Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerver név mellett show all és jelöld ki a béta szervert
az európai szerverek csak megjelenéskor indulnak újra

Alwares
Na most fenn van az EU-s béta, de a két szerver viszont offline... Hát ezt beszoptam. Vagy frissitenek, vagy nem is mûködnek még...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ne add fel mondom hogy fogjákfrissíteni a béta verziót, demónál mindenképp jobb ...

Alwares
Na én most rakom újra. Rohadt nagy volt a ping és elvileg az US bétát tettem fel, remélem EU-sal nem lesz annyi dc...

Davidus
inkább a demot próbáljátok ki. a beta annyira bugos hogy csak a kedveteket fogja elvenni😄

V9ykn8_TZL0

flashgettel 250-340 (változó)de stabilan gyorsan szedi

AntiHero
Nekem is annyival jön meg annyi is a max😊 én is játszok ma huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Facek
Sebaj, havertól csortam béta accot hátha a béta hamarabb lejön XD
ahogy ott is kommentelik

YYYYYYYEEEEEEEEEAAAAAAAAHHHHHHH 😄
Facek
Én örülnék ha reggelre mire kelek tudnám nyomni de úgylátszik ebbõl reggelre nem sok lessz 😄
Nekem 3 óra 20 perc 😛 Még este éppen, hogy kipróbálhatom, ha nem sz*rik be a szerver (ami könnyen megeshet)
És most mindenki sorban írhatja, hogy kinek mennyi idõ van még vissza! xD (hát ez szokott lenni)
chalezlopez
340-el jön, és lassacskán gyorsul... kivi leszek ki ír elõször a gaméról tényeket, és ki dob shotokat...

Vamos Argentina!

Facek
helyesbítek: 21 óra ^^
Ja, csak percenként egy KB/seccel lassabb lesz xD Habár mégse, most stabilabb lett (kb 120-al jön, az én max letöltési sebességem meg 130 körül van)
Facek
jesssszzzzz 12 óra s lennvan fákkk
tonyr
ya amugy má tölthetö, gondolom ti is huzzátok ezerrel 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tugyiti
tonyr
demo kell h lássuk mi lett belöle, me sok naon jo wideot láttam, de 1pár xart is, remélem faya lesz a game...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tugyiti
gamedaily-n fent van csak szarul jön :@
zee21
nah DEMOT AKARUNK "hgl et circenzes" 😄

www.818clan.eu

el kell hogy keserítselek nem teljesen full 😄
nézz körül a fórumon és rájössz 😊

Facek
demóohotohoót =)
Alwares
Na nekem már lejött a béta 4,5 GB, asszem ez szinte a teljes játék, mert az elite group-ba hívtak be. Hamarosan felteszem, estére szerintem írok egy kis véleményt is róla. Már kezdek kíváncsi lenni...

gamedaily.com-on (kommentekben) egyesek már totálisan megõrültek 😛 Én még ott nem tartok, csak percenként nézegetem, hogy kijött e már 😄
tugyiti
Sztem az lesz majd, hogy feldobják éjfél elõtt egy perccel... xD
tugyiti
feldobhatnák már valahova a demot <#miaz>
uHs Gerzson
Amikor szervert választotok akkor mellette pipáljátok ki hogy show all és válaszátok ki a hellgate beta-t.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

zee21
majd valaki linkelje ha télelg kijön a demo

www.818clan.eu

Én most megállás nélkül nézegetem a fileplanet-et xD
Khabbas
X-eld be hogy show all, és csak akkor lehet választani a beta servert.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Én sem 😮 😞 De mindegy, úgyis mire leszedném, már kint lenne a demo 😛
Solid Snake
ZSÍR!!!!! Még másfél óra és lent van a béta juhúúú <#vigyor2><#finom>
nekem nem indul el.
azt irja hogy nincs server

mind a 2 filet leszedtétek?

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

uHs Gerzson
Elég jól ahoz képest hogy béta, igaz a központokban beakad de csak pár másodpercig. Amúgy megvan a Diablós filing 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

chalezlopez
Remélem is, hogy kijön ma. Ha kicsit is olyan feelingje lesz mint a DIABLO-nak (1-2) mind1, akkor már érdemes lesz leszedni. Apropó! Nincs meg valakinek az Immortal King - Sacred Armor ? <#idiota><#idiota>

Vamos Argentina!

Davidus
mindegy ma esályes a demo úgyis😛

V9ykn8_TZL0

AntiHero
Én nem kaptam😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Khabbas
Akkor ez nem jött be.
Csak furának tünt hogy egyszerre kapunk 3-an <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

tugyiti
Én se kaptam -.-
Khabbas
Van egy sanda gyanúm, hogy mindenki aki anno jelentkezett a bétára, kapott 😊
Köztük én is 😊

chalezlopez
Hi. Hogy fut nálad a game?

Vamos Argentina!

nincs ! egy demo van rajta a Jerico
Kizárt. Majd a következõn. (Tapasztalatom szerint.)
Az új GS korongon vajon rajta van a demo?

uHs Gerzson
Igen, ha találsz bugot akkor forumon be kell írni. Én is már reggel óta nyomon és még nem találtam bugot <#vigyor>

Ja és vajon miért lehet két fájlt tölteni?
Az elsõ lejött és megy is a game!<#nyes>
Szevasztok!

Kiválasztottak béta tesztelõnek ha jól értelmezem a mailt!
Congratulations! You've been selected to be part of an elite group to help test Hellgate: London, the highly-anticipated Action-RPG from Flagship Studios!

Namost,az lenne a kérdésem hogy elkezdtem letölteni két fájlt az egyik 2 a másik 2.3giga,ha jól tudom akkor online lehet nyomni.Akkor ha találok valami hibát gondolom nekem kell írnom nekik nem?
Bocs a láma kérdésért de még nem csináltam ilyet!!!
xD

Davidus
a demo gamedaily.com exkluzív lesz 1 napig és holnaptól elérhetõ
magyarul a gamedaily.com holnap le fog halni és lesni kell majd a torrent oldalakat😛

V9ykn8_TZL0