Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Próbálta már vki az XM666 Fûrészpengét(Xm666 SawBlade-t)?

Személyes tapasztalat:Ne is akarjátok.

Viszonyításképp:Van nékem 1 exoterm karabélyom 223-as számmal a tûzsebzést jelölõ képecske mellett,eredeti támadásának ereje 7-12(közvetlen).

Ennek a bizonyos pengének,amit azért akartam kipróbálni,mert a pengemester kardjához viszonyítottam,hogy ez is lehet olyan erõs,de nem....Igaz 86 a szám a sebzés mellett,de az igazi sebzése 121-144/mp.

Ahhoz képest a karabélyom(annyit használom kéne neki név 😊 )

Mintha 2x annyit sebezne.Mondjuk 600/perc a lövéssebesség,de az is (600/60)*7-12 (valamelyikkel).Ez is maximum 120 lehet,mégis erõsebbnek érzem...Hogy lehet ez?

Btw linkelte már vki a 250 oldalas HG:L kézikönyvet?Van benne minden szir-szar,a tárgyak leirásától az ellenségek részletes welemztésén kersztül a fegyverekig skillekig és kaszotk leirásáig.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hali!
Mesterlövész skillkiosztásnak szerintetek ez megfelel 50-es lvl-en?
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=030121077011320000015301a10

wesker24
Én most jelenleg mérnökkel játszom és most vagyok a 25-ös szint közepén !! És jelenleg a 4 fejeztnél tartok amikor a Londoni Towerhez kell menni kinyirni az egyik Boss-t !! Ja és én se hagytam ki egyetlen mellék küldetést se !!
berlinboy6329
Már 23-as vagyok!! 😊

Még 6 szint akkor is.Már-már milliós nagyságrendekben mári a tapasztalatokat is,kezdek kételkedni,hogy a mellékküldiket mire végvizem elérem a 29. szintet..Viszont pár kérdés felötlött bennem:

1.Mi az a szám,ami a fegyver sebéstípusa mellett van?Ami lehet 250,120,96.....Sokféle fajta,a modokkal növekszik meg a nanofore is növeli.De a sebzés nem igazán nõ.A részletes tulajdonságoknál van a valódi sebzés.

2.Ha már valódi sebzés...Lehet növelni vhogy?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez igaz, a Hazugságoknak elég sok fizikai sebzés kell, mire kifekszenek, Sydonai kevesebbet bírt. Csak míg a hazugságok közül hármat tulajdonképpen távolról szép lassan le lehetett bontani (az elsõ és az ötödik volt sokat futkosós darab) egyhelyben állva a pajzs mögött, addig Sydonai marha gyorsan mozog (nagyokat ugrik), meg ha elõtte nem takarítottad ki a terepet, sokan jönnek segíteni neki...

Hát szerintem az az 5 hazugságot sokkal vészesebb volt legyûrni, mint Sydonai-t.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Igen. 32. szinten, a 32. szintû Sydonai valóban nem túl nehéz ellenfél. Épp csak 30. szinten azért még macerás, bár legyûrhetõ volt...

Fantusz
A mellékküldetéseket nem kötelezõ, de muszáj megcsinálni, különben látod az eredményt, 22-es szintû karival 29-es monstrok ellen szenvedsz.

A szörnyek szintje fix, úgy van kalkulálva, hogy ha a mellékküldetéseket is megcsinálod akkor kb hasonló szinten vagy velük. Überpáncélokkal, fegyverekkel, erõs skillekkel 1-2 szintkülönbséget át lehet hidalni, de a 22 és 29 között hatalmas a differencia.

A Diablo II-höz hasonlóan visza lehet menni néhány érdekes pályát újra játszani, azzal is fejlõdik a kari - türelem kell, mert elég nagyra nõtt a szintkülönbség

Én is most nyírtam ki Sydonai-t. Valami erõsebbre számítottam. Egyébként itt az örzõ karakterem.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

skinnyman
Sztem amúgy nem túl erõs az a Sydonai. Néha rámfeküdt, ilenkor pillaantok alatt leszívta az egész életemet. Egyébként nem nagy szám.

Regards,

berlinboy6329
Hát nagy na.Lehet mellékküldetések hiánya miatt van,mert nem sokat csináltam.Haver a London Towernél jár de már 23-as szintû.Épp most csinálgatom én is a mellékküldetéseket.

Tegnap jól el is baxtam 10K Palladiumot mer én meg a exotgerm karabélyocskám tuningolni akartunk augmentrexben és csak az lett a vége,h kaptam 2 pajzsmódosítás skillt.Az meg mérnökenk van.:S
Hiába volt rajta 280 szerencse ez nem hozott sewmennyit se.

Áás:Havernak nincs netje,de kéne neki a patch.Nincs meg vhol .rar fájlban v külön .exe telepitõben vmelyik?

Emlékezetbõl: van démongerinc, 7. szint. Metafizikus korbács, szintén úgy 7-8 szint körül, 36 m hatótávval. Most nyitottam az Ívek serege felé (30. szintû karakter kell hozzá), de nem biztos, hogy beválik. Van az a gömbvillám, amit messzire lehet dobni és területre hat (nem jut eszembe a neve), úgy 3. szintû lehet, meg életszívás (ezt valami fókusztárgy adja adja, nem én tanultam, a démongerincet is ez indítja 2. szintig, de ezt fejlesztettem tovább pontokból is) 2. szinten. Elõször fejlesztettem azt az metafizikus gömböket szóró skillt is, amit alapból kaptam, de a 3. szint után abbahagytam. Van még egy tûzvihar, talán 3. szinten, néha használom, meg valami viharfelõ, de nem jött be. Egy pajzs, ami addig hat, míg nem mozdulok. Ütések ellen jó, tûz vagy áram ellen nem.

Jobb kézben a fókusztárgy, balban egy "irányító nagymester". Ha sokan vannak, elõbb ezzel rábeszélem a csapatot, hogy ritkítsák egymást (a fõmonsztákra, mint a hazugságok is, nem hat), megsegítem a tumultust pár gömbvillámmal, majd a maradék kap egy löket metafizkai cakást a korbáccsal, vagy egy démongerincet.
Ha kevesen vannak, akkor távolról a korbáccsal. A 36 méter már kívül van a legtöbb ellenfél észrevételi távján, büntetlenül lehet õket egyelni vele. Lehet folyamatosan is adagolni, vagy egy "klikkel" löketeket.

Van még nálam két másik fókusztárgy, szintén jobblézre, meg egy bogárfurat 8gyújtó támadás) és egy kaptármittomén mi, ez darazsas nyilakat lõ ki úgy 30 méterre. Ezt a két készletet ritkán kellett bevetni.

A 3 fõ támadást (korbács, gömbvillám, démongerinc) rápakoltam az egér plusz gombjaira, a pajzs meg az életszívás a Q-n meg az E-n.
Következõ az energiaszívó skill lesz, mert gyógyító cucc egy ideje már nem kell, de az energia ampullákból sok fogy...

Elnézést, én nem mondom meg senkinek ki mit csináljon.
hát nálam is elõfordult, hogy egy hazugság nem került elõ (csapatban voltunk ketten) utána visszamentünk (immár hárman) és meglett, persze a létszámmal nem függ össze a hazugságok feltûnése, vissza kell menni és megnézni hátha megvannak már 😊

ha fizetsz igen, akkor megkapod, ha nem fizetsz akkor ne nagyon várd egyenlõre

Egyetértek SaGa-val, mászkálj jobbra balra, és meglesz. Egy láthatatlan monszta, ha a közelébe érsz akkor elõjön hirtelen.

SaGa: Betudnád linkelni a skillfádat, hogy miket használsz? Meg pár tippet / trükköt h hogyan szoktál menni? Érdekelne.
Ott lesz az valahol. Én is mászkáltam kicsit, mire elõkerült (nagy kaszás, szárnyas dög). A pálya közepe felé nézelõdj. utána jön a legfõbb monszta Sydonai. Olyan, mint Cthulhu, csak a hátán is vannak csápon, nem csak az arcán. Nagyot tud ugrani. Sokat kell futkosni elõle. Épp elõtt lettem 30. szintû, energiamágus, de nála 4x sikerült elpatkolni, mire kidõlt...

elgépelésekért bocs .
A singleseket azért kezelik hátrányosan...mivel kevesebet tejelnek.

Csak az alapot veszik meg jó esetben és nem fizetnek be a multira...

..aki több pénzt ad az kedvesebb embber mindenhol. A gazdagabbal(és aki megmutatja hogy tud virítani) azal fogllakoznak. Ez egy üzlet, és ipar.

Õk ebbõl élének. Minõségi szolgáltatás, minõségi valutáért! 😊
De azért multiban várhatom ugye?

😊

No offense.
Kori
érdemes nightmare-n újra játszani?
a pályák ugyanazok csak a monszták erõsebbek?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Nekem valami gixer lehet. Ugyanis van az a rész, amikor az 5 hazugságot. Már 4-et megöltem, de az ötödiket sehol sem találom. Szerintetek?

szerintem skillbart nem lehet elbaszni, mindenki saját szája ize szerint alakítja azt, ha tudsz ölni és haladni akkor biztos jó és amúgy sem lehet kifogás erre a skill barra
olvasva a kommented felmerül bennem a kérdés jó fele mész te?
ha minden monszta lvl 29-es te meg 22-es hát az kicsit nagy különbségnek tûnik (lehet csak nekem), bár már nem tudom 22-es szinten milyen elleneket öltem, bár ebben a játékban nem lehet rossz felé menni, akkor talán sokat mentél partyba? minden esetre nagynak tûnik kicsit a szintkülönbség számomra ...

berlinboy6329
Ahhoz képest,hogy az egész játék alatt szart se csinált csak a f@szát verte,érdekes,hogy õ kapott hatalmat..Bár én még nem tom nem járok ott.

Na most kivételesen emgúsztam kékhalál nélkül a gémet,bepróbáltam a mesterlövészemet.Lenyomtam 2 melléküldit.Ami leginkább felbaszott az a Tenebrae nevû Defiler a lamb's passage nevû mapon.Ott megdöglöttem legalább 15X...és még keveset mondtam.Nagfyon enehzen döglenek lvl 29en a szörnyek...Alig birok velük...Van nékem a exoterm karabélyom,ugyae azt már mondtam,rá van pakolva 5 mod,bár ebbõl 2 +140szerencse(az 280),de semmit se érek vele,mer nem látom a szerencsém,a többi emg gyengébb mod.191-es tzsebzéssel.Gondolkodtam nem-e lehetne valahonnan összlopni 100%-os pajzsátütésre dolgokat.Mindjárt jobb lenne.

Print screeneltem 1 képet is,milyen Skilljeim vannak.Elbasztam vmit?

AntiHero
Boltból

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hello!nem tudja valaki hogy honnan tudnék regisztrácios kulcsot szerezni??:S:S<#help>
uv
jó a mesterlövés is csak ésszel kell csinálni, nem csak megyek oszt lüvök ezerrel.
az ember szépen végigsunnyogja a pályákat, messzirõl leszedi akit lehet.
használok egy tûzróka-tökömtudja mit, jó nagy területen alágyújt a kis nyavajásoknak. amelyik meg közeledik azt leszedem a géppityuval. vannak persze néha necces helyzetek ha sokan körbevesznek, de hát végül is lövész a lelkem, nem hentes.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

murmur valami mindenható féleség lett (szóval isteni erõ nyert)
pontosan én sem tudom miért vagy, hogyan mivel nem evvel voltam elfoglalva

13E ft fél évre kb
alap estben 10 euro vagyis 2500 ft egy hónap, de ha fél évre fizetsz elõ akkor kicsivel kevesebbre jön ki a havidíj:
1 hónap 9,99€
3 hónap 27,97€
6 hónap 51,94€

PiszkosFred
Nightmare Shulgothra gondolnak az emberek, az esetek tobbsegeben. Normal farm 20+ szinten max azert jo, hogy ha esik egy hasznalhato junik, azt a nano gepekkel szepen fel tudod fejleszteni 20as szintu karakter szamara is elfogadhato allapotba.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kori
Na Syndonia kivégezve
valaki írja le ki az a bélkilogos csávo a végén is mi történik mit mond mert eltünt a feliratom a gamerol

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

berlinboy6329
Shulgothot miért ajánlja mindenki farmolni?Fõleg,ha mondjuk valaki 20< szinten van.Sok gyenge szar cuccot dob csak,mer 5-ös szintû. :S

skinnyman
Tényleg ez volt a hivatalos indok. Hogy ne kerülhessen rossz kezekben a multuplayer kódja. Sztem attól féltek, hogy a wow-hoz hasonló tört szerverek indultak volna.

Regards,

AntiHero
kb 2500ft 1 hó, vagy 7000ft 3 hó, vagy 12 ezer 1 1év asszem

Épp ezért ha annyira multi játék ez is, akkor miért nem csinálják meg a LAN-t? A cheat miatt? Na ne má!!

BattleTag: zydar#2910

skinnyman
Pedig a D2 multija sztem nagyon jó volt. De már az is muliplayer orientált játék volt (bár énj is inkább singleben nyomtam): nem lehetett csak úgy menteni meg loadolni, látszott, hogy multira tervezték inkább. De single-ben is nagon jó volt persze.

Regards,

wesker24
És mennyi lesz kb az elõfizetés ?? Gondolom csak azok fizetnek elõ akinek eredeti játéka van mert a virágbolti verzióval ugyse lehet multizni !!
AntiHero
Ezért is fizetek elõ a 0.7re😊 Remélem jövõhéten meg is kapjuk.

hát ha csak single-e nyomod, akkor ugyse tudod mirõl maradsz le, képzeld milyen rossz annak aki neten nyomja de nem elõfizetõ, fõleg ha majd igazán lesznek újdonságok, a 0,7-es patchel már lehet így is lesz ...

0,6-os patch elött lehetett látni még (én láttam is 2x), de azóta nem lehet

Daffit
Ha igaz, hogy néhány dolog csak multiban lesz elérhetõ, akkor nagyon gáz. A Diablo-t is csak singleben nyomom, mert a multi NAGYON nem jött be. A Hellgate-el is így vagyok. Nekem multiban csak a Cod2 és az UT jön be. Miért kellene engem, szegény single playerest hátrányban részesíteni? Ráadásul most nincs is netem. Mégha ha akarnám se tudnék neten játszani. Ezekkel a tettekel soha nem fogják lenyomni a Diablo-t!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

PiszkosFred
No akkor ezert nem lattam eddig unique craftot, csak multival jatszok amig a netem engedi 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello!nem tudna nekem valaki mondani egy aktiváló kulcsót?:S:S
akkor a marksman nem neked való
tudni kell vele játszani
az általad említett helyszínen semmilyen problémám nem volt, csont nélkül végigmentem rajta, a bossoknál hátrálva lövöldöztem õket, még az utolsó mentsváramat az escape-et se kellett használnom tán
hunternek kell egy jó fegyo és úgy lehet vele írtani mint a kisangyal
nem szabad megállni egy monszta elött se el kell mozogni, ha meg beszorítottak, vagy forró a helyzet, jön az escape, van idõ regenálódni odébb is lehet állni és mikor feltöltõdtünk visszavágni a keménykedõknek
a marksman megfelelõ kezekben eléggé életképes, csak ki kell tapasztalni ismerni a gyengéit, és megfelelõ skilleket használva írtani ennyi

multiban már nem lehet unique-ot craftolni
azért gyengék nálad az unique-ok mivel még hibásak, multiban már nem azok
a 4 csillagos cucc a set item, ami még nincsen a játékban, talán a 7-es patchbe lesz az elõfizetõk számára
TRANSMOGNIFIER is csak elõfizetõknek lesz szóval ha nem fizetsz akkor felesleges elõre örülnöd
a 3 várható kaszt(tudomásom szerint persze):
Templar: Crusader amit a d2 barbárjához hasonlítottak
Hunter: Recon vagyis felderítõ, lopakodó, settenkedõ kaszt lesz észrevétlen és halálos
Cabalist: Shapeshifter vagyis alakváltó, ez van a legelõrehaladottabb állapotban a 3 kaszt közül, mivel ez már a játék megjelenése elõtt játszható formában volt, mint neve is mutatja démonok alakját képes felvenni és így felvenni ellenük a harcot
nagyjábol ennyi
mivel a TRANSMOGNIFIER elõfizetõknek lesz elérhetõ és a 0,7-es patch is szerintem multi patch lesz, így ne nagyon várd single playerbe ezt a dobozt ...

Én mérnökkel megyek és az egész játék alatt (normal) 2-3-szor haltam meg + Sydonai-nál kb. 5-ször. Szóval a mesterlövész lehet gyengébb a többinél, nem tudom, de a mérnök ütõs! pl: az tetszik a legjobban, hogy a botok sebzése is növekszik minden szintlépésnél és elég nagyot sebeznek!

BattleTag: zydar#2910

Engedelmeddel felhasználtam az egyik hosszabb kommented (a rövidebb a ritka 😛) részletét egy másik fórumon, remélem nem lesz harag belõle 😛
(odaírtam, hogy tõled van)

Jah, és még egy baromság. a szürke alap nem mágikus tárgyon is vannak mágikus tulajdonságok, amilyenek a zöldeken szoktak lenni, és a szürke tárgy is "szokatlan" fordítású magyarban(csakúgy mint a zöld), pedig "hétköznapinak" kellett volna, vagy valahogy leglalább megkülönböztetni.

A lényeg a zöld és a szürkék(fehér) között nincs gyakorlati különbség.prefixekben
Craftolással jobban lehet találni mint boss droppal.

Craftnál sokkal nagyobb az unique esély!!!!

"CITROMSÁRGA TÁRGY RULLA" 😊

"Én már CSAK craftnál tápolok-farmolok!" A boss run a múlté....

És utánna jöhet az irtás... és csak 1x mindenkit, leszmítva respawnt.

De ami még nagyobb poén egy alap dobású jó prefixes kék tárgy +5 gépbõl palládiumért VÁSÁROLT legendari tulajdonsággal feljavított sokkal jobb MINT A
Roperék által készített gyárilag értékkel ellátott unique. amik valljuk be nem olyan erõsek.

Továbbá érdekes még hogy a legendary item 3 csillagos narancs színû.
Az unique meg ugye 5 csillagos citromsárga...

És...a kettõ között 4 csillagossal eddig senki nem találkozott tudomásom szerint...

Részemrõl hiányolom a set itemeket, kár, hogy eddig még nm tették bele.
Reméljük az 1.0 expansionban ezek is benne lesznek. Márciusra singleben is, STONEHENGE RULEZ.

Új kasztok is várhatóak, irc transcript szerint, roper papa új lövész és új közelharcos kasztokról is beszélt, sajnos temlar, és hunter oldalágakról van szó, tehát nem teljsen új típusú karakterek lesznek...

De azért várjuk nagyon õket.. 😊

Ami a subscribeosaponak, és talán márciustól a singleseknk is jön a 0.7-tõl a TRANSMOGNIFIER, lényeg egy horadric cube clone, modern változata.

Tárgyakat lehet vele összerakni, recepteket, stb.
Ez sok easter egget takarhat, egy rejtett cow levelre is lehet majd a segítségével és a falábú kölyök lábával kezdeni...volt is rá utalás azt kell kombinéálni mondjukegy teleport tekercsel, 1 végigjátszás után normál fokatra vissza...bele a cubeba...és... transcripetben roperék megerõsítették, tehát hivatalos forrásból, hogy ez már aktív, sajnos én egyelõre act 5 -ben vagyok, és transcubeom nincs még...

Na sorry az elírásokaért a lényeg azárt remélem átjött, ebbõl a techkovács féle halandzsából 😄DDD

Bár aki hellgateezik az ehhez hozzászokott már az npc-k tõl!!! 😄

Aztán a jutalompontokat(hogy lehssen vele vami hasznosat kezdeni a gyûjtésen kívül) is be kellen élesítenie a flagshipnek.