélkül, szerintem a cég vezetője személyesen fog gratulálni a csapatnak :)
    nem tudom, ez egy terv a csapat részéről, biztos fogják módosítani és javítani a hibákat, most is ezt teszik elvileg, újabb tartalom nagy kérdés, szerintem a már meglévő tartalmakat tudják beletenni, kétlem, hogy ők maguk csinálnának, nem egy cégről van szó akik hivatalosan fejlesztenek
    igen szándékoznak szervert indítani, mikor?, hát olyan 2010-11 szóval nem most lesz, ez ilyen távoli tervek ahogy én kivettem eddig
  • csuszi
    jogdíjak: nem tudtam hogy nem namco a tulaj, akkor így: Hanbit?
    support: ha szar javítják? folyamatos patchelés? újabb tartalom?
    szervereket indítanak?
    és ha igen mikor?
    leszarom ha fizetős, fizetnék.
  • stevyxix
    Szerinted? Amatőr próbálkozók, Namco tesz rá, már semmi közük hozzá, megmondták egy rajongói levélre talán, hogy 100%-ban Hanbit tulajdon a HG:L, nekik semmi közük hozzá (és ez így is volt, szóval egyedül a Hanbiton múlott/múlik a multi sorsa, Namco csak kikapcsolta a szerverket, szolgáltató volt nem jogutód). Nem tudom mit szólnak hozzá, Blizzard mit szól a tört wow szerverekhez? Support? Szerinted? Ha egy amatőr csapatról van szó milyen supportot szeretnél? Telefonos? :)
  • csuszi
    jogdíjak? szerverek? namco? koreaiak? support?
  • stevyxix
    LAN-t nem, hanem multit, némi pénzdíj ellenében elvileg (én így vettem ki mikor olvasgattam utánuk) ami mondjuk érthető is azért.
  • csuszi
    ez lemaradt:):

thx
  • csuszi
    ez nagyon baba:)
    lan-t nem terveznek belehegeszteni? hamachin mehetne a mehet.
  • stevyxix
    Multiba volt 1.3d patch azt hiszem, ezzel is volt vége annó a HG:L multinak, de sp-be nincs (hacsak majd Revival meg nem csinálja).
  • stevyxix
    No először is a játék támogatása megszűnt,
    legutolsó patch az 1.2-es EU patch és nincs támogatás így nincs automata frissítés, mint multi esetén volt (sőt sp-be soha nem volt, ott mindig "kézi" telepítés volt)
    shared stash nincs sp-be, multiba volt, de csak előfizetőknek,
    játék nyelvét bármikor szabadon változtathatod, keresd meg a játék telepített mappáit (Programok/Flagship Studios) itt van egy Data mappa ide kell belépni, lesz egy Language nevű szöveges dokumentum, ezt megnyitod akkor látni fogod a jelenlegi nyelv szerinti elnevezést pl Language=English, ha magyart szeretnél írd át Language=Hungarian (nagy betűvel), vagy amire akarod persze ha benne van a támogatott nyelvek közt, amúgy abszolút mindegy még az is, hogy honnan van a játék, én anno USA-ból rendltem CE-t és alapba magyar nyelven települt (persze nemsokára átváltottam angolra, mert a magyar fordítás botrányos szinte).
    Játékhoz van mod, egy Revival nevű feltételezhetően amatőr (bár ki tudja) csapat moddolja és multiban elérhető tartalmakat (Stonehenge) adnak sp játékhoz, tervezik a multit is valami módon megcsinálni, de ez elég távoli tervük, tessék itt olvashattok a legutóbbi tudomásom szerint már megjelent 1.0-ás verziós modról, az oldalon kérdezhettek is van aki képbe van telepítéssel meg minden mással kapcsolatban (én nem nagyon, multi megszűnése óta nem nagyon foglalkoztam vele).
    Remélem mindenre kielégítő választ adtam, ha nem vagy van még kérdés nyugodtan tegyétek fel, válaszolok (ha tudok persze).
  • savior
    en arra tippelek, hogy a teszt szerveren lehetett ezzel jatszani
  • Nyugis
    De hát ez tölthető...
  • csuszi
    majdnem kijött:)
  • Nyugis
    erről mit tudtok?

Hellgate: London Patch v1.3 Trailer
    home > News > Movies
    17:08 May 31st, 2008
    2903 Views - View related homepage
    03:26 of gameplay footage in HD format
    Flagship Studios released a trailer from the multiplayer patch v1.3 for Hellgate: London. Patch 1.3 offers no less than eight new features including Shared Stash, a Premium Item Merchant, Donation Collectors and Global Buffs, Ranks and the Expertise system. Interacting with your fellow players has been enhanced with the introduction of optional chat bubbles that appear when players talk and performable emotes that characters now have at their disposal. In Patch 1.3, players can also easily browse lists of chat and emote commands using the two according buttons in the chat panel.
  • Noodlee
    Ahoz kell egy patch, ami talán a stonehenge-ben volt benne.
    Alapból nem volt osztott tároló.
  • Nyugis
    valamit nem értek.. újra felraktam a gamét, tök jó tolom neki ahogy kell.
    Viszont régebben tuti volt olyan, hogy nem csak tárolórekesz (bent az állomáson a falon), hanem olyan is ami "közös". ergo ha találtál egy jó cuccot egy másik karidnak akkor oda betéve elérhetted. Ez most akkor már nincs???
  • mascarun
    Te figyelj ez szerintem kurvára nem idevág!
    Nemt'om minek kell ideszemetelned!
  • Nyugis
    ez egy fifas link!!! minek szúrtad be a hellgate topikba????
  • chris17
    Itt mindent megtalálsz csak Katt!
  • mascarun
    Szeretem az ilyen küldetéseket, amikor meg kell találni x dolgot és azt mind egy helyen megtalálom!

Volt már olyan hogy hét terminál volt egy helyen! :)
  • Noodlee
    Ez talán régibb kép, mint maga a játék. :P
    Amúgy valóban szépen megvan csinálva.
  • Nyugis
    na ez igen! ez már valami kérem! aki ezt megcsinálta, az nem ma kezdte!! nagyon szép!!!
  • Mike at home
    szerintem is

a Diablo 3 pl. lehetne ilyen
    de úgysem lesz, marad gondolom az izometrikus nézet