Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és amúgy stevyxix nek adok igazat a Hellgate gyaksza egy átment a diablo és pl a Gothic között és amógy a játék jó és gyanítom a full még jobb lesz
másrészt pedig a te adatlapodon is 18-25 van (ahogy az enyémen is) de a
kultúrát pedig otthon el lehet lesni látod ebben a topicban is több a jól nevelt ember mint a hozzád hasonló .........
18-25év között rajongjál csak ezért a játékért
adatlapodon ez az életkor, bár hihetetlen😄
hacsak kultúrád ki nem csapja a biztosítékot és tényleg rá nem szarsz, szar akkor se lesz maximum szaros 😊
mi az hogy nem kell hozzá ész? dióhoz kellett? hentrõl szólt ahogy ez is,(a másik meg persze a tápolás és igen ez is a tápról szól)
diabloval vagy más fps tps??? a diablo az egy hack&slash játék se nem fps se nem tps és ezekhez kár hasonlítani, a hellgatet szintén kár más fps-hez és tps-hez hasonlítani mert egyik se, inkább diablo 3d-ben ennyi
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
a graf meg, 5 éve mi volt? (2002) még 2 éve is bólintotunk volna erre a grafikára, csak mindenki UT3-at Crysis meg hasonló mámorban él, attól még ez egy használható jó grafika, wow milyen ronda már mai szemmel mégis hányan nyomják ...
a karaktermozgas meg kb az egesz jatek, olyan mintha egy 10 eves jatekkal jatszanek..najo 5, de annyi tenyleg..
hangulata van, az teny, es az a fontosabb de azert egy szintet mindennek meg kene utnie..
Amúgy level 7 vagyok. Nagyon tetszik a játék😊 (ja hogy ezt már mondtam😄)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vagy van ilyen,csak én nem vettem észre?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a nigthmare módra külön gárda van toborozva a bétásokból ami igazából act5-öt is tartalmaz (bétában csak 4 van) és ügyebár a nigthmare nehézségi fokozat amivel lvl50 a max, de ez nem biztos!!! nem tudom mi került a lemezre (lehet már ez is rajta van tényleg nem tudom)
szint az biztos számít annyira mint dióba
a CE magyarországon tudtommal nem lesz elérhetõ én is külföldrõl rendeltem amúgy már majdnem mindet el is adták elõrendelésbe
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
a dfemóhoz képest milyen? kibaszott jó?😄
Már másodjára töltöttem le a demót és amikor fel akarom rakni akkor ez fogad:
Nem tudom felfogni, hogy miért írja azt, hogy sérült fájl. Esetleg vmi progi kell a kibontásához? Nem kicsit nagyon felhúzott most és õszintén kezdek kicsit kiakadni. Ha vkinek van tippje, hogy hogyan tehetném fel végre az segíten?
Elõre is köszönöm!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
már csak egy jó kis full game kell hozzá, mert demo elég halovány :<
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amit nem értek hogy több helyütt olvastam hogy szidják ,hogy optimalizálataln vagy hogy csúnya.
Mondjuk az én gépemen minimum beállításokal fut, így kicsit tényleg csúnyácska.
Néha meg is akad, de hát még a minimum gép igényt is alig-alig érem el.
Szóval nem csoda ha akad.
És az a játék ami az én öreg gépemen elfut annak igen is jó a gépigénye és jól van optimalizálva.
ez csalás:'(
van valakinek egy felesleges béta-kulcsa?😄