6461
  • Hopsz
    Emberek 1 kérdés, mért nincs egerem meg menüm a játékban??
  • petibeck
    hare!
    béke!
  • mascarun
    Na ezaz! ha már elérhető akkor nyomsz egy "M" betűt és megkeresed!
  • stevyxix
    Keresd meg a térképen.
  • petibeck
    hello
    st. martinba hogy tudnék eljutni?vki segitsen pls:|
  • stevyxix
    FSS bérelte a szervereket tudomásom szerint, lehet éppen az EA-től (ha jól tudom), szóval még csak nem is saját volt, amúgy nézd már meg mezei pc alapú szerver bérlés mennyibe kerül, gondolhatod, egy online szerverhez kevés már egy mezei otthoni gép, valószínű több nem éppen olcsó szervergép kell hozzá, plusz karbantartás, meg a játék klienst is kell valakinek istápolni, hiszen azzal is lehetnek gondok ...
    Nem 2 forintról van szó.
  • stevyxix
    Hellgate most már van vagy 2k, cserébe kapsz egy teljes sp játékot, elég korrekt szerintem ...
  • stevyxix
    Hellgate 12k áron indult, a megvétele pedig nem volt kötelező, van sok más MMO (pl Tabula Rasa) amiért szintén sokat elkértek még is bezár, mert nem éri meg fenntartani, ennyi ilyen a piac, ha ezt nem tudod elfogadni akkor még sokat kell tanulnod az életről.
    Nálunk az EA nyújtja a supportot a mai napig, őket keresd ha gondod van.
    Mi nem tehetünk semmit ez elég valószínű, egy patthelyzet van a HG:L jogutódlása miatt, mint írtam a Namco csak a kiadási jogokkal rendelkezik EU/US régiókban, ugyan evvel a Hanbitsoft csak Koreában rendelkezik ezért is mennek most is ott a szerverek. Ha tudsz navigálni a sok kriksz-kraksz között akkor Act2-ig ingyen játszhatsz Koreai szervereken, mert utána már fizetős a dolog ... (jah, hogy ezt nem mondtam még? Koreában alap, hogy fizetnek a játékért, nem úgy mint nálunk, hogy sír a sok hülye, hogy nem tud elmenni Stonehenge-be!, nem ott 314 elméje az utolsó mit megcsinálsz, ha jól tudom akkor van vége a 2. actnak ...)
  • stevyxix
    Ugyan már, te se tudod hányan fizettek, nyilván volt forgalon Stonehenge-be még mielőtt ingyenesen hozzáférhetővé tették, de nem volt egy eszeveszett tömeg ott az biztos. Én előfizettem, rajtam kívül kb 5-6 magyar volt akivel találkoztam itt vagyis valameddig előfizetett, de ez igen csak kevéske. A másik, Namco amennyire én tudom tovább is szándékozta vinni a játékot, úgy sincs semmilyen MMO-ja ez pedig kíváló próba lett volna a számukra, csakhogy ők csak és kizárólag a kiadás és terjesztés jogával rendelkeznek EU/US régióban, a játék licencek a Hanbitsoft-nál vannak, csak ők nyúlhatnak a játékhoz és módosíthatnak azon, a Namco nem készíthet hozzá semmilyen tartalmat és nem is nyúlhat hozzá. Persze voltak is tárgyalások amire Tiggs utalt is anno hivatalos oldalon, de vélhetően a Hanbitsoft új vezetése (T3) nem nagyon tetszett a Namconak és persze az ő elképzeléseik. Elég csak abba belegondolni, hányszor állította a Hanbitsoft, hogy tovább fogja üzemeltetni a szervereket mert náluk vannak a jogok és mi lett belőle? Semmi, nem náluk vannak a jogok, ezt is megmondta Tiggs hivatalos oldalon ...
    Szóval ennyi a történet, Namco így, hogy nem nyúlhat a játékhoz nem fog ingyen szervert üzemeltetni, Hanbisoft pedig nem rendelkezik nálunk a kiadási jogokkal.
  • stevyxix
    Jah, igen vannak ilyen ingyenes MMO-k, de azokba vannak fizetős dolgok, vagy van tárgykereskedelem amit támogatnak (fű alatt), persze csak Namco nem akart ilyen szintre süllyedni, de majd a Hanbitsoft megteszi, mert Koreában már szerintem így mehet a dolog (mondjuk van előfizetés, de ott ez sem idegen tudtommal).
  • Nyugis
    KEVESEN??????? nos, ez azért nem így van... a KEVESEK IS FIZETTEK!!!
    ergo ha a pénzt van pofájuk elrakni, ami nem kevés mert egy hellgate, 8000 FT volt (vagy még több már nem emlékszem), akkor azért nyújtsanak is valamit. Így most hogy megszűntek, semmilyen support ismétlem SEMMILYEN support SINCS!!!! és hogy kevesen játszottak vele? ez nem érv. Szar volt a marketing, Ő BAJUK!!!!!!

ismételten megkérdezem, hogy ha netán a csapatból van egy ügyvéd, írhatna valamit, hogy lehet e tenni valamit vagy ez a történet ennyi volt..?
  • tomcsa4
    Igen, meg cserealkatrész (ezt pót szerverekkel szokták megoldani), védelem. Most ennyi jutott az eszembe :)

Egy nagy cégnek valóban nem érvágás, de ha kevesen játszanak rajta, akkor minek? Felesleges, csak a pazarlás megy.
  • STREEX
    Pontosan mitől kerül olyan sokba a szerverek fenntartása(azon kívül hoyg meg kell venni őket)? Én azt hittem hogy csak "áram" kell hozzájuk és pár alkalmazott.
  • Noodlee
    Millió szervert üzemeltetnek úgy, hogy egy forint nem jön be nekik az üzemeltetésből. Nem hiszem, hogy egy nagy cégnek ez óriási érvágás lenne, pláne, hogy még fizettek is érte, ha nem is az összes használó.
  • stevyxix
    Kicsit bonyolultabb a helyzet.
    A "pár" szervert meg nem 5 forint fenntartani.
  • Nyugis
    magyarán ennyi? kifizettük, és még arra sem képesek hogy futtassanak pár szervert? gyönyörű...
  • stevyxix
    Hát gondolod nyugodtan pereld be a nemlétező Flagship Stuidost vagy a jogutódokat (esetünkben Namcot ügye, mert az üzemeltetési jogok EU régióban őket illeti). Egyébként elolvastad a szerződést amire kapásból igent nyomtál? Szerintem gondoltak erre is. Már csak azért is, mivel a life subosoknál is semmilyen kötelezettséget nem vállaltak lényegében, így hiába rinyáltak utólag a life subosok.
  • Nyugis
    egyet nem értek... ezt mégis hogy gondolták???
    Hisz amikor megveszed a játékot, (ezt kivételesen eredetiben vettem meg CSAK ÉS kizárólag a netes közös játék élményéért) akkor ott is rajta van hogy net kell hozzá. Azzal, hogy megszüntették a szervereket, egyoldalú szerződés szegést követtek el. Ha van közöttünk ügyvéd hozzászólhatna, hogy hogy van ez!
  • tekphos
    igen megszűntek a szerverek.Február 1-én ha jól emlékszem.Mind az európai és az amerikai szerverek.
  • szaba75
    Sziasztok most megszüntek a Hellgate London szerverek?
  • rob999
    ahha köszi mindketőtöknek azért még gondolkodom rajta hogy leszedjem-e vagy ne
    mindenesetre ha leszedem még valszeg irni fogok hogy sztem milyen addigis CSÁsztok
  • tekphos
    A játék jó nagyon.Viszont már csak single player van.Neten nem lehet már játszani,(azt is csak eredetivel lehetett) mivel megszűntek az európai szerverek.
  • tomcsa4
    Hello!

Szereted a hentjátékot? Ha igen szedd. Ha nem, de szereted fejlesztgrtni a karaktert, meg cuccokat upgradelni, szed. Ha viszont a kidolgozott történetet szereted, nézz másik játék után.

Hamachival menni fog a játék.
  • rob999
    hellósztok
    most gondolkodok hogy letölcsem-e a játékot vagy nem??
    mentudom eldönteni hogy jóó-e vagy nem.
    ti mitmondatok megéri letölteni?
    am a kátékot lehet neten játszani PL.xfire-al???
    a válaszokat előre is köszi.

• haata
    Köszönöm, sikerült! Tudom, hogy láma vagyok :-)
  • stevyxix
    Jobb gomb a tárgyon és ha van nálad elemző akkor elérhető a nagyító jel a lehetőségek közül, azt kell nyomni.
  • mascarun
    van egy azonosító cuccos most nem ugrik be a neve!
    kezdeteknél van nállad
    "elemző"
    használd egészséggel!
  • haata
    Sziasztok!
    most kezdtem a játékot, egy pengemesterrel. nem tudom a tárgyakat azonosítani.
    hogy kell vagy kinél kell?
  • rotator
    Akkor meg mit beszélnek hülyeségeket, ez a HanbitSoft se normális. :S
    R.I.P. Hellgate: London, nekem tetszett. :(
  • tekphos
    jah! Rest In Peace : Hellgate London.
  • 5c0rp330n
    rip..
  • Gabesz026
    Most már nem :(
  • Noodlee
    Még megy a szerver.
  • zomgzerg
    RIP.
  • Gabesz026
    Az utolsó nap ez ugyan éjfél után készült de este 9 körül 3-szor ennyien voltak!

• stevyxix
    Jaja mi is megásároltuk ám :) (bocs tomcsa4 ezt nem hagyhattam ki :D)
  • tomcsa4
    Természetesen, ásárold meg.

(Jó lenn már tudni, hogy a tört játékokhoz kapott serial az nem létezik! Ezt a crackerek csinálják a saját feltört indítófájljaikhoz vagy a telepítő megváltoztatásával.)
  • Raven456
    akkor tudna valaki segíteni
  • Noodlee
    HEADSHOT!
  • Raven456
    Tudja valaki hogy mi a regisztrációs kulcs? mert neten akarok jáccani és tört játékom van.