Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a Kyokushin karate is ott van az adatlapján uhhogy vigyázz 😄
és amúgy stevyxix nek adok igazat a Hellgate gyaksza egy átment a diablo és pl a Gothic között és amógy a játék jó és gyanítom a full még jobb lesz
másrészt pedig a te adatlapodon is 18-25 van (ahogy az enyémen is) de a
kultúrát pedig otthon el lehet lesni látod ebben a topicban is több a jól nevelt ember mint a hozzád hasonló .........
fórum köcsöge vagy...
18-25év között rajongjál csak ezért a játékért
adatlapodon ez az életkor, bár hihetetlen😄
nem hiszem hogy a Hellgate:London széklet lenne, lehet rá sok mindent mondani (negatív pozitív), de ezt nem 😊
hacsak kultúrád ki nem csapja a biztosítékot és tényleg rá nem szarsz, szar akkor se lesz maximum szaros 😊

ezt nem hiszem rengetegen vannak akik dioztak és tetszik nekik a hellgate, hogy a haverjaidnak(és neked) nem tetszik az már más
mi az hogy nem kell hozzá ész? dióhoz kellett? hentrõl szólt ahogy ez is,(a másik meg persze a tápolás és igen ez is a tápról szól)
diabloval vagy más fps tps??? a diablo az egy hack&slash játék se nem fps se nem tps és ezekhez kár hasonlítani, a hellgatet szintén kár más fps-hez és tps-hez hasonlítani mert egyik se, inkább diablo 3d-ben ennyi

amúgy az a gáz ezzel a játékkal , hogy bárki aki játszott a diabloval ,vagy más fps el, tps el , õrült gyengének tartja, mert igazából semmi ész nem kell hozzá, és még szar is
az igaz rosszul kezdtem nyílván, így kellett volna: mert mmo-okban van?

scorpeeon
Ez igaz, a bökkenõ csak annyi, hogy ez nem egy MMO.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gw-be városba nincs ütközés és csapatodon belül sincs ütközés (két éve nyomom azért lehet ismerem)

Mr Hyde
Na jó, mondjuk igaz; télleg nincs értelme összehasonlítani ezt a három játékot, mert valóban elég különbözõ kategóriát képviselnek. -csak könnyû beleesni abba a hibába, hogy mindent a wowhoz viszonyítunk.

Alwares
A GW instance-okra épít, csak a városokban vannak emberek. A GW nem igazi MMO... A Warhammer pedig még ki se jött LOL. Különben is ott a PvP erre épít...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Mr Hyde
Na ezzel nem értek egyet. GW, WAR? ott pl van ütközés. Nem a wowból kell kiindulni.

mert más mmo-ba hogy van? nem hiszem, hogy pl wow-ba egy nagyobb városba az emberek egymást szambázva kerülgetik (nem játszottam vele okítsatok nyugodtan) csak gw-em abba is bele tudtál állni másik kariba (pvp-be nem),de ha nem így csinálták volna nem kevés anyázás lett volna benne, mivel a HG:L-nak gw-hez hasonló a rendszere ezért ez érthetõ (részemrõl mindenképp)
a graf meg, 5 éve mi volt? (2002) még 2 éve is bólintotunk volna erre a grafikára, csak mindenki UT3-at Crysis meg hasonló mámorban él, attól még ez egy használható jó grafika, wow milyen ronda már mai szemmel mégis hányan nyomják ...

Alwares
Hát Wow-ban meg minden más MMO-ban mért nincs ütközés? Azt hiszem ez már nagyon sokszor régebben is ki lett tárgyalva. Nagyobb online játékokban nincs ütközés... Ennyi...

AntiHero
majd kijavítják.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grizzly21
hat nem tudom ti mivel jatszottatok eddig, de nezzetek meg pl ahogy belementek egy masik karakterbe. meg utkozeserzekeles sincs😞
a karaktermozgas meg kb az egesz jatek, olyan mintha egy 10 eves jatekkal jatszanek..najo 5, de annyi tenyleg..
hangulata van, az teny, es az a fontosabb de azert egy szintet mindennek meg kene utnie..

Alwares
Már váltottunk nyáron. Sajna ez nem ér semmit ugyanonna jön, csak annyi változott másnak fizetem a pénzt... De asszem megpróbálok konfigurálni valamit a játékon, hátha...

jobb klikk és vizsgáld meg a statokat. ott mindent ír még hatótávot is (jobb klikk és azt hiszem a középsõ ikon)

AntiHero
Válts szolgáltatót.

Így e nézek én ki mostan:

tugyiti
Szia Wesker <#wave>
Ha kell a beta kulcsom én átadom szivesen.
Alwares
Nemtom. Nekem szeritnem amitt ilyen rossz, mert rossz környéken lakok és maga az adsl kapcsolat a szar, de az a baj hogy ez a játék kidob már akkor ha 1 mp-ig nem komminkál a gépemmel, azaz ilyenkor van az a kapcsolat kimaradás, ami ugyan csak pár másodpercig tart, de ez kidob. Mondjuk más online játékkal nincs ilyen gond... Nagyon instabil a kapcsolat a szerverrel... A sávszélesség óta van gondom ezzel és a szolgáltató, csak azt hajtogatja hogy nem jó a modemem és hogy cseréljük ki. Megtettük nem lett jobb. A szolgáltató pedig csak hallgat. Ha minden így marad ezzel a játékkal is úgy leszek, hogy SOHA NEM TUDOK majd vele játszani, mert köcsög flegma **** a szolgáltató, elegem van...

AntiHero
Érdekes engem eddig 1x dobott ki. Akkor is csak azért mert torrenten pont lejött a film és ez bezavarta.

Amúgy level 7 vagyok. Nagyon tetszik a játék😊 (ja hogy ezt már mondtam😄)

STREEX
Nekem az a legnagyobb gondom hogy a fegyverek jellemzõin kívül nincs egy mutató ami mutatná hogy az aktuális felszerelésünkkel összesen mennyi a bruttó dmg-ünk.Se DPS se semmi.Ha a teljesben sem lessz, akkor igencsak nagy gondot fog okozni eldönteni hogy a "nagyobb sebzésû de lassabb" vagy a "kissebb sebzésû de gyorsabb" közül melyik a jobb választás.
Vagy van ilyen,csak én nem vettem észre?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Alwares
Hümm, hát sikerült végre a bugolódást kiszedni és játszottam egy kicsit a bétával. Legalábbis próbáltam, mert a ping 500 körül volt és kb 2 perc után kidobott network error-al... Rekem, egy online játékkal se volt még ilyen gondom, bár tudom hogy a letöltések nem szoktak rendesen menni (néha valamiért nem jön adat)... Remélem a teljesnek jobb lesz a net kódja mint a bétának...

AntiHero
aham..

SLICK
nem használtam letöltés vezérlõt.. De a letölésnél le is szedte mind az 1,45 gigát. Mikor belépek arra a partícióra ahova letöltöttem, akkor csak 900 Megát jelez, elsõ letöltésnél még 970 volt... Tényleg nem értem most ezt :|

Sztem meg pont a hangulata a legjobb 😄
Shep
Na megnéztem mégegyszer a demot, megcsináltam pár küldetést, de olyan üres az egész, nincs semmi hangulata, ettõl a sokat szidott Bloodlines nagyságrendekkel jobb volt. Jó tudom ez csak demo, de akkor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alwares
Hmm szóval most volt szerver frissítés. Új patch nem jött? Mert igaz úgy láttam a demó tényleg jobban fut és kevesebb a bug is. Mondjuk tényleg nem adja azt az élményt mint a béta, hiszen ez a játék is multiban teljesedik ki...

hát ez jó kérdés, azt hiszem még a béta verzió javított változata ment lemezre ami meg fog jelenni, ha így van akkor 22 a szintkorlát
a nigthmare módra külön gárda van toborozva a bétásokból ami igazából act5-öt is tartalmaz (bétában csak 4 van) és ügyebár a nigthmare nehézségi fokozat amivel lvl50 a max, de ez nem biztos!!! nem tudom mi került a lemezre (lehet már ez is rajta van tényleg nem tudom)
szint az biztos számít annyira mint dióba
a CE magyarországon tudtommal nem lesz elérhetõ én is külföldrõl rendeltem amúgy már majdnem mindet el is adták elõrendelésbe

grayfox
max level szint? az mi? 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Fehercsoki
Mennyi lesz a max szint a fullban?Mennyire lesz nehéz fejlõdni?Mennyire számít majd a szint?Mennyi lesz a CE?😊

pirossal valami olyat ír hogy ismeretlen a formátum, vagy sérült a fájl javaslom nézd meg tényleg teljesen lejött-e (néha hibásan tölti le fõleg ha van valami letöltés szabályzód fleshget stb)

zee21
srácok valaki tudja a max level szintet???

www.818clan.eu

tényleg ennyire jó a béta?😮
a dfemóhoz képest milyen? kibaszott jó?😄

SLICK
Hy all! Kellene egy kis segítség!
Már másodjára töltöttem le a demót és amikor fel akarom rakni akkor ez fogad:

Nem tudom felfogni, hogy miért írja azt, hogy sérült fájl. Esetleg vmi progi kell a kibontásához? Nem kicsit nagyon felhúzott most és õszintén kezdek kicsit kiakadni. Ha vkinek van tippje, hogy hogyan tehetném fel végre az segíten?
Elõre is köszönöm!

grayfox
hát reménykedem, mert más hack&slash a közeljövõben még csak kilátásban sincs.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

AntiHero
Beta tökéletes a FULLig😛

grayfox
na végre van logósbanner 😄
már csak egy jó kis full game kell hozzá, mert demo elég halovány :<

nekem tetszet a demo minden maxon volt és nem szaggatot
AntiHero
JA. de én az elõbb csatlakoztam ment rendesen.

A bétát csak multiban lehet tolni? Mert ma szerver karbantartás van :S

AntiHero
Sõt a játék Dx10ben nagyon is szép...(zsír dx10-ben játszani) Nem lassúbb dx10ben egy cseppet sem mint dx9ben.

wedge31
A fullt mindenképp megszerzem de ez a demo totál gáz, ha létezik olyan akkor ez biztos egy alpha demo mert 2007-ben ez a fizika és mozgás röhejes.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kipróbátam a demót. Nekem nagyon tetszik.
Amit nem értek hogy több helyütt olvastam hogy szidják ,hogy optimalizálataln vagy hogy csúnya.
Mondjuk az én gépemen minimum beállításokal fut, így kicsit tényleg csúnyácska.
Néha meg is akad, de hát még a minimum gép igényt is alig-alig érem el.
Szóval nem csoda ha akad.
És az a játék ami az én öreg gépemen elfut annak igen is jó a gépigénye és jól van optimalizálva.

wesker24
Na ez már nagyon király banner !! Grat !!<#vigyor><#eljen><#worship>
király<#eljen>

AntiHero
Így e? (bár így elveszítí a varázsát):

jaaaaaah:C

ez csalás:'(
van valakinek egy felesleges béta-kulcsa?😄

Nem béta kód, hanem preorder kód, rendeld elõ, azt kapsz 😄
akkor hogy lehet bétázni? én most akarok csinálni egy accountot,de nem engedi(kell nekije béta kód,de az nincs😄) hogy lehet szerezni bétakódot?😄