Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Skillek így végigböngészve tetszenek, de ami a legjobb az egészben, hogy a diablo féle felülnézetet végre elfelejtették.. Ha tudja hozni a gém azt a hent-feelinget, amit a diablo, akkor mászthev.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Emlékszem mikor a Diablo2 megjelent, megvettem majd az összes akkori pc újságot. És egyikben sem kapott 90% feletti értékelést, sõt inkább a 7X felé ment.
Grafikát is húzták, játékmenetet is, nem volt meg benne a feeling, többet vártak, stbstb.
Aztán "senki sem tudja miért" óriási tábora lett és még a mai napig milliók játszák, ha nem is bneten, de a sok magánszerveren, modok szerverein, akárhol.
Ez lesz a Hellgate sorsa is, már borítékolom😊
Meg na, D2-ben nem volt minden szörny egy csapás az elsõ 4-5 szinten? Ja bocs Corpsefire több volt, ahogy itt is az a nagy.. flesh beast vagy mi😊
A Hellgate-el is kezdem ezt érezni... Az elsõ benyomásom róla a demó alapján elég felemás volt, de inkább negatív... De már sokadik alkalommal nagyon megtetszett, és nem szívesen veszem tudomásul, hogy elértem a maximálisan elérhetõ 5-ös szintet 😛
grayfox - Te pontosan milyen hangokat hiányolsz ennyire? 😊 Nekem nem tûnt fel hogy bármi néma lenne a játékban... Különösen tetszettek a lépés és ugrás zörejek, mert legalább nem az ezerszer ismételt hangeffektek, amiket pl. a Counter Strike-ban lehet hallani... A kard suhintása is király...
Na mind1, ahogy észrevettem, ez a játék baromira megossza majd az emberek véleményét... Van akinek tetszeni fog (pl. nekem), van akinek nem igazán jön be... Végülis az utóbbiakat sajnálom, mert így eggyel kevesebb játék közül válogathatnak majd (na nem mintha nem jönne ki idén egy halom remeknek ígérkezõ játék)...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
örül a ronda fejem,régen nagy diablo2 fanboy voltam. és most is😊
csak a hangulatot kéne visszahoznia!
Blademasterem
Beta Server Down Friday
All day Friday, October 19, the Beta servers will be down. As we gear up for launch, we have some last minute testing and upgrades to do, hence the downtime. I don't have specific times, but plan on most of the day (remember, this is US California time).
Also, expect some more details regarding the game as well. ^_^
Thanks!
Remélem az update-bõl mi is érezni fogunk valamit, mert nagyon szeretnék játszani vele, csak ezek a fránya bugok miatt nem tudok...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amúgy nekem teccik a gamma
Mind1 felrakom legfrisseb driverekt és hátha.
A béta a lényeg.
Idézek:
"A demo sztem túl rövid lett, nem mutat semmit a teljes játék élvezetébõl, kivettek olyan alapvetõ featureket mint pl a cuccok elemeire szedése, ez olyan mintha d2 bõl kivennék a gemeket meg rúnákat de bennhagynák a socketed itemeket. Aki nem látta a bétát annak ez az egész úgy fog tûnni hogy van egy 3 pályás játék amivel azt lehet játszani hogy ütögetem a zombikat és ezzel ki is fújt az egész. Hamár nem lehet átmenni a köv stationre legalább az elsõn levõ összes questet hagyták volna benne, nem beszélve arról hogy az igazi játék kb lvl10 körül indul be, mmint nemcsak a karakter hanem a szörnyek szempontjából is 😊"
Tökéletesen egyet értek vele.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Átlag FPS 80-150 között mozog maxon.
Pedig az csak annyit csinál, hogy az átlászó részeket tartalmazó textúrákat élsimítja az átlátszóság mentén.
163.76 volt eddig fent, bár lehet nem is a driver volt a gond, hanem hogy a transparency antialiasing be volt kapcsolva, most meg kikapcsolódott a driver reinstall miatt, úgyhogy mindjárt még megnézem milyen ha visszakapcsolom.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
U.I.: Mégis kaptam csak a másik emailemre. Mivel 2x is regeltem<#ravasz1>#ravasz1>
Valami rohadt magas FPS-em van(még nem néztem fraps-el, de érzésem szerint lehet vagy 80-100 körül), amit alig hiszek el, úgyhogy eléggé le van esve a szám, viszont az összes NPC meg szörny, meg a karakterem is átlátszó 😄
Ilyen problémája volt már valakinek? És ha igen, van rá valami megoldás?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mess with the best, and die like the rest...