Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint Penge 24. kérdezem tudja e, hogyan lehet megölni Tower Gateway-n az Abbadon szörnyét, mert hiába lövik az ágyúk, igaz rohangászni kell az ágyúk közt mert nem lõ mindig, de jön rengeteg kis szörny is azért. kérdés: milyen kézi fegyver kell még, kard nem jó, nem hatásos, pedig jók, vagy sokkolók, tûz stb fegyverek???? <#confused>#confused>
Köszönettel: Gábriel
Üdv Mindenkinek!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
mennyi a max szint ami elérhetõ?
ja egy kérdés
miért van az hogy pengemesterként ölök de a többi kasztnak dobáljájk a mobok a szupernél szuperabb cuccokat
van egy mérnököm annak egyfolytába pengemester cuccokat dobálnak a mobok
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ilyen elõfordult veletek wazz?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Még partyba sem tudom behívni. egyszerûen sehoyg nem látjuk egymást, nem jelzi hogy a városba lenne (ugyanabban amibe én, hiába lép be töbször is). Viszotn ha név szerint venném fel akkor azt írja, hogy ilyen nevû karakter nem létezik vagy nicns bejelentkezve, holott "elvileg" uyganabban a városban vagyunk. Synodai serveren vagyunk mindketten, tehát ezért nem értem... de ha bug akkor kibírom addig míg javítják.
van egy olyan kuldi, hogy akkukat kell gyartani amit szornyekbol nyerhet ki a jomunkasember... namost kuldit befejztem... tobb akkum maradt (nem figyeltem ra, csak gyartottam 😄) es nem dobhato el, nem zuzhato szet! pedig mar reg tulvagyok a kuldin >.< most ott foglaljak a helyet, jol -.-
franckarika essen bele komolyan 😞
ps: mar azota parszor kileptem, hatha eltunik alapon... de nem! ottmarad 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ja és még egy kérdés. Ez az 5-ös patch megjelent vagy csak ezután fog? Mert hallok annyi variációt, hogy most nem tom melyik igaz
* General: Fixed a bug that caused group members to be invisible to other group members.
ha van olyan kveszted amiben hasznalni kell egy targyat egy unique monsteren... ezt a bugot el tudod sutni!
SOSEM hasznalod a targyat, hanem mindig "megolod"... visszateleportalsz a bazisra... majd megint hatralepsz es visszamesz a helyre... ujra ott lesz a unique monszter 😄😄😄 (persze mas foskillekkel, sosem ua!)
ezt eljatszhatod akarmennyiszer!!! en mar a 20ik utan megunom! 😄 igy lett ket egesz jo mesterlovesz pisztolyom az endzsimnek^^ nomeg egy 5 szlotos rare gepkarabelyom^^ nagyon franko! ^^ (tudom kicsit csalas style... nade effektiv nem irtam be kodot, nem iniztem semmi... ez egy bug 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Regards,
Coven Market Garden-nél vagyok, a 2. ellenállási ponton.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Köszönöm srácok a felhomályosítást!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vki tudja egy FAQ-t irni hogy hogy lehetne multiban jattszani, illetvew hogy vannak-e private serverek alá' wow.
thx m8's
Spiral Zone fan
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Launcherben "download 0.5 now".... de hol? Egy ideig gugliztam miatta, semmi. Ha meg magától letöltené szerverre lépéskor (nem teszi), nem hiszem, hogy kiírná.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
0.43-as verzióm van (elsõ csatlakozáskor szedett le pár valamit), és nem szándékozik peccselni (0.5-6-ra?). Keregéltem neten, standalone peccset nem találtam. Újraraktam a játékot, hátha leszedi magától, de semmi. EU-ra regeltem amúgy.
Ötlete/infója van valakinek?
Pedig csak +1lvlt toltam rajta-.-
0.43-mat ír most ki, ezek szerint 0.5-rõl lemaradtam....