Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személyes tapasztalat:Ne is akarjátok.
Viszonyításképp:Van nékem 1 exoterm karabélyom 223-as számmal a tûzsebzést jelölõ képecske mellett,eredeti támadásának ereje 7-12(közvetlen).
Ennek a bizonyos pengének,amit azért akartam kipróbálni,mert a pengemester kardjához viszonyítottam,hogy ez is lehet olyan erõs,de nem....Igaz 86 a szám a sebzés mellett,de az igazi sebzése 121-144/mp.
Ahhoz képest a karabélyom(annyit használom kéne neki név 😊 )
Mintha 2x annyit sebezne.Mondjuk 600/perc a lövéssebesség,de az is (600/60)*7-12 (valamelyikkel).Ez is maximum 120 lehet,mégis erõsebbnek érzem...Hogy lehet ez?
Btw linkelte már vki a 250 oldalas HG:L kézikönyvet?Van benne minden szir-szar,a tárgyak leirásától az ellenségek részletes welemztésén kersztül a fegyverekig skillekig és kaszotk leirásáig.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mesterlövész skillkiosztásnak szerintetek ez megfelel 50-es lvl-en?
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=030121077011320000015301a10
Még 6 szint akkor is.Már-már milliós nagyságrendekben mári a tapasztalatokat is,kezdek kételkedni,hogy a mellékküldiket mire végvizem elérem a 29. szintet..Viszont pár kérdés felötlött bennem:
1.Mi az a szám,ami a fegyver sebéstípusa mellett van?Ami lehet 250,120,96.....Sokféle fajta,a modokkal növekszik meg a nanofore is növeli.De a sebzés nem igazán nõ.A részletes tulajdonságoknál van a valódi sebzés.
2.Ha már valódi sebzés...Lehet növelni vhogy?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
A szörnyek szintje fix, úgy van kalkulálva, hogy ha a mellékküldetéseket is megcsinálod akkor kb hasonló szinten vagy velük. Überpáncélokkal, fegyverekkel, erõs skillekkel 1-2 szintkülönbséget át lehet hidalni, de a 22 és 29 között hatalmas a differencia.
A Diablo II-höz hasonlóan visza lehet menni néhány érdekes pályát újra játszani, azzal is fejlõdik a kari - türelem kell, mert elég nagyra nõtt a szintkülönbség
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Regards,
Tegnap jól el is baxtam 10K Palladiumot mer én meg a exotgerm karabélyocskám tuningolni akartunk augmentrexben és csak az lett a vége,h kaptam 2 pajzsmódosítás skillt.Az meg mérnökenk van.:S
Hiába volt rajta 280 szerencse ez nem hozott sewmennyit se.
Áás:Havernak nincs netje,de kéne neki a patch.Nincs meg vhol .rar fájlban v külön .exe telepitõben vmelyik?
Jobb kézben a fókusztárgy, balban egy "irányító nagymester". Ha sokan vannak, elõbb ezzel rábeszélem a csapatot, hogy ritkítsák egymást (a fõmonsztákra, mint a hazugságok is, nem hat), megsegítem a tumultust pár gömbvillámmal, majd a maradék kap egy löket metafizkai cakást a korbáccsal, vagy egy démongerincet.
Ha kevesen vannak, akkor távolról a korbáccsal. A 36 méter már kívül van a legtöbb ellenfél észrevételi távján, büntetlenül lehet õket egyelni vele. Lehet folyamatosan is adagolni, vagy egy "klikkel" löketeket.
Van még nálam két másik fókusztárgy, szintén jobblézre, meg egy bogárfurat 8gyújtó támadás) és egy kaptármittomén mi, ez darazsas nyilakat lõ ki úgy 30 méterre. Ezt a két készletet ritkán kellett bevetni.
A 3 fõ támadást (korbács, gömbvillám, démongerinc) rápakoltam az egér plusz gombjaira, a pajzs meg az életszívás a Q-n meg az E-n.
Következõ az energiaszívó skill lesz, mert gyógyító cucc egy ideje már nem kell, de az energia ampullákból sok fogy...
Egyetértek SaGa-val, mászkálj jobbra balra, és meglesz. Egy láthatatlan monszta, ha a közelébe érsz akkor elõjön hirtelen.
SaGa: Betudnád linkelni a skillfádat, hogy miket használsz? Meg pár tippet / trükköt h hogyan szoktál menni? Érdekelne.
Csak az alapot veszik meg jó esetben és nem fizetnek be a multira...
..aki több pénzt ad az kedvesebb embber mindenhol. A gazdagabbal(és aki megmutatja hogy tud virítani) azal fogllakoznak. Ez egy üzlet, és ipar.
Õk ebbõl élének. Minõségi szolgáltatás, minõségi valutáért! 😊
😊
No offense.
a pályák ugyanazok csak a monszták erõsebbek?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
olvasva a kommented felmerül bennem a kérdés jó fele mész te?
ha minden monszta lvl 29-es te meg 22-es hát az kicsit nagy különbségnek tûnik (lehet csak nekem), bár már nem tudom 22-es szinten milyen elleneket öltem, bár ebben a játékban nem lehet rossz felé menni, akkor talán sokat mentél partyba? minden esetre nagynak tûnik kicsit a szintkülönbség számomra ...
Na most kivételesen emgúsztam kékhalál nélkül a gémet,bepróbáltam a mesterlövészemet.Lenyomtam 2 melléküldit.Ami leginkább felbaszott az a Tenebrae nevû Defiler a lamb's passage nevû mapon.Ott megdöglöttem legalább 15X...és még keveset mondtam.Nagfyon enehzen döglenek lvl 29en a szörnyek...Alig birok velük...Van nékem a exoterm karabélyom,ugyae azt már mondtam,rá van pakolva 5 mod,bár ebbõl 2 +140szerencse(az 280),de semmit se érek vele,mer nem látom a szerencsém,a többi emg gyengébb mod.191-es tzsebzéssel.Gondolkodtam nem-e lehetne valahonnan összlopni 100%-os pajzsátütésre dolgokat.Mindjárt jobb lenne.
Print screeneltem 1 képet is,milyen Skilljeim vannak.Elbasztam vmit?

az ember szépen végigsunnyogja a pályákat, messzirõl leszedi akit lehet.
használok egy tûzróka-tökömtudja mit, jó nagy területen alágyújt a kis nyavajásoknak. amelyik meg közeledik azt leszedem a géppityuval. vannak persze néha necces helyzetek ha sokan körbevesznek, de hát végül is lövész a lelkem, nem hentes.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
pontosan én sem tudom miért vagy, hogyan mivel nem evvel voltam elfoglalva
alap estben 10 euro vagyis 2500 ft egy hónap, de ha fél évre fizetsz elõ akkor kicsivel kevesebbre jön ki a havidíj:
1 hónap 9,99€
3 hónap 27,97€
6 hónap 51,94€
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
valaki írja le ki az a bélkilogos csávo a végén is mi történik mit mond mert eltünt a feliratom a gamerol
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Regards,
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
BattleTag: zydar#2910
Regards,
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tudni kell vele játszani
az általad említett helyszínen semmilyen problémám nem volt, csont nélkül végigmentem rajta, a bossoknál hátrálva lövöldöztem õket, még az utolsó mentsváramat az escape-et se kellett használnom tán
hunternek kell egy jó fegyo és úgy lehet vele írtani mint a kisangyal
nem szabad megállni egy monszta elött se el kell mozogni, ha meg beszorítottak, vagy forró a helyzet, jön az escape, van idõ regenálódni odébb is lehet állni és mikor feltöltõdtünk visszavágni a keménykedõknek
a marksman megfelelõ kezekben eléggé életképes, csak ki kell tapasztalni ismerni a gyengéit, és megfelelõ skilleket használva írtani ennyi
azért gyengék nálad az unique-ok mivel még hibásak, multiban már nem azok
a 4 csillagos cucc a set item, ami még nincsen a játékban, talán a 7-es patchbe lesz az elõfizetõk számára
TRANSMOGNIFIER is csak elõfizetõknek lesz szóval ha nem fizetsz akkor felesleges elõre örülnöd
a 3 várható kaszt(tudomásom szerint persze):
Templar: Crusader amit a d2 barbárjához hasonlítottak
Hunter: Recon vagyis felderítõ, lopakodó, settenkedõ kaszt lesz észrevétlen és halálos
Cabalist: Shapeshifter vagyis alakváltó, ez van a legelõrehaladottabb állapotban a 3 kaszt közül, mivel ez már a játék megjelenése elõtt játszható formában volt, mint neve is mutatja démonok alakját képes felvenni és így felvenni ellenük a harcot
nagyjábol ennyi
mivel a TRANSMOGNIFIER elõfizetõknek lesz elérhetõ és a 0,7-es patch is szerintem multi patch lesz, így ne nagyon várd single playerbe ezt a dobozt ...
BattleTag: zydar#2910
(odaírtam, hogy tõled van)
A lényeg a zöld és a szürkék(fehér) között nincs gyakorlati különbség.prefixekben
Craftnál sokkal nagyobb az unique esély!!!!
"CITROMSÁRGA TÁRGY RULLA" 😊
"Én már CSAK craftnál tápolok-farmolok!" A boss run a múlté....
És utánna jöhet az irtás... és csak 1x mindenkit, leszmítva respawnt.
De ami még nagyobb poén egy alap dobású jó prefixes kék tárgy +5 gépbõl palládiumért VÁSÁROLT legendari tulajdonsággal feljavított sokkal jobb MINT A
Roperék által készített gyárilag értékkel ellátott unique. amik valljuk be nem olyan erõsek.
Továbbá érdekes még hogy a legendary item 3 csillagos narancs színû.
Az unique meg ugye 5 csillagos citromsárga...
És...a kettõ között 4 csillagossal eddig senki nem találkozott tudomásom szerint...
Részemrõl hiányolom a set itemeket, kár, hogy eddig még nm tették bele.
Reméljük az 1.0 expansionban ezek is benne lesznek. Márciusra singleben is, STONEHENGE RULEZ.
Új kasztok is várhatóak, irc transcript szerint, roper papa új lövész és új közelharcos kasztokról is beszélt, sajnos temlar, és hunter oldalágakról van szó, tehát nem teljsen új típusú karakterek lesznek...
De azért várjuk nagyon õket.. 😊
Ami a subscribeosaponak, és talán márciustól a singleseknk is jön a 0.7-tõl a TRANSMOGNIFIER, lényeg egy horadric cube clone, modern változata.
Tárgyakat lehet vele összerakni, recepteket, stb.
Ez sok easter egget takarhat, egy rejtett cow levelre is lehet majd a segítségével és a falábú kölyök lábával kezdeni...volt is rá utalás azt kell kombinéálni mondjukegy teleport tekercsel, 1 végigjátszás után normál fokatra vissza...bele a cubeba...és... transcripetben roperék megerõsítették, tehát hivatalos forrásból, hogy ez már aktív, sajnos én egyelõre act 5 -ben vagyok, és transcubeom nincs még...
Na sorry az elírásokaért a lényeg azárt remélem átjött, ebbõl a techkovács féle halandzsából 😄DDD
Bár aki hellgateezik az ehhez hozzászokott már az npc-k tõl!!! 😄
Aztán a jutalompontokat(hogy lehssen vele vami hasznosat kezdeni a gyûjtésen kívül) is be kellen élesítenie a flagshipnek.