Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ez a problémám nekem is.. kiirtom mindet, és.. semmi.
Sz'al mukodik a multi, nincs azzal gond. Inkabb ugy fogalmaznek, hogy nem igazan kiforrott egyelore. Sokkal nagyobb potencial van az egeszben, mint ahogy most all a dolog. Ha lesz egy komolyan contentpatch, es a multit esetleg megreformaljak, (uj featurek, uj jatekstilusok, stb), na akkor lesz igazan jo a dolog. Addig marad az egesznek a Diablos lanpartyk hangulata, megfejelve egyelore (szerintem(!)) total haszontalan lfg es trade csatornakkal 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Idõvel javítva lesz, gondolom.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
www.818clan.eu
Tehát végülis van 1 multis játék de a multi része nem mûködik azért ez nem semmi. Szerintem a lan lehetõséget meg azért nem tették bele mert így hamán keresztül az is tudott volna játszani aki nem vette meg a játékot.
Ja és az is vicc hogy pl. tegnap nem kérte se a single sem pedig a multihoz a dvd-t ma már igen legalábbis a singléhez igen
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne!
Egy haverommal akarok klánba szervezõdni, csak az a baj, hogy mikor meghívnánk egymást, úgy jelzi ki, mintha nem lennénk bejelentkezve. Pedi uyganazon a Sydonai - EU szerveren vagyunk. Akármelyik városba lépek sehol nem jelzi ki haveromat. Vmi megoldás? :| THX elõre is!
És teljesen véletlenszerûen, hol egyik, hol másik.
Nem tudtok erre megoldást? Elég idegesítõ.
Kösz...
Melyik verzió tud magyaruL? Az FlT, vagy a Vitality?
Már kipróbálnám nagyon... ha már dio alkotóitól van...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Üdv Mindenkinek!
Hol lehet, mert így nincs vissza út a templomos bázisról ide, s a kis játéknak sincs vége!
Köszi mindenkinek!
Üdv Mindenkinek!
de hát nemtom írni kéne nekik levelet vagy valami 😄XD hátha ugyse reagálnak rá
www.818clan.eu
Szeretnék új karit inditani online...valaki nem akar csatlakozni? Nem igazán van rendszeres partnerem, ezért nem fejlõdnek a karik.😞 Vagy tudjátok hol lehet magyar társasághoz csatlakozni?
Eddig is elindult a game dvd nélkül is vagy csak én nem vettem észre?
A single is megy meg a multi is.
Hm... Gozom sincs, hogy jutottal el ehhez a gondolatsorhoz, de hogy oszinte legyek - no offense -, nem is erdekel. A velemenyed tiszteletben tartom, rola beszelgetni/vitazni nem fogok (latva az arroganciadat), foleg nem itt, a HGL topikjaban.
ON
Mindezek ellenere, ha valaki talenteket emleget, az a skillre gondol, ezt te is tudod, aki utalja a wowot, o is tudja, aki kerdezte, es mas is tudja, aki olvassa a forumot. Nem kell ettol meg leharapni a fejet 😊
Mert én pont nem vagyok az, személy szerint utálom azt a játékot, és nem azért, mert rossz, hanem mert elb@ssza az ember egész idejét, de nem úgy, mint ez (napi pár óra 1-2 hétig), hanem tényleg az egész idejét (napi 12 óra x évig).
Regards,
Regards,
Regards,
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Jaja😄 (én sokmindent eladok, vissza megyek inkáb eladnia cuccokat és veszem fela többit)
Kaptam is érte AP hogy "kapzsi vagyok" vagy mi vagyok😄 Meg "Divat Majom" címet is kaptam már😄(+100AP)
Most veszem észre hogy a pajzsot 2x is betettem😄 <#banplz>#banplz>(megyek filmet nézni mert lefáradtam😄)
Regards,
(elsõnek vittem túl mert egy l30 karimat kitöröltem mer felhúzot😄, ugyan ez az áramos szar húzott fel, csak akkor nem gondolkodtam😄)
Kicsit lelombozott hogy az áramos (valameik hazugság volt) levegõbe volt és gyakorlatilag nem tudtam kinyírni. Csak 1 csapattaggal sikerült kinyiratni.
Elkúrtam rá 50k paladiumot vagy 250 töltõt mire rájöttem ezt egyedûl nem tudom kinyírni + 25 halál tuti volt.
Megnyugtat a tudat hogy "viszonylag jó dropja volt a Syndonainak.
Blademasterrel csapatban (2 blademaster) is iszonyat nehéz a pokol rész.
Tuti hogy nem megyek még 1 Blademasterrel. Ez az egy bõven elég, Nightmareba elleszek vele.
Következõ karim Mesterlövész lesz sztem (elitbe).
Szval megmutatot életem elsõ Syndonai dropját😊(persze voltak benne szar sima fegyverek is, azokat eladtam)
U.I.: El írásokért bocsi. 5 óra játék áll mögöttem😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A felszerelésnél mit kell berakni a szinezõkészlethez?
nekem úgy 10-12-es szintig esett cuccos mármint ruha de azota csak kisebb esik mint ami rajtam van, kb úgy 5 szint ota ugyanabban a ruhába vagyok
fegyo esetén egyetlen egyszer sem esett jobb mint ami nálam van volt, mindig úgy vettem a fegyokat
na ezért kevés a lovém😞
volt olyan quest szakasz hogy eszméletlen sok jo szuper cucc esett (ruha fegyo) de mind a másik kasztnak
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
(lehet nincs is meg igazan itemizalva a jatek, majd kesobb patchelik😛)
anti hero
amugy respect azoknak akik fosulin tanulnak is😉
anti hero