6461
-
mephi666 #5981 megvolt a bossfight... el is ment egy időre a kedvem tőle, mert mesterlövésszel instant ölt sydonai is meg egy másik boss is :) hiába volt 650+ hp és 300+ páncél... nightmare eleje elég laza amúgy... később van halál utáni xp-bünti vagy ezt nem vették át a diabloból? :D -
#5980 minden mellék küldivel összevetve az utolso csata Sydonaival lvl32-en jön el ami azért jo mert NM-en Temple stationig gond nélkül haladhatsz :)
NM-en Temple-nél állj meg egy picit és menj vissza
Sholgouth-ot meg 314-et farmolni
jo cuccokat dob meg ott is lehet szintezni és olyan lvl41-42 indulhatsz tovább :) -
#5979 én eltoltam 48-ig a mesterlövészemet (szingliben). addig még csak-csak ment, de a vonatos küldinél 60valahányas monszták ellen már befédelt a dolog.
én spec gyorstüzelést használtam + a passzív skillek (persze csak akkor ha közel voltak), amúgy meg taktikus guggolósdi (két pötty rá, meg amennyit a cuccok adtak, összesen talán 5-6) eléggé megritkultak mire közel értek, aki meg mégis odajött annak pofájába a rapid - persze fegyverek olyan módon turbózva, hogy 4-5% eséllyel legyen repesz, metafizikai robbanás, pattogós villám, meg ilyenek.
nem is ezzel volt gond, hanem egy 65-ös monszta - ha mégis odaért - egy pofonnal eltakarította a 1500-as életemet.
pláne a teleportálós hasadékharcosok, meg társaik, ha mégis megöltem akkor meg persze még utoljára robban is egyet a rohadék, na ott feladtam. -
mephi666 #5978 na, lvl28 vagyok... minden cuccom legendás, egy gatyám van, ami egyedi meg egy kesztyű (csak ezt nem tudom még használni)... bontottam elég sok alapanyagot, tehát minden cuccom maxra van fejlesztve... ugyanazt a legendás rakétavetőt használom még mindig, elég szépen takarít... az összes mellékküldit megcsináltam, mert kellettek a pluszpontok... majd 600hp-m van és 250 fölötti a páncél, ami szintén jól jön... most a 4. próbánál tartok épp... elég jó a kari, csak azt rühellem, ha láthatatlan meg teleportáló szutykok jönnek rám tucatjával, mert ilyenkor azért könnyen elvérzek... :S csak nem pengemester a kari, amivel szívbaj nélkül beugrok a tömegbe és 1-2mozdulattal levágom a társaságot :) passzívakat húzom folyamatosan meg az orvlövészetet mellé... elég szépen ad tápot, kritikusra bónuszt, meg ami kell :) menekülés közben is szerintem jól lehet használni elitek ellen... magamrahúzom a dögöt, sprintelek, orvlövész módban lövök a képébe párat, aztán amikor közel ér, sprint, megint pofánlövöldözöm, stb... ha normálisan sikerül, akkor 1et sem tud belémcsapni :) csak hát ehhez kicsit meg kell takarítani a menekülési utat... -
#5977 Legfontosabb, hogy a fegyvered tápold.
Egy-két lövésből vinni kell az utadba akadó legmagasabb szintű lényeket, kivéve az elit mobokat.
Mellék küldetéseket kötelező megcsinálni, 28-30 szint körül jön a végső csata (lehetőleg 30 legyen).
Elvileg 50-es lehet a max szint, de Nightmare fokozaton kevesen voltak kitartóak - így én sem tudom a helyes utat
30as szintig el lehet jutni simán a Taktikus viselkedésre, és a passzív, kritikus találat bónuszokat adó skillek tápolásával is. - és itt jön az, hogy szerintem is mindenki azt csinál, amit akar
Akárhogy csinálod, az 5 igazság legyőzése nagyon nehéz, s szusszanni sincsen idő, az ötödik igazság halálának pillanatában előtted áll a főgonosz, Sydonai... -
mephi666 #5976 akkor magas szinten inkább a tűzgyorsaságra tápoljak izomból? -
Noodlee #5975 Magasabb szinten xart sem fogsz érni az orvlövészettel, mert nagy és erős mobok lesznek, a sniper meg lassú.
De ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz :) -
mephi666 #5974 azóta esett egy egyedi fegyó is... :) ha jól emlékszem: rakétavető kategória, villámsebzéssel bír és 14es szinten 108-at sebzett... talán 3 mod slot van benne... majd otthon screenelem és beszúrom :) pár szintet fejlesztettem azóta rajta... szerintem az orvlövészetre fogok gyúrni a passzívak mellett, mert rendesen szaggat rakétavetővel :) -
#5973 Mert gondolom rajtuk maradt, de már a kutya se veszi...2 hónap aztán only single... -
#5972 Ma 1900-ért láttam tecsoban. -
#5971 Jaja, kurvanehéz főleg ha sniperkedni akarsz... jön a meglepi amikor az igazságokat kell kifektetni.
De azért végigtoltam :-)
Most pengemesterrel nyomulgatok egymagam. -
#5970 Mázlista
Legendás fegyvert nem minden nap talál a Vadász.
Fegyverek nem fejleszthetőek a végtelenségig, de azért sokáig elkisér, s mire kinövöd találhatsz másikat.
Érdemes összerakni három készletet (F1, F2, F3), egy gyorstüzelő, egy területre is ható, és egy mesterlövész szettet.
Játékstílustól függ, ki mit szeret fejleszteni az aktív skillek közül.
Orvlövészetnél a fegyverek hatótávolsága nő, a gyorstüzelésnél a lövések sebessége.
Járható az az út is, hogy egyikre sem pazarlod a pontokat, maradsz a Taktikus viselkedés mellett, ami a kritikus találat esélyét növeli - ehhez kapcsolódnak a passzív képességek.
Jelzőfény, elemi jelzőfény ugyancsak hasznos skill, sebezhetőbb a kivilágított ellenfél.
Területre ható támadások, mint a Fázisgránát, vagy a Napalmcsapás alkalomadtán hasznos lehet, (a későbbiekben időnként elképesztő létszámú ellenféllel kell szembe nézned), de ezekre nem nagyon jut 1-2 pontocskánál több, ha szerencséd van tárgyak adnak hozzá pontot.
Nem érdemes erre a területre sok pontot elherdálni, ha gyenge a lövész-tudományod, a gránátok önmagukban nem védenek meg. -
mephi666 #5969 thx... lvl17 vagyok, akkor jó irányba fejlesztettem, mert passzívakat húztam eddig főleg... menekülésre valamelyik cucc adott 1et és hasznos :) ha lecserélem, akkor tuti adok rá fix pontot... fegyónak valami legendás rakétavető van... elég szépen szaggat, fejlesztem is mindig, ha a szintem engedi... cuccot nem sokat adtam el, bontok szinte mindig mindent... kb 80-20 a szétszedés-eladás aránya, hogy legyen kis pénz azért mindig :) a cuccokat is figyelem folyamatosan minden visszatérés után... pár elég jót már össze sikerült rakni... :)
rakétavetővel meg területsebző fegyóval mire érdemes még pakolni szerinted? -
#5968 Hasznosak a passzív képességek, azt meg el kellene döntened, hogy az orvlövészetre, vagy a gyorstüzelésre koncentrálsz.
A mesterlövész a legnehezebben játszható kaszt, a Menekülésre mindenképpen kell legalább 2 pont, hogy ki tudj kerülni a közelharcokból, új pozíciót elfoglalni.
Minden fegyvert, páncélt szedj össze, és semmit ne adj el, a pénznek jóval kisebb a jenetősége, mint a szétbontott felszerelésekből származó részecskéknek, azokkal lehet az állomásokon fejleszteni a fegyvered, illetve páncélt, fegyvert összerakatni.
Ez kb Temple állomástól lesz érdekes, addig inkább gyűjtögesd a szilánkokat, komponenseket, a mesterlövész sikere a jól megválasztott skilleken túl az erős fegyveren is múlik, mindig érdemes megnézni mi az aktuális kínálat, s, ha találsz neked kellő fegyvert, páncélt, kiegészítőt összerakni, mert csak a lootból gyenge leszel...
Rengeteg szilánk, komponens kell az ilyen építéshez, ezért kell szorgalmasan gyűjtögetni, no meg türelem is, sokszor dugnak az orrod alá használhatatlan, nem neked való cuccokat, de a készlet általában minden belépéskor változik, egyedi, és legendás tárgyakat is ajánlanak... -
evilscorpio #5967 hy all! ma vettem mega játékot, valaki nem tudna segíteni? feltettem indítanám single-ben és azt irja ki hogy nem lehet aktiváni egy szükséges biztonsági modult. ez a program nem hajtható végre: (7000). ez mitöl avn vagy mi ez? csak az autorunnál hozz be ha a singlet akarom indítani simán belép a gémbe multiba de azt még patchelem... mi lehet vele? aki tud léci segítsen -
mephi666 #5966 ahogy látom, nincs nagy élet ebben a topikban... hunterhez tudnátok valami jó skilltree-t adni, hogy mire érdemes fejleszteni? elkezdtem a passzívakat húzni, mert azok szerintem később is jól fognak jönni... -
link0127 #5965 Nagyon köszönöm az átlátható segítséget és a hasznos skill tanácsot is!
Nagyon jól jött! -
Noodlee #5964 Amúgy van egy skill, ami baromira hasznos, ugyanis csökkenti a kardok viseléséhez megkövetelt akaraterő pontok mennyiségét:
Szépen fogalmaztam, de remélem ezt is meglehetett érteni. :) -
Noodlee #5963
A képen alul látszik a willpower(akaraterő)
A csík bal oldalán a fenti szám azt mutatja, hogy eddig hány pontot tettél rá összesen, az alatta lévő piros szám meg azt mutatja, hogy a képen látható tárgy viseléséhez mennyi kéne hogy legyen.
Remélem érthető volt. -
link0127 #5962 Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért én egy abszolút kezdő játékos vagyok single-ben kezdtem egy "pengemester" nevű karaktert,sajnos nem tudom mi az angol neve mert magyaritással játszom,de a kérdésem az lenne, hogyan tudom megnövelni az akaraterőmnek azon részét amiket a tárgyak hordására használok,mert azt irja hogy kevés az "akar.".Az akaraterő mikor megnyitom az invertorim, a balra eső táblázatra nézva,a számmal jelzett erő illetve más "statok" alatti pici szám és azt nem tudom megnövelni hogy nagyobb droppokat is tudjak használni amiknek nagyobb "akar." helyre van szükségük igy például csak gyengébb kardot tudok csak használni.Hiába teszek az akaraterő tulajdonságomra még sem elég soha az "akar.".
Ha valamit nem érthetöen irtam szoljatok!
Kérlek segitsetek!!!
Köszönöm. -
Noodlee #5961 Az a tűzcsóva lesz az ötödik. -
MesterTomekk #5960 Sziasztok, lenne meg egy kerdesem, en mar vegeztem a pokolban az 5 hazugsaggal de a kuldeteseknel meg mindig azt irja hogy vegezzek veluk, pedig mar 1 szorny sincs a pokolban. De viszony neha egy voros tuzcsovat latok ami a tavolban a foldbol jon fel nyil egyenesen, de hogy az 5ot kinyirtam az biztos mert leirtam lapra hogy melyekkel vegeztem es megvolt az 5. Segitsetek kerlek. Talan a jatek hibas? vagy mi lehet a gond? -
stevyxix #5959 EU/US szerverek üzemeltetési joga a Namco kezében van és 2009.01.31-én éjfélkor le fogja állítani az online szerver szolgáltatást.
Maga a játék licence (vagyis hozzáférés a teljes programhoz) a Hanbitsoft kezében van, vagyis csak ő fejlesztheti a játékot, viszont EU/US szerverek üzemeltetési joga nincsenek nála, így hiába akar online tartalmat gyártani a HG:L-hoz, minden a Namcon múlik (aki le fogja állítani a szervereket).
LAN nincs nem is lesz, EU/US szerveren kívül más szerverre nem mehetsz (pl Koreába ahol a Hanbitsoft üzemelteti a játék szervereket).
SP van és lesz, de előre láthatólag maradni fog a mostani 1.2-es verzió. -
#5958 Csak single vagy csak HGL eredeti serverek. -
Noodlee #5957 Remélem azért hamar nyitnak neki szervereket. Most, hogy lassan záródnak az ajtók újra játszogatok. :) -
#5956 Igen, azt biztosan lehet, csak már nem lesznek javítások. -
tomcsa4 #5955 Én kérdeznék egyet: single-ben ugye lehet vele játszani később is? Tehát nem vális használhatatlanná a megvett játékom single tekintetében?
Köszönöm! -
#5954 pfff
LAN sem lehetséges? -
#5953 Nem lehet nyomni az online-t, csak a saját szerverein. Azt is már csak jövő február 1-ig, akkor lekapcsolják az amerikai és európai szervereket. Az eredeti fejlesztő csődbe ment, de egy koreai cég megvette a jogokat, és a koreaiaknak továbbfejlesztik, a többi régióval kapcsolatban nincs hír. A játék nyár óta 4000,- Ft volt újonnan, de már nem forgalmazzák. -
#5952 lehet ezzel direct ip-n cc-op nyomni, esetleg LAN-on?
mennyiért lehet mostanában kapni, használtan?
egy ideje nem figyelem a topikot, azért kérdeztem ekkora fazsságokat, sry és köszi -
MesterTomekk #5951 KOSSSSZ szepen :D -
Noodlee #5950 Van egy csúzli is, amivel magához tudja húzni.
A nevére már nem emlékszem. -
stevyxix #5949 Hát nem könnyű.
Próbáld meg terelgetni még valahogy eléred a földről is (vagy valamilyen magaslatról) és pajzspörgéssel kábítsd be, közben üsd vágd.
Egyébként az elég gyermeteg Heavens Arc marad amivel lehet támadni repülő ellenséget. Ha nincs túl magasan akkor Sword of Reckoning-al is el lehet érni ami gyorsabb támadás és lehet folyamatosan spammelni csak legyen elég energiád rá.
Jobbat nem tudok mondani. -
MesterTomekk #5948 Ok, megertettem csak a fegyokat lehet, a ruhakat meg fejleszteni,es meg egy kerdesem hogy hogyan kell megolni a Teboly az 5 hasugsag kozul. Mert en orzovel vagyok es nem sulerul mert tul magasan van es nem megy ;)). es csak 28as szinten vagyok, kell lepjek meg egy parat hogy vegezni tudjak vele? -
stevyxix #5947 HG:L-ba csak fegyvert lehet moddolni ruhát nem.
Fejleszteni lehet nanoforge-ba meg talán augmentbe (ebbe mondjuk nem vagyok biztos). -
#5946 módosítani? mire gondolsz?
belerakni modokat? vagy fejleszteni nano forge ban?
mert ha modot akarsz beletoszni akkor csak megfogod és belerakod ha meg nano forge-ban akarod fejleszteni megfogod a választott tárgyat belerakod a nano forge ba + a szükséges alapanyagokat és CLick és TÁDÁMMMM
-
MesterTomekk #5945 Sziasztok, az lenne a kerdesem hogy hogyan kell modositani a ruhakat? mert nem lelem sehol :(. Kossz elore is , kerlek segitsetek
-
Noodlee #5944 Akkor kaptak a játékosok, amikor a patchelések nagyon megváltoztatták a skilleket.
Tudtommal nem esik sehol, bár ezer éve nem játszom. -
KNORBI #5943 Sziasztok! Keresem, hogy hogyan oszthatom el újra a skill pontjaim. Megtaláltam a fórumban, hogy kell hozzá egy respec token. Meg tudjátok mondani, hogy hol találok olyat? -