Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mi lehet, a konfig elvileg elég
Nem értem.
amúgy mi a konfigod? dx9 is minimum (ati 9500 és nvidia 5900) proci annyira nem lényeges még szerintem cerka is elég neki (c2dE6300-ból csupán 2-3%-ot evett és felhúzva sincsen)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
www.HellgateLondon.hu - Demó letöltési helyek
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a graf szerintem tökéletes ennek épp elég mutatós
igazánól a játékmenet meg persze a dióbol megszokott tápoláson és gyilkoláson van a hangsúly ami itt még jobb 😊
ami nekem különösen tetszik, hogy az elsõ diabló hangulatát idézi (lehet csak nekem)
Next PC upgrade: 2022
A grafika a mostani játékokhoz képest gyenge közepes szerintem... Az animációk szintén közepesek... Az Oblivion animációinál sztem jobbak...
De úgy érzem, azért el tudok vele játszogatni majd, ha kijön a full... Viszont ennél volt Blizzard-os srácoktól sokkal többet vártam....
És kétlem hogy a full nagyon más lenne...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Jimi Hendrix
*
1,8 GHz-es processzor (Vista esetén 2,4 GHz)
*
1 GB vagy több memória (Vista esetén 2 G😎
*
DirectX 9.0c/10 kompatiblis videokártya legalább 128 MB memóriával és Pixel Shader 2.0 támogatással; minimum NVIDIA GeForce 6200 agy ATI Radeon 9000
*
6 GB-nyi szabad hely a merevlemezen
*
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
*
8×-os vagy gyorsabb DVD-meghajtó
*
Windows XP SP2 vagy Windows Vista
az animáció és a hangok nem lennének siralmasak. De fõleg a hangok borzasztóak.. kicsit tolom még hátha megbarátkozom vele ^^
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Alapból a game mindent Highra illetve very highra tett 1280*1024-be.
Én a shadow-ot visszatettem mediumra és így 21-40 fps között mozog.
FPS nézetet elölehet csalni valahogy?
Next PC upgrade: 2022
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ugymond botok nincsenek a játékban csak egyfalyta AI által irányított szörnyek, mint minden hasonló játékban pl diablo (persze ennél azért bonyolultabb, de jobb példát nem tudok most hirtelen)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Addig telepítem a demot 😊