Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
Volt már itt idézve a hivatalos oldal? valami teát igyál ami nyugtatja az idegeidet
Legalább pörög a topic 😄
grebber
Remélem még vagy 20x beirja mindenki !

Next PC upgrade: 2022

Na igen, ez meg pénteket ír... xD
tugyiti
"This is a not a test of the emergency broadcasting system - Hellgate: London has officially gone gold! Plus, we've got a single-player demo coming this Friday!" -from : http://www.hellgatelondon.com/underground/hgl-gone-gold-demo-coming-
Shep
El leszünk jövõ ilyenkorig, mert majd megint jön a nagy pangás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát én nemtom mi mást jelenthet a "tomorrow", ha nem holnapot 😛
demo az a héten várható nem biztos hogy holnap, kinnvan hivatalos oldalon is már
és persze random mapos lesz a legtöbb városon kívüli map random (van pár fix is azért pl British Museum)

Davidus
ncsoft 😄D

V9ykn8_TZL0

grebber
Heh TimeShift is November 2-án jön!
Huzos lesz a novemberi hónap!

Én is úgy tudtam, hogy Namco ill EA a kiadó...

Holnap megtudjuk, remélem igen.

Hmuda
Örvendetes a hír, csak tudnám honnan veszik, hogy az NC-Softnak bármi köze van a játékhoz. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Most a demo is random mapos lesz???

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

"Az NCSoft bejelentette, hogy aranylemezre került 3D-s akció-RPG-jük a Hellgate: London, így november 2-án már a boltokba kerülhet. Sokaknak ennél biztos érdekesebb lesz a hír, hogy holnap megjelenik a játék demója, melyben két kasztot próbálhatunk ki a hatból. A Blademaster a közelharcra specializálódott, míg a Marksman hideg, precíz mesterlövész. A játékosok egy rövid történetszakaszt játszhatnak majd végig a londoni Holborn Station környéki utcákon, alagutakban."
Forrás PC Dome

hát ez télleg faca hír legalább a hideg napokon lesz mivel ökörködni<#worship><#zavart2>
JEEEE!!! 😄 Végre vmi jó ezen a héten... (ugyanis eddig nekem minden sz*r volt) De vajon mi lesz az a 2 class? Remélem Templar lesz az egyik 😛
grebber
Heh na ez is GOLD lett!

HOLNAP DEMO!!!

"Tomorrow's demo will feature 2 of the game's 6 character classes, and several storyline and side quests."

kb ugyan úgy mûködik mint bármely fps asdw egérrel nézelõdsz és célzol a lövés szintén egér gombok skillek 1-9 és kettõt be tudsz rakni q és e-re ami azért elég jó egér görgetõvel fps nézetbõl ki mehetsz 3rd personba space ugrás túl nagy jelentésge nincs de én mindig felugrálok az autó roncsokra, hogy onnan osztjam a népet 😊
az a felsõ nézet tényleg csak egy questbe van (bár én nem nyomtam még, de írták szóval 100%) és mivel bétázok ezért ilyen nézet nincs
a kezelés teljesen korrekt nincs vele semmi baj elsõre kézre áll és szuperul müködik

Hát ez olyan... de a wow-os azért más...
Davidus
WASD a mozgás az egérrel meg mozgatod a célkeresztet ami a képernyõ közepén van és arra fordulsz amerre a célkereszt néz
magyarul olyan mint minden más TPS játékban😛

V9ykn8_TZL0

Mr Hyde
😞

És akkor annyit áruljatok el, hogy "wowos nézetben" 😊 hogyan céloztok? Gondolom awsd-el mozogsz, bal egérrel skilleket nyomsz, jobbal meg forgatod a kamerát? Hogyan tudsz célozni?

Davidus
az a nézet csak egy quest erejéig van😛 RTS felülnézetbõl irányítani egy csapatot

V9ykn8_TZL0

zee21
3 nézet van lehet diosna is küldeni láttam rola vidit...

www.818clan.eu

pedig én is ógy hallotam hogy 3 nézet lesz benne
Davidus
sehogy nem szuperál. "wow nézet" van vagy fps

V9ykn8_TZL0

Mr Hyde
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire szuperál a jó öreg diós nézet? Minden kasztnál lehet használni? Mert first person nézetben nem szívesen tolnám.

Khabbas
jaja, infot! infot! <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Davidus
na bétások! milyen az új build amit ma adta ki?😛 ne gyertek az NDAval mert 2 hét múlva jön a game és ezt a fórumot úgyse olvassa a Flagship😄

V9ykn8_TZL0

thx2 <#smile>

hát azt sajnos nem tudom,, az kb az egyetlen hardware-es inerjú ami az oldalon is le van fordítva, de az árnyék annyira nem szép benne olyan elmegy kategória
kösz igyekszünk az oldallal kielégíteni az érdeklõdõk és fanok igényét is , remélem sikerül megalapoznunk egy jó Magyar HG:L rajongói közösséget<#wink>

tugyiti
megfelel 😊 ja és jó a magyar site <#worship>
Hát igen legalább 400-as FSB kéne hogy teljesen kihasználja a mem-eket, de a lényeg hogy megy duálban (nem vettem volna meg ha nem menne)!
Elég hárdver topic lettünk...

HGL: írták h a füstöt, az idõjárást és a fényeket DX10-ben is megoldották, de a az árnyékokat meg spec módon. Ez mit takar?

ui.: király a magyar hellgate oldal! <#wave>

BattleTag: zydar#2910

értem, pedig hivatalosan csak 667-ig van dual, persze megint más, hogy mit lehet belõle kihozni <#wink>

Pedig nekem 800-as Samsungok ramok vannak benne és duálba fut elhiheted! Everest és a BIOS is ezt írja!
Bár pittyegéssel indul és kapcsol ki a rendszer ami nem tudom miért van...

te mondod 😄
megjegyzés a te konfigoddal kapcsolatban:
amúgy a p5b nem támogatja tudtommal a 800-as ramot dualba, pedig úgy akár jelentõs gyorsulás is elérhetõ (nekem 667-es van)

fizika az havok motoros szóval jó, nem kell nagyon nagy dolgokra gondolni (hullák a robbanástól elrepülnek, tárgyak szétesnek szana széjjel repülnek ha szétlövöd, de azért jó ez is<#smile>

tugyiti
régebben mintha arról lett volna szó hogy obi motor lesz alatta 😄 mea culpa,benéztem üssetek <#banplz>
Davidus
de😊

V9ykn8_TZL0

Jaja ezen én is filóztam egy darabig...
Nem egy teljesen új motor dübörög alatta?

Davidus
obi motorját?😛

V9ykn8_TZL0

tugyiti
no hát úgy látszik igencsak átfaragták az obi motorját 😄 jó lesz ez
nagy szeretettel várjuk <#pias>
60-70 fps egy bétához mérve nagyon is jó!
Mondjuk elég jó a konfigod is...

Davidus
én lemondtam a gamestopos elõrendelést mert nem akarok a megjelenés napján azon stresszelni hogy megjöne e idõben a game😊
megvettem inkább az EA storeban mert ott letölthetõ lesz abban a pillanatban ahogy megjelenik.
igaz így nem lesz dobozom de én nem a dobozzal szoktam játszani😄
nagyobb baj hogy így bétázni se tudok de a Team Fortess 2 csillapítja a kínt😄

V9ykn8_TZL0

de van megvan a láb is
nekem a köv a konfigom:
core2duo 1,8ghz
2giga ram
7950GT
ezen mindent felhúztam amit csak lehet antialiasing-ot csak mediumon engedi a többi full és nagyon szép
a ramot tényleg eszi nagyon (800-900mb)procit azt annyira nem
az fps még ingadozik nálam így most 60-70, de van hogy leesik
szerintem van dx10 is csak nekem nincsen <#vigyor2>
a bétába külföldi elõrendeléssel jutottam be (94,98$ összesen CE és pre-order)

tugyiti
dx10 van már a bétában? configod milyen és hogy fut rajta? fizika milyen?
<#smile>
A fél lábú kisfiúnál voltál már? Vagy az még nincs a bétában?

Davidus

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Hol lehet betara rámenni?

És milyen gépen milyen grafikai beállítással hány fps? 😊