Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga a játék licence (vagyis hozzáférés a teljes programhoz) a Hanbitsoft kezében van, vagyis csak õ fejlesztheti a játékot, viszont EU/US szerverek üzemeltetési joga nincsenek nála, így hiába akar online tartalmat gyártani a HG:L-hoz, minden a Namcon múlik (aki le fogja állítani a szervereket).
LAN nincs nem is lesz, EU/US szerveren kívül más szerverre nem mehetsz (pl Koreába ahol a Hanbitsoft üzemelteti a játék szervereket).
SP van és lesz, de elõre láthatólag maradni fog a mostani 1.2-es verzió.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
LAN sem lehetséges?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mennyiért lehet mostanában kapni, használtan?
egy ideje nem figyelem a topikot, azért kérdeztem ekkora fazsságokat, sry és köszi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nevére már nem emlékszem.
Próbáld meg terelgetni még valahogy eléred a földrõl is (vagy valamilyen magaslatról) és pajzspörgéssel kábítsd be, közben üsd vágd.
Egyébként az elég gyermeteg Heavens Arc marad amivel lehet támadni repülõ ellenséget. Ha nincs túl magasan akkor Sword of Reckoning-al is el lehet érni ami gyorsabb támadás és lehet folyamatosan spammelni csak legyen elég energiád rá.
Jobbat nem tudok mondani.
Fejleszteni lehet nanoforge-ba meg talán augmentbe (ebbe mondjuk nem vagyok biztos).
belerakni modokat? vagy fejleszteni nano forge ban?
mert ha modot akarsz beletoszni akkor csak megfogod és belerakod ha meg nano forge-ban akarod fejleszteni megfogod a választott tárgyat belerakod a nano forge ba + a szükséges alapanyagokat és CLick és TÁDÁMMMM
www.818clan.eu
Tudtommal nem esik sehol, bár ezer éve nem játszom.
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
köszi szépen 😊
(csak ha már pcgurut hirdeted akkor talán mi is megérdemeljük 😊)
Küldtem egy PÜ.-t Derinának és elnézést kértem tõle és kérlek te sem haragudj rám stevyxix nem akartam senkit megbántani fõleg nem titeket.
Fantusz:
Koreában óriási siker lett a játék elsõ hónapban 900k elõfizetõ top online játékok közt szerepelt. Õk most is vígan kalandoznak, szó sincs leállásról náluk sõt Halloween event van nekik. Japánban is mérsékelt siker vol, ill Németországban is van egy népes tábora a HG:L-nak.
USA-ba elsõ héten toplistás volt (elsõ) utána hamar visszaesett (gondolom nem kell magyarázni miért).
Nem az elmúlt egy esztendõ alatt veszítette el a táborát a HG:L hanem az elmúlt fél évben kb (mióta tönkrement a FSS).
Gabesz026:
lehettél volna kicsit gerincesebb és megemlíthetted volna a forrást mikor cpoy+paste-al berakod ide, vagy az is elég lett volna hogy:
Fordítást készítette: Derina
csak a tisztesség kedvéért.
Amúgy a forrás:www.hellgatelondon.hu
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Megmenekult_a_Hellgate_London
volna egy problémám. konkrétan az hogy nem menti el a játék a karakteremet - vagyis ha kilépek mindig csak új karit tudok csinálni, régit betölteni nem.
mi az anyja valaga lehet ez? régebben ilyen (bõ fél éve) ilyen gondom nem volt.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
"A HanbitSoft úgy számítja, hogy a játékok teljes jogú birtoklása nem csak több pénzt hoz nekik, de a tartalmak minõségét is úgy javítják fel, hogy azok megfeleljenek az online játékoknak."
A Hellgate London hatalmasat bukott világszerte, s meglehet annyi pénzt már nem ölnek bele, mint eddig, mennyi az esély rá, hogy a HanbitSoftnak nyereséges vállalkozás lesz felkarolni?
Talán a Mythos árnyékában eltengetik, de nem hiszem, hogy nagy erõket mozgósítanak a fejlesztésre, nehéz visszahúzni egy olyan játékot, amely a rajongóinak nagy százalékát már elvesztette az elmúlt egy esztendõ alatt.
Ez azt jelenti, hogy a HanbitSoft a tulajdonosa azoknak a címeknek, melyeken korábban a Flagship Studios dolgozott, és mindkét játékot a mostanában alapított amerikai studióban fejlesztik tovább. A HanbitSoft úgy számítja, hogy a játékok teljes jogú birtoklása nem csak több pénzt hoz nekik, de a tartalmak minõségét is úgy javítják fel, hogy azok megfeleljenek az online játékoknak.
A HanbitSoft folyamatosan próbálta megszerezni játékok szerzõi jogait a Flaghsip Studios bezárása után (Khm, elõtte is már, miattuk ment csõdbe a FFS, ugyebár...) A cég nemrégiben bejelentette, hogy most már minden kérdés megoldódott, és egyetlen dolog maradt hátra: arra koncentrálni, hogy a játékokat a lehetõ legjobb módon fejlesszék.
"A Hellgate: London mostantól HanbitSoft játék, és már létre is hoztunk egy csapatot. Keményen dolgoznak a fejlesztéseken és a javításokon. Az ázsiai szolgáltatás, beleértve Koreát is, jó kezekben van. " mondta Gi-Young Kim, a HanbitSoft vezérigazgatója, majd hozzátette "Úgy hiszem, a Mythos nagyon vonzó MMORPG, rengeteg rajongója lett csak néhány béta tesztbõl. Nagyon sok lehetõség van benne, és ugyanabban a studióban fejlesztik San Franciscóban, ahol a Hellgate: Londont is. Mindkét játék hamarosan további új változatokkal jelen meg."
Hát, meghalt a király, éljen a király... De sajnos, konkrétum nem szerepel benne sem Amerikáról, sem, ami fontosabb nekünk, Európáról.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ki lehetne számolni menyi egy évre fenntartani, aztán össze lehet dobni rá a pénzt, meg szponzorokat is lehetne szerezni.
--------------------------
F
Pont a netes része miatt vettem meg a játékot 😞
Lehet, hogy még egyszer én is végigrohanok rajta búcsúzóul (bár elég sûrû a következõ 3 hónap), kár érte.
Minden esetre a part port a leg biztosabb.
MJ rulz Pink Team The Only One
Lenne egy kérdésem a haverral probáltunk játszani neten de sosem rakot minket ugyanarra a szerverre.Pedig mind a ketten sydonai - eu-n vagyunk és mégis hiába vagyunk ugyanazon az állomáson nem látjuk a másikat.
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni????
Van jó pár fejlesztési irány amit szívesen kipróbálnék lvl 50-en.
De sajna nincs annyi idõm, hogy felhúzzak 4-5 karit 1 fajtából 50-re.
Azért arra gondoltam ha lenne valami "cheat"-em hozzá, hogy kipróbálhassam SP-be az jó lenne mert utána lehetne a "JÓ" talentel menni multizni és akkor már csak a cuccok kellenének...
Ha tudna valaki, írjon plz.
Thx. Holi.
eladnám a hellgate:londonomat. Kifogástalan állapotban 1 db 9-es szintü karival amit kb 4 alakalommal tápoltam. Ez természetesen nem az értékét növeli csak azért mondom hogy még csak nem is használtam sokat.
Természetesen regisztráltam de ha jól tudom lehet jelszót váltani szóval akinek kell az félelem nélkül magáénak tudhatja.
2500 forint. Kibontott és haszált de kifogástalan állapot. Szóval akinek megéri 1500 forinttal olcsóban kérem privátban jeletkezzen. Átvétel: személyesen, BP, moszkva és oktogon közt.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Említetted a WoW-ot, ezekbõl a Loki emlékeztet rá: nagyon szépen kidolgozott páncélok, fegyverek (van fist-weapon is!), jó karakterfejlõdés, bossharcok. Túl sok ellenfél van, de ki is kerülheted õket természetesen, nem kell mindet lecsapni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...