6461
-
#6181 Elég érdekes háttereket lehet találni a játékról!
pl: http://www.bass-ackwards.net/ftp/hellgate_avalon_huge.jpg
Erre a részre nem is emlékszem! xD
Bár a többsége nem ilyen de azért elég szépen meg vannak csinálva! :D -
#6180 okés értelek.. nem baj a single is ott van én azt is szeretem.. lehet mindjárt újra fel is teszem, főleg, hogy megvan a patch! -
#6179 német, amerikai hc fanok koreai igazolványszámokat vesznek fórumokon:) -
#6178 ugyanezt mondtam én is. 10-es game, patch-elve. de nem úgy adták ki...
intro nagyon ott volt ja, vártuk is rendesen trailer alapján is.
van annyi esélyed, hogy koreai szerverre mégy, de szinte lehetetlen bejutni, koreai személyi kell hozzá, ott valamivel komolyabban veszik a 18+-os karikát... -
#6177 nekem akkor is bejön a dolog.
egyszerűen az összes szarsága ellenére ez egy kurva jó játék!!
és a multis része is nagyon ott volt! ha lett volna idejük és tovább folytathatták volna a játék foltozását, És megcsinálhatták volna amit elterveztek még pluszba (ezek ugye ki volt írva multiba hogy még mit terveznek), akkor ez az év játék lett volna simán!!
ja! és azt mindenképpen hozzáteszem, hogy ennyire fasza és élvezetes intrót mint ebben a játékban keveset lát az ember!!!
Iszonyatosan össze van rakva, fel van építve. kár érte! nagyon kár!!
Szóval akkor semmi.. nagy kár reméltem, hogy mondasz valami jó dolgot valami kis pluszt amivel még élvezetesebb lehetne. -
#6176 rövid leszek.
nincs:)
imádkozz hellgate2-ért. szép is lenne. nagy game ez, csak félkészen adták ki, ez megpecsételte a dolgot:( -
#6175 látom te igen nagy dolgok tudója vagy! ;)
igen multiban ott volt a STH!
nincs rá MOD vagy bármi hogy ez a singlébe is bekerüljön?
Vagy bármi nyalánkság amivel színesebbé lehetne tenni a gamét? tudsz valamit? -
#6174 az multis. no single. szopacs sajna. -
#6173 Én most keresgettem a patch-eket és dobott be egy olyat ami + pályát is ad! Stonhenge.
http://hirek.oldal.info/h%C3%ADr/sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%A1stechnika/2008/01/23/673179/Let%C3%B6lt%C3%A9sek%20Hellgate%20London%20v10%20patch%20%20Stonehenge%20kieg/y2008/m01/d23 -
#6172 tuti nem. -
#6171 és a nyelv? az számít hogy magyar vagy angol? a patch átírja? -
#6170 nem tudom még nem próbáltam, de az a sok patch az multi volt. az más, több sokkal. szerintem ide elég ez az egy. -
#6169 ez végtelenül korrekt válasz volt!! nagyon köszönöm!
Csak ez az egy patch kell?
én úgy emlékszem anno többször is frissítette magát a game.
Vagy csináltak egy összesített patchet amiben minden benne van?
A patch megváltoztatja a játék nyelvét? mármint számít hogy magyar vagy angol nyelvü a game, és melyik pastchet szeded le hozzá? -
#6168 második -
#6167 kérdezték tőlem, de sajna nem tudok rá válaszolni hátha ti tudtok:
a játékhoz a Patcheket le lehet tölteni valahonnan, hogy ha valaki most szeretne vele játszani?
Én sajna nem tudom, mert nekem ANNO automatikusan jöttek le a patchek mind a single mint a MP-hez. -
#6166 menj át elite-re.
mástól idézek, de teljesen egyet értek vele, 5/10 a game patch nélkül normálon, amikor megjelent. 8/10 patch után (ha így adták volna ki, nem csődöltek volna be:(, sokkal jobb a játék azóta). elite, 10/10:)
nc elite online 11/10:)
bár szerintem a single patch nincs olyan jó mint az mp, nem próbáltam még. -
#6165 nekem a mesterlövész jött be, és kicsit a mérnök az ugyan az mint az idéző csak gépekkel.. -
#6164 ok!
Eddig én is Pengemesterrel meg őrzővel toltam. Az őrzővel vittem végig előszőr. Meg a mesterlövészt elvittem 12es szintig de szegényemmel nagyon ráuntam! -
#6163 nem vágom az idézőt.
kérdezhetsz a két "lovagról":) azokat kifulloztam elite-n anno online. de sajna ez a single sokkal rosszabb mint az online haverokkal hentelés... -
#6162 az már nem semmi! :)
Majd látom! még csak 8-9es szint körül járok!
Eddig életet nem nagyon kellett adnom magamnak! Lefoglalják a szolgálók őket annyira hogy leszedem őket mire hozzámérnének!
Ezzel a hulláktól elszívom az életerőt + vérkötelék elég jó benne!
legalább nem kell állandóan új szolgát idézni. Nem értem hogy a páncélosnak miért adtak nevet. Minden idézésnél másikat. Nemhogy csak egy lenne. De így is jó!
Egyébként van valami démon amire egyáltalán nem érdemes fejleszteni? -
#6161 :) mert oda írsz, amiket szeretek. ez egy kurva nagy game volt. cod, sc, hellgate. ennyi:)
hát ez bonyolultabb: teszem azt nem lehet "tankod" és "gyógyítód" egyszerre, tehát limit 1. de kis szarjaid - nem emlékszem a nevükre, az annyi lehet, amennyit enged a skill fád (asszem 8 a max). volt olyan erős skill fa, hogy az idéző nem is lőtt, annyi démonja volt, mert több fajta kis démonból volt neki 3-4 x 8. -
#6160 csuszi te mindenhol ott vagy?
Egyébként mennyi a limit?
3-4? -
#6159 van. megöli az előzőt az idézésed. -
#6158 HAIL!
előlről kezdtem a HGL-t single-ben idézővel.
az lenne a kérdésem hogy van e démonlimit vagy annyit idézek meg ahány félét csak tudok?
-
#6157 jaj de hiányzik ez a game... -
stevyxix #6156 Hát ez egy jó kérdés, főleg, hogy karakterválasztó képernyőn dobálja a tűzgolyót, de a játékban nincs ilyen skill ... -
aati91 #6155 Az energiamágus miért nemtud tűzgömböt lőni? Én a 30-as szinten jártam de mégis csak a padlót gyujtotta fel :S -
#6154 Vagy igy : csak a játék -
#6153 és lőn világosság : Hellgate from ebay! :) -
SewerRat #6152 Áh, vágom. Köszi az infót. -
#6151 mert csődbe ment a kiadó. -
SewerRat #6150 Szemetek. De miért? -
Noodlee #6149 Nincs boltban, mivel visszavonták a forgalmazást. -
SewerRat #6148 Sziasztok!
Hol lehet megvenni a hellgate: londont? Sehol sincs boltban! Pls help! -
stevyxix #6147 Szedd le és tedd fel újra, keress másik cracket, géped milyen amúgy? -
cornellred #6146 xp professional, sp3, dx9c -
stevyxix #6145 Milyen win? XP? csak mert sp-ket fel kell nyomni meg dx9c-t is többek közt. -
#6144 passz. google. -
cornellred #6143 hali!
lenne egy olyan kérdésem ha még valaki olvassa ezt a topikot egyáltalán hogy újraraktam a winfost, azóta viszont ilyen hibaüzenetet kapok a játéktól hogy:
az alkalmazás futtatásához legalább 990 mhz sebességű cpu szükséges. cpud észlelt sebessége 0 mhz. győződj meg róla, hogy az energiatakarékossági beállítások maximális teljesítményre vannak állítva. az alkalmazás futása folytatódik...
szal végülis elindu csak full szar beállításokkal és nem is engedi feljebb állítani a maxokat,
de a lényeg hogy én nem állítottam át semmit a gépben előtte ugyanezzel a cpuval ment és nem volt semmi baja most meg nem érzékeli:S
esetleg erre van valami ötletetek? (a patchet is felraktam ugy se jó:s) -
#6142 csak vistán indul el a Dx10-el.