Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt maradt nálam két ilyen fos, amit a küldi lezárása után már nem lehet se fölbontani, se eladni, se elpusztítani!
BattleTag: zydar#2910
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Más: már majdnem minden kasztot kipróbáltam, BM-bõl másodikat tolom 22 fõlé (elsõnél elbaxtam a talenteket), de így 20 fölött egyre bugosabb az egész...
Volt valami küldetés Eastchurch-be vagy hova, hogy 14 szikraizét kell kinyírni. Namost 8-9is sima ügy volt, aztán a továbbiakat valamiért nem számolta, vártam némi respawn-t, nagynehezen 13-ig elment (párat itt se számolt)...aztán többet nem respawnoltak ilyen szarok, utánna kiléptem, és visszalépésnél majdnem kitéptem a hajam és elmentem sírni, mikor láttam, hogy lenullázta a killeket ez a vacak...
Aztán volt az a küldetés, ahol valami akkumulátorokat kellett csinálni a démondarabokból...hálistennek 3 ilyen eldobhatatlan, felhasználatlan sz*r rajtammaradt, amiket kidobni nem tudok, felhasználni nem tudok....királyság...
Valaki esetleg találkozott már ezekkel a gondokkal? Esetleg valami okosság? Vagy imádkozzak valami patchre, amiben kikupálják ezeket?
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Tesóm nyomul egy summoner-el és nem tudja mit kéne csinálni, hogy végre mehessen Sydonai-hoz, már mindenkit megölt a végsõ pályán, de nem jön elõ!
A mellékküldik többségét már megcsinálta és nem jön be a videó. Nekem nem volt ilyen bajom, pedig ugyanúgy csináltam mindent...
Mi lehet a baj?
Lehet, hogy volt róla már szó, csak én siklottam el felette, de van valakinek valami tapasztalata arról, hogy milyen sorrendben érdemes a fegyvereket tunningolni?
Arra gondolok, hogy elsõre belepakolni a modokat, majd nano forge, és a végén augmentrex, vagy esetleg más a sorrend, illetve érdemesebb többször rare, vagy egyszeri legendary tulajdonságott adni a tárgynak, mert ugye ez árban sem mindegy.
Ha esetleg valaki már próbálkozott ilyen kísérlettel, az igazán megoszthatná velünk is.
Ha valaki single playerben tolja, és van rá ideje/kapacitása, az tesztelhetné a mentés visszatöltögetésével, hogy hogy lehet a leginkább kihozni a maximumot a dolgokból.
5 db 3 csillagos
2 soketes junik kard esett, felturbóztam 196 dmg-ra most gyüjtök 4-5 szintnyi akaraterõt hogy viselhessem ^^
Tört gém,a quicklauncher v mi a frász szedte le vmelyik patchot és nem crackeltem a 0.1-es exével.Lehet ez lenne a baja?
Legutoljára a Fear Combatnál volt ez,ott azt mondták a táp kevés neki(Codegány 350W)....Most még ugyse merem elinditani a játékot....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
act 3 utan kezdenek el bejonni az olyan palyak amik igazan gepigenyesek.
multiban meg allomason min beallitassal 100-120 fps, 2en lemegyunk csatazni aztan volt hogy ha lott a party tag akkor 5 mp-re megallt a kep meg hasonlok.
remelem megnyugtattalak
de pl sokat segítene egy driver frrisítés avagy uj directX verzsönnek a feltoszása de ezen leginkább télleg csak a gépcsere segítene sry....
amiket fönt írtam azok adnak neki kb 3-4FPS-t max illetve minden szart kapcsolj ki az asztalon még az explorer.exe-t is ezt a taskmanager-el megtudod tenni.... utána ha kilépsz akkor uj feladat explorer.exe és akkor majd vissza jön minden.... de ez télleg nem sok mindent fog segíteni de ha nem akarsz gépet cserélni ezt tudom tanácsolni
remélem valamennyit ha nem is sokat de segített....
www.818clan.eu
9600pro,2400AMD Athlon XP,768MB DDR.....Minden oylan minimumon van,hogy minimumabb mér nem is lehetne,és igy is a játék 80%-a és nem túlzok,80%-a azzal megy,hogy nosztalgiázok.Visszaemléyek azokra az idõkre mikor a diafilmeekt néztem állandóan.az is pont ilyen volt.2!!!!FPS sel megy a játék.KETTÕVEL!
Na jó nem mindig,de állandóan..😊
Ha nagy a terep,mint a piccadilly circus,és éppen akkor indulok a mapon,átlag 15 FPS.Ha lövök,és jönnek a lövések effektjei mikor becsapódnak+zombik+felrobba néhány hordó,meg doboz,akkor esik le 2re.Tököm kivan az egésszel.Nem lõhetem szét a dobozokat,nm használhatok jobb fegyvereket szinte semmit nem csinálhartok,mert annyira beszagat utána,h 20m-re van 1 zombi,aztán mikor megint emgmozdzl már 5m...Lehetetlen igy játszani.Nincs rá vmi gyógyír?(Nem veszek uj gépet,ne is mondjátok,ált. mindenki ezel jön.Mi a seggembõl vegyünk ujat?)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mondjuk a 8as szintû fúria pajzsa is erõs már. :S
Most nyomom a covent gardeni küldetéseket.Vmi majd lesz.
kb. 3-4 óra után szokott kilépni.
fura módon, ha kikapcsolom a 10 mega ramot "zabáló" Avastot akkor kibír akár 5 órát is.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Regards,
De ami a Felsõ Temze pályán volt az már rohattul nagy túlzás volt mindegyik monster jóval erösebb volt nálam (22-23 szint) mig én csak 21 szinten voltam !! Amik voltak fegyvereim már azok se értek semmit se hiába volt legendás fegyóm a több 200-as sebzésû fegyverek is alig sebeztek valamit rajta !! A robotjaimat másodpercek alatt nyirták ki sõt volt olyan hogy még engem is másodpercek alatt kinyirtak hiába volt 500 életem hiába a pajzs szart sem ért egyik se !! Meg aztán amikor beszoritottak akkor meg végképp nem tudtam csinálni semmit se !!
De bemérgedtem és addig nem feküdtem le éjjel amig ki nem irtottam minden egyes monstert !!
Kemény 45 percembe telett mire vért izzadva kinyirtam minden egyes monstert !! Mondhatni nem volt egyszerû mert egy 222-es sebzésû fegyóval töb száz monstert kinyirni akik egyszerre támadnak az már felettebb nevetséges !! Kiméroid gyikok (8-10) Sokkoló Pengék (15-20)
Óriás ösvény góliátok(4-5) na meg óriás ösvény martalocok (5-6) na meg több mint 30 kisebb pusztitok és fenevadak támadtak egyszerre !! Ami ott volt az már csak igencsak túlzás volt mert alog hogy belépek már egybõl másodpercek alatt meg is haltam !!
De aztán megtaláltam a megoldást !! Mivel volt pénzem bevásároltam egy csomó medkitet pajzsenergia növelöt adrenalin pirulákat meg mindent ami kell és a képességek közül a jelzõfényt menekülést napalmcsapást és a robotok képességeit használva a robotjaimmal együtt csak sikerült mindenkit kiirtani !!
Hacsak nem találok valami sokkal jobb fegyót mint ami most van akkor én sem fogom tovább folytatni a játékot mert ami most vannak nálam fegyverek azt már nem lehet upgradelni mert elérte a maximumot se a nanomühelyben se az Augment gépben !! Meg aztán olyan szar cucokkat dob mindig hogy csak na amikor meg dob egy legendás vagy unique cuccot azt meg nem tudom használni !! Pedig összesen 131 szerencsém van de semmit se ér !!
Na meg amikor visszamentem régebbi helyekre pl Picaddily Circus akkor meg minden egyes monsterért kaptam kb 4-5 tapasztalatot és amit dobtak cuccokat az se volt használható egyik se vagy mert nem tudtam használni vagy mert túl gyenge volt már akkor !!
Szintlépéssel nem lesznek erõsebbek a fegyverek?Vagy jár vmi +-szal a szintlépés képzettség- és állóképesség/akaraterõ/erõ/pontoságpontokon kivül?
TAlán majd pengemesterrel eljutok mergint ide...1x..vagy cheattel befejezem mert ha a gép is csalhat akkor én miért ne?
www.818clan.eu
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
A "nem eleg monsztakhoz" annyit, hogy nem kell eldobni a kvesztet. Eleg egy gyors relog multiban (esetleg zona elhagyasa, majd partyba belepes - ez is resetel), singleben pedig szinten relog (vissza a karaktervalasztoig), es ujra tele van a palya, kvesztmobokkal, egyeb mobokkal, stb, full reset...
Sajat tapasztalat alapjan szerintem mindig van elegseges mob a zonakban. Igaz, megesik, hogy az utolso elbujik valahol egy apro kis lyukban valahol a palya szelen, ami mellett mar 10x elmentel, de o nem tamadott meg. Nalam legalabbis sosem volt olyan, hogy kevesebb mob lett volna - ha vegigjartam a zonat, es minden sarokba beneztem, meglettek a hianyzok. Mas kerdes, hogy vannak olyan kvesztek, amikor a mobok "megvannak", de a kvesztitem amit dobnak, no az a wowot is megszegyenito ritkasaggal esnek. Ilyen esetben volt, hogy 2-3x kellett nekifutni a palyanak. (firesnap es belszerveik fele kveszt peldaul, akt2(?)-ben...)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Suzuki Swift GL 1.3
Regards,
Komolyan mondom kiröhög a gépem, 9 zombit kellet kilyuggatnom a pályán, elsõre nem találtam csak 8-at, visszamegyek az elejére 2* átjárom nincsen végül leadtam a küldit felvettem megint 3* kezdtem el a pályát mire összejött a 8 erre meghalt memóriahiányba a játék.<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
--------------------------
Nemrég láttam vmi pityut,vmi gyereknek volt 1 egyedije,600/perc és 420as sebzés..A anyád mondom..Ha 1 olyanom lenne,nem lenne gondom demmivel asszem.Mivel nincs igy most szopok.
Regards,
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Ha jól emlékszem, ott azon a kis táborban ahol kapod a küldit, van 6 ágy, és azon fekszenek beteg templomosok, azokra kell kattintgatni.