Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig a hozzá legközelebb levõ két ágyút kell minél gyorsabban aktiválni, ha sikerül, akkor összemegy, és lehet ölni. Amint befogod, megjelenik egy summoner, ha azt nagyon gyorsan leölöd, nem lesznek kisebb mobok. Ismételd meg párszor a fentit és kész.

gabriel2007
<#wave> Üdv Mindenkinek!
Mint Penge 24. kérdezem tudja e, hogyan lehet megölni Tower Gateway-n az Abbadon szörnyét, mert hiába lövik az ágyúk, igaz rohangászni kell az ágyúk közt mert nem lõ mindig, de jön rengeteg kis szörny is azért. kérdés: milyen kézi fegyver kell még, kard nem jó, nem hatásos, pedig jók, vagy sokkolók, tûz stb fegyverek???? <#confused>
Köszönettel: Gábriel

Üdv Mindenkinek!

Prince23
Nekem nincs memoria hiba, csak nekem pont töltés közbe, legalább játék közbe fagyott vón le... akkor tudnám folytatni, de h most megint kezdjem elõlrõl?!

Ron Ragm
Én is kapok mindenfélét, hasznost haszontalant véletlenszerûen - ilyen a játék.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

rotator
Nekem három karakterem van és eddig egyszer fagyott ki a játék, kb. 4 óra folyamatos nyúzás után, memó hibával. 😊

Prince23
Na nektem nem fagyott le töltés közbe? totál nincs meg a 7. szintes karakterem😞 De ha újat kezdtem, azt már betölti.

Kori
nemtudom
azért kérdezem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Aszem 50-es nem??

Kori
SP

mennyi a max szint ami elérhetõ?

ja egy kérdés
miért van az hogy pengemesterként ölök de a többi kasztnak dobáljájk a mobok a szupernél szuperabb cuccokat
van egy mérnököm annak egyfolytába pengemester cuccokat dobálnak a mobok

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Prince23
Annál a résznél nekem mindig lefog fagyni töltés közben? Sztem van egy tippem, h mér fagyott le. Nem azér mert már 7. szinten voltam még itt az elején? Nekem ez az egy tippem van... vagy mindenkinek lefagyott már töltés közbe? (mikor az egyszemélyesre léptek és úgy tölt, és egyszer csak megáll, lefagy)

Elnézést hardcore-t akartam írni az elit helyett(próbálja esetleg valaki?).

Prince23
Ó bakker... lefagyogatt mostanság töltés közben😞((( nem tudok játszani vele, ilyen nektek nem volt😞(( Pedig már eljutottam vele a 7-es szintig... a Convent Market Gardennél😞(( Gondolom ki kell töröljem a dokumentukat, h tudjak ingémezni?
Ilyen elõfordult veletek wazz?

SLICK
értem! THX ismét!

reaper4
najó hülye kérdés 😄 amikor elõször megyek be a pokol kapujába (lynn elsõ(ha van több)küldetése). megyek vkiért oda és pikkpakk kinyírnak. 3x próbáltam, de nem ment. nekem ez a 2. ilyen típusú gamém és mondom kipróbálom alapon nekiállam. de most meg vok lõve. (elõtte utáltam az ilyen játékokat,de gondoltam belerázom magam).

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
mér halok meg? 😄DDDDDD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Szerintem érthetõ hogy elsõsorban a multival foglalkoznak most, ugyanis a játék további sorsa erõsen függ attól, mennyi elõfizetõt sikerül szerezniük. Kíváncsi vagyok mivel veszik majd rá az emberkéket az elõfizetésre, hiszen jelenleg szinte semmit nem kapnak a zomboton, az elit módon ill. a klánalapítás lehetõségén kívül.

skinnyman
annyuk -_-

Regards,

Nem, ezek csak a multira vonatkoznak.

skinnyman
Ez a 0.5 és 0.6 a single részét is javítja a dolognak?

Regards,

Ha multizol biztos hogy a legfrissebb verziód van. Itt is ugyanúgy mûködik mint a Diablo-ban ill. a WOW-ban; automatikusan felfrissíti magát a legújabb verzióra. A problémádat a köv patch-ben javítják, de hogy mikor jelenik meg, arra a hivatalos fórumot böngészve se találtam dátumot.

SLICK
igen 0.5 re gondoltam, de nekem sztem azt nem töltötte le a gép :| Erre vmi tipp?

Még partyba sem tudom behívni. egyszerûen sehoyg nem látjuk egymást, nem jelzi hogy a városba lenne (ugyanabban amibe én, hiába lép be töbször is). Viszotn ha név szerint venném fel akkor azt írja, hogy ilyen nevû karakter nem létezik vagy nicns bejelentkezve, holott "elvileg" uyganabban a városban vagyunk. Synodai serveren vagyunk mindketten, tehát ezért nem értem... de ha bug akkor kibírom addig míg javítják.

Lammer
aki szinglit jatszik tudna nyilatkozni a kabbalista akku bugrol? neki eltunt?
van egy olyan kuldi, hogy akkukat kell gyartani amit szornyekbol nyerhet ki a jomunkasember... namost kuldit befejztem... tobb akkum maradt (nem figyeltem ra, csak gyartottam 😄) es nem dobhato el, nem zuzhato szet! pedig mar reg tulvagyok a kuldin >.< most ott foglaljak a helyet, jol -.-
franckarika essen bele komolyan 😞

ps: mar azota parszor kileptem, hatha eltunik alapon... de nem! ottmarad 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A 0.5-nél tartunk most, és várjuk a 0.6-ot😊 Egyébként party-ban vagytok mikor nem látjátok egymást?

SLICK
Köszi!!
Ja és még egy kérdés. Ez az 5-ös patch megjelent vagy csak ezután fog? Mert hallok annyi variációt, hogy most nem tom melyik igaz

Prince23
Hú ... a pokol kapuján vagyok, átléptem 6-7-es szintre, azt erre a gép is fejlõdik wazze😞(( Nagy benga démonok vannak ellenem, pedig az elején vagyok még...

A következõ patch-ben javítva lesz:
* General: Fixed a bug that caused group members to be invisible to other group members.

Lammer
pofon egyszeru... 😄
ha van olyan kveszted amiben hasznalni kell egy targyat egy unique monsteren... ezt a bugot el tudod sutni!
SOSEM hasznalod a targyat, hanem mindig "megolod"... visszateleportalsz a bazisra... majd megint hatralepsz es visszamesz a helyre... ujra ott lesz a unique monszter 😄😄😄 (persze mas foskillekkel, sosem ua!)
ezt eljatszhatod akarmennyiszer!!! en mar a 20ik utan megunom! 😄 igy lett ket egesz jo mesterlovesz pisztolyom az endzsimnek^^ nomeg egy 5 szlotos rare gepkarabelyom^^ nagyon franko! ^^ (tudom kicsit csalas style... nade effektiv nem irtam be kodot, nem iniztem semmi... ez egy bug 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SLICK
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre: mi az oka, hogy haveromat nem látom multiban? Ugyanaz a szerver és mégis azt jelzi hogy nincs bejelentkezve és ez fordítva is így van.. Akármelyik városba is megyünk semmi. Próbáltam úgy is felvenni, hogy beírom a nevét de az sem jött be. Vki segítsen legyen szíves! Elõre is köszönöm!

Injection-t keress, asszem életerõ vagy mi 😄 áh, lol, magyarúl raktam fel, most meg nem is emléxem hogy van pontosan...de az árusnál kell lennie, az EGYÉB - közütt (legutolsó fül) és ott egy kis fehér pisztoly 😊)))

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

skinnyman
Ha jól emlékszem, nálam is 2 db lett a végére, de ennyi nem jött össze, hogy csináltad? 😊

Regards,

Prince23
Hopsz ezt megnézem, de legutóbb mikor kereskedni akartam, és így elherdáltam több mint 400-at, de nem találtam gyógyitalt... akkor majd megnézem at árusnál.

Hát vegyél bazze, lehet venni egy rakattal, amennyit nem szégyelsz 😄 a cover garden azért még nem a legrázosabb, lesznek még húzós részek 😄DD mondjuk én még csak az exodusnál vagyok, de ott meg is haltam 1x, rohattélet 😄

Prince23
Egyre nehezek a fõellenségek, mindig kinyírnak és nincs gyógyitalom sem, bezzeg energiaitalból fullon vagyok😛PPP
Coven Market Garden-nél vagyok, a 2. ellenállási ponton.

Tudtam, hogy az a szív, mert olvastam a questet, hogy felszedni kell meg ilyenek, de bakker, áhhh a szívtartály jajjj omg hogy erre nem figyeltem én <#lama>..fak 😄 thx 😊

Nyugis
tudtommal semmilyen lehetõség nicns rá sajnos..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Beenged. Nem értettem, hogy régebbi verzióval hogyan, de ahogy kimi és antihero is írta, kavartak a verziószámokkal, ez zavart meg😊

Köszönöm srácok a felhomályosítást!

PiszkosFred
Hja ok 😊 Be tudsz lepni egyebkent a serverekre? Vagy nem enged be?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gorbesz
Hali!

vki tudja egy FAQ-t irni hogy hogy lehetne multiban jattszani, illetvew hogy vannak-e private serverek alá' wow.

thx m8's

Spiral Zone fan

AntiHero
Nyugi már😄 Nem lesz a verzió szám 0.5. Még mindig 0.4 valamennyi.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Én multizok. Ezért nem értem.

Launcherben "download 0.5 now".... de hol? Egy ideig gugliztam miatta, semmi. Ha meg magától letöltené szerverre lépéskor (nem teszi), nem hiszem, hogy kiírná.

PiszkosFred
Singleben nincs meg tudtommal csak a 43as peccs, 5os csak multira vonatkozik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ott van Exo szíve. Exo az nem az a repkedõ szörny, hanem az a nagy kupac valami ami a földön van. Menj oda közvetlen mellé, és használd az inventorydban található szívtartályt.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Valaki HELP... 😊 Exo Szívét kellene kivágnom....Eljutottam oda ahol ezt írja is exodus vagy ki a túró az a nagy lebegõ gány amit le kellett lõni...Na de nem találtam sehol a szívét :S Vagy csak bug??????Találkozott már valaki vele?

Elég hülye megoldás, hogy a verziószám és a patch száma nem egyezik, de az fix hogy nincs frissebb mint az 1.043. Minden megjelent frissítést nyomban leszedtem, tehát ez az utolsó az biztos.

Csak launcher már 0.5-özik, és 0.6-os patch notes is van, ezért nem értem. A dátumok alapján 0.5-nek egy héttel ezelõtt kellett volna kijönnie.

Nekem 1.043-as verziót mutat a multi, attól frissebb biztos hogy nincs jelenleg.

Oké, tudnátok segíteni?

0.43-as verzióm van (elsõ csatlakozáskor szedett le pár valamit), és nem szándékozik peccselni (0.5-6-ra?). Keregéltem neten, standalone peccset nem találtam. Újraraktam a játékot, hátha leszedi magától, de semmi. EU-ra regeltem amúgy.

Ötlete/infója van valakinek?

Curze
Amit beleraktál, kiveszi. De vissza is kapsz mindent. A fegyvert is, és a felhasznált upgrade-eket is.

Vogel
Tudom hogy ki lehet szedni, de: minden eddigi upgradet levesz? leveszi a relikviákat is? És mi marad meg a szillánkokból?
Pedig csak +1lvlt toltam rajta-.-

wow, kavar van nálam.
0.43-mat ír most ki, ezek szerint 0.5-rõl lemaradtam....