Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még szobatársam is így van, annyi különbséggel, hogy õ már a lõfegyvert használó kaszt egyikével játszik. Amig nálam az F1-4-es lehetõségek egyike van használatban, õ mind a 4-et használja, de vagy még 4-et hiányol a játékból, akkora arzenállal és lehetséges kombinációval rendelkezik.
úgy látszik a játék mégis csak húzz az egyik oldal felé 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De junik tovabbra sincs, csak a korabban mar linkelt mindcontrol cucc (es persze a kvesztitem akt3(?) kornyeken, bar azt nem talaltam ugyebar, azt hozzamvagtak😊)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Accuracy a legfontosabb egy darabig, de kell willpower is ha moddolni akarod a fegyvereket, stami meg str páncélokhoz kell. Uccsó kettõre én nem raktam uh szívok is miatta mert nem tudom a jobb páncélokat felvenni. Nem nagyon mondjuk. Szal accu, és egy valamennyi will.
mérnökkel a 4 alaptulajdonságból melyikre érdemes gyúrni?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ja, persze csak attól, aki még emlékszik eme alacsony szintre jellemzõ páncélokra. 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
😄
anti hero
2: a kardod 86-ot sebez, a sebzés típusa pedig méreg sebzés
Lenne két kérdésem?
1:Hogyan kell eljutni Embankment Redoubthoz?
2:Nekem van egy kardom és a neve Shenk Csákja és amikor megnézem a tulajdonságát akkor a neve alatt ott egy szám hogy 86 mellette egy zöld karika jel és mellé van írva az hogy mérgezés közvetlen!!!
Mit jelent ez,de fõként a szám mit jelent!!!
valószínû azért lehet mert meg se nézem a sima tárgyakat (vagy bezúzom vagy eladom)
valahogy olyan gothic3 fealingem van... <#guluszem1>#guluszem1>
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Remélem az elkövetkezendõ javításokkal érkeznek majd ilyen küldik is. Amúgy nem tudom feltünt e másnak is, de a 314-es elméje fõküldi vége az szinte egy az egyben a három barbárhoz hasonlít 😊
Elég jó dobások vannak itt, akár a Magoth Lair-ben, mert maga a pálya meg leginkább arra asszociál. Érdekesség csak.
Viszont az Augmentex gépbe érdemes a tárgyakat bepakolni és feljavítnai. Itt ugyanúgy megkapjuk a plussz tulajdonságokat, de mivel (szerintem) fegyvert sûrûbben cserélünk a tárgyaknál, érdemes utóbbiakat favorizálni.
Idõközben találtam egy 6 slotos fegyvert, ezt majd kikupálom olyanra, hogy mindenfajta sebzést képes legyen bevinni, így minijátékoknál kifejezetten nagy szolgálatot fog tenni a jövõben 😊
A szerencse értékem most 96-os, de ahogy észrevettem ez nem csak azzal jár, hogy több a jobban dobó ellenfél, hanem a ládákból is sokkal több egészségügyi csomag esik, ami nagyon hasznos. Azért 17-es szinten már viszonylag sokszor használom a gyógyító csomagokat. Eddig fõleg halmozódtak 😊 De még mindig erõs a mérnök. Csak folyamatosan kell a fegyvereit, tárgyait fejleszteni és nagyon odafigyelni a megfelelõ pontelosztásra.
No és ami talán még ennél is fontosabb. A védelem! Az ellenálásokra figyeljetek oda! Vigyétek feljebb ezeket az értékeket és meg fogja magát hálálni. Bevallom energiamágusommal ezzel nem foglalkoztam igazán, de a mérnöknél már ezt is számba vettem. Így egy csomó bestia támadása, mint méreg, metafizikus, sokkolás, letaglózás stb... csak késõbb aktivizálódik rajtam vagy egyáltalán nem. És azért ez baromira nem mind1. Nem arról van szó, hogy nem sebzõdök, hanem pl. méreg sebzés esetén egy idõ után a karakterem zöldes színû lesz és nem tudok gyógyulni. Na ez a hatás vagy nem jön elõ ha magas az ellenállás méregre, vagy csak jóval késõbb, de általában addigra az ellenfelek is kifekszenek.
Bár ez utóbbit nyilván sokan tudták, de azért leírtam, hátha segítség lesz a tapasztalatlanoknak.
Amin meglepõdtem: Nem unalmas a játék másik karakterrel, nem úgy mint a mágusom NM fokozatban. Valszeg én azt fogom tenni, hogy normál végéig elviszem az összes karit és utána döntöm el, hogy melyikkel folytatom NM-ben.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
az teljesen igaz, hogy nem felel meg egy teljes játékkal szemben támasztott követelményeknek (sajnos, de reméljük kijavítják és, mint tudjuk a remény hal meg utoljára)
ahol meg lenne kihívás (multiban) nah hát az csapnivaló, maradjunk ennyiben
Egyik pályát a másik után végigdarálod tápolsz azt kész a sacred ugyanez csak ott van egy halvány story szál és oriási szabadon bejárható terület.
A hellgatenak idö kell hogy kiforjon jelenleg ezer sebböl vérzik de még igy is tolom mert nekem bejön ez a játékstilus.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Regards,
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
igaz bugos van néhány óriási hiba: fagyások, memória gondok és néhány játékmenetbeli bug is van (nagyobbak mint csapattárs láthatatlansága és kisebbek mint pár megoldhatatlan küldetés annak hibája miatt)
a küldetéseket meg számoltad? mert 100 fölötti küldetést említettek megjelenés elõtt
szerintem te nem nagyon bétáztál a hellgate-el ha azt állítod kb ez a béta verziója a játéknak
jól kiszámolható memória elfogyás eléggé jellemzõ volt számos egyéb hibán túl, ehhez képest a mostani hellgate már szinte álom, hidd el
de nem kell messzire menni, Crysisnak se mûködik a multija túlzottan (ahogy hallottam)
persze ez elég szomorú, de sajnos a játékipar egyre inkább erre tolódik
(és azt se kell elfelejteni, hogy a játékok egyre bonyolultabbak, tovább tart elkészíteni, és a technika nem csak szuper3D csilli villi grafikát hoz szuper élethû fizikával, hanem számos hibalehetõséget, mivel egyre csak bonyolodik a játék, ott tartunk, hogy a konzolokon se hibamentesek a játékok, mivel a fejlesztõk már itt is számolnak az utólagos foltozgatással, ez pár éve még elképzelhetetlen volt ott is, pc-n meg már jó ideje ez megy ...)
mindent összevetve szerintem jó hogy kiadták a hellgatet (nem kell rá tovább várni)
lehet hogy sok a hiba, de ezeket folyamatosan javítják,
lehet, hogy ha csusztatnak fél évet és tavasszal adják ki, nem lett volna annyi hiba, mint most,
de erre megint kellett volna várni fél évet,
hibái ellenére is egy jó játék a hellgate, kategóriájában nem volt mostanában vetélytársa (Sacred, Titan Quest mind gyengébbek)
pörgõs, hangulatos, jó zenével, sok akcióval, cuccokkal minden ami kell egy jó dio klónhoz ...
Regards,
persze ettõl függetlenül elég baj, hogy a hellgate 100-200 küldetésébõl valamelyikben van hiba remélhetõleg kijavítják majd többek közt ezeket is ...
Regards,
Köv kérdésem lenne: ha megveszem a játékot eredetiben a telepítésnél vagy a játékon belül választható, hogy angol/magyar nyelvezettel fusson a játék. /screenshotok alapján a magyart kihagynám, kb ugyanolyan, mint a dio2 magyarítása../<#shakehead>#shakehead>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
elvileg nem szabadna ilyennek történnie, modnak is rare-nek kell maradnia miután kiveszed
biztos hogy rare volt? megnézted fegyverben is a modot(mielõtt kiszedted volna?)?
-Nano gép: A fegyver alap sebzését növeli.
-Augmentex: A te osztályodnak (de nem feltétlenül a kasztodnak!) ad plussz tulajdonságot, és/vagy százalékos bónuszt.
-De Modificator: Kiszedi nem túl nagy összegért a fegyverbe tett modokat, amiket aztán újra fel lehet használni.
Tárgyakat is be lehet tenni ezekbe, kivétel az ucsó. De ezekkel nem bíbelõdtem el, mit mire ad. Majd ma este 😊
ha jól emlékszem alt-ot kell nyomni és úgy lehet egérrel mozgatni (ott is rá kell kattintani a mapra és úgy mozgatni)
vagyis több a korom, mint 8 év
persze értem mire gondolsz 😊
nekem a ludgate hill-re kell jutnom a templomból.....elõhözöm a map-ot az m betüvel és lenyova tartom a tabot és villog a kistérkép ki-be....😞 idegesít hogy nemtudom merre mennyek. mit lhet csinálni a térképpel hogy egérrel tudjam forgatni?
Emlékezzetek erre...és az élõkre is 😊)
(Úgy adja a plussz tulajdonságokat, hogy amilyen kasztú vagy, azon belül variálja a két osztályt. Persze multinál nem gond, max. eladod, cseréled, de egyjátékosban azért necces lehet kidobott 35k.)
sima nem lehetett mivel ha jól tudom azokba még modokat se lehet elhelyezni mivel nincs is benne hely (lehet tévedek, de nekem így rémlik)
így minimum zöld vagyis enchanted, kellett hogy legyen
a tárgy besorolása (rare, legendary stb) ettõl nem változik
ott nem az adott szinûre fog változni a tárgy ha fejleszted, hanem az adott kategóriába tartozó tulajdonsággal lesz gazdagabb vagyis esetedben a fegyver kapott egy legendary tulajdonságot
Találkozott már valaki olyannal, hogy a fegyverbe beletett rare és legendary mod kivétel után sima lett?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun