Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a tûzcsóva lesz az ötödik.

Sziasztok, lenne meg egy kerdesem, en mar vegeztem a pokolban az 5 hazugsaggal de a kuldeteseknel meg mindig azt irja hogy vegezzek veluk, pedig mar 1 szorny sincs a pokolban. De viszony neha egy voros tuzcsovat latok ami a tavolban a foldbol jon fel nyil egyenesen, de hogy az 5ot kinyirtam az biztos mert leirtam lapra hogy melyekkel vegeztem es megvolt az 5. Segitsetek kerlek. Talan a jatek hibas? vagy mi lehet a gond?
EU/US szerverek üzemeltetési joga a Namco kezében van és 2009.01.31-én éjfélkor le fogja állítani az online szerver szolgáltatást.
Maga a játék licence (vagyis hozzáférés a teljes programhoz) a Hanbitsoft kezében van, vagyis csak õ fejlesztheti a játékot, viszont EU/US szerverek üzemeltetési joga nincsenek nála, így hiába akar online tartalmat gyártani a HG:L-hoz, minden a Namcon múlik (aki le fogja állítani a szervereket).
LAN nincs nem is lesz, EU/US szerveren kívül más szerverre nem mehetsz (pl Koreába ahol a Hanbitsoft üzemelteti a játék szervereket).
SP van és lesz, de elõre láthatólag maradni fog a mostani 1.2-es verzió.

PiszkosFred
Csak single vagy csak HGL eredeti serverek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Remélem azért hamar nyitnak neki szervereket. Most, hogy lassan záródnak az ajtók újra játszogatok. 😊

rotator
Igen, azt biztosan lehet, csak már nem lesznek javítások.

Én kérdeznék egyet: single-ben ugye lehet vele játszani késõbb is? Tehát nem vális használhatatlanná a megvett játékom single tekintetében?

Köszönöm!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Mike at home
pfff

LAN sem lehetséges?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Nem lehet nyomni az online-t, csak a saját szerverein. Azt is már csak jövõ február 1-ig, akkor lekapcsolják az amerikai és európai szervereket. Az eredeti fejlesztõ csõdbe ment, de egy koreai cég megvette a jogokat, és a koreaiaknak továbbfejlesztik, a többi régióval kapcsolatban nincs hír. A játék nyár óta 4000,- Ft volt újonnan, de már nem forgalmazzák.

Mike at home
lehet ezzel direct ip-n cc-op nyomni, esetleg LAN-on?
mennyiért lehet mostanában kapni, használtan?

egy ideje nem figyelem a topikot, azért kérdeztem ekkora fazsságokat, sry és köszi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

KOSSSSZ szepen 😄
Van egy csúzli is, amivel magához tudja húzni.
A nevére már nem emlékszem.

Hát nem könnyû.
Próbáld meg terelgetni még valahogy eléred a földrõl is (vagy valamilyen magaslatról) és pajzspörgéssel kábítsd be, közben üsd vágd.
Egyébként az elég gyermeteg Heavens Arc marad amivel lehet támadni repülõ ellenséget. Ha nincs túl magasan akkor Sword of Reckoning-al is el lehet érni ami gyorsabb támadás és lehet folyamatosan spammelni csak legyen elég energiád rá.
Jobbat nem tudok mondani.

Ok, megertettem csak a fegyokat lehet, a ruhakat meg fejleszteni,es meg egy kerdesem hogy hogyan kell megolni a Teboly az 5 hasugsag kozul. Mert en orzovel vagyok es nem sulerul mert tul magasan van es nem megy 😉). es csak 28as szinten vagyok, kell lepjek meg egy parat hogy vegezni tudjak vele?
HG:L-ba csak fegyvert lehet moddolni ruhát nem.
Fejleszteni lehet nanoforge-ba meg talán augmentbe (ebbe mondjuk nem vagyok biztos).

zee21
módosítani? mire gondolsz?
belerakni modokat? vagy fejleszteni nano forge ban?
mert ha modot akarsz beletoszni akkor csak megfogod és belerakod ha meg nano forge-ban akarod fejleszteni megfogod a választott tárgyat belerakod a nano forge ba + a szükséges alapanyagokat és CLick és TÁDÁMMMM

www.818clan.eu

Sziasztok, az lenne a kerdesem hogy hogyan kell modositani a ruhakat? mert nem lelem sehol 😞. Kossz elore is , kerlek segitsetek
Akkor kaptak a játékosok, amikor a patchelések nagyon megváltoztatták a skilleket.
Tudtommal nem esik sehol, bár ezer éve nem játszom.

Sziasztok! Keresem, hogy hogyan oszthatom el újra a skill pontjaim. Megtaláltam a fórumban, hogy kell hozzá egy respec token. Meg tudjátok mondani, hogy hol találok olyat?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

rotator
<#eljen>

Oks, megbocsátok 😊
köszi szépen 😊
(csak ha már pcgurut hirdeted akkor talán mi is megérdemeljük 😊)

Hello!

Küldtem egy PÜ.-t Derinának és elnézést kértem tõle és kérlek te sem haragudj rám stevyxix nem akartam senkit megbántani fõleg nem titeket.

Patcheld, vagy ha nem tetted volna akkor vedd meg.

Fantusz:
Koreában óriási siker lett a játék elsõ hónapban 900k elõfizetõ top online játékok közt szerepelt. Õk most is vígan kalandoznak, szó sincs leállásról náluk sõt Halloween event van nekik. Japánban is mérsékelt siker vol, ill Németországban is van egy népes tábora a HG:L-nak.
USA-ba elsõ héten toplistás volt (elsõ) utána hamar visszaesett (gondolom nem kell magyarázni miért).
Nem az elmúlt egy esztendõ alatt veszítette el a táborát a HG:L hanem az elmúlt fél évben kb (mióta tönkrement a FSS).

Gabesz026:
lehettél volna kicsit gerincesebb és megemlíthetted volna a forrást mikor cpoy+paste-al berakod ide, vagy az is elég lett volna hogy:
Fordítást készítette: Derina
csak a tisztesség kedvéért.
Amúgy a forrás:www.hellgatelondon.hu

Na talán reménykedhetünk!

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Megmenekult_a_Hellgate_London
uv
hali!

volna egy problémám. konkrétan az hogy nem menti el a játék a karakteremet - vagyis ha kilépek mindig csak új karit tudok csinálni, régit betölteni nem.

mi az anyja valaga lehet ez? régebben ilyen (bõ fél éve) ilyen gondom nem volt.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Fantusz
Homályos ez az egész...

"A HanbitSoft úgy számítja, hogy a játékok teljes jogú birtoklása nem csak több pénzt hoz nekik, de a tartalmak minõségét is úgy javítják fel, hogy azok megfeleljenek az online játékoknak."

A Hellgate London hatalmasat bukott világszerte, s meglehet annyi pénzt már nem ölnek bele, mint eddig, mennyi az esély rá, hogy a HanbitSoftnak nyereséges vállalkozás lesz felkarolni?

Talán a Mythos árnyékában eltengetik, de nem hiszem, hogy nagy erõket mozgósítanak a fejlesztésre, nehéz visszahúzni egy olyan játékot, amely a rajongóinak nagy százalékát már elvesztette az elmúlt egy esztendõ alatt.

Mostantól a HanbitSoft tulajdonában van mind a Hellgate: London, online akció RPG, mind a Mythos, MMORPG, melyeket korábban a Flagship Studios fejlesztett. A HanbitSoft most a szerzõi jogokat szerzi meg, beleértve a motorokat és a forrás kódokat is.

Ez azt jelenti, hogy a HanbitSoft a tulajdonosa azoknak a címeknek, melyeken korábban a Flagship Studios dolgozott, és mindkét játékot a mostanában alapított amerikai studióban fejlesztik tovább. A HanbitSoft úgy számítja, hogy a játékok teljes jogú birtoklása nem csak több pénzt hoz nekik, de a tartalmak minõségét is úgy javítják fel, hogy azok megfeleljenek az online játékoknak.

A HanbitSoft folyamatosan próbálta megszerezni játékok szerzõi jogait a Flaghsip Studios bezárása után (Khm, elõtte is már, miattuk ment csõdbe a FFS, ugyebár...) A cég nemrégiben bejelentette, hogy most már minden kérdés megoldódott, és egyetlen dolog maradt hátra: arra koncentrálni, hogy a játékokat a lehetõ legjobb módon fejlesszék.

"A Hellgate: London mostantól HanbitSoft játék, és már létre is hoztunk egy csapatot. Keményen dolgoznak a fejlesztéseken és a javításokon. Az ázsiai szolgáltatás, beleértve Koreát is, jó kezekben van. " mondta Gi-Young Kim, a HanbitSoft vezérigazgatója, majd hozzátette "Úgy hiszem, a Mythos nagyon vonzó MMORPG, rengeteg rajongója lett csak néhány béta tesztbõl. Nagyon sok lehetõség van benne, és ugyanabban a studióban fejlesztik San Franciscóban, ahol a Hellgate: Londont is. Mindkét játék hamarosan további új változatokkal jelen meg."

Hát, meghalt a király, éljen a király... De sajnos, konkrétum nem szerepel benne sem Amerikáról, sem, ami fontosabb nekünk, Európáról.
[HUN]Crassus
kérdés,hogy megérné-e.......nemhiszem ,hogy néhány száznál több aktív player van az országban....1-2 ezer max...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Vagy adják ki a szerver oldali cuccot, megszerveznék egy magyar szervert.
Ki lehetne számolni menyi egy évre fenntartani, aztán össze lehet dobni rá a pénzt, meg szponzorokat is lehetne szerezni.

--------------------------

MEdievil
legalább egy tcp-ip vagy tört szerverek lennének.. ha jól értem akkor innentõl nem lehet majd multiban játszani? (egy multira kihegyezett játéknál ez nagy öröm.. legalább haverokkal lehetne végigjátszani co-opban vagy valami)

F

Semmi extra nincs benne.

Nenrandil
jaja

\"A book is a book\" Clive Barker

Myrddraal
Sajnos várható volt, de legalább most ki lehet próbálni az elõfizus tartalmakat is <#wink>

Nenrandil
Én is...

\"A book is a book\" Clive Barker

Állat!
Pont a netes része miatt vettem meg a játékot 😞

rotator
Februárig szól a dal!
Lehet, hogy még egyszer én is végigrohanok rajta búcsúzóul (bár elég sûrû a következõ 3 hónap), kár érte.

zee21
friendre is lehet 😊

www.818clan.eu

Azt hiszem frend list-bõl is lehet portolni a másikra (vagy lehet hogy tévedek és csak guild társra lehet portolni).
Minden esetre a part port a leg biztosabb.

csuszi
azt nem írta, hogy csapatba kell lépni. azonos csapat, képre kattint, és portolsz. és mellédob 1 méterre.

MJ rulz Pink Team The Only One

köszönöm holnap ki is probáljuk.
PiszkosFred
Igen. Eloszor is, elkerulendo a tomeget, a jatek a varosokat "instanceolva" kezeli. Parhuzamosan leteznek a varosok, es ha egy betelik, akkor letrejon egy masik, es a kvoetkezo emberek mar ott lesznek. Egy varosban vagytok,de megsem. Hogy tenylegesen egy varosba keruljetek, siman csak a masik portrejara kell kattintani, es letrehozni egy portalt, amelyet atlepve abban a "dimenzioban" talalod magad, ahol a tarsad is van.

mascarun
nem tudom !
nem játszottam még neten!
De még olvasom a fórumot 😊

sziasztok remélem még olvassa valaki a forumot.
Lenne egy kérdésem a haverral probáltunk játszani neten de sosem rakot minket ugyanarra a szerverre.Pedig mind a ketten sydonai - eu-n vagyunk és mégis hiába vagyunk ugyanazon az állomáson nem látjuk a másikat.
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni????
[HUN]Crassus
ohh thx

Holy75
Tudna adni, valaki valami "kódot" a gaméhez?
Van jó pár fejlesztési irány amit szívesen kipróbálnék lvl 50-en.
De sajna nincs annyi idõm, hogy felhúzzak 4-5 karit 1 fajtából 50-re.
Azért arra gondoltam ha lenne valami "cheat"-em hozzá, hogy kipróbálhassam SP-be az jó lenne mert utána lehetne a "JÓ" talentel menni multizni és akkor már csak a cuccok kellenének...
Ha tudna valaki, írjon plz.
Thx. Holi.

PiszkosFred
Nem kell a multihoz elofizetes, csak egy eredeti jatek (illetve key). Az elofizetes csak par extrat ad, amolyan kenyelmi bonusz dolgokat, de nem kotelezo a multihoz.

[HUN]Crassus
hogy multiztok ha nemlehet elõfizetni?

sziasztok,

eladnám a hellgate:londonomat. Kifogástalan állapotban 1 db 9-es szintü karival amit kb 4 alakalommal tápoltam. Ez természetesen nem az értékét növeli csak azért mondom hogy még csak nem is használtam sokat.

Természetesen regisztráltam de ha jól tudom lehet jelszót váltani szóval akinek kell az félelem nélkül magáénak tudhatja.

2500 forint. Kibontott és haszált de kifogástalan állapot. Szóval akinek megéri 1500 forinttal olcsóban kérem privátban jeletkezzen. Átvétel: személyesen, BP, moszkva és oktogon közt.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

rotator
Diablo 2

RPG-kre, Hack & Slashekre gondolsz? Felsorolom a kedvenceimet: Icewind Dale 1-2 (+ elsõnek a kiegje), Baldur's Gate 1-2 (mindkettõhöz van egy-egy kieg), Loki, Titan Quest (ennek van kiegje is), Slverfall, Two Worlds, Gothic 3.

Említetted a WoW-ot, ezekbõl a Loki emlékeztet rá: nagyon szépen kidolgozott páncélok, fegyverek (van fist-weapon is!), jó karakterfejlõdés, bossharcok. Túl sok ellenfél van, de ki is kerülheted õket természetesen, nem kell mindet lecsapni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...