Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok mondani ilyen hellgate london fílingû játékokat a wow-on meg az oblivianon kívül?
Mondjuk az 5890-es hsz pont evvel kezdõdik ...
Jelenleg szünetel az elõfizetés, de kicsit vissza olvastál volna, mert korábban biztos volt róla szó ...
korábban töröltem az elõfizetést...most hogyan lehetne megint elõfizetni? a fiókomhoz belépve nemtalálom az opciót?:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Igen ez kicsit vicces, mert nincs ilyen skillje az Energiamágusnak. Elkeseredni nem kell, van pár brutális skillje (pl Tempest) amik kárpótolnak eme kellemetlenség miatt.
demó=intró
(csak felgyujtotta a padlót)
És a kjépességek mert a demóban láttam egy tûzgömböt dobáló enrgiamágust de én egy 30-as szintû enregiamágussal nem tudtam megcsinálni!
Olyan, mint a Diabloban.
Erõsebb szörnyek, jobb cuccok.
A story, és a küldetések ugyan azok.
Erõsebb szörnyek, jobb cuccok.
A story, és a küldetések ugyan azok.
Vagy ugyanazokat a cuccokat kapom mint eddíg csak nagyobb erõvel?
Ha végigviszem a hellgate london-t azt mondják újrakezdõdik az egész ez igaz?
És ha igaz akkor uttána kapok új cucokkat?
És ha igaz akkor uttána kapok új cucokkat?
Jah, hogy multiban? Az más!
Single-ben nem lehet tudtommal..
Single-ben nem lehet tudtommal..
BattleTag: zydar#2910
314farm: min 2 ember. de lehet többi is az a lényeg h van egy runner aki kibe loggol a gyilkolások között úgy h a csapattársai kicsit hátrébb húzódnak a csatatérrõl..... (10-12m sprint hatra )
mivel a runner nem beszélt a bölcssel? vagy atya nem tudom 😄 szoval akkor újra megjelenik a kérdõjel lucius fölött és újra ki lehet nyirni 314-et..... de ehez az kell h kicsit hátrébbról jöjjetek vissza "kvázi" újrafelfedezni a helyet (játék így érzékeli) tehát:
Runner:
-megölitek 314-et
-NEM beszélsz bölcssel (ha véletlen bementél a portalon akkor sincs baj PP-vel ki tudsz jönni)lényeg h ne beszélj vele
-log out
-log in
-join party (vissza a régibe nem úgy mint Sholgouthnal h új party...)
-aztan beszelni Luciussal és ha minden jo akkor újra lehet gyilkolni....
Bent lévõk:
-gyilok 314
-inkabb ne beszelgessetek a bölcssel
-partiban maradni kell
-miutan log outolt a runner menjetek vissza egy két kanyarnyit h a runner újra "fel tudja fedezni" a helyet
-azért kell visszamennetek mert rátok PP-zik a runner
Pár hasznos tanacs:
-az elsõ gyilkolásnál az utolso lélek töredékét a 314-nek csaloggasátok ki és valahol a pálya másik részén öljétek le h a portalja ne zavarjon csata közben a továbbiakban.....
-bent lévõk ne nagyon vegyenek fel mindenfele cuccot mert nincs idõ arra h kimenjenek boltolni
-runner: jó net,jó gep,gyors töltés 😄
mivel a runner nem beszélt a bölcssel? vagy atya nem tudom 😄 szoval akkor újra megjelenik a kérdõjel lucius fölött és újra ki lehet nyirni 314-et..... de ehez az kell h kicsit hátrébbról jöjjetek vissza "kvázi" újrafelfedezni a helyet (játék így érzékeli) tehát:
Runner:
-megölitek 314-et
-NEM beszélsz bölcssel (ha véletlen bementél a portalon akkor sincs baj PP-vel ki tudsz jönni)lényeg h ne beszélj vele
-log out
-log in
-join party (vissza a régibe nem úgy mint Sholgouthnal h új party...)
-aztan beszelni Luciussal és ha minden jo akkor újra lehet gyilkolni....
Bent lévõk:
-gyilok 314
-inkabb ne beszelgessetek a bölcssel
-partiban maradni kell
-miutan log outolt a runner menjetek vissza egy két kanyarnyit h a runner újra "fel tudja fedezni" a helyet
-azért kell visszamennetek mert rátok PP-zik a runner
Pár hasznos tanacs:
-az elsõ gyilkolásnál az utolso lélek töredékét a 314-nek csaloggasátok ki és valahol a pálya másik részén öljétek le h a portalja ne zavarjon csata közben a továbbiakban.....
-bent lévõk ne nagyon vegyenek fel mindenfele cuccot mert nincs idõ arra h kimenjenek boltolni
-runner: jó net,jó gep,gyors töltés 😄
www.818clan.eu
314-et hogy a rákba lehet kifarmolni? Megölöd az elméket utána nem lehet újra??!
Vagy idõ elõtt kilépsz a játékból?
Vagy idõ elõtt kilépsz a játékból?
nem lesz semmiféle patch meg semmiféle javítás jo ideig!!!!
ha figyeltek picit arra amit stewy mond akkor látjátok h az FSS feloszlott.... nincsenek fejlesztõk és nem lehet tudni h mi van.....
amugy ha minden mellék küldit megcsinaltal akkor lvl32-n mész át nightmarebe ami pont jó... és pár +tipp: sholgouthot farmoljatok le joparszor legalabb 1-2 szintet lepjetek rajta aztan 314-et vagy 5000x mert dobhat hikidat,nikolat,.... sok mindent amik nagyon értékes cuccok.... kb olyan lvl40-ig érdemes farmolni mert utana egybõl lvl41 körüli szörnyek jönnek waterloo-nal
ha figyeltek picit arra amit stewy mond akkor látjátok h az FSS feloszlott.... nincsenek fejlesztõk és nem lehet tudni h mi van.....
amugy ha minden mellék küldit megcsinaltal akkor lvl32-n mész át nightmarebe ami pont jó... és pár +tipp: sholgouthot farmoljatok le joparszor legalabb 1-2 szintet lepjetek rajta aztan 314-et vagy 5000x mert dobhat hikidat,nikolat,.... sok mindent amik nagyon értékes cuccok.... kb olyan lvl40-ig érdemes farmolni mert utana egybõl lvl41 körüli szörnyek jönnek waterloo-nal
www.818clan.eu
Igen szerintem sem.Én még mikor próbáltam régebben a régi gépemmel kb harmadszorra,negyedszerre sikerült.Csak abba kellett hagynom a játékot mert akadt nagyon.Most már az új gépen full felbontásba megy.Meg szombaton meg is vettem eredetiben a játékot.Állat nagyon csak,sajnos egyedül boklászom.Most van egy 9-es szintû mesterlövészem.
Én most annál a résznél tartok mikor a 4 templomost kell irányítani felül nézetbõl, de a szintkülönbség miatt egybõl lenyomják õket, ezzel nekem lehetetlen a folytatás! LOL !!! Sajnálom ezt a játékot, mert nagyon jó lehetett volna, remélem kijavítják a hibákat, akkor lehet ujra elkezdem! Jah, ha kell valakinek egy Sydonai mellvért (kabbalista) irjon!
Ekkora szintkülönbség oka fõleg az lehet, ha hanyagoltad a mellékküldetéseket.
Sajnos az unalmas mellékküldiket is muszáj megcsinálni, mert szükség lesz az értük kapott XP-re.
Kapott már hideget-meleget a játék, de ez is egy olyan hibalehetõség, amit késõbb szinte lehetetlen korrigálni, késõbb hiába mész vissza a mellékküldikért, ha közben léptél néhány szintet alig kapsz tapasztalati pontokat az alacsonyabb szintû lények öldökléséért.
Nightmare fokozatot általában 28-30-as szinten érik el a karik, ha jól emlékszem 32-es lények ellen kezdenek, de rögtön jönnek a 35-ös szintûek is (ekkor kb. 31-32. szinten van a karakter).
ZÓÓÓcsihoz hasonlóan én is hamar feladtam Neghtmaren, unalmas, ráadásul játszhatatlan is lett a játék, eltünt a Diablo feeling.
Meglehet a legújabb patch javítja a szintezési hibákat, (ide tartozik az is, hogy 25ös szint után képtelenség volt szintednek megfelelõ cuccokat felvenni), de részemrõl unalomba fulladt a game.
Sajnos az unalmas mellékküldiket is muszáj megcsinálni, mert szükség lesz az értük kapott XP-re.
Kapott már hideget-meleget a játék, de ez is egy olyan hibalehetõség, amit késõbb szinte lehetetlen korrigálni, késõbb hiába mész vissza a mellékküldikért, ha közben léptél néhány szintet alig kapsz tapasztalati pontokat az alacsonyabb szintû lények öldökléséért.
Nightmare fokozatot általában 28-30-as szinten érik el a karik, ha jól emlékszem 32-es lények ellen kezdenek, de rögtön jönnek a 35-ös szintûek is (ekkor kb. 31-32. szinten van a karakter).
ZÓÓÓcsihoz hasonlóan én is hamar feladtam Neghtmaren, unalmas, ráadásul játszhatatlan is lett a játék, eltünt a Diablo feeling.
Meglehet a legújabb patch javítja a szintezési hibákat, (ide tartozik az is, hogy 25ös szint után képtelenség volt szintednek megfelelõ cuccokat felvenni), de részemrõl unalomba fulladt a game.
Én is mérnökkel mentem! Fullra fejlesztett drone: élet, armor stb. mind kimaxolva, meg persze nekem is a molotov. 50-55-ös lények meg se kottyannak, de a Sydonai röhelyes ugy ahogy mondod!
A játék nehézsége amúgy is a szintkülönbségtõl függ és 10-12 szint már játszhatatlan.
Ezzel az egy karival tudtam idáig is elvinni, de csak a drone miatt.
A játék nehézsége amúgy is a szintkülönbségtõl függ és 10-12 szint már játszhatatlan.
Ezzel az egy karival tudtam idáig is elvinni, de csak a drone miatt.
*Stonehenge
Nem lehet elõfizetni jelenleg,
Sydo meg tényleg b*szott nehéz, pedig mi ketten mentünk ellene de nevetséges volt. Mérnökkel voltam ami azért elég erõs a molotovval, de semmire nem mentem. Ránk eresztett néha ilyen kis kamikaze polipokat amik közeledbe mennek és pukkanak (ezzel sebezve), namost ezek a kis dögök is 62. szintûek, így gyorsabban mozogtak nálam (sprint ide vagy oda), közelembe ért 1-2 akkor instant megöltek, lelõni meg nem tudtam õket, mert eleve gyorsan jöttek, meg amúgy is alig sebeztem õket a szintkülönbség miatt. Sydo persze majd minden támadásával kapásból megölt még. A végén (kb 2 óra szenvedés) csak röhögtem kínomban.
Stonhenge végén Moloch 60-as szintû azt meg simán le lehet szólózni (jó lehet megöl párszor, de nem olyan képtelen történet, mint Sydo) és dobhat néhány jobb cuccot.
De amúgy jó játék.
Sydo meg tényleg b*szott nehéz, pedig mi ketten mentünk ellene de nevetséges volt. Mérnökkel voltam ami azért elég erõs a molotovval, de semmire nem mentem. Ránk eresztett néha ilyen kis kamikaze polipokat amik közeledbe mennek és pukkanak (ezzel sebezve), namost ezek a kis dögök is 62. szintûek, így gyorsabban mozogtak nálam (sprint ide vagy oda), közelembe ért 1-2 akkor instant megöltek, lelõni meg nem tudtam õket, mert eleve gyorsan jöttek, meg amúgy is alig sebeztem õket a szintkülönbség miatt. Sydo persze majd minden támadásával kapásból megölt még. A végén (kb 2 óra szenvedés) csak röhögtem kínomban.
Stonhenge végén Moloch 60-as szintû azt meg simán le lehet szólózni (jó lehet megöl párszor, de nem olyan képtelen történet, mint Sydo) és dobhat néhány jobb cuccot.
De amúgy jó játék.
Alapból be van pipálva a nightmare fokozat, de ha kedved tartja és ki veszed a pipát, akkor normálon is csavaroghatsz még.
Hát ez nem tul jó hír... Ha másodjára játszod végig alapból Nightmare a fokozat, vagy be kell állítani?
Ja meg nightmare-en nem árt kifarmolni egy-két területet, különben szenvedés lesz a vége!
Hello!
Ez mindenkinél így van. Én is jártam már így..
Megoldás: 1.2-es patch-et tedd fel, ha még nincs! Így egy kicsit alacsonyabb szintû lények jönnek, de még így is rohadt nehéz nightmare-en.
A végén 60-as lények jöttek, én meg 50-esen voltam. Szinte játszhatatlanul nehéz még a patch-el is a vége. Nagy nehezen elvergõdtem Sydonai-ig, vagy másfél órát löttem, le is ment az életébõl úgy egy milliméter, majd elszált a progi.. Azóta nem játszottam a játékkal.
Ez mindenkinél így van. Én is jártam már így..
Megoldás: 1.2-es patch-et tedd fel, ha még nincs! Így egy kicsit alacsonyabb szintû lények jönnek, de még így is rohadt nehéz nightmare-en.
A végén 60-as lények jöttek, én meg 50-esen voltam. Szinte játszhatatlanul nehéz még a patch-el is a vége. Nagy nehezen elvergõdtem Sydonai-ig, vagy másfél órát löttem, le is ment az életébõl úgy egy milliméter, majd elszált a progi.. Azóta nem játszottam a játékkal.
Sziasztok! Van egy 29-es szintû karim, és mostanában 38-39 es szintû dögök jönnek rám, el is akadtam rendesen! Ez mindenkinek igy van vagy csak engem kényeztet a game? Igy azért elég brutál végigküzdeni egy pályát...
A Stonehenge-ben mit újítottak? Uj pályák, fegyverek, küldetések? Elõfizetni mikor tudnék, vagy most nem lehetséges?
Toltam, már egy ideje nem játszom vele. 2 évig viszont igen, majd lehet visszanézek, úgy is szeretnék még további title-et kimaxolni, meg pvp is élvezetes tudott lenni (jó csapatban), szóval sok jó élményem volt GW-be.
Szerintem a tûzfal van fenn neked, szerintem használj egy vírus irtót is még, én avg 8-as ingyenes változatát használom és nem igen akad problémám.
Szerintem a tûzfal van fenn neked, szerintem használj egy vírus irtót is még, én avg 8-as ingyenes változatát használom és nem igen akad problémám.
Haver ajánlotta mert õ ezt használja.Elötte Nod32 volt fent.Most új gépem van aztán ez lett felrakva.Eddig nem volt gondom vele.Nem bétás tudtommal.
Látom tolod a GW-t.Én is mai napig.<#wink>#wink>
Látom tolod a GW-t.Én is mai napig.<#wink>#wink>
Comodo az tûzfaláról híres, megtaláltam a vírus irtót is de az bétás ...
Csak nem használsz bétás vírusirtót?
Szerintem jobban járnál valami ismert vírus irtóval, comodonak jó tûzfala van, de vírus irtója nem valami híres ...
Csak nem használsz bétás vírusirtót?
Szerintem jobban járnál valami ismert vírus irtóval, comodonak jó tûzfala van, de vírus irtója nem valami híres ...
Köszi a tippet!Igen ez volt a baj.Már más is mondta,hogy tuti ez a gond.Tûzfal a windowsé és,comodo vírusírtót használok.Már megy is a játék!
Multihoz elõször manuálisan le kell tölteni és fel kell telepíteni az 1.0-ás patcht, ha ez megvan a többit belépéskor fogja frissíteni magától a játék.
Nem tudom milyen a tûzfalad (vírusirtó elvileg nem lehet gond, de majd írd meg légyszíves), rakd be a kivételek közé, akkor elvileg nem lehet probléma. De szerintem a fenti probléma áll fenn, ha mégsem, írd meg a pontos hibaüzenetet és talán tudok segíteni.
Nem tudom milyen a tûzfalad (vírusirtó elvileg nem lehet gond, de majd írd meg légyszíves), rakd be a kivételek közé, akkor elvileg nem lehet probléma. De szerintem a fenti probléma áll fenn, ha mégsem, írd meg a pontos hibaüzenetet és talán tudok segíteni.
Sziasztok!
Lenne kérdésem:
Megvettem a játékot de,nem tudok felmenni játszani a netre.Hibát ír ki.Ellenõrízzem a tûzfalat,meg a vírusírtót.Kikapcsolom a vírusírtót meg a tûzfalat is de,ugyan az a hiba.Van ötletetek?
Lenne kérdésem:
Megvettem a játékot de,nem tudok felmenni játszani a netre.Hibát ír ki.Ellenõrízzem a tûzfalat,meg a vírusírtót.Kikapcsolom a vírusírtót meg a tûzfalat is de,ugyan az a hiba.Van ötletetek?
Nem kell ide színpompa, csak változatosság, a kettõ pedig nem ugyanaz. Egyébként ha már itt tartunk, akár még néhol világosság is lehetne. (Bár Diablo 2-ben mindkettõ feltûnik (színesség, világosság)), és nagyon is hozzáad a hangulathoz (Oblivionról, NW-krõl, Dungeoon Siege-k, stb ne is beszéljünk, pedig ott sem lepkékre kell vadászni).
Minden többi kommenttel egyetértek.
Minden többi kommenttel egyetértek.
Kumiho #2179
Tény, hogy bugosan adták ki, de nem volt más választásuk, nem várhattak tovább.
HG:L tárgyrendszere is legalább annyira széles, mint a diabloé, egyedül a set itemek hiányoznak belõle, de ha megjelenne a 2.0-ás patch ezen a téren is sokat javulna még a játék.
Volt fejlesztés Stonehenge most a játék legjobb része, elõfizusok 90% szerintem ott barangol.
Az tény nem túl színes a játék, de miért is lenne egy a démonok által leigázott városban minden színpompában tündöklõ. Az igaz lehetne több helyszín is, de így is 10-et biztos fel lehet sorolni.
Küldetések tényleg unalmasak és fantáziátlanok (1-2 kivétellel, de azok jó részt story küldetések), nem kellett volna szerintem se 200+ küldetés, viszont úgy nehezebb lett volna megoldani a lineáris játékmenetet is (városból városba mászkálást). Küldetés rendszerre a Mythos rendszerre lett volna a jó alternatíva, csak ügye HG:L élvezte az elsõdleges prioritást így Seattle csapatnak volt ideje a Mythosba befektetni az ötleteket és egy élvezetesebb multi orientált játékmenetet készíteni.
HG:L tárgyrendszere is legalább annyira széles, mint a diabloé, egyedül a set itemek hiányoznak belõle, de ha megjelenne a 2.0-ás patch ezen a téren is sokat javulna még a játék.
Volt fejlesztés Stonehenge most a játék legjobb része, elõfizusok 90% szerintem ott barangol.
Az tény nem túl színes a játék, de miért is lenne egy a démonok által leigázott városban minden színpompában tündöklõ. Az igaz lehetne több helyszín is, de így is 10-et biztos fel lehet sorolni.
Küldetések tényleg unalmasak és fantáziátlanok (1-2 kivétellel, de azok jó részt story küldetések), nem kellett volna szerintem se 200+ küldetés, viszont úgy nehezebb lett volna megoldani a lineáris játékmenetet is (városból városba mászkálást). Küldetés rendszerre a Mythos rendszerre lett volna a jó alternatíva, csak ügye HG:L élvezte az elsõdleges prioritást így Seattle csapatnak volt ideje a Mythosba befektetni az ötleteket és egy élvezetesebb multi orientált játékmenetet készíteni.
Többek között ezért bukott meg a játék...
Kétségtelen, hogy kezdetkor van egy Diablo feelingje a játéknak, de ez sokaknál gyorsan elillan, unalmas, egyhangú küldetésekkel nem sikerült azt a varázslatot beleülteni, ami megvolt a Diabloban, hogy hónapokon, esetleg éveken keresztül lekösse a játékost.
Sokkal több lehetett volna ebben a gameban, ha ülnek még rajta néhány hónapot, s kidolgozzák a játékrendszert, ehelyett kiadtak egy hibáktól hemzsegõ cuccot, a javításra hónapokat kellett várni, de az unalmas játékmeneten a patchek nem segítettek.
Anno a Diablo II küldetései sem voltak túlbonyolítva, az egész játék varázsát a kincskereséssel dobták föl, ez lett volna a cél a HL-ban is, csakhogy hiányoznak a lehetõségek.
A Diabloban egyedi páncoldarabokból, fegyverekbõl is lehetett nagyon jó felszerelésed, de ott volt még a Haradric kocka, amivel jól el lehetett bûvészkedni, a runákról nem is szólva - apróságokból egy olyan csodát csináltak, amit a HL-nak megközelíteni sem sikerült.
A Hellgate London megjelenése óta a bukás ellen küzdött, pontosan azért, mert az elsõ idõszakban a hibák javításával sokat vártak, mire ez többé-kevésbé megtörtént a játék már mélyrepülésben volt, fejlesztésekre pedig szinte semmi kapacitás nem jutott.
Kétségtelen, hogy kezdetkor van egy Diablo feelingje a játéknak, de ez sokaknál gyorsan elillan, unalmas, egyhangú küldetésekkel nem sikerült azt a varázslatot beleülteni, ami megvolt a Diabloban, hogy hónapokon, esetleg éveken keresztül lekösse a játékost.
Sokkal több lehetett volna ebben a gameban, ha ülnek még rajta néhány hónapot, s kidolgozzák a játékrendszert, ehelyett kiadtak egy hibáktól hemzsegõ cuccot, a javításra hónapokat kellett várni, de az unalmas játékmeneten a patchek nem segítettek.
Anno a Diablo II küldetései sem voltak túlbonyolítva, az egész játék varázsát a kincskereséssel dobták föl, ez lett volna a cél a HL-ban is, csakhogy hiányoznak a lehetõségek.
A Diabloban egyedi páncoldarabokból, fegyverekbõl is lehetett nagyon jó felszerelésed, de ott volt még a Haradric kocka, amivel jól el lehetett bûvészkedni, a runákról nem is szólva - apróságokból egy olyan csodát csináltak, amit a HL-nak megközelíteni sem sikerült.
A Hellgate London megjelenése óta a bukás ellen küzdött, pontosan azért, mert az elsõ idõszakban a hibák javításával sokat vártak, mire ez többé-kevésbé megtörtént a játék már mélyrepülésben volt, fejlesztésekre pedig szinte semmi kapacitás nem jutott.
Ez nem a játékélményt jelenti, illetve nem csupán ez jelenti az élményt. Egyhangú, sivár, SÖTÉT pályák és ellenfelek, az ezen való változtatás dobna a játékélményen.
Kumiho #2179
Van játékélmény nightmaren, sokkal nagyobb a kihívás ill nehezebb a játék, legjobb cuccok is magas szintre vannak szvsz közel sincs még vége. Viszont lényegében ugyan azt játszod újra.
Hát ez érdekes megoldás, szerintem kicsit lehúzza a játékélményt, többet vártam ettõl a játéktól! Azért még kipróbálok egy másik kasztot is! Köszi a segítséget!
Nem tudsz jelenleg elõfizetni.
Hah, pedig voltak itt jóslások, hogy igy meg úgy be fog indulni a játék, mint a Diablo...
Hát nem ez történt, pedig én (meg még sokan mások) nem erre számítottam.
Mondjuk már az elsõ pár óra játéknál meg lehetett érezni, hogy nem igazán egy Diablo minõségû a játék..
Ez van! Akkor várunk.
Kössz az infókat!
Hát nem ez történt, pedig én (meg még sokan mások) nem erre számítottam.
Mondjuk már az elsõ pár óra játéknál meg lehetett érezni, hogy nem igazán egy Diablo minõségû a játék..
Ez van! Akkor várunk.
Kössz az infókat!
kezdheted újra az egészet csak magasabb szinten
ott írja hogy Nightmare fokozat
ott írja hogy Nightmare fokozat
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Sziasztok! 2 hete kezdtem el játszani a Hellgate-tel, és lenne pár kérdésem! Megöltem a Sydonai nevû csókát, és utána visszarakott az elsõ pályára ahol kezdik az uj karik, ez normális dolog vagy valamit elqrtam? A másik hogy milyen plusszok vannak ha elõfizetõ valaki? Elõre is köszi ha segít valaki!
Hát egyenlõre kínos csend van, nem tudni mi lesz a két játék sorsa.
Egyenlõre semmit nem lehet tudni, egyenlõre nincsen fejlesztõ csapata a HG:L-nak szóval biztos nem várható patch sem.
A Mythost is a FSS fejlesztette, eredetileg azon szándékoztak tesztelni a HG:L multi kódját.
Egyenlõre semmit nem lehet tudni, egyenlõre nincsen fejlesztõ csapata a HG:L-nak szóval biztos nem várható patch sem.
A Mythost is a FSS fejlesztette, eredetileg azon szándékoztak tesztelni a HG:L multi kódját.
Na a game-nek ezek szerint leáldozott..
Újabb patch (single) már nem várható, ugye?
Ennek a Mythos-nak van valami köze a Hellgate-hez?
Újabb patch (single) már nem várható, ugye?
Ennek a Mythos-nak van valami köze a Hellgate-hez?
Annyira vészesen nincs elmaradva, 1.2-es verzióba már nagyon sok minden ki van javítva és már élvezhetõ a játék, ez a patch egyébként is számos jó újdonságot hozott. Az online játék pedig 1.3d verziónál van, csak összehasonlítás képpen.
Ígérgetni meg mindenki tud, meg nem azt ígérték, hogy még x ideig menni fognak a szerverek hanem azt, hogy egyenlõre tovább mennek (ergo még fizetik õket), de ha nem lesz belátható idõn belül valami változás (pl eldõl a HG:L sorsa), akkor nagy bajok lesznek, halott játékra senki nem fizet szervert és a játékosok száma inkább talán csökken sajnos ...
Folyamatban lévõ fejlesztések meg azért állnak, mert a FSS (Flagship Studios) megszünt lényegében, a volt alkalmazottak egy része (FSS Seatle részlege) pedig új céget is alapított azóta, Runic Games néven, bár hozzá kell tenni, õk a Mythos fejlesztésén ügyeskedtek.
Mint mondtam ha demo alapján tetszik a játék (offline része is) akkor vedd meg a játékot, meg persze ha nem sokallod 4k pénzt érte,de fõ szempont ne az online játékrész legyen, mert sajnos a HG:L sorsa elég kétséges (annyi biztos, hogy valahova el fog kerülni a HG:L, a bank (Comerica) ami a FSS-nak adott hitelt minden bizonnyal nem fogja hagyni elúszni a pénzét, de ha a koreai T3 (Hanbitsoft) venné meg a jogokat, elképzelhetõ, hogy a játék nyugaton vagy megszûnik, vagy valamilyen távolkeleti katasztrófába torkollik (lehet majd felszerelést venni, de jó), szóval nagyjából ennyi, a helyzet nem túl rózsás sajnos).
Ígérgetni meg mindenki tud, meg nem azt ígérték, hogy még x ideig menni fognak a szerverek hanem azt, hogy egyenlõre tovább mennek (ergo még fizetik õket), de ha nem lesz belátható idõn belül valami változás (pl eldõl a HG:L sorsa), akkor nagy bajok lesznek, halott játékra senki nem fizet szervert és a játékosok száma inkább talán csökken sajnos ...
Folyamatban lévõ fejlesztések meg azért állnak, mert a FSS (Flagship Studios) megszünt lényegében, a volt alkalmazottak egy része (FSS Seatle részlege) pedig új céget is alapított azóta, Runic Games néven, bár hozzá kell tenni, õk a Mythos fejlesztésén ügyeskedtek.
Mint mondtam ha demo alapján tetszik a játék (offline része is) akkor vedd meg a játékot, meg persze ha nem sokallod 4k pénzt érte,de fõ szempont ne az online játékrész legyen, mert sajnos a HG:L sorsa elég kétséges (annyi biztos, hogy valahova el fog kerülni a HG:L, a bank (Comerica) ami a FSS-nak adott hitelt minden bizonnyal nem fogja hagyni elúszni a pénzét, de ha a koreai T3 (Hanbitsoft) venné meg a jogokat, elképzelhetõ, hogy a játék nyugaton vagy megszûnik, vagy valamilyen távolkeleti katasztrófába torkollik (lehet majd felszerelést venni, de jó), szóval nagyjából ennyi, a helyzet nem túl rózsás sajnos).