Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx a helpet Fantusz! Pontosan ezért használok géppityut. Így a gyorstüzelés olyan szinten gyors, és nagyot sebez, hogy keresem a közelharcot fõleg extra lényeknél 😄
Mike at home
szerintetek az õrzõnél a lelkierõre adott skill pont is növeli a sebzést? azt írja: minden erõre adott pont 1%-kal növeli a sebzést, lelkierõ ad 12 plusz erõt, akkor ez +12% sebzést is jelent?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hát nem is tom, elég pörgõs vele pedig fejlõdni... Bár XM55 20MMes karabéllyal tolja, elég durván odapörköl mindennek...
Fantusz
Mesterlövész kényes karakter, volt aki nagyon szenvedett vele, másoknak egész jól ment, sok függ attól milyen fegyvereket, modokat kapol (no meg persze milyen képességekre gyúrsz).

Okés, thx 😊 Akkor még sokat kell tolnom a 9es mesterlövészemmel 😄
Fantusz
50 - ha rémálom fokozaton is végigjátszod
Ha minden melléküldetést megcsinálsz kb 32. szinten kezdehet rémálmon (ugynazok a küldetések ismét csak erõsebb ellenfelek)

És itt mennyi a max szint egyébként?
Fantusz
Örzõ: 33
Idézõ:27
Van a többi kasztból is (11-17 közöttiek), de azokkal ritkán játszom.

Fantusz milyen karid vagy, és mekkora?
Fantusz
Néhányszor már sikerült úgy megdöglesztenem a karaktereimet, hogy közben diafilmet néztem...
Sokkkoló gyilkos, epenagyúr és más villámmal dolgozó szörnyeknél játszhatalanul beszaggat idõnként.
Pályák elején is elõfordulhat lag, pedig ott még nincsenek fényeffektek, vélhetõen ott a memoriát zabálja föl.

Nem tud vki egy jó tört servert hozzá? 😛 Bár szerintem még legalább egy fél év mire lesz jó tört seró :S
Nekem is csak fent vannak bajaim
Lent absz nincs gond maxon.
ez a fegyver igy csak sokkolni tud. rakj bele olyan modot, ami pl +10% tuzsebzest ad, es akkor tud majd felgyujtani is
berlinboy6329
Érdekes,nekem simán megy minden.Akármi jön.Mondjuk nagyobb terepeken sok effekttel,ellenséggel be tud szaggatni rendesen.Igaz 9600prom van 768MB DDR meg AMD Athlon 2400+.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mindegy, az a lényeg, hogy akkor nem csak nálam fordul elõ ez a hiba. Azért megnyugtató... Olyan, dögöljön meg a szomszéd tehene feeling 😛
Fantusz
Az a szomorú helyzet, hogy ez a játék (amit még ezzel együtt, vagy ennek ellenére is szeretünk) egy hatalmas bughalom.
Nincsen annyi memoria, amit meg ne birna enni, s nincsen olyan videokártya, amin ne szaggatna idõnként!

Kijött már 1-2 patch, de ez a hiba továbbra is megvan<#rinya>

Sziasztok! Elkezdtem játszani a Hellgate: Londonnal. Minden lazán megy nagyon magason(4800+ atlon, 4giga memó, geforce 8800gts), viszont amint kimegyek a városba, és jönnek Orbile(ilyen repülõ izék) kegyetlenül el kezd szaggatni a game. Levettem hiába legrosszabbra, a probléma ugyan úgy megvan... Más is járt így, vagy csak engem szivat a game ? 😛
Mike at home
például ennél:

a sebzésbe bele fog számolódni a sok-sok mindenféle, vagy csak ami passzol a fegyver profiljához, jelen esetben az elektromos sebzéshez?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ln meg az õrzõmmel örökké a lehetõségei határán járok, annyi stat pont kell, hogy csak nézek
mérnökkel, idézõvel ilyen gondom soha nem volt, igaz azoknak nincs is ilyen massziv védelmük mint neki

hehe, a félbeszakítás erejérõl azt gondoltam eddig, hogy az az erõ, amivel félbeszakítja a zombit 😊)

más: ha van egy fegyverem a tûz sebzést okoz, akkor számít az, hogy mennyi sebzéserõ kerül mondjuk a mérgezésre, kábításra?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uv
jessz.
akkor gondolom annál jobb, minél nagyobb az értéke.

mellesleg lecseréltem a 25mm-es gépkarabélyomat egy junik voltkarabélyra (6 socket). mondanám, hogy "ejjbazmeg-de-jól-írt", csak éppen egy nagy szart. kb. olyan mintha negyedét sem sebezné mint ami ki van írva, a pontosságát meg fõleg nem méltatnám, mert ünnepnap, ha eltalálok vele valamit<#wilting> az anyja valagát!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ha hasznalni akar valami skillt, akkor abbahagyja
uv
Lõfegyvereknél konkrétan mit jelent a "félbeszakítás ereje" titulus?

Mi a helyzet emberek, még mindenki a szilvesztert piheni?
Mondjuk, még én sem tértem teljesen magamhoz <#guluszem1><#circling>

--------------------------

AntiHero
<#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

uv
majd kapsz ûberfasza ágyút <#eplus2>

Mike
ha +3 karaktert gépeltél volna (agy) letört volna a kezed, igaz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

AntiHero
Én elõfizetõ vok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mike
ja és az is vicces volt, amikor otthon felejtette a mukim a kardot, és elkezdte ököllel ütni az ellent

Mike
most voltak páran amikor a nagy fertõzõt kellett elintézni, no azok mit bénáztak, és csak egy maradt életben amikor fölrobbant az a féreg (vagy izé) én is majdnem feküdtem, erre olvasom, hogy elszállt, és most nekem kell majd lelõnöm, mondja nekem, akinek van egy szál kardja

5c0rp330n
Szép is lenne, ha az a csaj meghalhatna. Az a csaj Jessica az intróból 😊

Fantusz
Arról beszélek, hogy ebbõl a játékból kihagyták azt a lehetõséget, hogy azért legyen sikertelen a küldetés, mert a kisérõd meghalt.
Jelentéktelen templomosok meghalnak, da aki számít halhatatlan (Murmur, a látnok-mágus, Brandon Lann, a csaj a Necropolisban)

BlastR
Hali a modosító tárgyakat hogy lehet belerakni egy adott fegyverbe?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

zee21
igazábol kb szánalom az összes ilyen kísérõ de valami kegyetlenül noob az összes 😄 izé amiko act4-ben (akik még nem nyomták végig ne olvassák spoilert nem tudok használni XD) maxim kitalálja a frankot és elkell menned brandon lannhoz és ott van rakat templomos kb 20 azok fele olyan erõsek mint te egyedül HÁT LOL

www.818clan.eu

uv
a csaj a vége felé igen. de a temlomosok valóban hullanak néha.

Fantusz
Nem tudom mirõl beszél, abszolút nem halhatatlanok!

--------------------------

Fantusz
Ugyanolyan segítség, mint a többi körülötted futkosó a templomosok közül <#wink>

Talán nem is baj az (persze életszerûtlen), hogy halhatatlanok az idõleges kisérõk, így csak magadra kell figyelned

uv
itt is lesz majd egy csaj melletted, igaz csak sürübben lesztek vele, többen nem, de legalább ott rohangál körülötted.

Fantusz
Nem is azzal van a gond, hogy mindent nekünk kell csinálni, de legalább minden területre berakhattak volna egy gyorsportált, ahogy anno a Diabloban volt.

A játék utolsó harmadában mellékküldetések tömkelege van, elég rendszertelenül küldözgetik ide-oda, s olykor unalmas két-három pályát átverekedni,s ahol a szörnyek jóval gyengébbek, ott még egy-egy használható cuccot sem nagyon lehet találni.

Kb. 24-es szintû a kari, amikor Liverpool állomásra küldik, ha megcsinálja a melléküldiket 26-os szint elõtt nem ér oda, a ott további küldetések várják, kb. 28-as szinten indulhatna St Pauliba, de a mellékküldikkel ki lehet húzni akár 30-as szint fölé is.

Mike
hát nemtom
anno a starwars tie fighter-ben sem mindent nekem kellett csinálni, mégsem unatkoztam
szivesen megnéznéztem volna a nagyszájúakat, amint élesben vitézkednek

uv
mert ha õk csinálnák akkor film lenne és nem játék[#idiota

Mike
Temple állomáson vagyok
az itt lévõ fickók annyira kemények - szóban 😄
meg tetszik ez a "na majd kifüstöljük" duma, aztán csináljam meg én

Tényleg nincs itt senki, aki elõfizetõ?
uv
köszi, értetem. gyúrom tovább errefelé a mókust.

lezerfegyverre ugy gondolj, mintha masodpercenkent lonne 1 golyot, ami mindig talal
ha a gyorstuzeles 200%-t ad ra, akkor nem 1 hanem 3 sugar jon majd ki a fegyverbol, szal 3szor sebez 1 mp alatt. kritikus meg szamit minden fegyvernel. mp-nkent 1szer van eselye, hogy kritikust csinal. a lovesek szama csak 1 valaminel szamit, annal a bonusznal, amelyik talalat eseten aktival valamilyen robbanast, minden masnal az 1 masodpercre eso sebzes a lenyeg.
Panzerfaust
Franc se tudja, oylan régen játszottam már a mesterlövészemmel, azzal meg alapból egy voltkarabélyt használtam, emg egy triton snipert, a méreglándszát csak repkedõsök ellen hazsnáltam meg a fürge ugrálósok ellen.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

nem tudok többet játszani mert nem fut az otthoni gépemen:'(

10 éve a gép elött!

SLICK
Hy all!

Õrzõnél érdemes kifejleszteni a pajzspörgetés alatti képességeket (pl: a pajzsroham)?

Választ köszi elõre is!

uv
szereztem egy zeusz-karabélyt, írt rendesen mint a rosseb.

már csak két kérdésem lenne:

1. ha a lézerek tûzgyorsasága állandó (a névleges sebzést pedig egy mp alatt adja le), és nekem van 200%-al gyorsabb tüzelésem a gyorstüzelés skill miatt, akkor az azt jelenti, hogy a névleges sebzést fél mp alatt adja le (tehát egy mp alatt kétszer akkorát sebez) vagy ez ilyen esetben egyáltalán nem számít? csak a golyós csúzliknál..

2. a lézerekfegyvereknélnél számít-e a kritikus találat? egyáltalán van itt ilyen? a folyamatos tûzgyorsaság miatt ez nem teljesen világos.ilyen fegyónál érdemes olyan skillre gyúrni ami a kritikus esélyt ill. a kritikus sebzést növeli, valamint kritikus találat esetén lép mûködésbe? (geller, stb)

választ hálás köcce fogadja majdan.

Van itt valaki aki elõfizetett a játékra? Keresek mindenhol egy embert, de nem találok. Én elõfizettem, s lenne pár kérdésem. Van valaki, vagy nekem kell eltartanom a Flagshipet?😊