6461
  • stevyxix
    Hopp, bocs hiányos a mondatom, szóval:
    Tök mindegy, hogy a Hanbitsoft mit akar, ha a játék kiadásának és szerver üzemeltetési jogai nem az ő, hanem a Namco kezében van (EU, US és távolkeleti régiókban is leszámítva Koreát, az a Hanbitsoft kezében van, ezért is megy a játék ott még, támogatással patchekkel mindennel)...
  • stevyxix
    US és EU szerevereket egy kalap alá szokták venni, egy régiót jelentenek (vagyis HG:L-ba avvala cd kulccsal amit itt megvettél a játékban regelni tudtál US szerverekre és játszani ugyan úgy, mint EU szerveren, akár elő is fizethettél rá.)
  • stevyxix
    Tök mindegy, hogy a Hanbitsoft, ha a játék kiadásának és szerver üzemeltetési jogai nem az ő, hanem a Namco kezében van:
    Tiggs kommentje (9. hsz)
    és persze a hivatalos álláspont:
    HG:L hivatalos fórum
    Fordítás.
  • Kreeder44
    Nem csak az USA servereket viszik tovább? Ha nem így van csak örülni tudok neki mert még nem próbáltam ki de ki fogom februárban :)
  • Noodlee
    Ha van olyan, aki multizik mostanság, és nincs játszópajtása, az jelezze, mert újra megjött a kedvem a játékhoz :)
  • csuszi
    azta büdös kurva:)
  • Noodlee
    Gyááá!
  • rotator
    A HanbitSoft úgy döntött, mégse állítja le az EU/USA szervereket, marad ingyenes továbbra is a multiplayer! :) Emellett hamarosan landol az első NAGY patch.
  • stevyxix
    1.: Tárgyak felhasználása
    2.: Rocket bot felesleges, molotovval ölj az nagyon hatásos. Rocket botra annyit rakj, hogy meglegyen a molotov assault és azt fejleszd.
  • stevyxix
    1.2-es patcht tedd fel, ha nem tetted volna.
  • Calver
    igen, szép kaotikus lett, pedig tényleg nem szokásom ilyen irományokat felköhögni

igazándiból az lett volna a lényeg hogy ha nem rakok Haste Bot-ra pontot, csak fegyveren van rajta +skill, meg tudom-e idézni és átváltani. de a választ közben megtaláltam, meg tapasztaltam is - addig repked amíg nálad a fegyver, amint váltasz annyi a botnak ha nem raktál legalább 1 pontot a skillre.

viszont akkor ami kérdésem még maradt, na azt megpróbálom értelmesen leírni
    1. Augmentrex-et meg tudja valaki mondani h működik, esetleg van valamiféle lista arról h mikor mit rakhat a cuccokra? még kicsit homályos hogy mitől függ mit kapsz. (karakter vagy tárgy szintje, ilyenekre gondolok)
    2. Engineer specifikus kérdés: az h Rocket Bot hány rakétát lő ki (tehát gyak. a szintje) mitől függ - attól hogy hány pontod volt a skillen amikor megidézted, vagy pedig hogy épp abban a pillanatban hány pontod van rajta? kicsit fel akarom tápolni a karakterem skilljeit anélkül h nagyon költenék rá pontot, na
  • aati91
    Hát ha magyarul és érthetőbben leírod valszeg tudok segíteni ;)
  • Calver
    ahhoy mindenki, lenne pár "komoly" kérdésem:
    perpill Engineer-el szórakozgatok HG:L-el (Blademaster-rel kezdtem, szerencsére elég gyorsan rájöttem h ez így nem lesz jó) és az F3-ra bepakolt fegyvereimre pakoltam Augmentrex-el összesen +2 Contruct Drone skillt. ezekre simán átváltok ha Drone-t akarok összerakni, majd vissza rendes fegyveremre ha gyakni akarok... namost, a nagy kérdés az h ezt később Haste Bot skillel is össze fogom tudni hozni? mert jó lenne az is ha lenne, de 5 skill pontot nem akarok rá teljesen feleslegesen elpazarolni, ezért kéne Augmentrex-el rápakolni 2 fegyverre és úgy idézgetni.

szóval... valaki fel tud kb homályosítani arról h hogyan működik az Augmentrex, mitől függ h milyen skilleket rak rá a fegyvereimre - tárgy szintje, karakter szintje, esetleg valami más ami eszembe se jutott? vagy van valahol egy lista esetleg ami leírja mikor mire mi mehet rá?

kössz a választ előre is, és bocs ha csöppet kaotikus lett az irományom
  • baaka
    Nem tudja valaki honnan tudnám leszedni a játék(összes) zenéjétt???
  • mascarun
    hát én nem is értem de biztos jön valaki aki elmagyarázza :D
    egyszer mutatja a "energiapajzsod" energiáját szerintem a másik meg hogy maga a páncél mennyit bír!
    Szerintem erre gondoltál! De lehet én is hülyeséget beszélek! Rég játszottam már vele.
  • aati91
    Amikor kapok egy "ruhát" tegyük fel mellvértet akkor kiírja, hogy mennyi az-az érték amit hozzáad a pajzsomhoz, de mi az előtte lévő az-az érték ami egy sisakon van, az milyen értéket mutat? :S
    Tudom, hogy egy kicsit bugyután magyaráztam el :S
  • aati91
    Melyik a jobb a mérnők vagy a mesterlövész?
  • Sponnyabob
    jaj ez fájt és erre nem gondoltam. Köszi a segítséget
  • csuszi
    :D elemzőt kell venned a boltban ahogy írták, olyan nagyítós izé:)
  • Noodlee
    Csak az lehet a gond.
  • mephi666
    nem lehet, hogy nincs épp nálad elemző?
  • Sponnyabob
    Na végre sikerült összehozni 1.2-es Single patch és asszem 1.0-ás Multy patch tette rendbe. Egyébként jó játék csak az miért van hogy egy csomó páncélt meg fegyvert nem tudok azonosítani tehát mikor ?-jel van mellette akkor jobb klikk nagyító de sokszor a nagyítót nem lehet elérni mert szürke és majdnem mindent amit találok olyan hogy nem tudom azonosítani még nincs elég szintem hozzá mert elég jó cuccok amiket mondok. Később lehet elérhető lesz?
  • PiszkosFred
    Hat a premier napjan vettem meg, asszem 8000 korul volt akkor az ara. Mai napig fenn van a gepen, neha beloggolok, pusztitok 1-2 oracskat, aztan logout. Egyszeruen kivalo idotoltes ha az embernek "olyan" napja van. Sosem bantam meg hogy megvettem, meg akkor se, ha hivatalosan bukott a game. Bar mas jatek (nem mmo) lenne olyan - szubjektiv persze a dolog, - ami ilyen hosszu ideig itt figyel a gepen es van kedvem elutni vele az idot. Kar, hogy igy alakult, nagyon sajnalom reszemrol, az en igenyeimet teljes mertekben kielegitette :)
  • Noodlee
    Régennem ez nálam is, és sok más emberkénél egy jól megszokott bug volt, de valamelyik multis patch orvosolta. Single playerben nem játszottam vele.
  • Sponnyabob
    Hát nem hiszem el feltettem a 1.2-es Single pacthet de ugyanúgy kifagy VPU Recoverel mint eddig csak most már gyakrabban. Lehet az Windows XP SP3-al van baja?
  • Sponnyabob
    Jaja megvan eredetibe az előző hsz-ben ott a története is
  • Sponnyabob
    Én például a Tecsóban 990Ft-ért vettem a múlt héten pedig pár hete/hónapja még a tízezres polcon volt de már ez volt az utolsó mert ki volt dobva az ömlesztett kis hülyeségek közé úgyhogy úgy gondoltam ennyit megér ha sz*r játék is
  • Noodlee
    Multis patch nem fog lejönni, mivel 31-től lelövik a szervert, és csak multis bejelentkezés után tölti a patchet. Arra a pár napra meg minek :/
  • csuszi
    tde attól fogva lett hibátlan a game.
  • mascarun
    Ha valóban annyit dobnak rajta a patchek akkor érdemes megvenni eredetiben!
    Ha jól tudom már maximum 2-3ezerért hozzá lehet jutni! ha nem kevesebbért :D
  • Noodlee
    Az a patch azért volt olyan nagy mert abban volt benne Stonehenge.
    Amúgy single playerre nem jött ki túl sok patch, inkább a multi részre adtak ki patcheket, mert az hozta (volna) a pénzt.
  • csuszi
    volt olyan patch ami nem emlékszem már de asszem egy giga körül volt. de lehet több, kurva nagy volt. na az rakta helyre a game-t.
  • csuszi
    van egy zsák patch, kérdés megvan e eredetiben, mert asszem csak azzal fut. nem vágom a warez részét. de patch nélkül egy rakás fos volt a játék, vele viszont istencsászár.
  • Sponnyabob
    Mert most hogy leledzik? Van valami patch amivel ki lehet javítani? Bocs ha hülyeséget kérdeztem mert mem nagyon vagyok otthon ebben a témában sőt a héten hallottam erről a játékról először és persze nem is megy normálisan. 5986-ra valaki tipp?
  • csuszi
    lassan vége a dalnak...
    pedig 10/10-es játék, kár hogy félkészen adták ki. ha ilyen állapotban adták volna ki, ahogy most leledzik, kurva nagy siker lett volna...
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Az a problémám hogy a játék valamiért állandóan kilép VPU Recover üzenettel de minden más játék megy mint az álom egy ATI Radeon 3870-es vga-m és egy AMD X2 4200+ os procim van elméletileg elég a rendszerkövetelménynek megy is szépen de egyszer csak beszaggat aztán kilép de már nagyon idegesít legújabb driver van fent mindenből és nem tudom miért van ez. Mikor feltettem először akkor jó volt aztán egyik pályán beszaggatott és kilépett aztán másnap megint és most ott tartok hogy 10percet nem tudok játszani mert kilép de mindegy hol vagyok ha állomáson vagyok ahol semmi nem csinálok ott is kilép ezzel a üzenettel pls valaki segítsen már teljesen az agyamra ment és olyan kíváncsi vagyok a végére. Nagyon megköszönném. És előre is nagyon köszi
  • Nyugis
    láttátok a transmutte ládát? eléggé dio2 feelingem volt/van tőle! :D
  • mephi666
    hagytam a játékot inkább... kezdett idegesítővé válni pár dolog és az idegrendszerem érdekében jobb így :) mellesleg az optimalizálásával is problémáim voltak... ugyanúgy akadozik itt-ott a játék 1280ban egy 7300gt-vel high-on, mint 9600gt-vel low-on :S
  • stevyxix
    Engem ennyire nem ölt az 5 hazugság, csak Sydo ölt meg instant, de nem is ő volt a fő gond, hanem a kis polipok amiket eleresztett, azok is lvl 62-ek lelőni nem tudtam őket, mert túl erősek, robbantak akkor meghaltam (egyből), elfutni nem tudtam, mert gyorsabbak voltak, egyedül escape ami hatott (közelbe jöttek és mielőtt pukkantak volna elnyomtam, ők felrobbantak, de én nem haltam meg az escape miatt).
    A hazugságok egész tűrhetőek még, de Sydonai iszonyat durva, el se tudom képzelni, hogy elit HC-ek, hogy ölik meg Nightmaren ...
  • zee21
    van de nem elveszik a meglévőből hanem egy 4perces büntit kapsz ami idő alatt nem kapsz xp-t mobok öléséért.... ezalatt az idő alatt beszélgess az álomáson emberekkel üzletelj stb... :)