Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odamész megnyitod lenyílik a panel, az inventory-ból átrakod a bal szélsõ ablakba (nagyobbik) a cuccot és attól jobbra egy másik ablak alatt már meg is jelenik, hogy milyen alapanyagok kellenek a fejlesztéshez és az is hogy mennyi
ebbe az ablakba(kisebb) berakod az anyagokat és upgrade-re nyomsz ennyi
hogyan is kell csinálni?😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kezdjük ott, hogy az amit a Flagship-es fiúk összehoztak az vmi elképesztõ! Ha röviden, tömören akarnám összefoglalni, akkor egy olyan játékot kaptunk, ami a diablo továbbgondolt, finomított és idegesítõ játékmenetbeli vagy egyéb hibáitól mentes. Ezeken túl még újításokban is jeleskedik. Maga a hangulat pedig ismét magáért beszél.
A játék szerintem ahhoz képest, hogy a véglegesben szinte majdnem minden (fix helyeket kivéve) véletlengenerált lesz, igencsak mutatósan néz ki még így DX9-ben is. Egyszerûen szép, szerintem ezen nincs mit taglalni. Nagyon egyedi kinézetû és nekem nagyon tetszett. A fizika amin mûködik és mivel ugyebár a jól ismert Havok, hozza a formáját. Nagyon jó, hogy ezt beletették a játékba. A diablo néha frusztráló hordó, sírkamra, köcsög és egyéb szétütései helyett, most egy jól irányzott lövéssel szinte pillanatok alatt szétrobbanthatjuk a közeli, de akár a jóval távolabbi tárgyakat is. És a pergõs játékmenetben, már is léphetünk tovább a következõ enemy felé 😊
Számomra megváltás volt az, mikor szembesültem a játék egyik legnagyobb újításával és legnagyszerûbb ötletével. A megszerzett tárgyakat egy jobb egérgombbal és egy csavar ikonra kattanással egyszerûen szét lehet szedni az inventory-ban. És ebbõl lehet nyerni a különbözõ alkatrészeket, amiket aztán a tárgyaink, fegyvereink fejlesztéséhez használhatunk. Sõt mi több, még relikviát is összeállíthatunk belõle, ha megtaláltuk az ehhez szükséges receptet. Ez egyrészt azért hatalmas ötlet, mert így az inventory nem lesz állandóan tele a nem használt, vagy eladásra szánt cuccokkal, másrészt pedig azért, mert nem kell örökösen visszamenni a kereskedõhöz és eladni neki szinte árun alul.
Ezenfelül pedig a kinyert alkatrészek remekül felhasználhatóak. Ritkább, értékesebb cuccokat, több és értékesebb részre lehet bontani, szóval érdemes próbálkozni.
Nem tudom figyeltétek e, de a demóban megtalálható a diablo 2 öröksége is. Az állomáson van egy csomagmegörzõ, ahova be lehet tenni cuccokat és a késõbbiekben ki lehet venni onnan. A ládáról van szó gyakorlatilag. Csak ötletesnek találtam a megoldást. A korhoz igazították.
A hent rendkívül élvezetes. A Blademasterrel olyan élvezetes volt a játék, hogy még a max. 5-ik elérhetõ szint után is vígan kaszaboltam a zombikat. Sõt találtam sárgásbarna, azaz legendary sapkát, a másik karakterrel pedig egy jó kis fegyvert de azt hatos szinten lehetne csak használni.
Tetszik, hogy lehet taktikusan, de lehet ész nélkül szinte hihetetlen sebességel és brutalitással is játszani. Pl. adrenalinnal felpumpálva, esetleg közben futva osztani az áldást, vagy szépen kivárni amíg a hatókörünkbe (derengõ kör, mely idõnként feltünik a karakterünk körül) ért ellenfelek nem támadnak. Abszolult hozza a diablo hatását és élményét, csak így 3D-ben sokkal de sokkal jobb!
A fizika jóvoltából az elhalálozások, összerogyások, vagyis a rongybaba effektus mindig más. A kardozáson érezhetõ, hogy megcsapod az ellenfelet, akibõl vér fröccsen, vagy ha olyan a fegyver, akkor akár darabjaira is hullik. De lángra is lehet lobbantani, majd mikor tõled már csak 1 méter távolságra van és támadna, akkor szétrobban izzó, parázsló darabokká.
Hát igen. Valahogy így képzeltem el az új diablo eljövetelét. Úgy látszik erre csak a volt Blizzard North képes. Azaz a legjobb és legaddiktívabb üsd-vágd játékot a világon csak õk tudják ilyen szinten prezentálni. Mestermunka ez!
A diablo sorozat hibáit kijavították. Amit lehetett azt egyszerûsítették. Mint pl. az életerõ, várazserõ folyamatos visszatöltõdése. Ezáltal az állandó löttyivászat kiváltása. Remek és illeszkedõ újításokat tettek be, mint a pajzs a karakterünk körül, vagy az éppen kifogyó varázserõnél benyomható CTRL gomb és így tovább. Nem akarok most belemenni minden apróságba, így is hosszúra nyúltam.
Minden tiszteletem Roperé és csapatáé, akik belemertek vágni ebbe a projektbe, kiválva a Blizzard anyacégbõl és 4 év hosszú és kemény munkája árán letenni az asztalra az újkori diablot és megmutatni a játékostársadalomnak újra: - Gyerekek, ehhez mi értünk a legjobban!
Az addiktivitás legyen veletek! Bõ másfél hét múlva....
nekem 7950GT-vel egy opció (anti-aliasing ami közepes) minden fullon van 1440x900 felbontás
átlag fps 60 környékén van, városba ha sokan vannak leesik 40 vagy az alá
külsõ tereken csak néha esik le ideiglenesen (ez is csak optimalizáció hiánya) nálad maxon sõt még az enyémnél is szebben fog futni, mivel a véglegesbe már benne lesz a dx10 támogatás sõt némi plusz is lesz benne
gondolom hogy szaggat, valaminek kellett még futnia a gépen ami rögzíti a videót úgy már azért a kemény vasak is megizzadnak
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nehogy már offensnek vegyétek srácok az egészet csak egyéni észrevételeket irtam le.Még itt a végén meggyõzitek az embert hogy a fejlesztõk elkövették azt a hibát hogy kiadtak egy lapos demót,de amúgy a full játék ennél sokkal jobb lesz <#awink>#awink>
peace
Mert kettönél azt irja ki hogy server is offline a Hellgate Betanal azt irja ki hogy a mûvelet megszakadt idötúllépés miatt a hellgate test centernél meg azt irja hogy nem hozható létre kapcsolat a kiszolgálóval ???
az igaz, hogy karakter statba már nincs ilyen, mivel nem is függ a sebzés a képességektõl már (amennyire én tudom, de ha végignézed a tulajdonságokat erõ stb ez is eldõl)
mer már megint rám jött a diablo-zás már telepítem is😮
Csak azért mutatom meg, hogy legyen értelme miért kötekednem 😛
Na ok, csak azért hogy mindeki mást is emlékeztessek, milyen sok apró különbség van a 2 játék közt, és egyre inkább azt érzem, annyira nagyon nem is akarták a készítõk Diablósra venni a figurát...
Emlékeztetõ:
Valahogy kényelmesebben éreztem magam ha láttam mennyi a sebzésem... Tetszik a Hellgate, de sztem gáz hogy kihagyták belõle...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

spec ugrások? kivégzések? ez nem a Mortal Kombat van ugrás shift-el meg néhány skilles ugrás pl asszem a blademasternek
úgy mellesleg nem tudom ki mit vár ettõl a játéktól már
ez nem MMO vagyis ne várjon senki olyan szerteágazó rendszert benne
nincs benne dmg jelzés ahogy egyik diablóba se volt emlékezetem szerint! ha nézni akarod mennyi sebzel nézd a szörny életerejét
nem szerepjáték! csak vannak benne szerepjáték elemek, így senki ne várja ,hogy leesik a 3. emeletrõl és sebzõdik mert ez nem arról szól, hogy egy a mi világunkhoz hasonló szimulált világba csöppenny annak lehetõleg minden jellemzõjével hanem
a játék röviden két dologról szól 6 szóba összefoglalva:
hent hent hent táp táp táp
hent alatt a szörnyek leölését értem (ne demo alapján itéld ezt meg, hanem a béta alapján, vagy multi alapján ,vagy megjelenés után a nehezített játékmódok alapján!)
táp pedig a minél táposabb cuccok szerzésének örömteli pillanatait értem,ugyanis ez a másik fõ mozgatója a játéknak (mint a dio-ban is inkább 2-be az egybe még nem volt kellõen megalkotva a rendszer)
jah és nincs vér bár az volt a dio-ba de nem túl sok, de ha neked ez kell írd meg nekik, hogy szeretnéd látni ahogy az általad okozott sérülés nyomán elvéreznek azok a rohadék szemét világbitorló démonok és ha sokan melléd is állnak igéretek szerint be is rakják
ugyanis a játékot továbbiakban a játékosok visszajelzései alapján bõvitik
Az elsõ percben már tudni lehett hogy azt a hangulatot neked egy fps-hack'n'slash nem fogja adni...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ill. igen aki elõrendeli, itthon nincs rá lehetõség csakis külföldi elõrendelés van
a dolgot bonyolítja, hogy elég kevés külföldi cég szállít hozzánk
én innen rendeltem:
Barns&Noble
több lehetõség nem nagyon akad, persze jelzem ha innen rendelsz akkor az összeget egybõl ki kell egyenlíteni, nincs mód utólagos kifizetésre (értelemszerûen)
Spec ugrások,kivégzések,fizika stb.... vannak a bétába?
Na mindegy remélem a Beta verzió ennél sokkal jobb ?? A játék beta verziója már lejött csak most nem tudok vele játszani mert mint irták nem lesz server 1 napig !! (Illetve már csak holnap délutánig nem lesz )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Grafika:hát mit is mondjak nem vártam egy crysis szintü grafikát természetesen,bár a trailerek alapján én egy kicsit jobbat vártam,egy szó mint száz a vizualitás erõssen alul marad a motor gépigényéhez képest
Fizika:hogy is mondjam hát szóval mintha nem is lenne a gameba,arról már nem is beszélek hogy collision detection nincs,persze a nagy mmo-sok itt jönnek majd hogy az nem is szokott lenni,na de könyörgöm ha egy karddal "rávágok" -nem is tudok hiszen keresztül megy rajta- egy betonfalra vagy az utcára nyíló boltokon leresztett lemezekre akkor annak legyen már valami erõ vissza hatása vagy legalább lemez hangja.
Hangulat:valami gond biztos velem van,de ha már ott tartunk hogy hack'n'slash hát engem pl. a Sacred 1000x jobban megfogott mint eme remekmû,rpg-hez képest pedig szerintem elég kevéske ez a fejlõdési fa ami egyes kasztoknál kiforgatható (no majd a Fallout3 =)
Zene:többen dicsérik a zenét,valamint hogy harc közbe rá dob a hangulatra,való igaz hogy nem rosz de sajnos mivel (számomra) nincs hangulata a játéknak ezért nincs mire rádobni(lenne még mit tanulni Jeremy Soule-tól pl. oblivion )
sry a sok szövegért 😞
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Van valaki aki tudja hogy hol jelzi a game hogy mekkora az aktuális sebzésed???
A diabloban, meg úgy szinte az összes diablo klónban kijelzi. Kizártnak tartom hogy pont ebbõl hagyták volna "véletlenül" ki 😛
Én is azt hittem, h rengeteg pozitív visszajelzés lesz. Amúgy engem is csak azóta érdekel komoylabba a játék, mióta pár haverom ajánlotta, tehát ilyen rám erõltetett dolog ez. De elõbb ki kell próbáljam, hogy ezek után is érdekel e 😊
Már délelött óta a Hellgate bétáját töltöm az átkozott lassú netem miatt és erre most meg rohattul belassul !! <#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Ha ez ilyen lassan fog tovább tölteni akkor az 1000 százalék hogy a fennmaradó rész nem fog még ma lejönni az biztos !!
Ezesetben ez az egy darab középkategóriás kártya létezik 😊
Sztem még a 7600gt is középkategória, legalábbis ár/érték szempontjából.
Manapság full-on _csak_ 8800 és 2900-as kártyákon mennek a dolgok, szóval ez a high-end.
Medium felbontáshoz viszont általában elég a 8600/7600/2600-as sorozat.