Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eléggé borzalmas ez a béta... sokxor ledob vagy kilép játék közben... de az a jó hogy másabb ellenségek vannak ebbe, mint a demóba! a karakter mozgása továbbra is rettenetes... és a kardozás is rosszabb lett, a demóban még jobb volt... remélem hogy a végleges változat fényévekkel körözi le ezt a bétát! :-D
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lenne pár kérdésem
1,Hogyan lehet 2 fegyvert használni egyszerre? Ha fejleszteni kell akkor meikek?
2,Honnan lehet letölteni a Beta verziót és vmi kulcs kell hozzá? Ha igen honnan tudok szerezni?
3,Hogyan lehet a fegyvereket fejleszteni?
4,Hogyan lehet belsõ nézetre váltni?
Köszi
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ismét müködik már a Hellgate Beta server !!
Na igen még csak most kezdem !! Melyik kasztot érdemes választani ??
Mert látom az van böven !!
Ha valakinek van egy béta kulcsa amitõl megválna azt megköszönném..
Asszem múltkor is írta már, csak próbélkozni kellett és belépett. Most is tegyem ezt? Nekted szokott ilyet csinálni?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Mutatok párat. (ez level 9en volt asszem)
Kicsi szörnyike 1
Kicsi szörnyike 2
Karakterem:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ezt el kell gondolom néhányszor játszani és lehet ölni (én még nem találkoztam vele mondjuk, de valahol olvastam, meg videó is van róla)
Hogy néz ki egy templomossal ennek az írtása?
odamész a szörny lábához, és azt kaszabolod 2 percig és meghal? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mint minden játéknál a fejlesztõk kidobnak egy szutyok optimalizálatlan fos demot ami annyira nagyon rossz hogy két dolog keletkezhet belõle:
-akik várták valamennyire biztos nem veszik meg
-akik nagyon várták biztos megveszik hátha a full jobb
szvsz full biztos jobb lesz mert béta is sokkal jobb élvezhetõ persze tele bugokkal de az minden játékban van bõven
www.818clan.eu
köszönöm
pontosan 10:30 PST aki tudja számolja át <#bee1>#bee1>
az biztos, hogy ha ezek világítanak vagyis aktívak(szóval nem ilyen sárga színûek, hanem a pentagramma pl asszem piros színû) akkor valamilyen bónuszokat kapsz
nem tudom milyen bónuszok ezek, de pl nálam volt, hogy játék során ilyen villógó aura szerûség jelent meg a lábam alatt (olyasmi mint mondjuk a dio2-be a paladin aura) azt már nem tudom mire volt jó <#vigyor2>#vigyor2>
Mellesleg amikor elõször kipróbáltam, negatív véleményen voltam, de aztán csak azt éreztem, hogy de jó volna újra játszani... 😊 szóval vigyázat! Addiktív!!! 😊
Erre nem jöttem rá. És még egy, hogy a képességeknél van egy kis nyíl és ha rákkantitok kék lesz, ha megint marad sárga. Mit állít ez?
A többi tiszta és világos.
Elfogult az igaz, csak le kellett írni már végre, hogy mitõl is döglik a légy 😊