Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem meg a Bioshock el sem indul, ez meg tök jól megy... 😄 Mondjuk lehet, hogy ha veszek egy sm 3.0-ás karit, akkor a Bioshock fog jobban menni 😛
Mr Bishop
Hi !
Külsõ terek nem rosszak, van is hangulata, de sztem nem fog lekötni.
Mondjuk kipróbálom, de azt hiszem 2-3 pálya után uninstall lesz belõle.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Voltan
Azért az vicc, hogy a Bioshock totál max felbontáson tükörsimán fut málam, ez a sz*r meg beszaggat...
És a 8600gts azért nem éppen alsó kategória. Nyilván nem egy top über kártya, de azért...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát 40 fps ati 9600-al nem éppen ezt mutatja... 😛 Nagyon jól optimalizálták a gamet. A nagy külsõ terek meg pl az Oblivionban is kemény gépet kívántak (ott keményebbet, mint ebben)... Ezen nem lehet változtatni. Ami gépigényes, az a Bioshock, a Stranglehold, Airborne, stb Unreal 3 cuccok.. Oda csak sm 3.0-ás kari jó például...
BEAST
a demonek sehol sincs vege, egyszeruen kifogysz a questekbol meg a teruletekbol, nagyon gagyi 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LegionarR
Én vagyok vak, vagy tényleg nem jelzi ki a játék az éppen aktuális sebzésed? Én nem találom sehol... Csak a fegyver sebzését látom kiírva a leírásában...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

grayfox
Abban meg kell hogy erõsítsem a kollégát a a teljesen középszerû grafikához képest tényleg nagy a gépigény..

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

A 8600 inkább alsókategóriás kártya mint közép, nem nagy csoda ha vmi szaggat rajta.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hali!

Lenne pár kérdésem-
1: demonak hol a vége? Az elsõ station után el lehet jutni a másodikig?😊

2: Európai elõrendelés mikorra várható? Már alig több, mint egy hét a megjelenésig, és EU-soknak nem lesz lifetime elõfizetés? WTF?

BEAST
Miert, milyennek kellene lennie a hack&slash jatekmenetnek 2007ben? ... omg

Hihetetlen mennyien vergodnek teljesen erdektelen dolgok miatt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AntiHero
A demó mint már írtam iszonyat szar. Nem tudom minek adták ki. A BETA az meg valami eszméletlen jó😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
24 óráig nem lesz( 24 órán keresztül* ), és írták is hogy nem lesz szerver.

Voltan
Megnéztem a demót. Mit mondjak, nem estem tõle hanyatt...
A játékmenet rém egyszerû, 2007-ben ez kicsit kevés szrem, A hangulat mondjuk elmegy, de ennél sokkal jobbat vártam. A grafika egyáltalán nem nagy szám, ennek ellenére nyílt városi terepen eléggé beszaggatott a gépemen (X2 3800+, 2g ram, 8600GTS), ami azért elég vicces. Bár ezt a fullra talán csiszolják még.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a demo gepigenyerol ne vonjatok le messzemeno kovetkezteteseket. a masodik bazisrol elerheto teruletek joval nagyobbak, es joval tobb ellenfel van rajtuk, mint az elsonel. raadasul csapatban olve tovabb no a gepigeny.
SiRRuRG
server maintenance :'(
nem tudjátok meddig fog tartani kb?

Hmmm érdekes 😊

De egyébként nekem tetszik a demo! 😊 Hasonlit a WOWra picikét nekem de az valahogy nem fogot meg! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dopti
Vhol már láttam ezt a problémát de nem találom, tehát vistám van és service pack et kér... (demo).

A dolgok jelen állása szerint az eredeti játékkal tudsz neten (online) játszani ingyen.

Van lehetõség havidíj fizetésére is (nem kötelezõ), cserébe nem kell várnod, ha túl sokan akarnak a szerverre jutni, s az már zsúfolt. (Mondjuk mi van , ha sokan fizetnek? Kirakják azokat, akik "ingyen" játszanak?)

Szóval valami ilyesmi.
Pretorian
Mégiscsak kipróbáltam a demót, hááát...szerintem nagyobbat ütött volna, ha a harcot még fröcsögõsebbre veszik, mint anno a Diablo 1-nél...meg herehangú NPC-bõl is kevesebb kéne, és a zene/hanganyag megkomponálását is kiadhatták volna a Nine Inch Nailsnek mondjuk...
Elmókázták a hangulatot az ilyen "zag-zag"-jellegû NPC-halandzsával...
Én valahogy úgy képzeltem el a játékot, hogy undorítóbbnál undorítóbb démonok hordái támadnak a játékosra, akiket aztán jól szanaszéjjel vágsz/lõsz/pörkölsz a különféle szerszámokkal, fröcsköl a vér ezerrel, szakadnak a különféle végtagok, és közben valamilyen elvadult indusztriális zene dübörög a háttérben...és nem úgy, hogy homokosokat kell lekísérni a metróállomásra, ahol NPC-k álldogálnak céltalanul, néznek mint hal a szatyorban...meg ugráló gyíkokat és a Diablo 2 szörnyeit kell vagdosni...persze az alap megvan, csak mint mondtam, el lett mókázva sajnos...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Valaki kérem világitson föl! 😊))
Most hogy müködik a game? A demot kiprobáltam tetszik 😊
Most akkor megveszem EREDETIBEN és majd tudok vele minden probléma nélkül neten jatszani vele? vagy megveszem az eredeti gamet + havi dij is lesz?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

engem kb 2 óránként kidobál elvileg javítják majd ...

ide mást is írok, elõfizetõnek kell lenned hozzá

Sziasztok!

Valkitõl szertnék kérni egy BETA kulcsot, szertném kiprobálni a játékot,ha esetleg valakinek lenne egy felesleges privátba légyszives küldje el. köszönöm

scorpeeon
Memory exhausted hibával dobott ki, 2 giga rammal 😊 Mondjuk voltak azon a metróállomáson legalább 50en 😊 Szépen be is szaggatott, amikor oda beléptem, aztán már jól ment.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AntiHero
Oda is beírtam ide is beírom😄

Halloween (October 31 r11; November 4) móka jónak igérkezik

Remélem karácsonkor is lesz hasonló vagy szilveszterkor egy tüzijátékot is bele rakhatnának a készítõk. Baromi nagy hangulata lenne

fontos infók akit még érdekel a játék az olvassa el

scorpeeon
Most már belép talán. Csak rossz szerverbe próbálkoztam eddig.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Megy most a béta szerver? Mert nekem nem csatlakozik...

Ez az egy dolog tényleg elég zavaró, meg furcsa... 😛 De amúgy meg egy überfaxa game...
AntiHero
<#banplz>

zeus89
Nekem is megy, de hát nagy csalódás, egyes karakteren átmentem 😊) bele mentem a testébe ... és láttam az üres fejét 😊) hogy lehet valami ilyen xar... a demóba is igy van ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Valóban. Kíváncsiságból felnéztem én is, és simán megy. Akkor remélhetõleg vége a karbantartásnak.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

AntiHero
Most léptem ki. Nekem megy rendesen.

csuszi
mert ez jelenleg a legjobb? 😄 beleértve a vistat is😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Egyesek szerint 21-én leállítják a béta tesztelést, ma pedig elõre láthatóan szinte egész nap állni fognak a szerverek.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grayfox
miért használsz 64bites wint? 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

csuszi
nem indul el nálam a game. tiszteletem a fejlesztõké, de biztos hogy fasza dolog, hogy lassan 2008-ban a sp2õt kéri mimumnak ha az embernek 64bites proffesional winje van (újabb, jobb mint az sp2) csak grat a programozóknak...

AntiHero
Asszem 4act van benne és csak 22levelig mehetsz a bétában.

robotnyk
a béna karaktermozgást én is aláírom. mikor az elsõ npc elkezdett nekem hadonászni... hát nem tudom, nem vagyok meggyõzve.
zeus89
Most vettem észre, hogy kisorsoltak BETA TESZTELÕNEK 😊 ... megéri, hogy feltegyem ... láttom, hogy 2,30 GB + 2,00 GB .... evvel végig játszhatom a full játékot beta verzióba???

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

csuszi
sziasztok annyira nem vagyok képben, a játék online hogy fog müxeni? egyszerre kb hány ember lesz egy serveren?

Hmuda
Jelöld ki a show all opciót, akkor meg fog jelenni a béta szerver.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grizzly21
hat igen, a trailer miatt vartam en is sokat tole, az baromi utos volt.

insp
A sok fika közepette álljon itt egy visszafogottabb vélemény: <#eplus2>

Már évek óta egyetlen PC-s játékkal sem játszom, de a Hellgate elsõ trailer-je nagyon megfogott.
A játék kipróbálása után már egyáltalán nem érdekel. Bár 4 éves konfigomon szépen futott, jól is néz, ki, de eléggé kezelehetetlen és szerintem egyáltalán nem jön át az a hangulat, ami a trailer-ben érezhetõ volt. Sokkal "butább" az egész. Nekem nagy csalódás.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

A béta szerverek mennek? kaptam meghívót felraktam, de nem tudok csatlakozni egyik szerverre sem.

Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!

wesker24
Oh köszi szépen !! Te egy isten vagy !! <#eljen><#wave><#worship><#puszi><#law> Akkor a többit priviben !!
grayfox
semmi gond azzal, ha egy játék agyatlan, valakinek épp ez jelenti a kikapcsolódást..
amúgy kicsit visszafoghatnád magad =)

és nekem?😊

Facek
Ahogy látaom NAGYON megoszlanak a vélemények. Nekem tetszett a D2 is és most ez is tetszik, mert kb ugyanolyans csak 3d és van benne fps amit meg szeretek =). Grafikailag nem forradalmi és vannak problémák a játékkal amik rontják a hangulatot, de nekem így is be jön.
Ez ilyen. Valakinek vagy bejön vagy lesz*rozza. Nem vagyunk egyformák.=)

ja és nó fórumharc plíz akinek nem tetszik írja le és menjen el<#idiota>
te is 18-25 év közötti vagy, bár hsz-aid alapján inkább pubertás korát élõ gyerekre gondol az ember nem egy felnõtt emberre, láthatóan az értelem messze elkerült téged is ...
rajongok is
ha én vagyok a köcsög akkor te mi vagy?