Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0.6-tól van a reset😊

Lammer
hi!

gondolom ismeritek a bugot 😄 ha igen toroljetek a hszemet nyugodtan 😄

Galeriamban le vagyon irva, hogyan kell^^
(persze szinglipléjer) ^^

amikor mar nagyon unom(jol osszeharacsoltam csomo jo stuffot^^ mert mindig droppol valami finomat) akkor hasznalom a targyat is 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

de pont ezt mondom, megjelent a 0,5-ös patch, de én személy szerint nem vettem észre, hogy 15 percenként lenne reset (ha mégis akkor nagyon benéztem valamit, mert nálam a béta óta nem volt ilyen)

Én találtam egy jó módszert, hogyan lehet gyorsan teljesíteni õket (2-3/map) komolyabb odafigyelés nélkül, de ezzel az idõlimittel ott lesz az emberben az is, hogy "gyorsangyorsanmindjártjönareset"😞

Curze
Azt ugye tudod, hogy ki is lehet szedni az upgrade-eket? 😊
Ha egyáltalán nem toltad korábban az akaraterõt, akkor bizony elõfordulhat, hogy irreálisan soknak tûnik a fegyver igénye. Én úgy csinálom, hogy addig nem teszek tulajdonságokra pontot, amíg egy olyan tárgyat nem találok, ami miatt érdemesnek érzem. Olyankor pedig csak annyit, és csak arra, hogy még éppen használni tudjam. Így nem kerülök ilyen helyzetbe.

nem tudom nálam még most se resetelt sose
szerintem nem is került be ez a változtatás se
(az meg kizárt, hogy minddel negyed órán belül végeztem volna eddig)

Curze
400 az nem pénz itt. Amúgy a legeslegelején vagy, akár újat is kezdhetsz, de csak ezért inkább ne. Irány gyilkolni, aztán majd jön a lóvé is szépen.

Prince23
Bakker, nem vettem észre, h van nálam gyógyító pajzs, erre vettem egyet az állomásnál, 400 pengettem érte, és most csak 25-öm van. Muszáj újat kezdjek? Már legyõztem Traurust is, és így megszereztem a lábat a kisfiúnak... nem akarnék újat lezdeni, remélem a sok lóvé, több mint 400 volt nálam... csak nem kellesz újat kezdjek... vagy számít a pénz itt?

Vogel
Korábban írtam, hogy egy nanomoddolt kardot csináltam. Hordtam, de upgrade miatt nõtt a hordhatósági küszöbe. Mivel nem sokat pakoltam akaraterõre igy hoppon maradtam, nem tudtam ujra felvenni. Az akaraterõt hiányolta. Nos azóta léptem 3 szintet és rádobtam az összes stat pontot (+15) az akaratra de még mindig nem használhatom. Nem igaz, hogy egy upgrade 3 szint plusszal tolja ki a használatot. Itt vmi nem stimmel. Szerintetek?

3 zavaró tényezõ van számomra a jelenlegi játékban, úgy néz ki javítva lesznek, yee😊

Azért a 15 perces minijáték reset szerintem nem kellett volna, 30min vagy login-out változat tetszene.

LegionarR
De jó hogy mindenhol mindent írnak, csak azt nem hogy mikor jön ez a bizonyos Patch 0.6... :S

A nemrég kijött cucc 0.5 volt ha jól tudom...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hihetetlen, nálam állandóan van vmi különleges bug 😄 Most például kaptam vmi ultra hdr effektet. Minden úgy világított, hogy majdnem megvakultam.... 😛
zee21
leginkább a staminára osszad a pontjaid nemtom magyarul hogy mondják (felülrõl a 3. a 4bõl avagy alulrol a második 😄😄)
meg nyomass be magadnak aurákat fõleg az életvisszatöltõsöket

www.818clan.eu

Patch 0.6:

* General: Fixed a bug that caused group members to be invisible to other group members.
* Fixed a texture memory leak that occurred when inspecting armor items. This will improve long-term memory usage, especially for players that frequently buy, sell, and analyze items.

* Chat: Increased the number of players in global chat.
* The chat window no longer overlaps the Crafter merchant UI panel.
* Fixed a bug that prevented the user from interacting with the chat panel via the mouse when the Buddy List or Guild Panel is open.
* System messages are now displayed in all chat tabs.
* The scroll bar on the Guild Panel should now function properly.

* Items: Items dropped in the world now have slightly lower overall feed requirements.
* Analyzers now work as expected on stashed items.

* Engineers: Fixed a bug that caused items equipped on an Engineer Drone to be unequipped when the Engineer summoned the Drone after changing levels.

* World Movement: Fixed a bug that caused players to be randomly teleported under certain circumstances.

A Te játékod, a Te döntésed. Ha mindent megkérdezel, a belsõ varázsát a felfedezés örömét veszíted el...
Prince23
Héé nekem ez nagyon bejön ez a játék. (elsõ benyomás) Amúgy kivel érdemes kezdeni a játékot. Mágussal, közelharcossal vagy fegyveressel?
Még csak kipróbáltam az elején... és cool meg minden, a grafika nagyon eltalált, persze nem a legszebb, és nem szaggat, jól optimalizált highon.

Prince23
Helló
mingyá fennvan a gépen a London.
Csak látom, h két krekkje van... mindakettõvel felül kell írni? van egy dx 9 meg egy dx 10-es krekk, de gondolm akkor csak a dx 9-et kell. jól gondolom?

Vogel
sziasztok!

Van ez az erõ- meg többi tulajdonságtartalék. Ezek mire jók? Ja és upgradeltem fegyomat, megnövelte a használati minimumot de erre nem figyelmeztetett -.- igy most vmi szarral tolom. Egyébként örzõm van. Skillpontokat nem nagyon osztogatom, tartom késõbbre. Szinte halhatatlan. Ami negatív a játékban az a helyszínek változatlansága 😞

Remek!

Én kb este 11-ig szoktam fent lenni. Ha mondasz nekem egy karakternevet, és rámprivizel, akkor szaladok az állomásra.
Trahn néven leszek fent.

PiszkosFred
Sima ugy, de sajnos a csudajo netem miatt csak estenkent 10-11 korul tudok online lenni hetkozben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kedves PiszkosFred!

Ha lenne valamikor egy kis idõd, akkor segíthetnél pár cucc átadásában( Diablóban már beváltál régebben, és megbízom benned).
Ha hajlandó lennél rám egy kis idõt szentelni, azt megköszönném.

skinnyman
Én a Sydonai-t ütöttem le legutóbb 😊

Regards,

Prince23
Thx... kevés a helyem azé kédem😊

Milyen a játék amúgy? (mer én csak élményekrõl olvastam eddig, h ki hol tart meg ki kit ütött le...)

skinnyman
7 giga, azt meg te döntsd el h ez sok vagy kevés 😊

Regards,

Prince23
Feltelepítve sokat foglal a gamma?

AntiHero
Én igen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Játszik valaki multiban Õrzõvel? Valahogy nem vagyok elégedett a karimmal...kicsit halékony😞 Tanács kellene.
azt tapasztaltam, hogy kevés, most egy 7600-asra ruháztam be, de addig még 2 hét

PiszkosFred
Szedd le a demot, es probald ki. Igaz, hogy a retail verzioban a grafika egy picivel jobb, de ha a demo elfut, akkor van esely arra, hogy fusson a teljes is, csontig lebutitva. De keszulj fel ra, hogy csak szenvedes lesz, sajnos az a kartya mar nagyon keves manapsag...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hello!

szerintetek egy Geforce FX5600-as kártyával elmenne a játék?

egy tesztoldlaon megnéztem, ahol megnézte, hogy a gépem megfelelõ-e a játékhoz és ott minden megfelelt, kivéve a videókártya, de ott minden al megfelel, pl. hogy 128MBos, shader 2.0-s, stb. csak az nem tetszik neki, hogy 5600-as, mert ott min.nak 6300-ast ír.

skinnyman
16 gigát soha az életben nem szabad megennie, annak a negyede is qrvasok. Nálam 3 gigára van állítva xp-n és a végleges játékban még sosem dobott ki memóriahibával. Szóval ismét csak bizonyít a vista.

Regards,

nem alapból csak 4 giga a virtuális memória annyi amennyi a rendszer memória, csak gondolom ahogy a játéknak elfogyott, a vista növelte a virtuális memet, különben azt írta volna ki mint xp alatt elfogyott a memória :d úgyhogy ha innen nézzük még jó is vol a vista, csak azt vettem észre kurvára szaggat a játék😄

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kori
meglettek a fegyok
betette a F2 készletbe

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

skinnyman
tele volt 16 giga virtuális memória? O.o
vista rulez.

Regards,

jaja nekem is volt olyan hogy nem látszott egy két cucc, sõt az emberek teste sem csak a feje stb, én is azt hittem videokártya gond, kiléptem és tele volt a c 16 giga volt a virtuális memória (vista)

Nincs ott, vagy csak nem látszik? Nekem tünt már el puska a kezembõl, csak a mojai maradtak. Attól még ott volt, csak nem látszott. Ugyanakkor a két mási harckészlet cuccai sem látszottak, de mûködtek. Kilép-balép. megjavult. Gondolom elfogyott a memória és nem tudta hol tárolni a modelleket...

Kori
köszi a válaszokat

szar ügyben van a haverom

Én kétszer jártam így 😞 Mondjuk nálam az volt, hogy a szerver dobott le és utána. Elõször az övem, kesztyûm és a mellvértem bánta a második alkalom után pedig a legendary fegyverem és a bankból pár dolog 😞 sajnos nem tudsz ezzel mit kezdeni. Én is a hirtelen szétverek mindent a lakásban dolog után leültem és megnyugtattam magam azzal, hogy úgy is fejlõdök még majd lesz valami.
Totál eltûnt a kard, vagy csak nem látod a kezében?
Lehet, hogy pont nincs meg a megfelelõ pont ahhoz, hogy tudjad használni, mert cseréltél valami más tárgyat, ami adott annyi pontot, hogy használhasd. Néha nekem is percekig kell öltözködnöm, hogy tudjam viselni a cuccaimat 😛

Kori
SP

járt már úgy valaki hogy harc közben eltünt a kezéböl a kard?
hogyan lehet visszahozni
probléma ezzel hogy temple állomás lové nincs mert most vett fegyot

én már vettem egyet itt sg-n de még nem érkezett meg, remélem meg fog

Ha esetleg valakit érdekel egy eredeti Hellgate London, akkor az írjon, mert idõhiány miatt eladnám
Hello

szerintem ez egy bug újranyomtam és megy szépen megjelent a fõellen és lenyomtam...
bocs sajnos újra meg kell csinálnod

Prince23
Hi
Akkor a Vitalaity az tud magyarul?
vagy flt?

WOW!

Milyen árban lehet egy ilyen?
Nekem kell egyet szereznem!

A játék indulásakor Halloween event volt. Az "eseményhez" kapcsolódó speciális tárgyak között volt a zombot tervrajz is, aminek segítségével, ha összegyûjtötted a szükséges "nyersanyagot", tudtál készíteni egyet.

Nos a tervrajzok, s a szükséges anyagok már eltüntek, de a zombotok megmaradtak.
AntiHero
naja ez volt ez elsõ EVENT(Helloween) eggyik "cucca". Nekem is volt sok. De mivel új karaktert készítettem már nincs.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szisztok!

Tegnap az egyik állomáson találkoztam egy lvl 20-as karakterrel, aki idézett egy lényt, (kb akkora volt, mint az Oracle), aki úgy táncolt, mint Michael Jackson a Thriller címû videóklipben 😄D
Kérdeztem tõle, hogy mi a fene ez, és azt mondta, hogy ez az õ Zombi botja. Sajnos nem volt idõm tovább faggatni, mert lelépett.
Tud errõl a lényrõl valaki valamit? Esetleg valamelyik küldetéshez kapcsolódik?