Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sinleben 0.4-patchal
Kössz az Infokat Fred. Kipróbálom majd az act végi bossok farmolását, úgy hogy nem teljesítem a küldit. SZerintem gáz, h nemlehet visszajárni simán farmolni õket. Régi diablós révén, szerintem ez hiányzik belõle....
Craftolást mindig megnézem mindegyik állomáson énis, és igen, lehet kraftolni egyedit is. A sapkámat, meg a kardomat kraftoltam.
És egy noob kérdés a végére: Nyomom a print screen-t és nem csinálja, hogyan lehet képet "fotózni" akkor a gaméba?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lvl 21+
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A metafizikai korbács a legtöbb dög hatótávján kívülrõl lekapja a pajzsukat, majd az életerejüket. Ha ez utóbbit nem, akkor közelebb kell menni és a démongerinccel osztani. A démongerinc elõnye, hogy több dögön is átmegy. Esetleg megsegíteni egy gömbvillámmal, ami területre hat.
Ha meg sokan vannak, akkor az "irányító nagymesterrel" (teljesen alap cucc, de jobb, mint a legendás társa, mert ennek 140, a legendásnak csak 120 az "irányítása") egymásnak ugrasztom õket, míg csak egy marad, azt meg leverem... Az irányító a sokkszolgákra úgy tûnik hatástalan, vagy az õ hatótávjuk túl nagy hozzá, de ezek simán támadnak akkor is, ha "irányítom" õket...
Emellett erdemes utazgatni az allomasok kozott, szinte mindegyiket bejarni, es megnezni a crafterek kinalatat. Aztan relog(vagy zonaba be, ki reseteli oket), es ujra, es ujra, es ujra. Kb fel ora alatt lehet csinaltatni egy teljes legendary arzenalt (junikot ugyebar nem tudnak egyelore). Ehhez persze nem art ha van megfelelo mennyisegu material.
De a legegyszerubb, a leheto legtobb luck-ot osszeszedni, meg akkor is, ha a luck-os targy tobbi jellemzoje semmire sem jo. Addig a jol bevalt geart erdemes lerakni a raktarba. Igy talpig luckban erdemes menni akt4+ zonakban, foleg oda, ahol tudjuk, hogy gyakoriak a lejaratok. Xp is jon, sok a rare mob arrafele, nem egyszer csoportokban (3 rare + 1 legendary/epic), es persze a droppok is jobbak igy. Ketsegltelen, a tulelesi eselyeink csokkenhetnek, de idovel talal mindenki majd olyan felszerelest, amelyek amellett hogy kivalo, meg luckkal is rendelkezik.
...es persze mindezek ellenere, az osszes junik targyam random noname mobokbol esett, harci felszerelesben, kveszteket csinalgatva, legalabbis eddig multiban 😊 Singlet nem probaltam.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Shulgoth-ot énis farmoltam kicsit. Tudsz még olyan szörnyet mondani, amit még érdemes lenne többször leölni?? Érdekelne 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Emléxem,hogy mikor 314 elméjében gyaktam a 3 kis ellenséget.A zeusz puskám pillanatok alatt levitte a pajzsukat,de õket meg alig sebezte.Én spec akármivel lõttem õket,nem nagyon vettem észre,hogy bizonyos fegyverekkel kevésbé ill. jobban mene az életük.Lehet ki kellene próbálni.<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Help!!! Azt szeretném kérdezni hogy a multiban ugyanazok a questek mint a single-ben vagy ott egy teljesen más világ és történeti szál van.
Es talan az egyik legfontosabb, a "shield atloves", nagyon sok idot lehet megsporolni, ha nem kell leverni a teljes pajzsot a mobrol a kozvetlen sebzodes elott.
Es persze nem art, ha az ember nem "csak" halad elore, hanem neha megall, es megprobal farmolni maganak egy kis cuccot. Erre tokeletes Shulgoth az elejen, minel tobb Luck-kal. Aki ott megy 15-20 kort, es szerez tole minimum legendary fegyvereket (sok slottal, jo prefixekkel - vagyis hasznalhato csuzlit), akkor az akt4ig, mint kes a vajon... (armort szinten nem art szerezni, bar az surubben esik menet kozben)
Es lehetne meg folytatni oldalakon keresztul... De akit elkapott a lendulet a jatekkal kapcsolatban, az ugyis rajon es/vagy kitapasztalja a hogyanokat.
mernok es idezo az elejen eleg nehez, de 20-30as szintre nagyon felerosodik, mert addigra lesznek jo robotok/idezett lenyek.
mesterlovesz meg szerintem vegig eleg eros.
igazabol jelenleg az a problema, hogy a lvl 58-60 ellenfelek marha erosek, es a kozelharcosokat gyorsan leutik, de a tobbi kaszt megteheti, hogy ugy mozognak hogy ne erjen hozzajuk senki. pl talaltunk olyan bosst, ami az orzot 90% sebzeselnyelessel, 1500 hp es 1500 pajzs mellett par masodperc alatt megolte.
ha a kasztjat gyengenek tartja valakit, akkor 2 dologgal lehet gubanc: az elso az a skill elosztas (vagy ujrakezdi valaki a jatekot, vagy a tobbi skillpontot probalja jobban elosztani). a masodik pedig a rossz fegyver (itt altalaban a fegyver tipusaval szokott gond lenni. pl ha nagyon lassan sebzodnek a froccseno sebzesu shotguntol, akkor erdemes megprobalni a kozvetlen sebzesu gepfegyvert stb).
semmi gáz nincs vele.... kb akármilyen boss jön picit többet ütöm de a beugrom a tömeg közepébe forgok egyet-ketõt aztán forgoszél és csöcs összes elenfél megismerkedik a horizontális álapottal....
www.818clan.eu
Én inkább meghalok többször minthogy annyit elhasználjak...Bár Az én Mesterlövészecskémmel elég szépen ment az a rész.Jött a Démonfõnök,annyi álettel,h összefostam amgam,mikor a legjobb fegyveremmel elkezdtem sorozni,az élete meg épphogy miliméternyit csökkent.De hála 1 bugnak meglett.(Visszamentem oda,ahonnan a vonat idnult és az alagút végén démonkém megállt és nem mozdult sehova.)De még 4/10-es mesterlövész módban is vagy percig lövöldöztem,és nem dobot semmi használhatót(Se legendary,dse unique-ot😞 ).
Remélem többet nem fordul elõ a kékhalál,bepróbálom még a MArksmant megint,de nem tudom mit csináljak a már-már örökélettel rendelkezõ ellenségek ellen.29-es szintûek...Bele se merek gondolni mi lesz,ha leérek a pokolba,ahol az 5 hazugság,meg 1 halom 30as szintû ellenség vár rám...Ha eljutok odáig.Túl sok tapasztalati pont kellene a 30-as szinthez.A mellékküldetéek kizárt,h el tudnának odáig vinni ha emg is csinálom mind.Nem tom,hogy lehetne feltápolni magam. :S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
én mindegyiket kikerültem odamentem és lecsaptam pengemesterrel max 3 ütés
nálam mindig van olyan 45-60db mert nem árthat......
www.818clan.eu
Most futottam bel az 1. Zúzó(nem tom,h van anglul,lényeg h robbanóbuzogyánykeze van) nevû 1edbe,és pillanatok alatt leamortizálnak. :S
Elk*rtam az összes pénzt feltámasztásra,mer nem vót életszurim(lol).17-es szintû ellenségek. :S
Hát valahogy majd lesz.Max folytatom Marksmannel és jól megszenvedem a hátralévõ pár mapot.
hát amire emlékszem húós pálya
314-es koponyája
cannon street rail
old baley
necropolis
Azt szeretném kérdezni hogy a multiban ugyanazok a questek mint a single-ben vagy ott egy teljesen más világ és történeti szál van.
Én alapból szeretek petekel nyomulni fejlesztgetni tápolni öket de a mérnök kari szerintem jó pontelosztásal nagyon ütös ,persze a dropon is sok mulik de ez minden karira igaz.
Lv27 karim volt belöle de egy balul sikerült rendszervisszaálitás miatt törlödött most inditom ujra.
Regards,
Azzal is szívtam rendesen.Pengemesterrel,meg 3!!! Gulkar-t is leirtottam halál nélkül a szolgáikkal 1ütt.
Sztem Overpower a Melee osztály,a Hunterek meg underpowerek(v mik,szal gyengék).Nem akarnak balanszolni vmi patchban? :S
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
anti hero
most küldtek a pokolkapuhoz
Na,akkor én.Mesterlövész mellett indítottam 1 Pengemestert is.Meglátszik a különbség.De nagyon.Remélem késõbbi patchek feltápolják a hunter kasztot,mert elég szánalmasak.SZERINTEM!!
El is mondom miért:Alapul veszem 314 elméjét,mert azzal szenvedtem a legtöbbet Marksmanként.Marksmannel halomszor meghaltam,mire lenyomtam CSAK a pszihé szolgáit(amik ugy néznek ki mint mikor a múzeumban jártatok/jártam).Azátn jött a pszihé ami megint legalább 25 halál volt,és aztán jött a meglepi,h vannak még 3an amik a pszihébõl pattannak ki.NA az is kb 30 halál.Pedig használtam beacont,meg minden szir-szart ami esetleg segitene.
Most Pengemester:Van 1 legendary kardom 96os sebzéssel+1 másik asszem 65-sel.Meg van a képzelet határa,beszééek Aldinnal,jön a Battle.1 kezemen megszámolom hányszor haltam meg összesen.Kb 4-5X.
1. halálom akkor volt,mikor lenyomtam a szolgákat+a pszihét.Utnáa kinyir az 1ik a 3-ból.Aztán kinyirtam õt,jött a következõ nála 2X haltam meg és az utlsó simán ment.Nagyon bealáztam õket.Használtam azt a lesútó csapát a 3-as támadást,meg folyamatosan tápoltam amgam élettel meg mana-val.Sokkal egyszerûbb volt.Igaz,már itt is kezd nehezednia játék,már több életük van a szörnyeknek.Lehet h elviszem a Pengemesteremmel addig ahol most Marksmannel járok.
Még mindig nem tom mé volt kékhalál Promroseban Marksmannel,ezért azóta el se merem indítani,nehogy épp a csata közepén,mikor rohadt jól állok behaljon nekem.Amig nem tom az okát kerülném.
--------------------------
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
BattleTag: zydar#2910