Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
exere katt->properties->compatibility és ott megtalálod

V9ykn8_TZL0

erre a vga-ra fölös a vista, xp-n biztos menne szerintem
nem tudom mi lehet, a konfig elvileg elég

Mr Hyde
hol is lehet azt elérni? Egyszer láttam de nem nagyon használtam még. 😊

Mr Hyde
2 giga ram megvan, a proci egy E4300-as dual core, a videókari meg egy 7300GT ddr3-as.

Nem értem.

béta eléggé bugos, de tovább tudod vele nyomni ill 6 kaszt is elérhetõ (demoba csak 2) a béta teljesebb, de a játékélmény lehet lelombozó a hibák miatt (késöbb fel fogják updatelni persze és akkor egyértelmû lesz a dolog)

Davidus
futtasd xp kompatibilis módban

V9ykn8_TZL0

vistánál min 2 giga ram kell és a HG:L elég jól eszi is a ramot szóval az kell is neki,
amúgy mi a konfigod? dx9 is minimum (ati 9500 és nvidia 5900) proci annyira nem lényeges még szerintem cerka is elég neki (c2dE6300-ból csupán 2-3%-ot evett és felhúzva sincsen)

scorpeeon
Most kaptam 1 órája emailt, hogy kiválasztottak a bétára. Már regisztráltam is rá, erre most látom, hogy kint van a demó. Akkor most melyikkel játszak? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mr Hyde
Hát ez lol, nekem meg azt írja, hogy nem felelek meg a min gépigénynek... Hardware ügyileg ez vicc, mert simán, viszont vistám van, nektek?

egycsokorba szedve a letöltési helyek, idõvel biztosan fog bõvülni a lista...<#wilting>

www.HellgateLondon.hu - Demó letöltési helyek
tessék aki még nem szedné sehonnan néhány link

Alwares
Nem.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Shep
A demo tud DX10-et?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a zenék nagyon jók amugy fõleg mikor néha prögösebbre veszik
a graf szerintem tökéletes ennek épp elég mutatós
igazánól a játékmenet meg persze a dióbol megszokott tápoláson és gyilkoláson van a hangsúly ami itt még jobb 😊
ami nekem különösen tetszik, hogy az elsõ diabló hangulatát idézi (lehet csak nekem)

grebber
Hát nagyon remélem lesz majd hozzá magyarítás mert lesz benne rengeteg szöveg 😞

Next PC upgrade: 2022

LegionarR
Nekem pont a hangok tetszettek a legjobban (a hangeffektek), viszont a szinkronhangok iszonyúan gyengék, túljátszottak, poénos akar némelyik lenni, de egy 6 éves gyerek se nagyon akarna röhögni rajta 😄
A grafika a mostani játékokhoz képest gyenge közepes szerintem... Az animációk szintén közepesek... Az Oblivion animációinál sztem jobbak...
De úgy érzem, azért el tudok vele játszogatni majd, ha kijön a full... Viszont ennél volt Blizzard-os srácoktól sokkal többet vártam....

És kétlem hogy a full nagyon más lenne...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

spidey91
nekem 30-al jön a 478 as link

valami gyors link kéne.....

Gépem ati X1900 4200

egér görgõvel zoomolsz be ill távolítasz a nézetben (szóval tejesen begörgeted akkor fps nézet, ha kijössz(kigörgeted) akkor 3rd person és távolíthatod egy távolabbi pontig

Ez nagyon jo lett.

Jimi Hendrix

grebber
#478-ról szedtem maxon jöt!

Valami gyors demo linket pls!!!

Minimum gépigény:

*
1,8 GHz-es processzor (Vista esetén 2,4 GHz)
*
1 GB vagy több memória (Vista esetén 2 G😎
*
DirectX 9.0c/10 kompatiblis videokártya legalább 128 MB memóriával és Pixel Shader 2.0 támogatással; minimum NVIDIA GeForce 6200 agy ATI Radeon 9000
*
6 GB-nyi szabad hely a merevlemezen
*
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
*
8×-os vagy gyorsabb DVD-meghajtó
*
Windows XP SP2 vagy Windows Vista

grayfox
hát toltam a single-t picit. a grafika állat a hangulat meglenne ha...
az animáció és a hangok nem lennének siralmasak. De fõleg a hangok borzasztóak.. kicsit tolom még hátha megbarátkozom vele ^^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grebber
Pár kép a demoból!

Alapból a game mindent Highra illetve very highra tett 1280*1024-be.
Én a shadow-ot visszatettem mediumra és így 21-40 fps között mozog.

FPS nézetet elölehet csalni valahogy?

még ennél is jobb lenne ha a játék logóját is ráraktad volna 😉

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hát jah a béta eléggé bugos ... de majd javítják (elvileg)

Alwares
Na nekem ebbõl elegem van... Eddig max 5 percet tudtam vele játszani, mert folyton server error van... Túl sok ez a dc, még a wow-ba se volt ennyi. Azt hiszem megyek keresek valami trójait hátha az piszkálja a netemet...

Egy linket ahonnan jön gyorsan PLS!!<#worship>

grayfox
na kicsit én is "alacsonyabbra vettem". nekem 8 melyik csak valamelyik kerüljön fel 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

<#eljen>

mekkora a gépigénye akkor?:S

uha ez nagyon cool grat

AntiHero
Ehun ni:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a demo csak single player!!! 2 kaszttal marksman és blademaster
ugymond botok nincsenek a játékban csak egyfalyta AI által irányított szörnyek, mint minden hasonló játékban pl diablo (persze ennél azért bonyolultabb, de jobb példát nem tudok most hirtelen)

AntiHero
mindent

gépigényrõl mit lehet tudni?😊

Mr Hyde
Van single player is benne, ahogy a diablóban is volt.

Az lenne a kérdésem,h a single mód mint olyan mennyire képviselteti magát a játékba? Mert letölteném a demót,de ha csak multi,meg az egész játék is,akkor nem fogom. Szal van normális(ilyen stílusú gémhez mérten) single mód vagy csak ilyen ut meg egyéb multis gém féle botos hülyéskedés?
Mr Hyde
Hát az 1200 az már télleg korrekt 😄

Alwares
Na akinek ez a rendes sebesség kapja be 😛 Én örülök ha 130-al jön le a cucc, wwáá el vagytok ti kényeztetve <#crazya>

AntiHero
Amúgy én is elkezdtem anno pár bannert be is rakom mindjárt 1et 2tõt😄

na jön a demó szépen 61% pedig azt hitem le lesz terhelve, 1200kb val jön, még 10 perc😊 csak az a probléma, hogy van 200mb szabd helyem😊 és holnapig nem is lesz több😞

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

grayfox
hát sajna nem az én mûvem, én csak összevágtam 😊 változtatások eszközölve! 😊

Mr Hyde
Áááá, végre! Nekem 500kb/s-el jön, még ma hellgatezek 😊 ez amúgy multi demó?

AntiHero
zsír. Grat ha a te mûved.

Alwares
Hát gondolol photoshopal csináltad. Ha még megvan a file akkor a marksman színét próbáld meg szükrébbre állítani és akkor király lesz minden. Meg a logo mögé tegyél egy kis árnyékot és már kész is. Szerintem 😊

pofás grat ha te csináltad

mondom show all és béta szerver kijelölés ami igen amerikai, de számomra többé kevésbe játszható volt a memory crash kb 2 óránként jött nálam a többi bug annyira nem vészes

grayfox
Banner? Ha tetszik rakjátok be!
Addig telepítem a demot 😊

Alwares
Jah látom, megtaláltam. Euro servers: closed...
http://forums.hellgatelondon.com/showthread.php?t=7899
Mindegy akkor megint rakhatom újra. Erre nincs más lehetõség?