Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
sztem még 2000 Ft sincs

mennyiért lehet most ? 2-3k ?
SLICK
Tesco, Cora, Metro, Saturn, Media Markt, CD Galaxis

valahol csak van

Honnan tudnám megrendelni? mer a warez állandóan kilép
a galaxis az 576 és a pcdome on már néztem de nem lehet megrendelni
Nyugis
odamész, rákattintasz. semmi extra, semmi varázslat. viszont ha abbahagytad a küldit, akkor most kezdheted elölrõl!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Az az, amikor egy 4 fõs csoportot kell "távirányítanod"?

üdv
a fawkes gépet hogy lehet használni?
Csoki parkban beszélsz vele, majd az állomáson is (green park station).

jetblack
Valaki tudna segiteni elakadtam ott hogy beszélek a bukott orákulommal és beszélni kell a csávóval de nem tudok valamiért és ráadásul a csávó ottvan a csokoládéparkban és az állomáson is HELP pls

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SLICK
már szignóztam is 😉

Ami viszont fontosabb, petíciót indult a HG:L multi újraindításáért, úgyhogy akinek tetszik a játék legyen szíves aláírnia petíciót. Kösz 😊

mascarun
30as szint felett!

mascarun
Valaki küldene nekem screenshot-ot a kifejlett mesterlövész és ördögidézõ karakterekrõl! Kíváncsi vagyok kb. hogy néznek ki a játékban....
Köszönet!

Thnx,

S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hunter of Deer
hali nincs valakinek esetleg egy screenshot guardian skill treerol?

probaltam keresgelni de az osszes link egy nemet oldalra ment ami mar nem muxik.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

mascarun
Nyomsz egy alt billentyût és lehet csúsztatni a világtérképet.
most nem tudom fejbõl 😛

Sziasztok,

London Wall-t hol találom ill. melyik állomáshoz tartozik? Sajnos a world térképem el van csúszva és nem látom.

Elõre is köszi,
Üdv,
S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

ne szamits ra
hello mostmár nem is lesz a server müködõ?
SLICK
hogyne játszottam volna, szinte állandó volt a partyba verõdés.

Egyébként ez ember függõ, hogy ki mit élvez a játékban. Számomra az is elég, hogy magamban végigviszem a játékot.

Játszottad a játékot online csapatban 3-4 játékossal vállvetve??
Semmi köze a single player játékélményéhez, az biztos!

SLICK
Nekem közel ugyanolyan élmény egy sima Single player is.
Amúgysem vagyok vmi aktív online gamer lehet annak is betudható ez.

Ég és föld a 2 játékélmény, nem is értem, hogy te mirõl beszélsz.

SLICK
pedig Single is ugyan az mint online, csak nincsenek más karekterek rajtad kívül...
Mondjuk annyit megtehettek volna, hogy a Stonehange-t singlebe is beépítik.

Én pl azért, mert kiadtam a játékért 12k-t, hogy tudjak vele online játszani, (mivel single az egy kalap... a neteshez képest).

SLICK
Nem értem minek rágtok be.. Single Player van benne, bár igaz Online élmény nincs így meg :|

Nyugis
szívvel lélekkel együtt érzek veled! Nálam is kb ez volt a reakció! nesze neked eredeti játék!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Nah vissza olvastam látom megszüntek a szerverek! Basszák szájba magukat!

Hogy lehet regelni, mert mikor fiók létrehozására megyek akkor nem jön be az oldal ahol regisztrálni kellene!

de még mennyit😄
respect
mascarun
Ha jól emlékszem akkor a hevedert úgy használod hogy megvan a célpont akkor kelléktárat nyitsz a tárgyra jobbklikk és rámész a "használ" (egy kéz)szimbólumra!
Lesz még egy pár ilyen! Uborkásüveg, altatópisztoly, stb...
314-es agyában meg nem nehéz eligazodni mert mindig csak két irányba ágazik az út! Be kell járni minden járatot! Ha sok idõbe telik is!
Ha mész oda javaslom minden feleslegeset pakolj ki a kelléktárból mert a végén lesz egy pár "jobb" cucc amit érdemes felszedni! Életadó kütyüt viszont vigyél egy adagot!
Remélem segítettem valamelyest!

es 314 agyaban sem lelem sehol a kepzelet hatarat...😞
ujabb baj!nemtudom hasznalni a visszahuzhato heveder szart,hiaba rakom ki az also kellektarba es nyomogatom ezerrel.otletek??
mascarun
Ez nem az a fórum ha nem tûnt volna fel!

Dungeon Siege 2 kodot valaki tudna adni<#help><#help><#help><#help><#help><#falbav><#falbav><#falbav>
1.2-es patch ha meg fenn van már akkor telepítsd újra.

Hát mivel csõdbe mentek így tényleg esélytelen és nem is az EA-t kell fizetned, hanem mert ha már feltételezem tetszik a játék 2k forintot igazán megérdemel, EA se lesz ennyivel beljebb elhiheted.

zomgzerg
jah kell a pénz az EA zsebébe hogy ne csak 4 nfs-t tudjanak egyszerre fejleszteni, arra meg gondolom esély nincs hogy a fejlesztõkhöz 1 cent is eljusson ezek után

DeathJr
Nekem van egy olyan problémám, hogy indítom a játékot és az EA logónál megáll...Levezeti az EA movie-t elsötétedik és megint ea logo és megint és megint és nem tölt be:S
Régen pedig ment:\
mi lehet a probléma?

Szerintem is, ha meg nincs doboz akkor meg kell venni ...

mascarun
szerintem a dobozában benne kellene hogy legyen!

telepitö kod kelene valaki tud segiteni<#help><#help>
Hopsz
OK, THX

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

Prohardware fórumon már írtam 😄

Hopsz
Régebben is fent volt a game és akkor nem csinált ilyet, bátyámnál volt ez a gond de neki a patch megoldotta, most én is felraktam az 1.2-õt de semmi változás és elvileg fel is ment vagyis nem irt ki semmilyen hibát.

Hopsz
Már meg volt a Tûzfalon az launcher is meg az SP exe-je is

Engedélyezd tûzfalon és vírusirtón is a HG:L-t.

Hopsz
a fõmenüben semmi sincs csak a logó és zene se egér se menüpontok,csak a kép.

fõmenübe vagy játék közben nincs?
Alt-ot nyomsz akkor jön elõ az egér, mivel addig ügye egér alapú a célzás a játékban nehéz lett volna máshogy megoldani.