Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet 314 küldte ide, parazita demizs után...😊
Viszont akkor nem is játszhatna a HL-al. Ugyanis az meg 18+ 😊
jah. flémgyanús a kölyök. De lehet csak 8+.
Figyu:
MediaMarkt, 576 kbyte, Pcdome webshop, Electro world, Saturn, Tesco, Auschan, még tán az intersparban is van. + minden más pcszoftverekkel foglalkozó számtechboltban.
Mindenhol lehet kapni, csak azt a kerekítve 12k-t ki kell pengetned.
Ha a hálózati élmények kellenek.
Szerényebb -warez- hozzállással be kell érned single playert.
Capisco?
MediaMarkt, 576 kbyte, Pcdome webshop, Electro world, Saturn, Tesco, Auschan, még tán az intersparban is van. + minden más pcszoftverekkel foglalkozó számtechboltban.
Mindenhol lehet kapni, csak azt a kerekítve 12k-t ki kell pengetned.
Ha a hálózati élmények kellenek.
Szerényebb -warez- hozzállással be kell érned single playert.
Capisco?
Te tényleg ennyire láma vagy, vagy csak flémelni jöttél ide?
A játékszoftvert árusító boltok 99%-ban megtalálható, ha ez nehézséget okoz, és nem találsz ilyen boltot, akkor sajnálom.
A játékszoftvert árusító boltok 99%-ban megtalálható, ha ez nehézséget okoz, és nem találsz ilyen boltot, akkor sajnálom.
Szinte barmelyik boltban, ahol jatekokat lehet venni. MediaMarkt, Tesco, CDgalaxis, 576, stbstb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
na de akkor legalább aszt mongyátok meg melyik tesco-ba van a hellgate mer akkor kérnék anyumtól kis pénzt vagy szülinapomra aszt kérem
és nem ezt mondta Noodle???
Válasz 'SaGa' üzenetére (#3276)
Nem az én kommentem volt, itt kavarodtam össze.
Válasz 'SaGa' üzenetére (#3276)
Nem az én kommentem volt, itt kavarodtam össze.
épp ez a bajom h ne eredeti és így nem tok játszani neten
te írtad:
Ha jól értelmezem, akkor a rare fegyveremet tovább tudom tápolni úgy, hogy a már meglévõ tulajdonságai megmaradnak, és utána simán belenyomhatom a 8 darab modot is.
én írtam:
persze
SaGa írta:
Hogyan? Az Augmentex nem mod slotot ad a cucchoz, hanem valamilyen tulajdonságot. A minõségét (normál, ritka, mittoménm) meg tudod határozni (pénz függõ), azt, hogy mi lesz az a tulajdonság nem. Ettõl még további modokat nem lehet hozzáadni...
Vagy nem ugyanazt értjük mod alatt...
és végül én írtam:
amire te most írtad:
Sry, de kicsit elvesztem a kommentekben. Mire gondolsz?
én is kb ezt kérdezném: Mire gondolsz?
Ha jól értelmezem, akkor a rare fegyveremet tovább tudom tápolni úgy, hogy a már meglévõ tulajdonságai megmaradnak, és utána simán belenyomhatom a 8 darab modot is.
én írtam:
persze
SaGa írta:
Hogyan? Az Augmentex nem mod slotot ad a cucchoz, hanem valamilyen tulajdonságot. A minõségét (normál, ritka, mittoménm) meg tudod határozni (pénz függõ), azt, hogy mi lesz az a tulajdonság nem. Ettõl még további modokat nem lehet hozzáadni...
és végül én írtam:
amire te most írtad:
én is kb ezt kérdezném: Mire gondolsz?
mármint melyik hsz-embe?
ha a hosszú kifejtõs monológomra gondolsz az elemek erõssége és sebzése közti tulajdonságokról akkor
konkréten csak az elemek sebzésérõl beszéltem vagyis
"attack strenght" pl: méreg sebzés erejéhez 45 (ez ami konkréten nem sebzés)
és
"+xy% elemi sebzés" pl: +10% méreg sebzés (ez látható sebzés, mod behelyezésekor fegyver sebzése növekszik)
ha a hosszú kifejtõs monológomra gondolsz az elemek erõssége és sebzése közti tulajdonságokról akkor
konkréten csak az elemek sebzésérõl beszéltem vagyis
"attack strenght" pl: méreg sebzés erejéhez 45 (ez ami konkréten nem sebzés)
és
"+xy% elemi sebzés" pl: +10% méreg sebzés (ez látható sebzés, mod behelyezésekor fegyver sebzése növekszik)
Latva a kesobbi kommentedet, targytalan a hozzaszolasom... (igy jar aki alulrol felfele olvas😊)
Hát vakki inkább egy kémcsõre hasonlít, mint egy létrára 😊
Jonak kell lennie. Csinalj egy accountot az eu oldalon, es azzal mar tudsz majd jatszani. Ha torrentboltbol vetted, akkor persze targytalan. De ha eredeti, akkor mennie kellene. Ha igy sem megy, es eredeti, akkor reklamalj az EA magyarorszagi kepviseletenel - elerhetoseguk bennevan a kezikonyvben, ha jol emlexem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na húzzál innen a ****ába!
Multi csak eredetivel, csak pénzért.
Siránkozás az gyerekes, persze ez gyerekeknél érthetõ.
Siránkozás az gyerekes, persze ez gyerekeknél érthetõ.
sinlge-nek nem is fog változni a verzió száma
mondtam én ilyet?
mondtam én ilyet?
balra fenn sisak mellettire gondolsz akkor az a dye kit helye (de milyen kémcsõ???) jelenleg csag preordereseknek van dye kitjük késöbb fognak még a játékba rakni ilyeneket, de nem tudni még, hogy kiknek és milyen módon lesznek elérhetõek ezek
mer nekem kéne naon mer naon akkarok játsuani nete de nincs elég pénzem h megvegyem a boltit
tényleg ha már így mondtad akkor megkérdezem .Nem mondanád meg vagy aszt csak egyszemály használhatja
olyanom van csak az nem jó a multihoz
Én pl amit adtak a boltban a játékhoz.
Gondolom a következõ kérdésed az lenne, hogy megosztanám-e veled 😛
Ha meg feltört verziód van(nem szép dolog), akkor a neten simán találsz hozzá olyat, amivel single playerben tudsz játszani, de az egy másik topic témája.
Gondolom a következõ kérdésed az lenne, hogy megosztanám-e veled 😛
Ha meg feltört verziód van(nem szép dolog), akkor a neten simán találsz hozzá olyat, amivel single playerben tudsz játszani, de az egy másik topic témája.
mer nem tom h oda melyiket kéne írni
amm milyen regisztrációs kódot használtatok mer gondolom nektek is kellet hozzá
Akkor lehet, hogy én siklottam el felette, de a kémcsõ mintha csak a marksmannél lenne, vagy a többi karakternél esetleg máshol található.
Szerintem stevyxix kollega arra értette, hogy pl: +X% sebzés demonon, +x% kritikus sebzés, meg társaik.
A kémcsõszerû izé elvileg valami festékszóró, amivel a cuccodat tudnás egyszínûvé festeni.
A szintje minden cuccodnak növelhetõ, akár fegyver, akár ruha. A modifikátorba kell belerakni, megmutatja, mibõl (hulladék, ritka hulladék, elektronika, és egyebek, amiket a tárgyak szétszerelésekor nyersz ki) mennyi kell hozzá. Belepakolod a gépbe azokat is és fejlesztés. Vigyázz, ha túlfejleszted, nem biztios, hogy azon a szinten tudod használni. Már jártam így...
A saját szinted fölé nem tudod vinni a cuccot, de az "ára" följebb mehet, mint amennyid van a tulajdonságpontokból...
A szintje minden cuccodnak növelhetõ, akár fegyver, akár ruha. A modifikátorba kell belerakni, megmutatja, mibõl (hulladék, ritka hulladék, elektronika, és egyebek, amiket a tárgyak szétszerelésekor nyersz ki) mennyi kell hozzá. Belepakolod a gépbe azokat is és fejlesztés. Vigyázz, ha túlfejleszted, nem biztios, hogy azon a szinten tudod használni. Már jártam így...
A saját szinted fölé nem tudod vinni a cuccot, de az "ára" följebb mehet, mint amennyid van a tulajdonságpontokból...
én tegnap néztem a frissitést de a singleplayerben nem változott a verzio szám..
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Az fix. A fegyverslotokat nem lehet (eddig) törölni, vagy hozzáadni.
(0.5.)
(0.5.)
Én is így értem. Na ezek szma az, ami nem változik. Amennyi van, annyi van, és az van, ami van. Vagy én nem találtam annak módját, hogy ezeket szaporítani lehessen egy adott fegyvernél...
A modok, azok a kis 1 slotos izék, amiket simán beledobálhatsz a fegyverekbe, amelyikben ugye van neki megfelelõ hely.
1-8-ig lehetnek slotok, fegyvertõl függõen.
1-8-ig lehetnek slotok, fegyvertõl függõen.
Köszi szépen!
A többi felszerelésemet is feltudom javítani valamelyik kütyüvel?
A marksman valamelyik felszerelés slotja mellett (sry, de nem jutott jobb megnevezés az eszembe), talán a sapka mellett van egy kémcsõ szerû izé. Oda mit lehet tenni, ill. mire jó az a slot?
A többi felszerelésemet is feltudom javítani valamelyik kütyüvel?
A marksman valamelyik felszerelés slotja mellett (sry, de nem jutott jobb megnevezés az eszembe), talán a sapka mellett van egy kémcsõ szerû izé. Oda mit lehet tenni, ill. mire jó az a slot?
persze
augmentex 3000-el adhatsz plusz képességeket a fegyvernek, színe ettõl nem változik, csak valami plusz képesség birtokába kerül
multiban biztos nem volt ilyen
anno úgy hírlett IAH által protezsált távol keleti régióban nem tudják átemelni a karaktereket az új patchel felszerelt szerverekre (vagyis törölve lesznek, amiért kaptak volna normál játékkal rendelkezõk 1 havi elit elõfizetés tagságot, CE-vel rendelkezõk pedig 2 hónapot), de ezt is megoldották, vagyis átkerültek a régi karik az új szerverre
SP-be nem hallottam ilyenrõl
lehet hogy letörölte a játékot és törölte a menétést is???
vagy ami lehetõség még, hogy új helyre lett telepítve a játék akkor ha a játék elõször az alapértelmezett helyre lett telepítve a mentések itt vannak:
C:\Documents and Settings\GAMER\Dokumentumok\My Games\Hellgate\Save\Singleplayer
itt név szerint vannak a karakterek mentve (nekem is van egy karim itt onnan is tudom)
anno úgy hírlett IAH által protezsált távol keleti régióban nem tudják átemelni a karaktereket az új patchel felszerelt szerverekre (vagyis törölve lesznek, amiért kaptak volna normál játékkal rendelkezõk 1 havi elit elõfizetés tagságot, CE-vel rendelkezõk pedig 2 hónapot), de ezt is megoldották, vagyis átkerültek a régi karik az új szerverre
SP-be nem hallottam ilyenrõl
lehet hogy letörölte a játékot és törölte a menétést is???
vagy ami lehetõség még, hogy új helyre lett telepítve a játék akkor ha a játék elõször az alapértelmezett helyre lett telepítve a mentések itt vannak:
C:\Documents and Settings\GAMER\Dokumentumok\My Games\Hellgate\Save\Singleplayer
itt név szerint vannak a karakterek mentve (nekem is van egy karim itt onnan is tudom)
a legibb tudomásom szerintet csak multira jött ki patch singlére nem..
Valakinek van errõl esetleg más infoja?
Valakinek van errõl esetleg más infoja?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
ezt a gondolat menetet odáig is tovább lehet vinni, hogy ha a mod szintje lemarad a fegyver szintjétõl(modnál meg van határozva a leírásban hányas lehet a fegyver szintje) amibe bennevan nem is fog beleszámítani a stat-ba(sebzés és egyéb módosítói), vagyis teljesen feleslegesen lesz (ilyenkor a modnál pirosan írja ki a szintet) benne
sõt nekem volt olyan is, hogy volt egy erõs fegyverem felmodoltam szintén erõs modokkal, ami annyira jól sikerült, hogy a képesség követelménye túllõtt az én képességeimen (akaraterõ) ilyenkor szintén kijelezte pirossal, hogy adott modot már nem tudom használni sõt a nagyobb baj az volt, hogy mivel többnél is akaraterõ volt a követelmény, ezeket mind kijelezte, vagyis elméletem szerint nem számítottak a statba
ez utóbbi egyébként különösen megtévesztõ, mert a modok követelményeit csak akkor jelzi ki mikor bele akarod rakni, ha fegyverbe bennevolt nálam már nem számolta hozzá a mod követelményeit az összes követelményekhez (úgyhogy a fegyver részletes vizsgálatában kellett megnézegetnem ill számolnom, hogy meddig elegendõ az akaraterõm és mennyi mod mehet még bele)
Árnyvadász:
Az elemek erõségge modosító csak az adott elem speciális hatását hivatott elõhozni, minél erõsebb ez az elemi erõsség annál valószínübb hogy látod a hátását pl:
schock-nál vagyis elektromos sebzés-nél a hatás egy kék villám aura, ami meggátolja az illetõt bármilyen képesség (skill) használatában se varázsolni se speciális támadást nem tud végrehajtani vagy használni
mérgezés-nél zöld "trutymo szerû" aurád lesz és semmilyen módon nem tudod magad gyógyítani
ezek az elem erõsítõk azért se számítanak bele a minijátékba mert ezek nem okoznak sérülést, csupán az elöbb említett hatást váltják ki (minden elemnek van hatása, ha töltõképernyõn szoktad olvasni a tippeket szokta írni ezeket)
sõt nekem volt olyan is, hogy volt egy erõs fegyverem felmodoltam szintén erõs modokkal, ami annyira jól sikerült, hogy a képesség követelménye túllõtt az én képességeimen (akaraterõ) ilyenkor szintén kijelezte pirossal, hogy adott modot már nem tudom használni sõt a nagyobb baj az volt, hogy mivel többnél is akaraterõ volt a követelmény, ezeket mind kijelezte, vagyis elméletem szerint nem számítottak a statba
ez utóbbi egyébként különösen megtévesztõ, mert a modok követelményeit csak akkor jelzi ki mikor bele akarod rakni, ha fegyverbe bennevolt nálam már nem számolta hozzá a mod követelményeit az összes követelményekhez (úgyhogy a fegyver részletes vizsgálatában kellett megnézegetnem ill számolnom, hogy meddig elegendõ az akaraterõm és mennyi mod mehet még bele)
Árnyvadász:
Az elemek erõségge modosító csak az adott elem speciális hatását hivatott elõhozni, minél erõsebb ez az elemi erõsség annál valószínübb hogy látod a hátását pl:
schock-nál vagyis elektromos sebzés-nél a hatás egy kék villám aura, ami meggátolja az illetõt bármilyen képesség (skill) használatában se varázsolni se speciális támadást nem tud végrehajtani vagy használni
mérgezés-nél zöld "trutymo szerû" aurád lesz és semmilyen módon nem tudod magad gyógyítani
ezek az elem erõsítõk azért se számítanak bele a minijátékba mert ezek nem okoznak sérülést, csupán az elöbb említett hatást váltják ki (minden elemnek van hatása, ha töltõképernyõn szoktad olvasni a tippeket szokta írni ezeket)
Tegnap ugye kijött az új patch. Ez javította a memória problémát?
Tegnap nem dobott ki ez miatt, remélem orvosolták.
Tegnap nem dobott ki ez miatt, remélem orvosolták.
Kérdés!
Egy rare fegyvert feltudom tunningolni valamelyik gépben, hogy jobb legyen?(még nem próbáltam)
Találkozott már valaki olyannal, hogy a fegyverbe beletett rare és legendary mod kivétel után sima lett?
Egy rare fegyvert feltudom tunningolni valamelyik gépben, hogy jobb legyen?(még nem próbáltam)
Találkozott már valaki olyannal, hogy a fegyverbe beletett rare és legendary mod kivétel után sima lett?
Másik szerverre be sem engedi az embert, mivel nem azon van az account.
Valamelyik fórumon olvastam, hogy a patchelés után nem látja a régebbi karaktereket. Lehet, hogy nálad is ez a gond.
Nem. Egyszemélyes mód, a saját gépemen. Nincs meg a karakterem, hihetetlen. Egyszerûen nem fogom fel...
Igen sajnos "+ereje" nem szamit minijateknal.
Pluhi osszefoglalta az altala femjelzett kommentben, hogy mely masodlagos sebzesek, mely elsodleges sebzeshez tartoznak. Mert az ilyen "XY erejehez" modifikaciok eseteben mar egyeznie kell(ene) a fegyver alapsebzesevel, hogy megkapja az ember a kivant hatast.
Pluhi osszefoglalta az altala femjelzett kommentben, hogy mely masodlagos sebzesek, mely elsodleges sebzeshez tartoznak. Mert az ilyen "XY erejehez" modifikaciok eseteben mar egyeznie kell(ene) a fegyver alapsebzesevel, hogy megkapja az ember a kivant hatast.
Lehet a masik servert nezed?
Köszönöm! Nekem ez volt egyértelmû. Vártam is, hogy te írd le 😊
Akkor az volt a baj, hogy nekem a "mérgezés erejéhez" típusú modifikáció volt betéve a fegyverembe.
Köszönöm a többieknek is természetesen!
Akkor az volt a baj, hogy nekem a "mérgezés erejéhez" típusú modifikáció volt betéve a fegyverembe.
Köszönöm a többieknek is természetesen!
Van valakinek valami ötlete, hogy ugyan hová tûnt a karakterem? Tegnap játszottam, ma haladtam volna tovább, és egyszerûen a menüben csak új karaktert választhatok, nincs ott az eddigim... Basszus érthetetlen, ilyet még egy játékban nem láttam,hogy törlõdött volna.. Mindjárt leteszem a hajam.<#szomoru1>#szomoru1> Szabályosan léptem ki, semmit nem csináltam, amit nem kellett voolna..