Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
--------------------------
egyjáték, feladatot kell megoldani
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Nem akármilyen túra volt.MEGSZEREZTEM ÉLETEM ELSÕ EGYEDI CUCCÁT!AMi kaballistáknak jó......Azt hittem tökön szúrom amgam.De szereztem 1 új barátot,az ívfényes exoterm karabélyt..600 lövés/perc,egyelõre 123-as sebzés,de még van 2 tuning,+az 1ik folyósó dobott 1 legendás triton snipert is.Volt még 1 Páncél is amit 1 sima zombi dobott de asse nekem való. :S
Ennyi történt,most megyek próbázni...2 kérdés ide:
1,Nehéz lesz?
2.Milyen messze van még innen a játék vége?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Valaki elmondaná aki Bladmesterrel játszik, és nagy szinten van, hogy az áradatok hogyan mûködnek? Úgynéztem jólenne ez a regenerálódás, de valahogy nemsok hasznát látom, vagy csak én nem tudom használni.
Csak akkor "ugrik" be, ha megölök vele egy ellent? Egy gyógyulás áradata már jött, de 2õ még sosem, nem beszélve a 3-ról....
Meg láttam itt régebben 49-es blademester képet, nemtudodm kié volt, de ha olvasod ezt az üzit, benyomnád a skilltree-d linkjét? Vagy esetleg bárki más aki nagy szinten van, h miket érdemes kimaxolni nála? Nem akarom eltolni a karaktret. Eddig az összeillõ pengéket tolom, mert azt látom kell mindenképp, de a többi nemigazán vagyok biztos.
Melyik ág a jó??? A bénítás? a forgószél? vagy az igazság útja? Elõre köszi a segítséget.
Single karakterrel nem jatszhatsz multiban, a multis karakter nem a te gepeden van tarolva, hanem a serveren. Lasd, battlenet a diablonal. Vagyis mind a mulit, mind a single karaktert fejleszteni kell, kulon, nem viheto at egyik a masik helyre. Emaitt trade sincs, single-s karakterrel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
2. Krealsz egy accountot, a cdkey felhasznalasaval.
3. install, play, multiplay - es valasztol egy servert, a ket eu-s kozul. (bar lehet azota tobb is van mar - a lenyeg hogy csak egy serveren jatszhatsz)
4. krealsz egy karaktert, es mar kezded is.
Az allomasok tele lesznek playerekkel, nem csak npckkel, mint singleben. Annyit tudni kell, hogy a jatek mechanizmusa kulonbozik a wow varosaitol pl, vagyis elkerulendo a lagot, csak korlatozott szamu jatekos lehet egy adott helysegben. Ezt a rendszer ugy oldja meg, hogy az adott Stationt legeneralja, majd beenged oda 50 embert. Ha tele van, gyors general egy masodik Stationt, es a tobbi embert oda engedi. Parhuzamosan letezo stationok, termeszetesen az eg vilagon semmi kulonbseg koztuk. De ezert lehet az, hogy partyban vagy valakivel, ugyanazon az allomason, megsem talaljatok meg egymast. Ekkor kell hasznalni a "party portal" nevu kis ketyeret, es mar talalkoztatok is.
Multi semmivel sem masabb mint a tobbi mmo. Tudsz csereberelni, tudsz duelezni (zonaban), tudsz partyba hivni embereket, tudsz csetelni (cset is hasonlo elven muxik mint a station-ok befogadokepessege, vagyis van chat-1....chat-50 is, a server telitettsegetol fuggoen). Nincs aukcios haz, es nincs mail, vagyis karaktereid kozott csak haver bevonasaval tudsz pakolaszni.
A guildrendszer jelenleg nem mas, mint egy "plusz nev" a karakter neve alatt, esetleg egy plusz cset, semmi egyeb. Majd idovel talan kiforrja magat.
Kb ennyi.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Öööö.. Nem, Ívfényes karabély vagy mi😊
Gondolom teli van mod-okkal meg augmentekkel vagy esetleg mod nélkül 324 ??
Az elsõ fegyót még régebben az egyik Boss dobta nekem a Csokoládéparkban !! Az elsõ fegyó egy Fegyverkovácsolt F-S Voltkarabély
4 moddal jelenleg 203 sebzése van !! (elektromos sebzés)
A második legendary fegyót az nem rég dobta nekem az egyik boss amikor azt a nagy fertözö dögöt kellett megölni amit egy speciális szerkezettel kellett megkeresni !! Ebben a fegyóba is 4 mod van jelenleg 175 sebzése van mert még csak 2 modot raktam bele !! (fizikai sebzés)
Most kezdhetem elölröl az egészet mert azok a rohatt szörnyek vissza spawnolnak !! Az biztos hogy még egyszer nem fogok nekiállni mert alig hogy belépek Waterloo-ba annyi monster van hogy máris a halál küszöbén állok még szerencse hogy a menekülés képességem megvan !!
Most asszem pihentetem a játékot 1-2 napig mert most jól felhuztam magam bele se merek gondolni mi lesz késöbb !!
ha tehetem(persze fogyi van most felejtos): marvany sajt, fustolt sajtik, palpusztai es "camembert" felek^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem vagy egyedul. Kiraz a hideg, ha csak ragondolok 😊
A mese "sajt" szerintem bûn rossz. Egyszer kóstoltam meg, s utána amikor csak meghallottam a nevét, már a hideg futkározott a hátamon. (A megkóstolásnak jó pár éve már, de nem hiszem, hogy ez a mese jobb lenne. <#vigyor0>#vigyor0>)
Persze, ha ismét készítik, biztos el lehet adni.
Tehát van aki szereti. (Azoktól bocsánat!)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy ha már London akkor illene angolul játszani, nem? =)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Talán Antihero tudni akarja saját képességeinek a határát hogy meddig tud profin játszani vele vagy csak egyszerûen mazoischta ha képes még elite nightmare fokozaton is játszani vele !! 😄D
Nincs az az isten hogy én játszak olyan fokozaton elöbb törném ripityára a gépemet idegességemben ugy hogy csak na !! De azért egy több 100 ezer ft-os gépért kár lenne mert nem ér annyit az egész játék !!
Egy játékot sem játszom újból 1x-szer végigviszem aztán mehet a többi közé !!
Ez alól a The Suffering 1-2 volt kivétel na azt 3x-szor vittem végig !!
A különbözö befejezések miatt !! (nagyon rossz semleges és a jó )!
Regards,