Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MJ rulz Pink Team The Only One

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

más: valaki elmagyarázná nekem, hogy hogy van ez: találtam egy egyedi fegyvert (koponyazúzót), sebzés 120 környékén. de ha belementemjobb gombbal ott szaros 5-7 sebzés. most akkormelyik, és hogy következik a fõ szám, és melyik az igazi? mert simán széjjel bontottam, mert van két kardom amik fõ számot illetõen 200 környékén sebeznek, és ha beléjük megyek is asdnak olyan 50-60 sebzést. és most akko melyik szám melyik? hogy jön az egyikbõl a másik? és semmit se értek...😄😄😄😄
anti hero
Egyszerûen nem mûxik.Pedig rajtam van.A küldetést is leadtam,amjd újra felvettem hátha,de nem.Nem kapcsol be semmivel,nem világit,csak a nagy puszta feketeség elbukkanó ellenségekkel.Ez most bug akkor?
ELITE ENGEENER
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
anti hero
Más,patchoz kapcs:Leszedem,de az a baj h tört verzióm van.Crack jött ki hozzá?Pm-ben linket tudsz adni?
Tesóm 9600-al játszik, teljesen jól fut neki.
Minden kasztra igaz, hogy ha nem akarsz szenvedni, akkor erdemes farmolni egy aranylag jo geart, mielott nekikezdel a bossoknak. Erre pl nagyon alkalmas Shulgoth, lvl5-10 kozott siman farmolhato 2 perces runokkal, igy kis idot raszanva 8-10 run alatt (foleg ha van sok luck targyad) talan osszejon egy full legendary felszereles (esetleg 1-2 junik), olyanok, amelyek segitenek a kesobbiekben, es amelyek tenyleg hasznosak a kasztodnak (neha egy-egy zold jobb, mint sok felesleges prefixszel rendelkezo legendary/rare). Marksmannal a legfontosabb, hogy legyen egy utokepest sniper puskad, es egy-ket utokepes gepagyud (rifle). Felturbozott 100+ sebzesu sniper puskaval a legtobb enemy 314 kornyeken egy loves, csak kell hozza a snipershot skill (vagy mi a neve), aztan bumm, max tavolsagbol, 1-1 loves. Kozelre meg ott a rifle, vagy szemely kedvencem, a tuningolt aoe-raketakilovo 😊
(regenerating ellen pedig nincs sok tennivalo, nuke ahogy a csovon kifer. 2-3 ujratoltes utan halott. Minden egyes hp ujratoltes utan a mob sebezhetobb, szal elobb utobb majd csak megdoglik)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A 0.7 pedig még készül, jövõ héten kerül Test Szerverekre.
Sztem ez azt is jelenti, h 0.6 jövõ héten lesz.
Most akkor megjelent már a 0.6 javítás vagy nem mert már az oldalon a 0.7 javítást írják ha igem hogyan lehetne letölteni. Elõre is köszi.
Ja és eredeti a játék.
de elég sokat szét kell szerelni
a tárgyra (mondjuk egy kesztyü) jobb egér és a körben kiválasztod a szétszerelést majd ok
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Új vagyok a játékban, és volna egy kérdésem.
Visszaolvastam jó pár oldalt, de nem találok választ a problémámra.
Néhány tárgyon látok slottot - vagy minek nevezik itt - ahova be lehetne helyezni valamit. Ha berakom abba a készülékbe, ahol ezt meg lehetne csinálni, kiírja miket kell összeszedni hozzá, de nekem ilyeneket sehol sem dobnak.
Olvastam valamilyen titkos járatokról valamelyik hozzászólásban, csatornatetõrõl, a minitérképen sárga pontról, de nekem nem jön be. A csatornatetõk nem aktivak, csak rajzok, sárga pont meg nincs sehol.
Mit nem vettem észre?
Mentest a docu-mygames-hellgate-save kornyeken talalsz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(Ez az oldalt régi. Sok skillnek már más a hatása vagy a % értéke)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
elöre is köszönöm !! <#worship>#worship><#worship>#worship>