Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
ide is beírom a nyûgöm, mert ezért nemtom hogy hol vegyem:
szia. vannak ezek a dyekitek, ezek hogy müxenek? aki magyarországon veszi meg annak nem lesz dykitje - és ez csak a collector editionban van? és ha van az alapban akkor hol tom megnézni milyen dykit jár az 576osoknak? és ha magyarországon vesszük meg (576) vehetünk életreszoló elõfizetést? sietek azért írok össze vissza srysmiley
szal - dykit
- elõfizu problem

MJ rulz Pink Team The Only One

London romokban hever 😄 Ez az életszinvonal már terítve van 😊

Amúgy állat hírek, hogy terítik, holnap tutira kapható és magyar nyelvû. Na elolvasom amit hosszan írtál 😊
A többjátékos szekció is kap némi extrát, például akciós lehetõséget, ahol a különféle cuccainkat elárverezhetjük, illetve a játékba épített, belsõ e-mail rendszert is – jó hír, hogy ezt nemcsak az elõfizetõk, de a játék „mezítlábas” vásárlói is élvezhetik majd, remélhetõleg ez már a Patch 0 része lesz. Érdekesség, hogy eme foltban teljesen megváltozik majd a helyszínek elrendezése is, ugyanis a bétatesztek visszajelzései alapján a fejlesztõk átcsoportosították ezeket, hogy jobban elkülönüljenek az egyes fejezetekben. Ugyancsak a kritikák miatt változni fog a fegyverek statisztikájának megjelenítése, és e szerszámzatok összehasonlításának rendszere is, ugyanis most túlságosan leegyszerûsített és kissé faramucinak találtatott a dolog; a jelenlegi „power rating” helyett a tervek szerint a srácok visszatérnek az akció-RPG-k jól bevált DPS (damage per second) szisztémájához.

"Az elsõ hírek ugye arról szóltak, hogy a fizetõs rész pár aprósággal nyújt többet: klánalapítás, 24 órás támogatás, nagyobb készlet, több létrehozható karakter, gyorsabb szerverhozzáférés. Sokan felvetették a kérdést, hogy ez megér-e havi tíz (bocsánat: 9,95) dollárt. Úgy tûnik, Roper bácsiék is, hiszen a szakállas marketingarc most jóval zsírosabb dolgokról mesélt egy interjúban.

Meglepõ (?) módon rögtön a kiadás napján kapunk majd egy foltot, mely kisebb javításokat tartalmaz, ez lesz a Patch 0, és mindenkinek jár. December elején azonban érkezik a Patch 1, a maga 300 megás nagyságával (a zérófolt 30 mega lesz), és ez már csak az elõfizetõknek fog örömet okozni. Lesz benne egy új hub, nem is akármilyen: Stonehenge maga, mely végre felfedi õsi titkát: hatalmas ereje ellenáll a démonok támadásának; a koncepciórajzok csudás látványt nyújtanak: mindenhol felégett föld, pusztulás, a kõoszlopok pedig sértetlenül, büszkén merednek az égnek. Ráadásul ez a hely még sokkal nagyobb jelentõséggel fog bírni: teleportkapuként funkcionál, melyen keresztül a késõbb bekerülõ új területeket el lehet majd érni.

Természetesen az új helyszínekhez friss sztoriszálak, küldetések, szörnyek, fegyverek és tárgyak is kapcsolódnak, sõt új osztályok is érkeznek, a maguk friss képességeivel, mágiáival. Roper abban nem volt száz százalékig biztos, hogy a Patch 1-ben kapunk új kasztot, de a következõkben, melyek a tervek szerint háromhavonta érkeznek majd, biztosan. És amint az már korábban elhangzott, a ládánk, azaz cuccaink tárolója egy 6x8-as szekcióval bõvül, bónuszként.

Az egyes minikiegészítõkön kívül témacsomagok is tervbe vannak véve, amelyek az MMO-játékosok elõtt már ismertek, azaz egy-egy ünnep, mint például a karácsony témakörére hangolt cuccok és körítések lapulnak bennük (limitált ideig elérhetõ területek, szörnyek, missziók, jutalmak, különféle rendezvények, és az oly népszerû minilények, azaz petek).

Hogy fokozzuk a dolgot: a Hellgate London Underground portál még több jóságot ígér. Például Hardcore módot, melyben minden karakternek csak egy élete lesz, és nincs respawn, feltámadás, akik pedig igazán bátrak, az Elite Hardcore szintet is megpróbálhatják. Benne lesz a pakkban persze a már ígért klánalapítás is, melyet egy Guild Herald (céhcímer) megvásárlásával indíthatunk. Mindenki egy idõben csak egy banda tagja lehet, és ha a vezetõ lelép, átadhatja a kormányt egy céhtársának. Szintén az elõzetes tervekhez igazodva kapunk PvP módot is, az egymás elleni harcra speciális arénákban keríthetünk sort, egyedül és csapatban egyaránt, a gyõztesekre speciális jutalmak várnak. A pontgyûjtõk sem maradnak ki: kõkemény feladatokat és hosszú távú megbízásokat vállalhatnak be, melyek értékes pontokat jelentenek (Xboxon ez ugye az Achievement-rendszer része, nem tudom, PC-n ez érvényes-e)."
PC Guru

Remélem a londoni életszinvonalat is szétterítik<#vigyor>

csuszi
és most terítik a londont egész országban

csuszi
lokalizált

Mikor felhívtak, hogy holnap hozza a futár mondta a srác, most érkezett még ki sincs csomagolva. Nem is tudta megmondani hogy ez a lokalizált verzió-e. Úgyhogy szerintem csak holnap lehet megvenni.

Pólus 576 boltjában még nincsen, oda telefonáltam most, de azt mondta a srác õk kapják meg legkésõbb az 576-ok közül. Viszont a honlapon egyértelmûen ott van a listában. Szerintem valamelyik 576-ba már meg lehet venni. Áááá 😊
576-ba már kapható lenne?

Ez lenne az.

Megveszem van írva, ami azt jelenti, hogy lehet kapni. Nincs kedvetek telefonon megkérdezni? 😊 Nekem csak a holnap jöhet szóba.
c0llect0r
Tenkjú <#worship>

c0llect0r
Nem akarok nagyon láma kérdést feltenni ,de van már rendszerkövetelmény ,ha van akkor bedobná valaki?

lol ezt nem is néztem akkor már érthetõ, de a CE-em biztos nem fog ideérni az usa-ból holnap 😄

Klassz 😊 Worldwide Launch Okt. 31!

Holnap hozzák nekem is😊 Remélem már izzítják a szervereket...

Addig is:

Remek hír! Bár a CDG honlapján is elõrehozták a megjelenést ma-holnapra, de akkor ezekszerint holnap már kapható a progi. Holnap fizu, utána 4 nap meló nélkül és HL. Kell ennél többet mondani? 😊
AntiHero
HOLNAP JÖN A HELLGATE!

Felhívtak az 576.hu-tól hogy holnap már itt lesz a játékom és hozzák😄 jejejejejejej😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bár lehet hogy csak holnap? fene se tudja ...
usa-ba okt31 a megjelenés
nálunk nov2 a megjelenés, ehhez képest most hívott az 576 hogy holnapra küldik a játékot szóval érdekes
elvileg hamarosan kell hogy legyen szerver usa megjelenés elõtt már elvileg fellövik a szervereket ...

még nem, este lehet próbálkozni elsõsorban amerikai szerveren (ha nem törölték onnan az eu accounttal rendelkezõket ...)

zee21
most megy a beta???

www.818clan.eu

bár 1000%, hogy nem fog ideérni nov 1 elõtt. úgyhogy majd csak köv. héten ...
persze sebaj, béta hozzáférések egy hétig jók lesznek majd, szóval bõven elég kell hogy legyen a csomag érkezéséig

jah valószínû ez lehet ...
minden esetre jól megkavarják az embert ...

csuszi
ha szerencsénk van akkor akik neten rendelik hamarabb kapják, hamarabb fenn lesz warezon is, és a boltokban árulják 31.én...

csuszi
de bazzeg az amazon is 30-at ír most akko melyik?

tényleg 31 pedig a B&N 30-án küldi nekem és a honlapjukon is okt 30 áll (B&N)...
minden esetre tessék egy countdown honlap

csuszi
nem 31-én jelenik meg?

pontosabban nekik éjfél 😄 12 óra 36 perc múlva <#nyes>

vagy ma éjféltõl (usa megjelenés ügyebár) vagy nov2 környéke(eu megjelenés) esetleg a 2 közt valamikor 😊, majd kiderül

Doom 4
hát kipróbáltam ezt a demot egész jó bár jobra számítottam bár ez csak demo

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Looooser
szóval akkor most mlessz újra béta szeró? <#wow2><#gonosz1> és mikortól?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mr Hyde
Jah 😄

" A kérdés nem az, hogy a hellgate london mmorpg-e... a kérdés az: Kit érdekel?" 😊)

csuszi
na senki se kiváncsi rá de azé leírom, baszik jönni: dutyi dili😄

PiszkosFred
Mivel lesz benne elvileg aukcios haz, a servereken jelen levo guildek, kulon hazak is nekik, es egyeb interaktiv kozossegi "dolgok", rendezvenyek, eppen lehet ra azt is mondani. Bar ha valaki azt mondja ra, hogy egy barbie fashion kit klon a jatek, legyen, nalam nem ront a jatek megitelesen a besorolas. Meg hat nem is erdekel 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Facek
Dátumont néztem ameg a szöveg végét, abból következtettem 😄 bocs
Nforce fórumon sok idióta hosszasan azon veszekszik, hogy a Hellgate MMORPG, vagy sem... Kérdem én, már mi a fenéért lenne ez MMORPG?! Van benne singleplayer mód is, rendes történettel!
pedig elég nagy betûkkel van kinn, fordítsak?:
That said, some time just before launch (don't have a specific time/date yet), we'll actually be opening the Beta server back up for about a week. "This makes no sense, Kaiser!" Well, maybe not at first, but not everyone will be able to get the game on launch day for various reasons. This way, if you're in the Beta and are still waiting for your game to arrive, you'll still be able to play Hellgate. Also, the characters you create during this time will transfer over into your retail account. Once this happens, any caps/restrictions will be lifted. Yay! The characters will still have the Beta caps on them (such as level caps and such), but you can at least get started with your characters.

Facek
Annak a bétának is vége volt már 27. én.
zee21
az zsir király lenne

www.818clan.eu

Tatyla
ezt hol olvastad?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

meglehet, de a beta serverek mégis menni fognak még egy hétig utána, azért hogy tudjanak játszani azok is akiknek nem lesz meg rögtön vagy úton van, de volt betas kulcsuk.
Hát, akkor jön ki a teljes játék 😛
Halloween napján (szerdán) indulnak újra a szerverek és lesz pár meglepi is állítólag.
Looooser
tegnap 10 órakor leállt a béta tesztelés ugyi? mert már nem jelenik meg a béta szerver nekem.... ...
---
#1141 hszre nekem ram 512 ati 9550(128) 2,64 Mhz val futott a béta és úgy nézett ki mint a Doom3 fözép grafon...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

killecske
Hy

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor lessz jó a szerver?

csuszi
bezzeg az összes többi gamre, ami nem igazán érdekelt megjelenés elõtt egy héttel már ftp-en voltak. ez a kettõ meg "baszik jönni" - ha ezt valaki érti miért van idézõjelben az kap egy 5-öst😄 klasszikus idézet, bár off😛😊

csuszi
félreértés ne essék én megveszem eredetiben ezt is meg a codot is, de akkorf is kibaszhatnák már warezra, hogy addig tolhassam😊 húznám le ezerrel, aztán azzal már kibírom az origiig😄

ha vistád van akkor xp módba indítsd el, amúgy milyen a géped? (ha xp-d van)