Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és persze random mapos lesz a legtöbb városon kívüli map random (van pár fix is azért pl British Museum)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Forrás PC Dome
HOLNAP DEMO!!!
"Tomorrow's demo will feature 2 of the game's 6 character classes, and several storyline and side quests."
Next PC upgrade: 2022
az a felsõ nézet tényleg csak egy questbe van (bár én nem nyomtam még, de írták szóval 100%) és mivel bétázok ezért ilyen nézet nincs
a kezelés teljesen korrekt nincs vele semmi baj elsõre kézre áll és szuperul müködik
magyarul olyan mint minden más TPS játékban😛
V9ykn8_TZL0
És akkor annyit áruljatok el, hogy "wowos nézetben" 😊 hogyan céloztok? Gondolom awsd-el mozogsz, bal egérrel skilleket nyomsz, jobbal meg forgatod a kamerát? Hogyan tudsz célozni?
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
V9ykn8_TZL0
kösz igyekszünk az oldallal kielégíteni az érdeklõdõk és fanok igényét is , remélem sikerül megalapoznunk egy jó Magyar HG:L rajongói közösséget<#wink>#wink>
Elég hárdver topic lettünk...
HGL: írták h a füstöt, az idõjárást és a fényeket DX10-ben is megoldották, de a az árnyékokat meg spec módon. Ez mit takar?
ui.: király a magyar hellgate oldal! <#wave>#wave>
BattleTag: zydar#2910
Bár pittyegéssel indul és kapcsol ki a rendszer ami nem tudom miért van...
megjegyzés a te konfigoddal kapcsolatban:
amúgy a p5b nem támogatja tudtommal a 800-as ramot dualba, pedig úgy akár jelentõs gyorsulás is elérhetõ (nekem 667-es van)
Nem egy teljesen új motor dübörög alatta?
nagy szeretettel várjuk <#pias>#pias>
Mondjuk elég jó a konfigod is...
megvettem inkább az EA storeban mert ott letölthetõ lesz abban a pillanatban ahogy megjelenik.
igaz így nem lesz dobozom de én nem a dobozzal szoktam játszani😄
nagyobb baj hogy így bétázni se tudok de a Team Fortess 2 csillapítja a kínt😄
V9ykn8_TZL0
nekem a köv a konfigom:
core2duo 1,8ghz
2giga ram
7950GT
ezen mindent felhúztam amit csak lehet antialiasing-ot csak mediumon engedi a többi full és nagyon szép
a ramot tényleg eszi nagyon (800-900mb)procit azt annyira nem
az fps még ingadozik nálam így most 60-70, de van hogy leesik
szerintem van dx10 is csak nekem nincsen <#vigyor2>#vigyor2>
a bétába külföldi elõrendeléssel jutottam be (94,98$ összesen CE és pre-order)
V9ykn8_TZL0