Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Hûû ELIT-NIGHTMARE iszonyat nehéz😞

Ketten vagyunk 34-35 szintüek. De szart se érün a szörnyeknek. Hiába a 2x 250sebzésû fegyó meg a napalm:S Meg a robot:S

1 ütés -600 élet😞

Kéne még vagy 2 ember.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

berlinboy6329
Hm,akkor én beszotam. xD

Mind1..

Visszábbolvasva találtam 1 két angol dolgot,mikor ajánlgattak dolgokat marksmanhez..

Ricochet + Reflected Shot+Beacon

Ezeknek mi a magyar megfelelõje?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

skinnyman
Minden pályán másfélék voltak, azt most fel nem tudnám sorolni, hogy melyiken mik voltak pontosan, ré volt az már 😊 Zombik szinte mindenütt voltak szép számban. Egy pályán volt egy csapat repülõ áramszóró lény. A nagy mutáns szörnybõl is akadt.

Regards,

Kori
olyan fagyott meg röpködö meg ilyen lila gömböket lövõ volt nekem is ugy kb pályánként 20-30 de eléggé szétszorva
egyszerre max 3 támadott de blademester pörgös skill és hullott mind

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
az össszes szintre értettem
akkor ezek szerint most az egyszer nagy szerencsém volt

berlinboy6329
Jaaaahh...Akkor azért volt olyan könnyû.Nekem bezzeg azokat a buzi csontvázakat(fagyott rettenet),meg a halálféregeregetõket (nekropoliszokat,régebbi fajtái a grotszk és a fertõzõ) pakolt le végzethéjak kiséretében.Finom.Abba is hagytam. :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
És az 1. 4 szinten mik voltak?Lehet mákod volt és 1xrû béna monsztákat pakolt le neked.

Kori
80%-ban zombi nálam

Kori
hát nemtom de én nemrég csináltam meg Necropolist
abszolute nem volt nehéz pálya egy halálom volt össz vissz
ennél voltam sokkal gázosabb (pl. vonat alkatrészes) pályákon
az 5. szint belépsz elindulsz leesel egy kicsit, felmész egy lépcsön és ott van a pecsét (legalábbis nálam1 így volt) ha nincs lámpád, a csaj ott áll mellette utána dumálj vele
ja jött asszem 3 zombi és kész

berlinboy6329
Akkor nem lehetett olyan nehéz.Kérdés:Nem emléxel neked milyen szörnyíek voltak Necropoliszban(az 5 mindegyikében)?

skinnyman
Patch óta nem bugzik. Az necro5 pályán meg én nem használtam lámpát úgy csináltam meg. A földbõl világított nekem a láva kicsit 😊

Regards,

AntiHero
Nekem mostanába jó volt. 1x volt hiba csak eggyik karimmal.

berlinboy6329
Mennék én de ott is azok a szarok lesznek szerintem + meg kell keresni a járatot ahol tovább lehet menni,adig meghalok párszor.Aztán az 5. szinten meg vakon kell mennem mert bugos a lámpám és nem világit.A csaj ott van velem de semmire sem jó. 😞 nem támad,õt sem támadják,hogy vmi golyófogó/csali legyen akire ugranak én meg bevágok 1 nadet közéjük,meg odaaprítok a gyorstüzelõvel.De nincs....Ki is léptem mert rohadt nehéznek találtam.

Más😮lvastam régebben mikor friss játékosként végnéztem pár odallt,és láttam h a vonatos rész,mikor a 3 alkatrészt kell összegyûjteni,ott bugzik.Mindenkinek bugzott vagy voltak szerencsésebbek is?Nekem spec nem bugzott azért kérdezem.

skinnyman
Menj a level2-be 😊 A necropolisokat azért szerettem, mert rengeteg szörny volt, lehetett körbejárni és mészárolni. Csak unalmas lett kicsit mind az 5 pályát végigírtani. Arról nem is beszélve, hogy az egyik pályán olyan bugot csinált ami miatt újrakezdhettem az egészet.

Regards,

berlinboy6329
váááááá seggem buzi gém szaará csalja a képemet.Nagy nehezen áttörve a kínzókon lejutok a Necropolisz 1. szintjére.ÉS akkor mit látok?100számra fagyott rettenetek.Alig sebzi õket bármeylik fegyverem.De annyian vannak,h az nem igaz.Még a triton Sniperemmel is jó esetben 2 lövés. :S

Mire meg ujratölt....Hát nem tom mi lesz most. 😞

AntiHero
Egyszer kijátszod a játékot és utána választható lesz!

Elit fokozatot hogy lehet indítani?
reaper4
😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

uv
Gyermekeim az Úrban!

ha egy implantos-bebuherálós francon van mondjuk +30 méreg- tûz- tökömtudja milyen sebzés, az csak akkor számít ha a csúzlinak eleve van méreg- tûz- tökömtudja milyen sebzése, vagy az alap - mondjuk fizikális- sebzéshez hozzáadódik még +30 méreg- tûz- tökömtudja milyen sebzés?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Kori
a világító sityak csak a legutolso részénél kell necropolis 5 szintjén de sztem ott is megoldhato sityak nélkül
én most végeztem vele

AntiHero
1: nem
2: nem tom😊

berlinboy6329
Áhhh,faxom...21es szint kell a világító sityakhoz. :S

Most tolok pár mellékküldetést,h elérjem a 21-es zintet(20as vagyok),de megint itt az a puzy sötétben tapogatózós mikor vmi pecsétet kell megkeresni...2kérdés

1.:Milyen hosszú a map?olyan mint az 1. sötét map,mikor mintát kellett szerezni?
2.:Mondtátok h beállitás miatt nem világit a cucc.Mit kellene feljebb állitani h mûködjön?

AntiHero
<#vigyor2>

Köszönöm az elegáns és frappáns választ!

BattleTag: zydar#2910

AntiHero
ja

Ezt az elit és hardcore módot hol lehet beállítani single-ben?
Végig kell egyszer vinni a játékot és utánna?

wesker24
Ja értem nekem van egy pár felesleges fegyóm ami jó lenne igencsak jó sebzése van de hát én singleben nyomom nem multiban mert az enyém virágbolti verzió és nem lehet multizni !!
Nem az volt a kérdésem, hogy ki mit használ, hanem hogy kinek van felesleges 😛

wesker24
Én mérnõk vagyok és jelenleg 3 fegyverem van amit használok !!

Jelenleg 19 szinten vagyok !!

1, Fegyverkovácsolt F-S Voltkarabély jelenleg 188 sebzés 4 moddal
rare ritka (elektromos sebzés)

2. Kapáslövö ivfényes Termitkarabély jelenleg 178 sebzés 3 moddal
legendary legendás (tûz sebzés)

3. Ellensúlyozott XM108 szigonyvetõ jelenleg 198 sebzés 6 moddal
rare ritka (tûz fröccsenö)

Meg most dobott az egyik boss egy új fegyót egy Álomhozó Mirv-et 110 sebzés mod nélkül (2) rare ritka (Mérgezõ sebzés)

Egy másik boss dobott egy újabb unique fegyót de miért is ne már megint csak az idézõ és az energiamágus használhatná !!
Ejha! Ezzel elleszek egy darabig, nem foglalkoztam eddig vele, de ha ilyet ki lehet belõlük csikarni, akkor miért is ne. Mert hogy a bossok nem sûrûn dobálnak ilyesmit...

Kössz a tippet!
Amúgy láttam már ott unique cuccot, de mindig más kasztnak...

skinnyman
Az az ilyeneket gondolkodás nélkül eladtam, és nem érdekelt, hogy mennyit kapok értük. Nem fogok én is szerelgetni, elvégre nem mérnök vagyok, hanem pengemester 😊

Regards,

Nincs valakinek egy kinõtt izmosabb csúzlija, marksmannek?
Amit használok azt nem sokmindenre tudom használni a 150-es sebzésével 😞

Lammer
detto itt is, csak ugye nekem endzsim van 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Vogel
Nekem (örzõ) lvl 9 környékén esett egy egyedi kard amit még mindig használok lvl25ön is, nanozva ofc. nagyon gyorsa tamadasi sebesség (+összehoztam 18%os sebességet is a cuccokból, szal gyors😊), 20% ban méregrobbanást és 11%ban villámrobbanást okoz ha megöl vkit. Szinte mindig bejön valamelyik. Ha sokan vesznek körül és eldurran egy ilyen, fekszik az egész bagázs 😮 nagyon kemény tömegpusztitó. Más arany ami esett, mi más mint az átállító.

Daffit
Nálam a fegyó nem probléma, igaz csak 15. szinten járok. Még az elején szereztem egy elektromos puskát (nemtom' a típusát) és azt upgradelem folymatosan. Most van 210 fölött a sebzése. Ez szerintem eléggé jó. Ami problémám az a páncél. Úgy vettem észre, hogy a páncél jobb, mint a pajzs, de alig találok jó cuccot.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

zee21
jah neten volt haverral lõjük az ellent de valami miatt (ez még persze beta alatt volt) nagyon erõsre sikeredett ketten lõttük ütöttük én blademaster õ marksman kb 5x haltunk meg de végre kinyirtuk dob egy unikot na nem fogjátok kitalálni kinek lett volna jó?? hát persze hogy a hülye cabalistának😄

www.818clan.eu

csuszi
jó neked én nem😄
szal indítunk egy normállal. aztán jön a hardcore (itt járok), és még eztán jön 3 fokozat?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Ha neten játszol, akkor megpróbálhatod eladni egy playernek, de szereintem idõpocsékolás.
Inkább szereld szét.

Azt szereti dobálni a játék, mert pár napja 1 órán belûl 2* is esett a summoneremnek 😄

wesker24
Na bakker hosszú idõ után most dobott elöször nekem egy unique egyedi cuccot jelenleg 19 szintû mérnõk vagyok mert megcsináltam a mini játékot !! Igen ám csak hiába unique cucc ha cak az energiamágusok és az idézõk használhatnák !!

Asszem valami irányitó nagymester a neve sebzése nincs mert azt irja áttérités közvetlen !! Na mindegy ha már használni nem tudom akkor mi legyen vele ?? Néztem a kereskedönél nagyon sokat ér !! Szóval adjam el vagy inkább szereljem szét ??
skinnyman
Köszi. Asszem végre felfogtam 😊

Regards,

AntiHero
"Elite=hardcore"
Nem igaz. Két külömbõzõ dolog.

"legendy nightmare ami vmi überhellel egyenlõ"
Erre írtam^^

" ezekszerint nightmare-nél nincs tovább, van normál és nightmare"
Igen. Csak ha elit karaktert indítasz vagy Hardcoret akkor nehezebbek a pályák, szörnyek, jobb tárgyak stb.. Ellenbe a sima játákmóddal.

skinnyman
Ezzel most megint megkevertél 😊 Szóval elite!=nightmare mégsem, és van külön hardcore is.

Regards,

skinnyman
Na akkor most lett teljesen tiszta. Elite=hardcore, nemde? (Diablo) Viszont akkor nem jól válaszoltál a kérdéseimre teljesen, mert azzal h "Van legendary is, ami hell-el egyenlõ és legendy nightmare ami vmi überhellel egyenlõ?" én arra gondoltam ha nem volt tiszta, hogy a Diablo-s hellel egyenlõ-e, vagyis a nightmare után lévõ fokozat-e. De ezekszerint nightmare-nél nincs tovább, van normál és nightmare csak más a nevük, ha elite karakterrel mész. Nemde?

Regards,

AntiHero
JA és van még:
HARDCORE
HARDCORE NIGHTMARE

ELIT HARDCORE
ELIT HARDCORE NIGHTMARE

AntiHero
El is lehet.
Ha normál fokozaton indulsz akkor kapsz még 1 nightmaret.
Ha eliten akkor is ugyan ez van csak mivel ELIT jóval nehezebb.

PiszkosFred
Hat tomeg ellen nem is hasznal szerintem senki sem sniper puskat. 😊 Max ha megforditja, es a puskatussal kezd el verni az ellenfelet... Hasznosabb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

skinnyman
Tehát ha jól számolom, ez 4 (azaz négy) fokozatot jelent? 😊 Ezek sem aprózták el 😊 Én eddig abban a tudatban éltem, hogy a Nightmare után nincs is semmi és már a Nightmare végére el lehet érni a jelenlegi maximum (50-es) szintet.

Regards,

wedge31
Egyenlöre jó ,210-es sebzése van de ha marksman vagy vegyél rengeteg adrelanin fiolát mert ennél a karinál nagyon fontos hogy gyorsan tudj mozogni én legalábbis igy vettem észre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

berlinboy6329
Neked mûködik rendesen?A mostani ellenfeleket nekem nagyon rosszul írtja.Alig veszi a health-jüket...Mondtam,h xm 25mm karabélyt használok,az a pajzsátütés miatt használható.A gépem olyan rossz,h sokszor szinte játszhatatlanul akad,de nem baj.Ezen kivül van még pulzárkarabélyom,meg fürtöskarabélyom+1-2 dolog amit nem tok használni pontok miatt(vmi termofegyó,legendary pisztoly,nem tom a nevét,legendary voltkarabély,2 raptor,triton sniper stb...)
Késõbb lehet h még rosszabb lesz,ahogy jönnek az erõsebb ellenségek. :S

Ja,és a legtöbbje szarrá van tápolva.