Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a kardodban a modokat, szerintem nincs elég pont valamelyik tulajdonságon, és a willpowerre tippelek látatlanban.
A kérdésemre nem válaszoltál, eredeti a játékod?
Epenagyúr: A küldetésnek a lényegére odaszaladsz hozzá használod a gyorsbillentyûre rakott tárgyat, és megölöd. KÉSZ nem nehéz
<#wink>#wink>
Epenagyúr: A küldetésnek a lényegére odaszaladsz hozzá használod a gyorsbillentyûre rakott tárgyat, és megölöd. KÉSZ nem nehéz
<#wink>#wink>
--------------------------
A kérdésemre nem válaszoltál, eredeti a játékod?
Epenagyút: A küldetésnek a lényegére odaszaladzs hozzá használod a gyorsbillentyûre rakot tárgyat, és megölöd. KÉSZ nem nehéz
<#wink>#wink>
Epenagyút: A küldetésnek a lényegére odaszaladzs hozzá használod a gyorsbillentyûre rakot tárgyat, és megölöd. KÉSZ nem nehéz
<#wink>#wink>
ha mernok vagy add oda a robotodnak. esetleg orzonek jo meg, ha nagyon golemnek akar oltozni.
Ha fizetsz a multiplayerért, akkor kapsz szép Horadric Cube-ot 😛
Wart falábával lehet valamit kezdeni?
Amikor megláttam rögtön eszembe jutott a Diablo titkos tehenes pályája, de itt se kocka se könyv, esetleg kipróbálhatom a Nano-ban<#hehe>#hehe>
Amikor megláttam rögtön eszembe jutott a Diablo titkos tehenes pályája, de itt se kocka se könyv, esetleg kipróbálhatom a Nano-ban<#hehe>#hehe>
Sziasztok!
Nightmare fokozaton játszom, és a Finsbury Circus Questekkel meggyûlt a bajom, mivel kevés vagyok oda. Olyan emberkét keresek aki elég izmos ahhoz, hogy segítsen nekem a Questekben.
Aki hasonló cipõben jár, vagy csak segítene az jelezzen privátban.
Ty.
Nightmare fokozaton játszom, és a Finsbury Circus Questekkel meggyûlt a bajom, mivel kevés vagyok oda. Olyan emberkét keresek aki elég izmos ahhoz, hogy segítsen nekem a Questekben.
Aki hasonló cipõben jár, vagy csak segítene az jelezzen privátban.
Ty.
Örzõ:
Covent Garden gõzcsatornák: megöltem Lord Nissaylort, amikor még meg sem kaptam a küldit - megkaptam a megbítást, azóta akárhányszor odamehetek nincs sehol a Lord...
Big Ben: megöltem, de nem frissült a küldetés - azóta is keresem
Idézõ:
St. Pauli allomásról elküldtek megkeresni valami epenagyúr-lordot.
Meg is találom rendszeresen, csakhogy kaptam valami vackot is (használd ezt..), vagy õlordsága öl meg, vagy én (illetve a summonjaim) õt a vackerájt nem tudom használni, küldetés nincsen befejezve...
Szétszedtem a vackerájt elmentem legyilkoltam Sydonait, a sóher dög nem dobott semmit, megyek megkeresem az idézõvel Nyssailort...
Mike, Monument állomásról is visszaküldenek majd a Templomos bázisra, lesznek mellékküldetések, amiket ott adnak, fõküldetés szempontjából majdhogynem jelentéktelen (persze nem az), gyorsan tovább irányítanak.
Covent Garden gõzcsatornák: megöltem Lord Nissaylort, amikor még meg sem kaptam a küldit - megkaptam a megbítást, azóta akárhányszor odamehetek nincs sehol a Lord...
Big Ben: megöltem, de nem frissült a küldetés - azóta is keresem
Idézõ:
St. Pauli allomásról elküldtek megkeresni valami epenagyúr-lordot.
Meg is találom rendszeresen, csakhogy kaptam valami vackot is (használd ezt..), vagy õlordsága öl meg, vagy én (illetve a summonjaim) õt a vackerájt nem tudom használni, küldetés nincsen befejezve...
Szétszedtem a vackerájt elmentem legyilkoltam Sydonait, a sóher dög nem dobott semmit, megyek megkeresem az idézõvel Nyssailort...
Mike, Monument állomásról is visszaküldenek majd a Templomos bázisra, lesznek mellékküldetések, amiket ott adnak, fõküldetés szempontjából majdhogynem jelentéktelen (persze nem az), gyorsan tovább irányítanak.
Templomos bázis, másik fejezethez tartozik, elõbb fel kell számolnod a ferõzést!
Minden küldetés teljesíthetõ, nincs olyan bug ami meggátolná!
Én mindegyiket meg tudtam csinálni, és nem vagyok ezzel egyedül.
Fantusz te eredeti játékkal tolod?
Én mindegyiket meg tudtam csinálni, és nem vagyok ezzel egyedül.
Fantusz te eredeti játékkal tolod?
Templomos bázison mikor lesznek küldik?
most jöttem el templom állomásról
mondjuk eddig bevált az örzõ
hát még mernnyivel jobban tetszene, ha a kardomnál figyelembe venné a modokat amiket beleraktam, most már több mint 30% plusz elektromos sebzés (aki nem emlékezne, elektromos sebzést okozó kardom van)
most jöttem el templom állomásról
mondjuk eddig bevált az örzõ
hát még mernnyivel jobban tetszene, ha a kardomnál figyelembe venné a modokat amiket beleraktam, most már több mint 30% plusz elektromos sebzés (aki nem emlékezne, elektromos sebzést okozó kardom van)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Idióta küldetés, meg kell tisztítanod az egész vonalat, ne állj ott egy helyben.
Elméletileg küld egy üzenetet, ha sikarült megtisztítanod egy pontot, vagy a sötétség tovább rontja a vonalat. - miután megtisztítottál egy pontot futás amásikhoz
Persze nem kizárt a bug sem, sajnos rengeteg van a játékban, mellékküldetést már többet is dobtam bug miatt, ami azért idegesítõ, mert addig attól a személytõl nem kapok másikat, amig meg nem csinálom azt ami lehetelen.<#confused>#confused>
Elméletileg küld egy üzenetet, ha sikarült megtisztítanod egy pontot, vagy a sötétség tovább rontja a vonalat. - miután megtisztítottál egy pontot futás amásikhoz
Persze nem kizárt a bug sem, sajnos rengeteg van a játékban, mellékküldetést már többet is dobtam bug miatt, ami azért idegesítõ, mert addig attól a személytõl nem kapok másikat, amig meg nem csinálom azt ami lehetelen.<#confused>#confused>
Most járok a "szépség próbájánl" és elakadtam (a küldetés lényege az, hogy van 5 torony és ell kell ezeket foglalni, és ha elfglalom akkor nyertem) azt mondta a "szépség", hogy ha elpusztítom a keléseket akkor a torony (a csomó) az enyém de ha megölök minden kelést és lényt ami védi a tornyot akkor is csak fehéren jelzi ki és egy idõ után (olyan 30 másodperc múlva újra kelések lesznek a torony körül). Tugnátok nekem segíteni?
Nincs tört szerver, csak a hivatalos szerverek, azon meg CD kulcs nélkül nem tudsz játszani. Marad a 12k kifizetés, vagy a single player.
Nem érdemes várni mire lemegy 6K-ra az ára, addigra kijön a kiegészítõ, és...
Dehogynem, itt a jobbik változat!
Nanoba nem lehet minden küldi tárgyat berakni!
Menete:
-tele kell rakni az inventoryt
-aztán odamenni a "deusexmodhoz"
-berakni egy akkora tárgyat, mint amitõl meg akarunk szabadulni (magadról kell levenned, a tárgyat),
(Lehet nagyobbal is akkor szabad hely is kell! Pl. van egy komponens egy egység helyet foglal ettõl kell megszabadulni, segítõtárgy egy pisztoly lesz ez 4 egység helyet foglal, tehát az inventoryban kell 3 egység szabad hely)
-kézbe venni a megszabadulandó tárgyat és bezárni a kezünkben lévõ tárgyal az ablakot. ebben az esetben a kezünkben marad a tárgy
-kilép-belép és megszabadultál tõle. Dob egy üzenetet hogy tárgy került a földre, amit figyelmen kívül lehet hagyni.
Remélem érthetõ voltam, én így szabadultam meg a mozdony alkatrészemtõl.
Nanoba nem lehet minden küldi tárgyat berakni!
Menete:
-tele kell rakni az inventoryt
-berakni egy akkora tárgyat, mint amitõl meg akarunk szabadulni (magadról kell levenned, a tárgyat),
(Lehet nagyobbal is akkor szabad hely is kell! Pl. van egy komponens egy egység helyet foglal ettõl kell megszabadulni, segítõtárgy egy pisztoly lesz ez 4 egység helyet foglal, tehát az inventoryban kell 3 egység szabad hely)
-kézbe venni a megszabadulandó tárgyat és bezárni a kezünkben lévõ tárgyal az ablakot. ebben az esetben a kezünkben marad a tárgy
-kilép-belép és megszabadultál tõle. Dob egy üzenetet hogy tárgy került a földre, amit figyelmen kívül lehet hagyni.
egy kérdésem lenne: van tört szerver?
jó lenne kicsit multizni, de nincs kedvem kifizetni 12k-t (tudom, le is köpöm magam 😊 meg fogom venni, majd ha 6k lesz - cc. fél év múlva, és remélhetõleg akkor már nem lesz ennyire bugos sem
jó lenne kicsit multizni, de nincs kedvem kifizetni 12k-t (tudom, le is köpöm magam 😊 meg fogom venni, majd ha 6k lesz - cc. fél év múlva, és remélhetõleg akkor már nem lesz ennyire bugos sem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
habar ezt nem lehet megcsinalni olyan kuldis cuccal, ami csak 1x1 helyet foglal
van egyszerubb is: nanoba berakni a cuccot, aztan az inventory-t ugy rendezni, hogy a targy mar ne ferjen el. nano ablakot bezarni, es a cucc a foldre esik.
Idióta beragadó quest tárgyaktól való megszabadulás:
Menete:
-tele kell rakni a hátizsákot
(Lehet nagyobbal is. Pl, van egy komponens egy egység helyet foglal ettõl kell megszabadulni, segítõtárgy egy pisztoly lesz ez 4 helyes, tehát az inventoriban kell 3 szabad hely )
-kilép-belép és megszabadultál tõle.
Menete:
-tele kell rakni a hátizsákot
(Lehet nagyobbal is. Pl, van egy komponens egy egység helyet foglal ettõl kell megszabadulni, segítõtárgy egy pisztoly lesz ez 4 helyes, tehát az inventoriban kell 3 szabad hely )
-kilép-belép és megszabadultál tõle.
Köszi neked is a javítást<#worship>#worship>
Hali!
Most telepítettem újra a Hg:L-t.Ez rendben le is zajlott.Telepíteném a frissítéseket, mind egyszemélyesben mind online-hoz.DE!Egyszemélyesbe leszedi az elsõ patchet aztán jönne a második és a 001-es dat filénál kiírja hogy "telepítési hiba".Onlányra felmegy rendesen.De egyszemélyesre nem akar.Ja és a régi karaktereim se jönnek be amiket kimentettem.Ez valszeg a frissítési hiba miatt lehet?
Szóvala ha vki járt így vagy tud vmi megoldást akkor jól jönne egy kis segítség!
Elõre is köszi!
Most telepítettem újra a Hg:L-t.Ez rendben le is zajlott.Telepíteném a frissítéseket, mind egyszemélyesben mind online-hoz.DE!Egyszemélyesbe leszedi az elsõ patchet aztán jönne a második és a 001-es dat filénál kiírja hogy "telepítési hiba".Onlányra felmegy rendesen.De egyszemélyesre nem akar.Ja és a régi karaktereim se jönnek be amiket kimentettem.Ez valszeg a frissítési hiba miatt lehet?
Szóvala ha vki járt így vagy tud vmi megoldást akkor jól jönne egy kis segítség!
Elõre is köszi!
amugy szerintem a boss runok eleg benak lettek. shulnal 1 perc futas, aztan fel perc alatt megolni es kezdeni elorol. tobbi boss-nal meg ki/be lepekedni, teleportalgatni. meg ugye csapatba is belepkedni meg kilepkedni.
igazabol nem is ertem miert nem raktak be normalisan runolhato palyakat. egyedul az utolso hely lenne az, de ott meg lvl 60-as bossok meg monsterek vannak es kb senki nem ol ott. ezen kivul meg shul lenne, de azt meg nem vedi senki meg gyenge is.
igazabol nem is ertem miert nem raktak be normalisan runolhato palyakat. egyedul az utolso hely lenne az, de ott meg lvl 60-as bossok meg monsterek vannak es kb senki nem ol ott. ezen kivul meg shul lenne, de azt meg nem vedi senki meg gyenge is.
kicsit pontositanek: akinek meg aktiv a toweres kuldi, az belep a tower fele vezeto palyara es kreal egy csapatot. ezutan tobbiek csatlakoznak, majd valaki elfut a towerig. tobbiek teleport ra, aztan megolik. az aktiv kuldis eldobja a kuldit majd ki/belep, megint felveszi kuldit es ujra csatlakozik csapathoz, aztan port tobbiekre. lehet megint olni.
shul run: palyara belep, alakit csapat, aztan futas shult megolni. ha megvan akkor csapatot elhagyni. megint belepni a palyara, majd uj csapatot csinalni es lehet megint menni. (szal itt nem kell ki/be lepkedni a jatekban).
shul run: palyara belep, alakit csapat, aztan futas shult megolni. ha megvan akkor csapatot elhagyni. megint belepni a palyara, majd uj csapatot csinalni es lehet megint menni. (szal itt nem kell ki/be lepkedni a jatekban).
Számítok is rád! Köszi a helyesbítést<#worship>#worship>, az eredeti cikkemben javítottam www.hellgatelondon.hu-n
Szerintem a sok portál a sok ember miatt van akik, ki és belépnek a csapatba, a portál meg ott marad utánuk, így lehetséges, vagy csak egyszerûen bug<#worship>#worship>
Remélem nem javítják a küldetés eldobást, és még sokáig lehet farmolni 😛
Remélem nem javítják a küldetés eldobást, és még sokáig lehet farmolni 😛
Btw én azt nem értem, hogy pl Tower of London farmolásnál miért ácsorog mindenki 1 kupacban a levegõben mindig egy adott ponton(lehet nálam néz csak így ki a dolog), és miért van megynyitva 20+ portál vissza az állomáshoz, bár azt sem értem, hogy ez hogy lehet, mivel ha újat nyit az ember, akkor a régi eltûnik.
Mint ahogy tegnap is mondtam, és benne vagyok a farmolásban, de egy kis helyesbítés:
A Questet nem leadni kell, hanem eldobni, és újra felvenni, de biztos te is erre gondoltál 😊
A Questet nem leadni kell, hanem eldobni, és újra felvenni, de biztos te is erre gondoltál 😊
Tower RUN/FARM szerintem, (Runok szerintem)
Mi az a RUN: ebben a játékban, az amikor egy fix helyen lévõ monstát sokszor leölnek egymás után ebben a játékban a dobások miatt.
Mivel fel lehet venni küldetéseket és le is lehet adni, ezért véleményem szerint a következõ lehetséges lehet (tesztelve még nem volt, várom lelkes emberek jelentkezését) Küldetést felvesz monsta legyak küldetést lead, megint felvesz...
Feltételek Nightmare tower runhoz:
------------------------------------------
Ajánlott szint mindenkinek: 42+
Egy olyan ember akinek elég gyors a gépe (nagyon fontos) és még nincs megoldva a tower szörnyének küldetése. (QUESTER)
Legalább 1 pengemester/õrzõ inkább 2 a többi már mindegy
-Valaki lefut a towerhez(nem gyak le semmi monstert csak leszalad)
-Ha ott van akkor mindenki teleport rá
-A quester felveszi a küldit, ekkor elméletileg megjelenik a monsta, gyorsan leteleportál.
-Monsta likvidálás után, cuccokat összeszedni
-Küldetés leadás következik ez sajna kilépéssel jár 😞 (fõküldetés)
-Visszalép csatlakozik a csapathoz, megint felveszi a küldetést és...
Megjegyzés, lehet több quester is, de akkor kommunikálni kell hogy mikor ki adja le a küldit!
Nekem még megvan a küldetésem, szóval várom lelkes jelentkezéseteket egy teszteléshez. (Lassú gépem van, szóval nem ideális a helyzet)
Mi az a RUN: ebben a játékban, az amikor egy fix helyen lévõ monstát sokszor leölnek egymás után ebben a játékban a dobások miatt.
Mivel fel lehet venni küldetéseket és le is lehet adni, ezért véleményem szerint a következõ lehetséges lehet (tesztelve még nem volt, várom lelkes emberek jelentkezését) Küldetést felvesz monsta legyak küldetést lead, megint felvesz...
Feltételek Nightmare tower runhoz:
------------------------------------------
Ajánlott szint mindenkinek: 42+
Egy olyan ember akinek elég gyors a gépe (nagyon fontos) és még nincs megoldva a tower szörnyének küldetése. (QUESTER)
Legalább 1 pengemester/õrzõ inkább 2 a többi már mindegy
-Valaki lefut a towerhez(nem gyak le semmi monstert csak leszalad)
-Ha ott van akkor mindenki teleport rá
-A quester felveszi a küldit, ekkor elméletileg megjelenik a monsta, gyorsan leteleportál.
-Monsta likvidálás után, cuccokat összeszedni
-Küldetés leadás következik ez sajna kilépéssel jár 😞 (fõküldetés)
-Visszalép csatlakozik a csapathoz, megint felveszi a küldetést és...
Megjegyzés, lehet több quester is, de akkor kommunikálni kell hogy mikor ki adja le a küldit!
Nekem még megvan a küldetésem, szóval várom lelkes jelentkezéseteket egy teszteléshez. (Lassú gépem van, szóval nem ideális a helyzet)
Uh, köszi Fantusz a választ. Szokásosan fullosan válaszoltál 😄
http://www.hellgateguru.com/wp-content/uploads/2007/10/hellgatelondonkartefo6.jpg
Temple állomás a harmadik Act az öt közül, de ez a játéknak még nagyon az eleje, rémálom fokozatot nem számítva is.
Temple állomás a harmadik Act az öt közül, de ez a játéknak még nagyon az eleje, rémálom fokozatot nem számítva is.
Játszottam 5 fõs csapatban (nightmare) mesterlövésszel monument környéki pályák. Azt kell mondjam, nem gyenge a karakterem, de 5 fõs csapatba, nem ér semmit, az egész kaszt úgy alkalmatlan ilyen játékra ahogy van<#falbav>#falbav>
Ha egyedül tolom/esetleg ketten, egész jól megy, ha 3+ csapatban akkor meg…, inkább hagyjuk.
PVP na ezt is hagyjuk 😊 Idõzõ egy szörnye úgy legyekot, hogy csak néztem<#confused>#confused>
Ha egyedül tolom/esetleg ketten, egész jól megy, ha 3+ csapatban akkor meg…, inkább hagyjuk.
PVP na ezt is hagyjuk 😊 Idõzõ egy szörnye úgy legyekot, hogy csak néztem<#confused>#confused>
Valaki mondja már el nekem hogyan kel tower farmolni? (london tover szörnye)
Csapatba nyomtam pár német sráccal, de nem tudtam megkérdezni, hogy mi a nyitja. Azt tudom, hogy egymás után kicsináltuk azt a dögöt vagy 20-30*, de nem tudom mi a módszer, hogy mindig újra teremtõdjön.
Valaki?
Csapatba nyomtam pár német sráccal, de nem tudtam megkérdezni, hogy mi a nyitja. Azt tudom, hogy egymás után kicsináltuk azt a dögöt vagy 20-30*, de nem tudom mi a módszer, hogy mindig újra teremtõdjön.
Valaki?
az elejen
3. act ha minden igaz. Bár sztem igen, mert pusztán 3 karakterrel mentem el a Temple állomásig. 😄
Bizonyítva, hogy mennyire keveset tudok még a játékról kérdeznék vmit... Diabloztam sokáig, és ott ugyebár actok voltak. Itt is actok vannak? Most járok a Temple állomás felé vezetõ úton. Kb hol járok a gameban? 😄
Megtudnátok nekem mondani, hogy mi az a szinezõkészlet, mert ott van a karakter jobb válla felett, ha megnyomjuk az "i" betût. Elõre is kössz.
pajzsolás felesleges pengemesternek én kb egyszer használtam pajzsot és akkor egy ilyen horgonyos fegyoval használtam az egyik hazugságnál ami a levegbõen van egyikkezembe a pajzs másikban a huzos cucc magamhoz huztam gyorsan átvált a két kardra és onnantol már kaszabolok is...
www.818clan.eu
Thx a gyors választ... De az igaz, hogy tényleg feltûnõen gyorsan haladok a pengemesterrel, mert kb ugyanannyit játszok idõben, mint a mesterlövészemmel, és lassan beérem vele 😄 Amugy nekem is belaggol néhol rendesen: configom: 4800+ amd X2 dual core, 4giga memó, geforce 8800gts... Szal tuti nem a gépigény miatt akad a game. Tegnap lementem egy piros tp-n (asszem pokolkapu a neve) 1 perc!!! volt míg megtettem a viszonylag 1 mps utat...
Tuti bug mostmár biztos. Felraktam a legújabb forceware-t (169.**) és javult a helyzet viszont a grafikát felraktam magasra és nem fut roszabbul. Anno a sacred-be volt ilyen hogy madártávlatból akármilyen gépen képes volt szaggatni. A Crysis-t én végigtoltam ezzel a géppel de mikor a magba kellett menni azt mondtam feladom 8-11fps minimum grafikával és még csúnya is volt, terepen tûrhetõ volt 20-25-el, oda már kellett volna az új gép.
8800 GTX-em van és nekem is beszaggat, szóval nem a VGA a hibás. Bár az is tény hogy otthon anyámék gépén ATI9550 + Intel2,8 GHz single core és igaz, hogy le volt butítva a grafika, de nem szaggatott.
Tuti VGA beleütközik valami CPU/RAM limitbe mást nem tudok elképzelni, de a VGA pl. Crysisben szépen teljesít, és a két gamét azért ne hasonlítgassuk grafikailag 😊 Ezt alapul véve, valami bug lehet!
Tuti VGA beleütközik valami CPU/RAM limitbe mást nem tudok elképzelni, de a VGA pl. Crysisben szépen teljesít, és a két gamét azért ne hasonlítgassuk grafikailag 😊 Ezt alapul véve, valami bug lehet!
A pengemester képességei kétkezes harcra vannak optimalizálva(?), pajzzsal egyszerûen nem tud mit kezdeni.
Örzõnek ott van a pajzspörgetés - pajzsroham - pajzs mestere vonal, nála a pajzs veszélyes fegyver, nem kimondottan a védekezést szolgálja, pengemesternél ad a pjzs némi védelmet, de sokkal többet veszít a támadóerõbõl a másik kard hiányával.
Örzõnek ott van a pajzspörgetés - pajzsroham - pajzs mestere vonal, nála a pajzs veszélyes fegyver, nem kimondottan a védekezést szolgálja, pengemesternél ad a pjzs némi védelmet, de sokkal többet veszít a támadóerõbõl a másik kard hiányával.
ha karddal akarsz harcolni, akkor 2 kard es kard+pajzs -al is jobb a pengemester mint az orzo
Sziasztok! Sniperesrõl(mesterlövészrõl) 14. szinten lemondtam 😄 Kegyetlen nehéz késõbb vele... Most a pengemestert próbáltam, két karddal, meglepõen gyorsan haladok vele, lvl 11es. A kérdésem az lenne, hogy érdemes e meghagyni 2 kezesre, vagy 1 kéz + pajzs? De ha 1 kéz+pajzs akkor már inkább õrzõt csináljak... vagy nem? <#guluszem1>#guluszem1>
hát vagy ha újabbal nem megy akkor próba régivel. Nekem pl Jedi Knight Jedi Academy rohadtul akadt azzal a driverrel ami a 8800 GTS-hez volt a CD-n aztán feltettem egy másikat amivel jólett. Na azzal meg a Fable akadt. most a legújabb van fent ezzel okés mind a két játék és ezis.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
aha, akkor lehet még ez a proci elég is lenne neki ha nem lenne bugos, megpróbálom a legújabb forceware-el is hátha segít
Nem jött be a drivercsere bár elég régivel próbáltam lehet azért, a játék kifagyott rögtön 5 perc után 😞