Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom nincs save opció a játékban. Idõközönként ment vagy hogyan?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Szóval Summonerrel milyen attribute pontokat érdemes tolni jobban ha Carnagor-ra gyúrok?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
a leadott küldetést fel lehet venni újra?
hogy kell leadni?
amikor beszélgetek, nem kötelezõ felvenni, az nem fog elveszni, ha nem veszem fel?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
középen ahol mindig lenni szoktak?
Kapásból nightmare-en szeretnék tesztelni 50. szintûként
--------------------------
Marad a jobb fegyver farmolása, vagy végsõ esetben a max lvl limit feltornázása 😊
2-3 szinttel alacsonyabb szörnyekért már jelentõsen kevesebb XP jár.
A FELSZERELÉSEN NAGYON SOK MÚLIK, HANEM MINDEN!
Nightmare-en vagyok 44 szintû
ott van templomos fószerkám is, aki elvileg velem van, persze a pokolkapun nem ment be, írja is a jobb alsó sarokban, mit kell csinálni, minden klappolt is, csakhogy nem tudom meggyógyítani Lannt, mert nincs sehol
Az idézõnél valóban jól sebez a térgörbítõ, csak sajna kevés az élete, még ennek a sebzése(mentális) is alig veszi le az Örméyóriás(39) pajzsát sem!
Az örzõvel én is leginkább a pajzspörgetést használom, mert a 30.szintü "pajzsal kitörés" semmit nem ér! Ha még nem raktál rá, akkor ne is tegyél(tanács)! Viszont a nagy védelmezõ nekem bejött, igaz csak rövid ideig tart, de addig is nem ölnek olyan hamar, de még ezzel sem tudok haladni...
Fejlõdni kéne valahogy... Lehet runolom majd Sulgoth-ot..
BattleTag: zydar#2910
Én csak azt mondom hogy nightmare-en kaphatnánk jóval több xp-t is a lényekért!
De elgondolkodtam hogy lehet elit módban nyomom? A karaktergeneráláskor van egy gomb, ami azt modja hogy elit módra jelentekzés csak normal végigvitele után lehet, na ezt kikapcsoltam mindegyik karakternél. Ezzel most nem elit-en nyomom, igaz?
Örzõnek pajzspörgetés, leszámolás kardja, megtorlás fohásza a használt képesség, minden skillpontot ráraktam.
Az idézõmnek van 5 elementálja + sokakkal ellentétben én a Térgörbítõt viszem, s van 7 el nem költött skill pontom...
Visszatérve az örzõre, repkedõ, ugráló lények ellen szenvedek én is, gondolkodom egy démonlasszó használatán - a hatalmas szintkülönbségre nem tudok mit mondani, nemrégen mondta valaki, hogy szintén örzõvel nyomul, 42-es szintû, a lények 47-esek.
Nekem is gondjaim vannak nightmare fokozatban 😛 #4704
Ami szerintem gáz, hogy végigtolom az elsõ fejezetet nightmare-en és nuku szintlépés 30 körül, míg normálom fejlõdsz vagy 7-8 szintet, de a monsterek meg tovább fejlõdnek...
Egyedül az örzõmmel(32) tudtam eljutni Greem park-ig, ott a 42 szintû alapszörny (ugrálós) egyesen kivédte az utéseimet, meg a pörgõpajzsot szinte mindent! Egyszerûen nem tudtam megölni, így továbbjutni sem.
A kérdés az hogy ha valamilyen módon felfejlõdnék 40 szint környékére, akkor tudnám sebezni a lényeket?
Elárulná valaki hogy az elit módot hogyan be és kikapcsolni? Vagy ez nem is lehetséges?
Mert 33-dik szinten vagyok 3 karakterrel is a Piccadily Circus-nál és 39-40-es szörnyek jönnek rám, alig lehet õket legyûrni, volt hogy 15 percig is elszenvedtem eggyel... Szerintem ez nem normális!
Kapásból nightmare-en szeretnék tesztelni 50. szintûként <#vigyor5>#vigyor5>
A pajzs védi a lényeket, ha levered róluk könyebben sebezhetõk, minél magasabb a pajzstúlterhelés annál hamarabb leveri a pajzsot az ellenfélrõl, a pajzs átütéssel pedig a pajzs mögött is sebzi - elõdordulhat, hogy van rajta pajzs, de már halott.
Pajzs túlterhelést egy idézõnél, Harp pisztoly használatakor lehet talán a legjobban szemléltetni: küzdenek a summonok egy Örvénydöggel, de nem nagyon boldogulnak, de miután a Harp pisztoly lekapja róla a pajzsot pillanatok alatt végeznek vele.
Brandon lann sehol
majd jöhetek ide újra 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha bekapcsolom a manreg. aurát 345/perc a visszatöltés
ha kikapcsolom, akkor is
ez vmi max? felesleges az aura?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
itt kinyirtam mindekit, de a megmentendõ fószert sehol nem találom
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
kiszedtem, beraktam, eddig nem sok sikerrel, de most megnézem, legalább a követelményeket változtatja-e
egyébként koránt sem biztos, hogy nem számolja bele, max nem írja ki
(ugyanakkor ha kiirja, sem biztos, hogy ütéskor figyelembe is veszi 😊
Meglehet abból is lehetett a gond, hogy az idézett lények gyorsan szétkapták a lordot, de az idézõ nem egy bulldózer, hogy summonok nélkül odaálljon egy lélelivókkal körülvett epelord elé - többszöri próbálkozás szétszedtem a kapott tárgyat, és hagytam a küldit a francba (meg talán 1-2 másikat)
(A játék nem eredeti,úgyhogy akár ez is lehet a hiba oka)
Biztonság kedvéért nézd meg a modokat, hátha...