Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
nem igazság! a 3 legjobb kasztból maradunk ki! Egyenlõre :-D
eléggé borzalmas ez a béta... sokxor ledob vagy kilép játék közben... de az a jó hogy másabb ellenségek vannak ebbe, mint a demóba! a karakter mozgása továbbra is rettenetes... és a kardozás is rosszabb lett, a demóban még jobb volt... remélem hogy a végleges változat fényévekkel körözi le ezt a bétát! :-D

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Ja látom még nem teljesen jók a serverek most dobott ki 2x-szor Server error hibával !!
chalezlopez
Kell, hogy várj...

Vamos Argentina!

AntiHero
meg kell várnod.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

killecske
Helló

Lenne pár kérdésem
1,Hogyan lehet 2 fegyvert használni egyszerre? Ha fejleszteni kell akkor meikek?
2,Honnan lehet letölteni a Beta verziót és vmi kulcs kell hozzá? Ha igen honnan tudok szerezni?
3,Hogyan lehet a fegyvereket fejleszteni?
4,Hogyan lehet belsõ nézetre váltni?

Köszi

Kérdés : Ha az EA Storeból elõrendelem a digitál változatot akkor már most játszhatok a game-el vagy meg kell hogy várjam a megjelenést? Köszi

AntiHero
majd a FULLBA

TBTPumpa
hogyhogy nincs benne Templar, Hunter és Cabalist?? vagy csak a full játékba van? itt miért csak ilyen gagyik vannak, hogy Guardian, Blademaster, Marksman meg ilyenek?

scorpeeon
Csessze már meg, most meg tûzfal/antivírus konfig bajt írt ki aztán megint a kiszolgálósat... Nem bírok belépni, f@sz kivan.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AntiHero
NA ezek voltak a creditsben:

scorpeeon
Sztem ki van egyensúlyozva úgy a játék, hogy bármelyiket is választod, szinte ugyanolyan erõs lehetsz. Amelyik szimpatikusabb, azt válaszd.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AntiHero
Ameik tetszik😊

wesker24
Na hello mindenkinek !!

Ismét müködik már a Hellgate Beta server !!

Na igen még csak most kezdem !! Melyik kasztot érdemes választani ??
Mert látom az van böven !!
Hali!
Ha valakinek van egy béta kulcsa amitõl megválna azt megköszönném..
scorpeeon
Nem lép be, ezt írja: "A kiszolgálónév vagy -cím nem azonosítható."
Asszem múltkor is írta már, csak próbélkozni kellett és belépett. Most is tegyem ezt? Nekted szokott ilyet csinálni?

AntiHero
Jah tényleg😄
Bocsi fáradt vagyok😛

rendesen fog menni.nézzed meg a demót

grizzly21
van valakinek tapasztalata ati9600XT-vel? mire szamithatok?😊

Mr Hyde
Melyik szerver nincsen? -én már egy órája tudok játszani kb a bétás szerveren.

TBTPumpa
de meg tudod! elindítod a bétát és a fõmenüben Credits, és szépen végignézed! :-D

Dj Xyberpunk
Hát nem tudom.... A játék alapötlete nagyon jó, a megvalósítás is, viszont még a demo csontra felrakott (max+AA+AF) grafikája mellett se fogott meg a látvány (textúrák kicsit csúnyácskák, a fegyverek sem olyan szépek 😞 ) :-( Reméljük változik majd a helyzet DX10-re <#vigyor4>

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

AntiHero
Majd megnézem. Sajna most nincs szerver😞

TBTPumpa
ha tudjátok nézzétek meg a Credits részleget (csak Bétában van)! a játék nyelvi változatai lesznek érdekesek, mivel szerepel köztük a Hungarian is, nahmeg azok is hogy kik fordították! alig hiszem el... remélem nem néztem el, vagy csak nem elírás, de valami Localization cucc volt a név, és ott voltak kiírva a nyelvek és azok akik erre a nyelvre lefordították! egyébként a béta telepítõjében is van magyar nyelv! vagyis csak a telepítõ magyar, a játék MÉG nem!

AntiHero
Vannak szép nagy szörnyikék😊
Mutatok párat. (ez level 9en volt asszem)

Kicsi szörnyike 1

Kicsi szörnyike 2

Karakterem:

nem van egy valami szerkentyû amit ha aktiválsz és a Beast of Abadon elötte van akkor lekicsinyíti
ezt el kell gondolom néhányszor játszani és lehet ölni (én még nem találkoztam vele mondjuk, de valahol olvastam, meg videó is van róla)

ColdFire
woáw 😮OO
Hogy néz ki egy templomossal ennek az írtása?
odamész a szörny lábához, és azt kaszabolod 2 percig és meghal? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
hmm, kár, köszi😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ha nincs béta keyed akkor a demó marad csak

hiába szedi le a klienst, kelleni fog egy béta account neki a játékhoz

ColdFire
köszi

AntiHero
<#worship>Kb nekem is ez volt az érzésem csak én lusta voltam le írní ilyen bõven😄 Örülök hogy vannak még ilyen emberek akik tudják értékelni azt ami jó.

Mr Hyde
torrenten próbáld megkeresni, tuti fentvan

ColdFire
de eza demo <#wilting>

ColdFire
köszönöm

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zee21
srácok akik itt szidjátok a gépgiényt a graffal mondjátok már meg hogy ti ugye ezt demoban próbáltátok ki mert akkor megvan a magyarázat
mint minden játéknál a fejlesztõk kidobnak egy szutyok optimalizálatlan fos demot ami annyira nagyon rossz hogy két dolog keletkezhet belõle:
-akik várták valamennyire biztos nem veszik meg
-akik nagyon várták biztos megveszik hátha a full jobb
szvsz full biztos jobb lesz mert béta is sokkal jobb élvezhetõ persze tele bugokkal de az minden játékban van bõven

www.818clan.eu

ColdFire
valaki adna egy linket a béta letöltéséhez?
köszönöm

Na, egy ilyen képet nyomjon be vki sm 3.0-ás kártyával, max grafikán 😊

NeoMaN
Fura mert nálam 8600GT-n 1024-ben minden highon simán megy 80-40 fps-t.

szívesen

TBTPumpa
kösz! nem értettem miért ír ki minden szervernél 503-mas hibát, de így már világos! kösz

neked is

Akkor nincs más hátra, majd a kézikönyv elmondja... Kell hétv. mindenkinek!
ha jól számoltam este fél7-kor indulnak újra
pontosan 10:30 PST aki tudja számolja át <#bee1>

hát pontosan nem tudom
az biztos, hogy ha ezek világítanak vagyis aktívak(szóval nem ilyen sárga színûek, hanem a pentagramma pl asszem piros színû) akkor valamilyen bónuszokat kapsz
nem tudom milyen bónuszok ezek, de pl nálam volt, hogy játék során ilyen villógó aura szerûség jelent meg a lábam alatt (olyasmi mint mondjuk a dio2-be a paladin aura) azt már nem tudom mire volt jó <#vigyor2>

Mr Hyde
Na erre én sem jöttem még rá. 😊

Mellesleg amikor elõször kipróbáltam, negatív véleményen voltam, de aztán csak azt éreztem, hogy de jó volna újra játszani... 😊 szóval vigyázat! Addiktív!!! 😊

TBTPumpa
lehet már játszani a bétával, vagy még mindíg nincs 1 szerver sem ami elérhetõ?

jobb alsó sarok - szerk.
Nekem még annyi kérdésem lenne (és köszi stevyxix, hogy megválaszoltad alant a nekem feltett kérdést), hogy mit jelent az a három ikon ami a várázserõ felett látható a bal alsó sarokban? Pl. van olyan, hogy csavarkulcs és benne egy szám, vagy egy vörös pentagramma szerûség, kard és benne egy szám, egy fejvédõ és a többi. Karakterenént is változó.

Erre nem jöttem rá. És még egy, hogy a képességeknél van egy kis nyíl és ha rákkantitok kék lesz, ha megint marad sárga. Mit állít ez?

A többi tiszta és világos.

Elfogult az igaz, csak le kellett írni már végre, hogy mitõl is döglik a légy 😊
kicsit elfogult persze nekem nagyon is tetszik<#hehe><#vigyor2><#worship>