Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom ismeritek a bugot 😄 ha igen toroljetek a hszemet nyugodtan 😄
Galeriamban le vagyon irva, hogyan kell^^
(persze szinglipléjer) ^^
amikor mar nagyon unom(jol osszeharacsoltam csomo jo stuffot^^ mert mindig droppol valami finomat) akkor hasznalom a targyat is 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha egyáltalán nem toltad korábban az akaraterõt, akkor bizony elõfordulhat, hogy irreálisan soknak tûnik a fegyver igénye. Én úgy csinálom, hogy addig nem teszek tulajdonságokra pontot, amíg egy olyan tárgyat nem találok, ami miatt érdemesnek érzem. Olyankor pedig csak annyit, és csak arra, hogy még éppen használni tudjam. Így nem kerülök ilyen helyzetbe.
szerintem nem is került be ez a változtatás se
(az meg kizárt, hogy minddel negyed órán belül végeztem volna eddig)
Azért a 15 perces minijáték reset szerintem nem kellett volna, 30min vagy login-out változat tetszene.
A nemrég kijött cucc 0.5 volt ha jól tudom...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
meg nyomass be magadnak aurákat fõleg az életvisszatöltõsöket
www.818clan.eu
* General: Fixed a bug that caused group members to be invisible to other group members.
* Fixed a texture memory leak that occurred when inspecting armor items. This will improve long-term memory usage, especially for players that frequently buy, sell, and analyze items.
* Chat: Increased the number of players in global chat.
* The chat window no longer overlaps the Crafter merchant UI panel.
* Fixed a bug that prevented the user from interacting with the chat panel via the mouse when the Buddy List or Guild Panel is open.
* System messages are now displayed in all chat tabs.
* The scroll bar on the Guild Panel should now function properly.
* Items: Items dropped in the world now have slightly lower overall feed requirements.
* Analyzers now work as expected on stashed items.
* Engineers: Fixed a bug that caused items equipped on an Engineer Drone to be unequipped when the Engineer summoned the Drone after changing levels.
* World Movement: Fixed a bug that caused players to be randomly teleported under certain circumstances.
Még csak kipróbáltam az elején... és cool meg minden, a grafika nagyon eltalált, persze nem a legszebb, és nem szaggat, jól optimalizált highon.
mingyá fennvan a gépen a London.
Csak látom, h két krekkje van... mindakettõvel felül kell írni? van egy dx 9 meg egy dx 10-es krekk, de gondolm akkor csak a dx 9-et kell. jól gondolom?
Van ez az erõ- meg többi tulajdonságtartalék. Ezek mire jók? Ja és upgradeltem fegyomat, megnövelte a használati minimumot de erre nem figyelmeztetett -.- igy most vmi szarral tolom. Egyébként örzõm van. Skillpontokat nem nagyon osztogatom, tartom késõbbre. Szinte halhatatlan. Ami negatív a játékban az a helyszínek változatlansága 😞
Én kb este 11-ig szoktam fent lenni. Ha mondasz nekem egy karakternevet, és rámprivizel, akkor szaladok az állomásra.
Trahn néven leszek fent.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha lenne valamikor egy kis idõd, akkor segíthetnél pár cucc átadásában( Diablóban már beváltál régebben, és megbízom benned).
Ha hajlandó lennél rám egy kis idõt szentelni, azt megköszönném.
Milyen a játék amúgy? (mer én csak élményekrõl olvastam eddig, h ki hol tart meg ki kit ütött le...)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szerintetek egy Geforce FX5600-as kártyával elmenne a játék?
egy tesztoldlaon megnéztem, ahol megnézte, hogy a gépem megfelelõ-e a játékhoz és ott minden megfelelt, kivéve a videókártya, de ott minden al megfelel, pl. hogy 128MBos, shader 2.0-s, stb. csak az nem tetszik neki, hogy 5600-as, mert ott min.nak 6300-ast ír.
Regards,
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Lehet, hogy pont nincs meg a megfelelõ pont ahhoz, hogy tudjad használni, mert cseréltél valami más tárgyat, ami adott annyi pontot, hogy használhasd. Néha nekem is percekig kell öltözködnöm, hogy tudjam viselni a cuccaimat 😛
járt már úgy valaki hogy harc közben eltünt a kezéböl a kard?
hogyan lehet visszahozni
probléma ezzel hogy temple állomás lové nincs mert most vett fegyot
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
szerintem ez egy bug újranyomtam és megy szépen megjelent a fõellen és lenyomtam...
bocs sajnos újra meg kell csinálnod
Milyen árban lehet egy ilyen?
Nekem kell egyet szereznem!
Nos a tervrajzok, s a szükséges anyagok már eltüntek, de a zombotok megmaradtak.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Tegnap az egyik állomáson találkoztam egy lvl 20-as karakterrel, aki idézett egy lényt, (kb akkora volt, mint az Oracle), aki úgy táncolt, mint Michael Jackson a Thriller címû videóklipben 😄D
Kérdeztem tõle, hogy mi a fene ez, és azt mondta, hogy ez az õ Zombi botja. Sajnos nem volt idõm tovább faggatni, mert lelépett.
Tud errõl a lényrõl valaki valamit? Esetleg valamelyik küldetéshez kapcsolódik?