Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Hmmm.Nyomi?Hát ha mg azok lennének.Nálam csontos szötnyek vannak,vmikor meg rengetek gremlin gyalogos meg orvlövész.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
két dolog😊 1. én eldobtam a faszba ezt a szart és sötétben csináltam meg a küldit, lesz késõbb is iéyen és azt is😊 2. semmilyen elem nem kell, felveszed,lemégy a sötét "járatba" oszt világít. de ha nem akko meg leszarod oszt megcsinálosd térképpel, nem egy nagy kaland. tök nyomi szörnyek vannak ott.

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Bizonyíték:

berlinboy6329
Dehát akárhogy pakolghathatom a fejemre ha nem akar.Felveszem leveszem,visszamegyek az állomásra aztán megint a sötétbe,leadom f elveszem a küldetést féllábon ugrálok akkorse világííííííít!!!

csuszi
csak nekemjönnek be szartul ezek a skilltree linkek kétnapja?:S😞 ie és firefox is, próbáltam 32 bitest 64 bitest mind elbaszódott...
más: valaki elmagyarázná nekem, hogy hogy van ez: találtam egy egyedi fegyvert (koponyazúzót), sebzés 120 környékén. de ha belementemjobb gombbal ott szaros 5-7 sebzés. most akkormelyik, és hogy következik a fõ szám, és melyik az igazi? mert simán széjjel bontottam, mert van két kardom amik fõ számot illetõen 200 környékén sebeznek, és ha beléjük megyek is asdnak olyan 50-60 sebzést. és most akko melyik szám melyik? hogy jön az egyikbõl a másik? és semmit se értek...😄😄😄😄

felveszed automatice vilagitania kene, mint egy zseblampanak

anti hero

berlinboy6329
Hát ilye nincs.Nincs vkinél elem a fejfedõhöz?

Egyszerûen nem mûxik.Pedig rajtam van.A küldetést is leadtam,amjd újra felvettem hátha,de nem.Nem kapcsol be semmivel,nem világit,csak a nagy puszta feketeség elbukkanó ellenségekkel.Ez most bug akkor?

AntiHero
Mert erõs. Közbe változott a tertv picit mert eliten kell más is.
ELITE ENGEENER

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

berlinboy6329
Akkor ez elromlott :S

a rakétás robot robbanása miért van ennyire maxolva?
Ron Ragm
Magától világít.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
AP (award point vagy mi) mire jó?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

berlinboy6329
Hát felvettem,de kell aktiválni?mivel?

Használd a tökfedõt, amit kaptál. Világít a sötétben. 😄
berlinboy6329
Ennél minimumabb már nem is lehetne.NAgyon sajnálom,h tele van buggal a játék,pedig rohadt jó lenne.Most épp Aldwychban vagyok mintát gyûjteni,de nem tudom,nektek is TELJESEN FEKETE volt a pálya?Semmi textúra,csak a feketeség...Az ellenségeket viszont látom,de van mikor nem.....

lodd le oket a seggeddel ;o

anti hero

Egyszerre csak 1.

Srácok a summonernek a "csatlós" részrõl lehet egyszerre több csatlósa, vagy csak 1 egyszerre megidézve?
skinnyman
minimum grafikán játszol?

Regards,

berlinboy6329
Akkor ird oda.

Bannerben a link.

berlinboy6329
Gonodlom tesód nem 768MB ramal nyomj,vagy igen?

Más,patchoz kapcs:Leszedem,de az a baj h tört verzióm van.Crack jött ki hozzá?Pm-ben linket tudsz adni?

A 0.4-est szedd le, ha még nem tetted, launcherben ad linket.
Tesóm 9600-al játszik, teljesen jól fut neki.

berlinboy6329
Na végül csak sikerült...Azzal a Zeusz karabéllayl leszdtem a páncélját a legendás volt-vmimmel meg addig lõttem mig meg nem döglöttek.Annyi cuccot dobtak,h nem birtam el.Visznt megakadtam mgint,de ez nem az én hibám,h béna vagyok,hanema gépé.olvastam vhol h 9600 a minimum gépigényhez szüksége vid.kari,nekem 9600prom van de a temle állomásnál Savoyban 1 ajtón kellene kimennem,az FPS-em-nem mértem ugyan-kb 2!!!azaz kettõ!!!!Vmi patch nem orvosolná esetleg?

PiszkosFred
Eloszor is, az ott egy(harom) boss, ami az aktualis act veget jelenti. Meg szep, hogy erosek. Marksmannal egyebirant konnyu, valamit te rontasz el. MMnek van egy escape kepessege, nagyon hasznos tud lenni az ilyen nehezebb csatakban, nyerni par masodperc pihenest, es gyogyulasra varo idot. (termeszetesen nem art ha van poison/phase/stun elleni vedelmed, vagy legalabb itokad) Emellett ott az a skill, amely kozelre gyors sorozatot lo (nem tudom a potnos nevet hirtelen, de nagyon alacsony szinten mar tanulhato), na azokkal le tudod kapni a melee-t "ego"-t. A tobbi pedig mar gyerekjatek, csak loni kell oket, es escape-t hasznalni ha ugy hozza a sors.

Minden kasztra igaz, hogy ha nem akarsz szenvedni, akkor erdemes farmolni egy aranylag jo geart, mielott nekikezdel a bossoknak. Erre pl nagyon alkalmas Shulgoth, lvl5-10 kozott siman farmolhato 2 perces runokkal, igy kis idot raszanva 8-10 run alatt (foleg ha van sok luck targyad) talan osszejon egy full legendary felszereles (esetleg 1-2 junik), olyanok, amelyek segitenek a kesobbiekben, es amelyek tenyleg hasznosak a kasztodnak (neha egy-egy zold jobb, mint sok felesleges prefixszel rendelkezo legendary/rare). Marksmannal a legfontosabb, hogy legyen egy utokepest sniper puskad, es egy-ket utokepes gepagyud (rifle). Felturbozott 100+ sebzesu sniper puskaval a legtobb enemy 314 kornyeken egy loves, csak kell hozza a snipershot skill (vagy mi a neve), aztan bumm, max tavolsagbol, 1-1 loves. Kozelre meg ott a rifle, vagy szemely kedvencem, a tuningolt aoe-raketakilovo 😊

(regenerating ellen pedig nincs sok tennivalo, nuke ahogy a csovon kifer. 2-3 ujratoltes utan halott. Minden egyes hp ujratoltes utan a mob sebezhetobb, szal elobb utobb majd csak megdoglik)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én Marksman-nel hátráltam állandóan, a közelharcit szedtem le elõször. A lövészek meg alig sebeznek, ha egyáltalán eltalálnak.

AntiHero
Multiplayer játék<#rolleyes>

berlinboy6329
Hát nem giaz.Rohadt mocskok kurva fejlesztõk...Megvan a cucc!Örülök a fejemnek erre jön 1 halom baszott negsy szörny emg vmi holocsávó.Jó vanb azmeg.Nagy nehezen legyalázom az õröket aztán célbaveszem holopapát.Nehezen sok halállal lenyomom õt is erre 3felé osdztódik.A cávó basszam olyan kurva kemény!A rohadédkok nehezebbre nem is csinálhatták volna.Olyan kemény pajzsuk van,az életük alig megy,direkt pajzsátütõs fegyóval emgyek nekik,de szart se ér SEMMI..Mi a seggemmel gyõzzem le mind a 3at?

berlinboy6329
Thx....Már csak 1 kérdés:Mesterlövésszel mit ajánlanátok metafizikai ellenségek ellen?Nem otm fejbõl mit lehet segíteni...Most ha felsorolnám mim van,sokáig tartana,meg stb...Fejbõl nem tudtok vmit ellenük?

Kori
hát én mikor csináltam akkor állandoan a baloldali járatokba mentem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

hát, nekem is volt már olyan, h kerek 1(!!) órán át bolyongtam ott, valami extrémhosszú pályát adott rá. De tetszett, egyik kedvenc pályatípusom, kár hogy csak annyi van belõle, amennyi.

berlinboy6329
Bazz,vki nem tud segiteni 314 elméjében?Állandóan megdöglök a sok buzi megrontótól(magyarul tolom),meg van vmi buzi szörny ami állandóan regenerálódik..El kell jutni vmi Képzelet határára,de olyan az egész mint 1 buzi labirintus. :S

A 0.6-os most a Test Szervereken van, ha ott minden okés, akkor kiadják.
A 0.7 pedig még készül, jövõ héten kerül Test Szerverekre.
Sztem ez azt is jelenti, h 0.6 jövõ héten lesz.

Szevasztok!

Most akkor megjelent már a 0.6 javítás vagy nem mert már az oldalon a 0.7 javítást írják ha igem hogyan lehetne letölteni. Elõre is köszi.
Ja és eredeti a játék.
csuszi
te még jól jártál... én elbasztam egy zsák cuccost nanoban egy kardomra kiindulási alap 180-as sebzés. lett belõle szép lassan 220 aztán az utsó fejlesztésnél vissza 180-ra...gg

Köszi. Nem vettem észre, hogy a jobb gombot nyomva kell tartani a választáshoz. Így már mûködik 😊

Kori
a mobok által dobott tárgyakat szereld szét és kapod a cuccokat
de elég sokat szét kell szerelni
a tárgyra (mondjuk egy kesztyü) jobb egér és a körben kiválasztod a szétszerelést majd ok

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sziasztok.
Új vagyok a játékban, és volna egy kérdésem.
Visszaolvastam jó pár oldalt, de nem találok választ a problémámra.
Néhány tárgyon látok slottot - vagy minek nevezik itt - ahova be lehetne helyezni valamit. Ha berakom abba a készülékbe, ahol ezt meg lehetne csinálni, kiírja miket kell összeszedni hozzá, de nekem ilyeneket sehol sem dobnak.
Olvastam valamilyen titkos járatokról valamelyik hozzászólásban, csatornatetõrõl, a minitérképen sárga pontról, de nekem nem jön be. A csatornatetõk nem aktivak, csak rajzok, sárga pont meg nincs sehol.
Mit nem vettem észre?

Vogel
A shield master skill (örzõ) az passzív? Asszem lvl25ön lesz. Érvényesíti hatását mondjuk a pajzsforgatásra? Erre próbáltam rájönni a spiritual strenghnél is, aztán adtam rá és passziv volt. Csak nem akarok ellutrizni skillpontokat.

Vogel
Világos, utána néztem csak megmaradtak az amugyis volt 2 prefixe. Enchant után is. Szal ua tárgy.

PiszkosFred
Nos, akkor megegyszer 😊 (mar el lett mondva parszor) Az a ketyere nem a targyat teszi legendary-va, hanem a targyat ruhazza fel (enchant) olyan prefixekkel (pozitiv tulajdonsagokkal), amelyek a legendary targyakra jellemzoek. Maximum 5 ilyen prefix lehet egy targyon (ha jol emlexem), de attol a targy nem lesz "narancssarga", sem "haromcsillagos".

Mentest a docu-mygames-hellgate-save kornyeken talalsz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vogel
42ezer pénzért próbáltam volna legendássá upgradelni egy övet. Pénz elszállt, tárgy megmaradt a régi. Egyébként hová menti a karikat, mert most már minden lényegesebb mozdulat elött elmenteném.

AntiHero
LEVEL 50 ELITE ENGINER-em. Vagyis a terve.

(Ez az oldalt régi. Sok skillnek már más a hatása vagy a % értéke)

wesker24
Jelenleg épp egy mérnök karival játszom !! Jelenleg a Covent Garden Station-nél vagyok !! A mérnöknél milyen képességeket érdemes kifejleszteni ?? És mire érdemes a legtöbb skill pontot adni ??

elöre is köszönöm !! <#worship><#worship>
ok thx
Davidus
PFF nem

V9ykn8_TZL0

PFF de valahogy máshogy nem?
Persze, hogy lehetséges! Vedd meg.

Heló nemtudtok valami megoldást arra hogy nekem nem eredeti a Hellgate: London és szeretnénk valahogy a haverral eggyütt játszani lehet ojat?? Vagyis eggyeltalán lehetséges?