Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
Hopsz egy kérdés lemaradt.
Látom nincs save opció a játékban. Idõközönként ment vagy hogyan?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Hali. Na mivel a magyar fanoldal bedöglött itt kérdezej:
Szóval Summonerrel milyen attribute pontokat érdemes tolni jobban ha Carnagor-ra gyúrok?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ha eldobod a Questet, akkor a kötszer is elveszik, de ha újra felveszed, akkor megint megkapod. A bal alsó sarokban lévõ gombal lehet eldobni a Questet, de nem tudom, hogy a magyar verzióban mi van írva a gombra. Arra ügyelj, hogy azon a Questen állj a Quest listában, amelyiket el szeretnéd dobni.

Mike
én is gondoltam arra, hogy simán csak úgy megnyomom, de féltem, hogy akkor a gyúgyszeres láda is eltûnik, aztán annyi a küldetésnek
a leadott küldetést fel lehet venni újra?
hogy kell leadni?
amikor beszélgetek, nem kötelezõ felvenni, az nem fog elveszni, ha nem veszem fel?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kau = kapu

Mike
majd ha hazamentem elmegyek oda megint

A kupolásépítmény alatt, ahhol vagy egy láda, vagy egy másik kau szokott lenni. Próbáltad már a questet eldobni, és újra felvenni?

A mostani max lvl 50 lvl 60 lesz.

Mike
még mindig nem tudjuk, hiába kérdezed meg óránként

Mike
és hol nem látszik?
középen ahol mindig lenni szoktak?

Tud valaki savegame editorról? Nincs kedvem végigtolni, hogy kiderüljön, egy általam elgondolt fejlesztés életképes-e.

Kapásból nightmare-en szeretnék tesztelni 50. szintûként

--------------------------

max lvl limit feltornázása alatt mit értesz?

Ma normális idõben (6 óra) hazaérek, ha van kedved ma farmolhatunk valami Boss-t! 😊

Én az összes mellékküldetést megcsináltam, és lvl 50-en a lvl 57-es szörnyeket alig tudom sebezni. Pár miliméter megy le az életükbõl és már lenyomnak 😞
Marad a jobb fegyver farmolása, vagy végsõ esetben a max lvl limit feltornázása 😊

Próbáld meg használni a gyógycsomagot ott ahol lennie kéne hátha csak nem látszik. A Robotos pályán is a levegõvel kellet beszélni 😊

A 2 szinttel magasabb szörny már sok, nekem az a tapasztalatom, hogy a veled egyszintûek az igaziak, és esetleg +1 szint. Ekkor volt látványos a fejlõdés, és nem lehetetlenül nehéz a játék. Egy-egy pályán 10-20%-ot fejlõdtem a következõ szintig (lent a XP csík)!
2-3 szinttel alacsonyabb szörnyekért már jelentõsen kevesebb XP jár.

A FELSZERELÉSEN NAGYON SOK MÚLIK, HANEM MINDEN!

Nightmare-en vagyok 44 szintû

Mike
pontosabban azt írja + százvalamennyi, plusz! a körülötted lévõ ellenség száma szzorozva akármennyivel

Mike
hát persze
ott van templomos fószerkám is, aki elvileg velem van, persze a pokolkapun nem ment be, írja is a jobb alsó sarokban, mit kell csinálni, minden klappolt is, csakhogy nem tudom meggyógyítani Lannt, mert nincs sehol

Na én kb 31-32 szinten mentem át az összes karimmal.
Az idézõnél valóban jól sebez a térgörbítõ, csak sajna kevés az élete, még ennek a sebzése(mentális) is alig veszi le az Örméyóriás(39) pajzsát sem!
Az örzõvel én is leginkább a pajzspörgetést használom, mert a 30.szintü "pajzsal kitörés" semmit nem ér! Ha még nem raktál rá, akkor ne is tegyél(tanács)! Viszont a nagy védelmezõ nekem bejött, igaz csak rövid ideig tart, de addig is nem ölnek olyan hamar, de még ezzel sem tudok haladni...
Fejlõdni kéne valahogy... Lehet runolom majd Sulgoth-ot..

BattleTag: zydar#2910

Haha..
Én csak azt mondom hogy nightmare-en kaphatnánk jóval több xp-t is a lényekért!
De elgondolkodtam hogy lehet elit módban nyomom? A karaktergeneráláskor van egy gomb, ami azt modja hogy elit módra jelentekzés csak normal végigvitele után lehet, na ezt kikapcsoltam mindegyik karakternél. Ezzel most nem elit-en nyomom, igaz?

Fantusz
Örzõvel, és idézõvel is 32. szinten mentem át rémálom fokozatra, s amin csodálkoztam, az idézõ erõsebbnek tünik az örzõnél...
Örzõnek pajzspörgetés, leszámolás kardja, megtorlás fohásza a használt képesség, minden skillpontot ráraktam.
Az idézõmnek van 5 elementálja + sokakkal ellentétben én a Térgörbítõt viszem, s van 7 el nem költött skill pontom...
Visszatérve az örzõre, repkedõ, ugráló lények ellen szenvedek én is, gondolkodom egy démonlasszó használatán - a hatalmas szintkülönbségre nem tudok mit mondani, nemrégen mondta valaki, hogy szintén örzõvel nyomul, 42-es szintû, a lények 47-esek.

A gyorsabb fejlõdéshez gyakj a szintednél 1-2 szintel magasabb szörnyeket. Rengeteget számít, hohy hogy osztottad el a pontjaidat, és a skilleket is, nomeg a játékstílus, és a felszerelés is sokat számít.

Nekem is gondjaim vannak nightmare fokozatban 😛 #4704

nem, ugy csinaltak meg a jatekot, hogy a felenel tovabb ne tudjon senki sem jutni (csak ironia volt)
Az igaz lehet hogy alacsony a szintem a szörnyekhez képest, de errõl nem hiszem hogy én tehetek, mert eddig (végig normalon is) a létezõ összes mellékküldi megcsináltam, valamint többször is oda-vissza végigjártam néhány pályát!
Ami szerintem gáz, hogy végigtolom az elsõ fejezetet nightmare-en és nuku szintlépés 30 körül, míg normálom fejlõdsz vagy 7-8 szintet, de a monsterek meg tovább fejlõdnek...
Egyedül az örzõmmel(32) tudtam eljutni Greem park-ig, ott a 42 szintû alapszörny (ugrálós) egyesen kivédte az utéseimet, meg a pörgõpajzsot szinte mindent! Egyszerûen nem tudtam megölni, így továbbjutni sem.
A kérdés az hogy ha valamilyen módon felfejlõdnék 40 szint környékére, akkor tudnám sebezni a lényeket?

Elite módot nem lehet ki-be kapcsolgatni. Azt alapból karakter generálásnál tudod választani. A te problémád az lehet, hogy nem csináltál meg minden apró mellékküldetést, és ezért ennyire alacsony a szinted a szörnyekhez képest.

Hello!
Elárulná valaki hogy az elit módot hogyan be és kikapcsolni? Vagy ez nem is lehetséges?
Mert 33-dik szinten vagyok 3 karakterrel is a Piccadily Circus-nál és 39-40-es szörnyek jönnek rám, alig lehet õket legyûrni, volt hogy 15 percig is elszenvedtem eggyel... Szerintem ez nem normális!

Tud valaki savegame editorról? Nincs kedvem végigtolni, hogy kiderüljön, egy általam elgondolt fejlesztés életképes-e.

Kapásból nightmare-en szeretnék tesztelni 50. szintûként <#vigyor5>

valoszinuleg azert maradt ugyanannyi, mert nem volt a kozeledben ellenseg. irja is a leirasa, hogy +x*auran belul levo ellenfel mana regeneralodas.
Fantusz
Rajtad ott jelzi, az ellenfeleknél pedig az életerõ-sáv (zöld) alatti sárga csík.
A pajzs védi a lényeket, ha levered róluk könyebben sebezhetõk, minél magasabb a pajzstúlterhelés annál hamarabb leveri a pajzsot az ellenfélrõl, a pajzs átütéssel pedig a pajzs mögött is sebzi - elõdordulhat, hogy van rajta pajzs, de már halott.

Pajzs túlterhelést egy idézõnél, Harp pisztoly használatakor lehet talán a legjobban szemléltetni: küzdenek a summonok egy Örvénydöggel, de nem nagyon boldogulnak, de miután a Harp pisztoly lekapja róla a pajzsot pillanatok alatt végeznek vele.

SLICK
Segít a szörnyek pajzsát hamar átlõni. Az a jobb ha felhúzod, amennyire csak a cucc engedi

Jó pályán keresed a kaput?

Mike
Azt mondták, menjek be a pokolkapun. Bementem. Van benn egy rakás imp, aztán szevasz

Kori
de hol keresed?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Mit jelent az hogy 'pajzs túlterhelése'? Akkor jó ha alacsony? Az életerõ körüli sárga csík lenne, nem nagyon vágom...

Mike at home
elteleportáltam az állomásra meg vissza, bóklásztam kicsit, az impeket visszarakta, de ennyi
Brandon lann sehol
majd jöhetek ide újra 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
másik érdkes:
ha bekapcsolom a manreg. aurát 345/perc a visszatöltés
ha kikapcsolom, akkor is
ez vmi max? felesleges az aura?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mondjuk keménycsávó nem jött velem a kapun túlra
itt kinyirtam mindekit, de a megmentendõ fószert sehol nem találom

Mike at home
hol van Brandon Lann? Mert itt a pokolban nincs sehol 😞

uv
na jó, nem full, mert az árnyékokat minimumra vettem, mert utálom.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

uv
nekem 7300gt-vel full grafikán fut, mint a fene. csak a hangkártya szokott idõnként becsavarodni <#wilting><#confused>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Nézd, nem tudom, egy biztos én neten játszom, és nincsenek ilyen problémáim. Lehet szerencsés vagyok. Viszont szaggat a game, 8800GTX ide-oda, ettõl a falra másznék, ettõl függetlenül nagyon jó a game, nem bántam meg, hogy megvettem.

Ha kivetted, és bele tudtad tenni újra, akkor valóban nem az a gond, de elõfordulhat, hogy a benne lévõ mod már "elavut", én erre gondoltam.

Mike at home
ennek köze nincs az eredetiséghez

Mike at home
akkor kiirná pirosan, hogy nem megy bele, mert hiányzik, ez + az
kiszedtem, beraktam, eddig nem sok sikerrel, de most megnézem, legalább a követelményeket változtatja-e
egyébként koránt sem biztos, hogy nem számolja bele, max nem írja ki
(ugyanakkor ha kiirja, sem biztos, hogy ütéskor figyelembe is veszi 😊

Fantusz
Az epenagyuras küldit az örzõvel gond nélkül megcsináltam (nála más a gubanc), addig nem lehet használni a tárgyat, amig nem frissül a quest, (használd ezt...) addig csak a tulajdonságait mutatja, ha ráklikkelsz.

Meglehet abból is lehetett a gond, hogy az idézett lények gyorsan szétkapták a lordot, de az idézõ nem egy bulldózer, hogy summonok nélkül odaálljon egy lélelivókkal körülvett epelord elé - többszöri próbálkozás szétszedtem a kapott tárgyat, és hagytam a küldit a francba (meg talán 1-2 másikat)

(A játék nem eredeti,úgyhogy akár ez is lehet a hiba oka)

Esetleg próbáld meg újra beletenni, pl más sorrendben.

Nálam pl volt olyan, hogy szintlépéskor a satyimat nem tudtam használni, mert 2 pont hiányztt valamelyik tulajdonsághoz, majd a következõ szintlépéskor eljátszotta megint 😊
Biztonság kedvéért nézd meg a modokat, hátha...

Lehet addig ügyeskedni, amíg a benne lévõ modhoz már kevés.

Mike at home
#4620, #4622

Mike at home
bele sem tudnám tenni ha nem lenne elég
tehát sajnos van elég
de csak ehhez a fegyverhez nem számolja, a mérgezõhöz igen