Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm az lenne a baj hogy túl új gondolod? nekem 163.75 forcevare van fent, mindenesetre egy próbát megér mindenképp.

Venom
Grafikus kártya driver-t tessék lecserélni😊
Nekem náhány játák beszagatott pl Fable. aztán lecseréltem a drivert és jólett. szal próbáld meg. ha nem jön be akkor nemtom.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

üdv.Nektek nem szaggat be nagyon a game ha sokan vannak mert nekem sokszor 2-3FPS valamikor meg teljesen jó. 2,66-osP4-em van 7600gs 256MBmeg 1,5GB ram, lehet hogy kellene már neki a 2magos proci? vélemény?

Mike at home
nyelvválasztás install után:

roppant bonyolult ám!
ahová felinstalláltad a programot van egy data könyvtár abban egy language.dat file
ebben beleírod mondjuk English helyett hogy Hungarian, hopp magyar nyelvü lett

bár az összes program ilyen lenne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hopsz
Jaaa. oké értem. THX.

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

zee21
minden tárgyat le lehet törni és abbol kapod ezeket az alapanyagokat
szemét,áldott szilánk,runakõ,chip és ezeknek a ritka változata
fogod jobb gomb a tárgyra lenyomva tartod és ott a tárcsának a bel felsõ sarkában találsz egy csavart arra rányomsz és szétbontod és kapsz érted alapanyagokat....

www.818clan.eu

Hopsz
Hy. Hogy lehet "szemetet" gyüjteni ami a cumpd fejlesztésére kell a Nano Forge-nak meg ilyeneket hogy Áldott szilánk runa töredék stb.

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

uv
egyféle verzió van és tartalmazza az összes nyelvet.
asszem, ha magyar a windóz a gépen akkor egybõl a magyar lesz az alapértelmezett, de telepítéskor lehet választani.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Venom
Nem arra nem képesek. Ha Crysis-bõl nem vették ki akkor ebbõl sem 😄
Kiszedni meg nem szedhetik ki amúgy sem sztem.

zee21
van nyelvválasztás de szerintem nálunk azért volt fent magyarul mert mo-n kapod meg szóval ha a határmentén laksz akkor a biztonság kedvéért nem árt ha átugrasz és itt veszed meg mert azon biztos van magyar
a szlovákok képesek kiszedni XD

www.818clan.eu

van nyelv választás
nekem az usa-ból jött a játék és egybõl magyarul települt a gépre

Sziasztok! Vki nem tudna mondani egy pengemesternek való jó statot?
repro
Telepítéskor választhatod ki. Nincs külön angol/magyar/cseh kiadás. csak egy többnyelvû

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az eredeti is tök olyan, mint a "biztonsági másolat" verzió.

BlackShadow
rajta kell, h legyen szerintem, mivel (kövezzetek meg 😄) nekem nem igazán legális a játék, és abban van ungárise 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Venom
hát akkor max vissza megyek a boltba és a fejükhöz vágom 😄
Egyik haveromnak megvan pl a Crysis eredetibe neki rajta volt a többi nyelv is. Reméllem akkor ezen is rajta lessz. köszönöm az infót.

Fantusz
Van nyelvválaszási lehetõség telepítés elõtt (angol, magyar, stb.), de azt nem tudom, hogy a szlovákiában forgalomban lévõk is tartalmazzák-e a magyar nyelvet (remélhetõleg igen)

Venom
Elnézést szóval only egy nyelvet arra értettem hogy olyanon ahol veszed.
Ami nálunk Csehül van :S

Venom
Hali.
Ezt szeretném megkérdezni hogy vane nyelv választásra lehetõség a játékban vagy ezt is only egy nyelven adták ki?
Azért lennék rá kiváncsi mert én külföldön élek (Szlovákia) és itt az ilyeneket mindig Cseh nyelven adják ki amibõl egy mukkot sem értek :S
Szóval addig nem szeretném megvenni itt amíg ezt nem tudom.

Noodelee, holnap már leszek, ha sikerül kialudnom magam<#worship>
Osztom Lordsztif véleményét, rövid idõn belül hozta a régi feelinget 😄

--------------------------

uv
memóriazaba: érdekes módon úgy kb. két hete egyszer sem lépett ki memóriaelfogyás miatt. pedig volt, hogy 6-7 órát is toltam.

fegyvertulajdonságnemhozzáadás: hogy rohadna meg! szereztem egy +10 kritikus esély modot és hiába rakom bele bármibe, nem adja hozzá, pedig a sznájpernek nem jönne rosszul.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Abban lehet van valami, hogy idegesítõ a sok bug. De személy szerint nekem még így is megéri. Mielõtt felraktam a játékot, azt mondták, hogy egy kalap sz.r... Kételkedve tettem így fel. Mikor feltettem, elég érdekes volt ez "az új világ". De ahogy elkezdtem játszani, észrevettem vmit... Lekötött a játék!!! Amit manapság kevés gamerõl mondhatok el. És hiába két különbözõ korban játszódik a HGL, és a Diablo, nekem 100%osan visszaadta a diablo feelingjét. Egyedüli negative, hogy nincs LAN. Vannak bugok, egy ekkora mappú, ennyi féle mobú játéknál ez természetes. Reméljük idõvel javítják. Mindenesetre 2 nap alatt jobban belopta magát ez a game a szívembe, mint a wow(pedig van 70es Hunterem), vagy a Silkroad, vagy akármi más a közelmúltba. Hát részemrõl ennyi a vélemény a játékról XD remélem nem kapok ban-t mert ennyi marhaságot, személyes véleményt leírtam a gamerõl XD
na igen. Engem csak 1 bug idegesít a játékban, mivel miatta már a 3. kardom tûnik el a BM-em kezébõl amikor másikat szeretnék adni neki.
Remélem magasabb szinten is elõjön, amikor már jó tápolt kardom lesz. xD

Azt nem értem, hogy miért mondják többen is egy feltört szerverre, hogy offline, amikor kimennek a netre(te szerencsétlen).
Azt hittem, hogy felvilágosít valaki, hogy miért használják annyian ezt a képzavart, de valóban nem írta, hogy multi lenne.

Fantusz
Ha visszaolvasod, láthatod, hogy a bugokról volt szó, arra írtam én is a példát.
Van idézõ karim is, nem ismeretlen az általad leírt probléma sem.

Szeretjük ezt a játékot a hibáival együtt, csupán az fájó, hogy nem úgy tünik, mintha sietnének kijavítani ezeket az idegesítõ bugokat.

Mike
nem látom, hogy írta volna, a multit, okoska
mindeki más értette

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Milyen a tört OFFLINE szerver?
Ha offline, akkor csak single player lehet.

Szerintem ez bug, mivel nálam is a carnagor idézés sokszor befuccsol, pedig nincs semmi "zavaró körülmény". Ilyenkor persze a visszaszámláló elindul.

Vogel
tört, offline.

Fantusz
A skillhasználat többsége idõhatárhoz van kötve, két használat között el kell telni x másodpercnek.
Gondoltam arra is, talán azért nem volt hatás, mert megszakította valami a használatot, de pl. az örzõmmel jónéhányszor elõfordult, hogy a gyógyítás (amikor már ellen nincs a közelben) fuccsolt be - nem emelkedett a HP, elkezdte visszaszámolni az idõt, mikor használhatom újra a skillt(jó a rosszban, hogy ilyenkor legalább a manát nem vette le)

/stuck se segített?

Hali!

Mikor leszel online, mert mostanában nem nagyon látlak. Az evokeremnek lehet, hogy kéne a vért, bár nem emlékszem, hogy a mostani milyen rajta, csak annyira emlékszem, hogy az is unique 😊

csuszi
spannak lehet kell, mennyiért adod?

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
a kardra értem, az egyedire...

csuszi
ha multi, nem adod el a fegyód? mikor már kinõtted..

Fantusz:
Anno a Diablo is beszaggatott pályaváltásnál, ha még emlékszel!!
Memóriát minden modern játék felzabálja (de legalább már nem döglik bele)
Hibák minden játékban vannak, de õk legalább pörögnek hogy kijavítsák

"-használt skillek nem alkalmazása (de az idõt elveszi, nem tudsz ismételni)"
Ez alatt mit értesz?

Fantusz
Mondtam, hogy bughalom a játék, ez is oda sorolható, és még rengeteg.

-szaggatás,
-memoria felzabálása,
-modok hatástalansága,
-segítõk (mérnök, idézõ) tulajdonságait befolyásoló módosítók hatástalansága
-használt skillek nem alkalmazása (de az idõt elveszi, nem tudsz ismételni)

lehet folytatni sort...

Mike
milyen szabad stat pontok kellenek hozzá, hogy fel tudd venni
tehát ha van egy páncélod amihez 10 erõ kell de neked nincs szabad 10 erõd, nem fogod tudni felvenni
a kék csík azt mutatja, mennyit használtál el

Mike
no megnéztem egy másik fegyvert:

Mit jelent az, hogy felszerelés ára? Mármint hogy tok rá gyúrni? Mi határozza meg?
Mike
mai napi termés:

Géza beakadt abba a kiálló gömbszerü szarba, a dög belsejében, lehet megint a templom állomásról elslattyogni vissza, a szivét megszerzendõ 😞((

ma is okosodtam kicsit, ezért elektromos fegyverbe elektromos modokat teszek. aha...
csak nem növeli a sebzést
elötte:

utána:

láthatóan beleirta, de a sebzés értékét nem növelte
ellenben más fegyvernél mintha növelte volna, vagy csak azt én képzeltem? (mindjárt megnézem)

Baxus, ilyen nincs, nem bírom letenni a billentyûmet, nem bírom abbahagyni a gamet XD
Vogel
statok:

fegyok:

Skillek:
skilltable

Köcce, megnézem mindenképp
Valakit érdekelnek ezek a tárgyak?

Lordsztif dec 24 után valahol fentvan a statja a mesterlövészemnek, kiindulásnak jó lesz, nézd meg

Vogel
Én is határon vagyok. mingyá készitek képeket.

Vogel
hmm.. esett egy narancs 499defes pajzs. tárgy szintje lvl51 (nem tom hordani), nekem most 480as van lvl44 a szintje, lvl50re lesz vagy 580as defje csak a pajzsnak 😊 Azé jo dolgok potyognak nightmaren, sok narancs. Most 42es örzõ vok és a normál sétagalopp volt. Nightmare végre izgibb, de nem olyan nehéz. temple állomásnál járok.

Mesterlövésznél mi a jó stat? Only pontosság, és life?
Fantusz
Nem.
A lelkierõ erõtartalékot ad, ami annyit jelent, hogy az erõbõl felhasznált érték csökken - képes leszel nehezebb páncélt, erõsebb fegyvert viselni, ha a többi attribute (pontosság, akaraterõ, kitartás) ezt lehetõvé teszi.

Fontos skill az örzõnél, gyakorlatban úgy néz ki, hogy pl van 100 erõ pontod, amibõl használsz 100-at (nem vehetsz fel olyan cuccot, amivel 100 fölé mehetsz)), 1 lelkierõ ebbõl levon 12-t, 88-at használsz...