Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Nekem se volt eddig semmi gond.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

"Hello miután kinyírtam az 5 hazugságot mit kell csinálnom, mert végigjártam az egész pályát és nem találtam senkit még sem lett vége"

Pont ez a problémám nekem is.. kiirtom mindet, és.. semmi.
PiszkosFred
Mukodik a multija, csak itt-ott bugos. Legalabbis ezt mondjak, nekem szerencsere eddig semmi gondom nem volt. Ket cimboraval jatszok folyamatosan, ha online tudunk lenni egyidoben, es eddig ment minden rendben. Semmi olyan extra bug nem jott elo a multiban, amit singleben nem tapasztaltam volna (beakadas, kvesztitem/npc nem spawnol/reagal, stb), es amelyet egy gyors relog, vagy konzol parancs ne oldana meg. De meg ezen bugok szama is igencsak elenyeszo.

Sz'al mukodik a multi, nincs azzal gond. Inkabb ugy fogalmaznek, hogy nem igazan kiforrott egyelore. Sokkal nagyobb potencial van az egeszben, mint ahogy most all a dolog. Ha lesz egy komolyan contentpatch, es a multit esetleg megreformaljak, (uj featurek, uj jatekstilusok, stb), na akkor lesz igazan jo a dolog. Addig marad az egesznek a Diablos lanpartyk hangulata, megfejelve egyelore (szerintem(!)) total haszontalan lfg es trade csatornakkal 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egyetlen megoldás van, aki nem látja a másikat, az újra belép a területre, más lehetõség nincs. Portal to Party sem jó.
Idõvel javítva lesz, gondolom.

AntiHero
Sztem jó jéték. A Multija is jó. Vanank hibák de azokat javitják folyamatosan. Decemberbe meg jön a Mega Pack.

zee21
jah jo fos lett de szerintem lesz itt majd nagy durranás csak nem pukkantják ki elõre

www.818clan.eu

Hi!

Tehát végülis van 1 multis játék de a multi része nem mûködik azért ez nem semmi. Szerintem a lan lehetõséget meg azért nem tették bele mert így hamán keresztül az is tudott volna játszani aki nem vette meg a játékot.
Ja és az is vicc hogy pl. tegnap nem kérte se a single sem pedig a multihoz a dvd-t ma már igen legalábbis a singléhez igen
SLICK
Hy!
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne!
Egy haverommal akarok klánba szervezõdni, csak az a baj, hogy mikor meghívnánk egymást, úgy jelzi ki, mintha nem lennénk bejelentkezve. Pedi uyganazon a Sydonai - EU szerveren vagyunk. Akármelyik városba lépek sehol nem jelzi ki haveromat. Vmi megoldás? :| THX elõre is!

zee21
jah ez álltalános bug nem lehet ellene semmit sem csinálni

www.818clan.eu

Valaki aki partiban tolja...van olyan nektek, hogy hiába vagytok egy területen, csak az egyik látja a másikat? Sem térképen sem a területen nem látszik.
És teljesen véletlenszerûen, hol egyik, hol másik.
Nem tudtok erre megoldást? Elég idegesítõ.
Kösz...
Prince23
Kösz szépen!

Kori
Vitality

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Prince23
Helló!
Melyik verzió tud magyaruL? Az FlT, vagy a Vitality?
Már kipróbálnám nagyon... ha már dio alkotóitól van...

köszönöm, akkor valami gáz lehetett, mert nekem nem jelent meg senki sem pedig tuti kinyírtam mind az ötöt, mindegy akkor majd holnap nekifutok mégegyszer

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

gabriel2007
<#violent>A ja: sikerült, csupán nem értem miért volt az hogy 2 x jártam a pokolhasadékban s nem volt ott a Brandon, na 3.ra ott volt! Volt már másnak is hasonló? ja mint Penge 23 nyomom ha van rá idõm, azt vettem észre nem rossz ha a fegyverek a nanoban fel van túrdózva jó sokszor, csak az erõt és stb pontokat is fel fel tornászni. ami meg utba akad azt szédszedni, néha volt eladás de az a küldetések végén. ja azért van lágszórós rakéta és elektromos fegyver <#gun>, jó leht gyengíteni ha sokan volnának, s aztán aprítani <#boxer>....stb

Üdv Mindenkinek!

AntiHero
Pont ott ahol kinyirtad az utolsó hazugságot.

Köszi kb hol jelenik meg mert én járkáltam a pokolba de nem találtam senkit a pályán

AntiHero
Megjelenik a Syndonai és kinyírod.

Hello miután kinyírtam az 5 hazugságot mit kell csinálnom, mert végigjártam az egész pályát és nem találtam senkit még sem lett vége

gabriel2007
<#nemtudom>Hali ! Tudja valaki hogy egy feladatnál: a Temple Place -nél <#lookaround>hol van a Brandon Lannt???? , már 3 szor minden réstbe benéztem, a Pokolhasadékot végigjártam : <#felkialtas> de sehol semmi?
Hol lehet, mert így nincs vissza út a templomos bázisról ide, s a kis játéknak sincs vége!
Köszi mindenkinek!

Üdv Mindenkinek!

zee21
igazad van pl nekem is felmerult ez az állomás védõ cuccos...
de hát nemtom írni kéne nekik levelet vagy valami 😄XD hátha ugyse reagálnak rá

www.818clan.eu

Azért játszottam már pár órát egy barátommal, s amit írsz azt csak részben tapasztaltam. Egyenlõre jól elvagyunk, XFIRE-n tudunk folyamatosan beszélni is, olyan, mintha LAN-on tolnánk. Én találtam benne élményt, még ha bugzik is. A hibák megvannak amiket említesz, de majdcsak kijavítják õket.
csapatban lassabban fogsz fejlodni mintha egyedul mennel. egyelore sajnos a multi olyan mintha singlezne az ember. tradelni szinte lehetetlen, csapattarsat talalni szinte lehetetlen, egyedul haladva gyorsabb, a questek is nagyban hatraltatjak a csapatolast, a klanok egy kozos chatben kimerulnek, neha ki/be kell lepkedni egy teruleten hogy vegre lathassuk egymast. szoval egyelore ez igy eleg lehangolo. azt meg hozzateszem, hogy 50-es szinten szinte semmit nem lehet csinalni, es elerni se sok ido. ha mar ilyen konnyure csinaltak a szintlepegetest, akkor tehetnenek bele dolgokat, amik lefoglaljak az embert. pl olyan esemenyeket, amik csak ritkan lennenek es azokat lehetne csinalni(mondjuk jelentkezni lehetne egy allomas vedo jatekra, aztan az adott idopontban a jelentkezoket 8as csoportokba pakolna a jatek es igy kellene a tamado monsterektol megvedeni azt). meg bosst runolni se nagyon lehet, mert sydonai-ig eljutni is muveszet, a tobbi meg tul kicsi szintu. hianyzik a jatekbol az osszes olyan jellegu kihivas, ami az mmo-kban megvan. uj allomast meg hiaba raknak a jatekba, mert egyreszrol az uj questek miatt majd vegigsinglezi azt is mindenki, masreszrol meg 1-2 delutan utan unalmassa valik.
Sziasztok.
Szeretnék új karit inditani online...valaki nem akar csatlakozni? Nem igazán van rendszeres partnerem, ezért nem fejlõdnek a karik.😞 Vagy tudjátok hol lehet magyar társasághoz csatlakozni?
Legalább nem karcolódik össze a dvd <#papakacsint>
Tényleg megy!De én is csak most vettem észre.Játszottam ma már és most hogy írtad akkor jöttem rá hogy nincs is bennt a dvd!lol

Szevasztok!

Eddig is elindult a game dvd nélkül is vagy csak én nem vettem észre?
A single is megy meg a multi is.
SLICK
Na ha minden jól megy, este én is csatlakozok az online game-re ^^

PiszkosFred
OFF
Hm... Gozom sincs, hogy jutottal el ehhez a gondolatsorhoz, de hogy oszinte legyek - no offense -, nem is erdekel. A velemenyed tiszteletben tartom, rola beszelgetni/vitazni nem fogok (latva az arroganciadat), foleg nem itt, a HGL topikjaban.
ON

Mindezek ellenere, ha valaki talenteket emleget, az a skillre gondol, ezt te is tudod, aki utalja a wowot, o is tudja, aki kerdezte, es mas is tudja, aki olvassa a forumot. Nem kell ettol meg leharapni a fejet 😊

skinnyman
Azt akarod ezzel mondani, hogy 100 emberbõl 99 is wow-buzi?
Mert én pont nem vagyok az, személy szerint utálom azt a játékot, és nem azért, mert rossz, hanem mert elb@ssza az ember egész idejét, de nem úgy, mint ez (napi pár óra 1-2 hétig), hanem tényleg az egész idejét (napi 12 óra x évig).

Regards,

PiszkosFred
Es megis, 100 emberbol 99 tudta, mire is gondolt. (...)

skinnyman
Én inkább úgy mondanám, hogy a TQ, Sacred és összes hasonló "egyediség" egy Diablo lopás. A Hellgate azért nem az, mert ezt a Dio készítõi csinálják 😊

Regards,

skinnyman
Ok, csak itt nem talentolásnak hívják a dolgot.

Regards,

Bocs ha nem érthetõen fogalmaztam.Arra gondoltam ,megéri skill pontot rakni erre a Carnagor nevû démonra,vagy magasabb szinten lesz más démonom aki közel harcos?És feltartja a tömeget ,hogy lehetõleg ne a lövõs egységeimet verjék le elõször.

PiszkosFred
Lenyegeben igen.

Prince23
Nem ismerem a dio-t, csak a hírnevét. mindig nem esett le. Szal ez olyan mint a Titan Quest, olyan styl pont?

skinnyman
Azért már én is kaptam h gazdag vagyok, de ez nem nagy szám, mivel ahhoz elég 35k belõle, én meg 100k felett voltam, pedig nem éppen pénzgyûjtõs játékot játszottam. Divatmajom címre nem emlékszem, hogy kaptam volna, nemtom miért jár ilyen. Ami tetszik, az a cricket ütõvel való Sydonai-killa, egyszer majd megkísérlem. Persze csak úgy, hogy elõtte leviszem az életét rendes fegyverrel. Csak nem is tudom, hogy cricket ütõt honnan lehet szerezni. Meg nem szívesen írtom ki az 5 gecit megint, túl hosszú móka az.

Regards,

Gnome
ezek a kriptaõr távolító szodéja, bemocskolt kaptár kard, nekrodarálo, techkkovács meg társai mindig mosolyra fakasztanak😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

uv
huhbaszod! ez már a lúk szkájvóker a dzsedi visszatérbõl.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

AntiHero
"50k palladiumot?"
Jaja😄 (én sokmindent eladok, vissza megyek inkáb eladnia cuccokat és veszem fela többit)
Kaptam is érte AP hogy "kapzsi vagyok" vagy mi vagyok😄 Meg "Divat Majom" címet is kaptam már😄(+100AP)

Most veszem észre hogy a pajzsot 2x is betettem😄 <#banplz>(megyek filmet nézni mert lefáradtam😄)

skinnyman
50k palladiumot? huhh, az szép. Én is Blademasterrel mentem, segítõtárs nélkül, nekem is reménytelennek tûnt, 5-10 halál között ki tudtam kaszabolni azért, volt amikor elég szépen tudtam sorozni és nem jött más, akkor vettem le kb a fele életét. Bár az élettöltõk nekem is megfogyatkoztak, vittem talán 60 (lehet h 80) advanced töltõt St. Paul's Hellgate-be és onnan kapásból mentem a pokolba. Sydonai kiölése után pont maradt kb 3 darab, szóval mázlim volt, már kezdtem pánikolni h kifogyok, mert pokolból nem is lehet hazamenni 😊

Regards,

AntiHero
Végre kijátszottam normálon a blademasteremmel a játékot😊
(elsõnek vittem túl mert egy l30 karimat kitöröltem mer felhúzot😄, ugyan ez az áramos szar húzott fel, csak akkor nem gondolkodtam😄)

Kicsit lelombozott hogy az áramos (valameik hazugság volt) levegõbe volt és gyakorlatilag nem tudtam kinyírni. Csak 1 csapattaggal sikerült kinyiratni.
Elkúrtam rá 50k paladiumot vagy 250 töltõt mire rájöttem ezt egyedûl nem tudom kinyírni + 25 halál tuti volt.
Megnyugtat a tudat hogy "viszonylag jó dropja volt a Syndonainak.
Blademasterrel csapatban (2 blademaster) is iszonyat nehéz a pokol rész.

Tuti hogy nem megyek még 1 Blademasterrel. Ez az egy bõven elég, Nightmareba elleszek vele.

Következõ karim Mesterlövész lesz sztem (elitbe).

Szval megmutatot életem elsõ Syndonai dropját😊(persze voltak benne szar sima fegyverek is, azokat eladtam)

U.I.: El írásokért bocsi. 5 óra játék áll mögöttem😊

skinnyman
"Talentoljak"

?? Mirõl beszélsz? Mit csináljál?

Regards,

dye kitek valók oda, amik csak preorder csomaggal rendelkezõknek járt, késöbb lesz a játékban elérhetõ dye kit, de nem tudni semmi konkrétumot (mikor kinek milyen módon lesz elérhetõ)

Kmarha
hihi.. mondtam én hogy tanulok? 😄 bevállaltam egy csomó projectet, meg lemaradtam pár beadandóval és jegyzõkönnyvel 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mind1, olyan szinû lessz az összes ruhád

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csá!!!!
A felszerelésnél mit kell berakni a szinezõkészlethez?
Kori
SP

nekem úgy 10-12-es szintig esett cuccos mármint ruha de azota csak kisebb esik mint ami rajtam van, kb úgy 5 szint ota ugyanabban a ruhába vagyok
fegyo esetén egyetlen egyszer sem esett jobb mint ami nálam van volt, mindig úgy vettem a fegyokat
na ezért kevés a lovém😞

volt olyan quest szakasz hogy eszméletlen sok jo szuper cucc esett (ruha fegyo) de mind a másik kasztnak

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

10szintenkent talalok vmi hasznalhato cuccost -.- es detto semmi unique nem esett azon kivul amit mar lattam.
(lehet nincs is meg igazan itemizalva a jatek, majd kesobb patchelik😛)

anti hero

ha fosuli mellett nincs idod jatszani, akkor mi lesz ha majd dolgozni fogsz? 😄D

amugy respect azoknak akik fosulin tanulnak is😉

anti hero