Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senkinél sem jó mert újra leálltak.

killecske
Hy

Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem nem jó a szerver és megint nálam van a gond vagy másnak sejó? (503-as hibát ír)

csk én álltalában olyanoknak nem szoktam segíteni,akiknek ott a válasz a faqban,vagy pedig 5 hsz-szel lentebb.de bocs,ha megbántottalak...
azért még segíthetsz(ha tudsz)

vagy gyenge hozzá a géped,vagy rossz a drviered,vagy nemtom

vixo
Hi all!
Letöltöttem a demót és sikeresen feltelepítettem,de amikor elindítom akkor csak hhang van kép semmi,fekete képernyõ.Mi lehet a gond?
Elõre is Kösz a választ!

hát sajnos ez nem fog menni, bár hellgategurun kinn volt egy hír nemrég, valami városba nem tudták mikor jelenik meg a játék és idõ elõtt elkezdték árusítani 😄

Frank99
Mi sírsz?
úgy segítenek neked, mint te másnak a Bioschock topicban....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tatyla
ha még nem lett volna:

Itt vannak a / jellel kiadható dolgok
/accept = Acept a party invite
/bug = Submit a bug report
/channels = To list all chat channels
/channeljoin = To join a channel
/channelleave = To quit a channel
/chat = to chat to server default channel
/disband = Disband a party.
/fps = Shows frames per second ingame which can be useful.
/ignore = Ignores chat from that player
/invite = Allows you to invite a player to your party even if you
are not in the same zone.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csuszi
csövi, hát itt is összefutunk...😊 np, nem igazán problem a dolog. de igazán elintézhetnéd ha annyira ki akarsz engesztelni, hogy még ma játszhassak a fullal. ty😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Ma be akarok lépni és ezt az üzit kapom: Connection error (8-2581) Check anti -virus and firewal.

Az az érdekes hogy pár orával ezelõtt még simán be tudtam lépni.

icewolf
Én is megszívtam, múlt hét péntek óta megvolt hozzá mindenem, csak az õszi rúna tábor meg a sok egyéb miatt, kb mostanra jutottam el oda, hogy ki is próbáljam... hát majd a teljest 😄

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

belépés után ez az üzenet fogadott a hivatalos HG:L fórumon:
Thank you for your participation in Hellgate: London beta. At this time the servers and forums are closed until our Halloween Launch.

nekem megy a szerver

killecske
Nem!

Looooser
wazz kaptam most egy eus béta kulcsos meghívót erre magyarul kiírta hogy nincs jogosultságom acc készítésre a játékkal semelyik szeróra nem took belépni...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bocsánat, tényleg ezt állítottuk a béta (hozzászólásokból) fórum alapján, de facek-nek van igaza úgy tûnik 27-én vége ez áll a EU béta meghívón
még egyszer elnézést az én hibám

scorpeeon
Hát ez qrvajó, nekem azóta nem lépett be, ugyanazt a 4 szart mutatja mint eddig és b@szik updatelni. Reinstall lesz ebbõl aztán ha ezután sem megy, uninstall, túl sokat idegeskedtem már eddig is emiatt a játék miatt, f@sz van ki, hogy eddig 3szor sikerült belépni összesen.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Halika!
Nincs senkinek se véletlenül egy béta kulcsa amit nem használ?Nagyon ki akarnám a bétát is próbálni.!

zee21
mindkettõ megy
a hellgate beta-s karikat átrakta a US-ra de EU-n lehetett ujjatt kezdeni

www.818clan.eu

Facek
Nálam úgy volt, hogy updatelt, ujraindult, eltünt a béta, lett egy EU és US server és az EU béta accal betudtam loggolni ma kb 2 órával ezelõtt azóta nem próbáltam.
scorpeeon
továbbra sem megy egyik szerver sem. nektek megy?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

csuszi
nekem hellgatelondon.hun mondtak hogy nem szombaton lesz a ed de vegulis leszarom, tedd te is azt, úgyis mingyá kijön a game

Davidus
ti be tudtok most lépni az eu szarverre?

V9ykn8_TZL0

Facek
Te elvagy tévedve, vagy csak nagyon hülye vagyok.
Lentebb a levél részlet már az EU-s accom, ja és amit te linkeltél:

Lastly, we'll be starting a European Beta sometime soon. This will be short and to the point, mainly as a last check on our servers.

És mégegyszer az én levelem:

Q: How long does the European Beta last?

A: The European Beta will end this Saturday, October 27.
Most olvastam a PC Guruban hogy magyar felirat is lesz a játékban. Bár valószínûleg rohamtempóban készült, így elég sok baki vann benne, de az angollal hadilábon állóknak így is jó hír.

csuszi
najó elkezdõdött, de még nincs vége😊

csuszi
jaja, és aztán külön tesztelik az európai servereket. még el se kezdõdött😊
eu

Facek
------------------------
Welcome to the European Hellgate: London Beta Test!

Hey there! If you're receiving this email, that means one of two things:

1. You've pre-ordered Hellgate: London

blablabla

Q: How long does the European Beta last?

A: The European Beta will end this Saturday, October 27.
----------------------
csuszi
most jön az eu beta és csak az kap keyt aki regelt us betára.

elvileg a beta szerver mar nem is megy. legalabbis nekem mar nem jelenik meg a szerverek kozott, a karakterem pedig atkerult us szerverre
Hmm, igaz el is feledtem hogy már aranyon van vagy két hete. Majd akkor holnap meglátom mi lesz. Remélem dömping 😊 HG:L és Jericho rulez

csuszi
ja😞 és lehet öngyi elõtt õt is megölöm...

0Fritz0
Jujj és akkor öri hari...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csuszi
nkem kell beta nekem kell
plz plz
vagy öngyi leszek és te leszel a hibás

PiszkosFred
A beta altal tesztelt cuccok egy peccsel fognak erkezni a megjelenest kovetoen, szinte azonnal. A jatek mar egy hete aranyra kerult, azota szorgosan sokszorositjak es csomagoljak. Az eddigi megjelenesi datumok a bolti verziorol szoltak. Manapsag sima ugy, hogy aki akarja, beszerezheti online a jatekot 1-2 nappal korabban, regelve, fizetve, letoltve.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most kaptam egy vicces kis levelet a EA-tól.

Dear

Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 26 October 2007

Order ID:
Product ID:
Product Name: Hellgate London (PC Downloadable)_MASTER

Van még egy link is de az nem ad választ erre.
Ha a fenti info igaz akkor holnap, lehet tölteni a gémet EADM-rõl.(Amit kétlek hisz még fut a béta) Ha nem akkor EA SUCKS.

Én 1 hete bétázom a magam tempójában, és most menetelek act 3-ba Temple Station felé. Szerintem ez több mint elég nekem...

AntiHero
Wow sztem szép nagy lesz...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Facek
Itt megtalálható az egész HGL térképe terminálok szerint. Szerintem elég kicsi , a 3. act elérése bétában 2-3 nap...
nem nagyon...😞
azt lehet-e,hogy regeltetem magam egy másik személlyel,majd én játszok vele?😊

próbáld akármilyen más böngészõvel, tûzfal nélkül, hátha

és,az miért van,hogyha a regisztrálásnál átállítom európaira a cuccost,akkor szintén azt írja,hogy nem vagyok jogosult meglesni az oldalt. valaki segítsen már légyszi,már nem bírom tovább!:'(

azt kérdeztem vala,hogy hol.
nah,de kaptam, végre egy meghívót a bétába,de amikor a linket bemásolom,és entert nyomok,azt írja,hogy "You are not authorized to view this page."
wtf?

killecske
neved 5 karakter legyen és legyen benne szám
jelszó 8karakter legyen benne nagybetü meg szám
nick név ua mint a név a többi csak kitöltöd simán

scorpeeon
Most komolyan: nektek belép ez a sz@r? Már megint az idegeimen zongorázik ez a játék, az elõbb tûzfalbajt írt ki, most meg már a kiszolgáló sme található egyik szervernél sem a 4bõl.

sírógörcsöt fogok kapni. nem bírom tovább!!!!
segítene valaki?😞
meg,hol lehet regisztrálni arra a rohadt hivatalos honlapra?
bocs,hogy ilyen hülye vagyok,de érzem,hogy elfog durranni az agyam...

AntiHero
vagy nem. sztem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ha atmesz masik stationba akkor az egy ujt act-nak szamit
zee21
miért én nem vágom hogy vannak ezek az ACT-ok
honnatol van ACT1-2-3 mert szvsz akkor csak az elsõben lehetek bár ott már voltam már templenél is majdnem minden küldit megcsináltam....

www.818clan.eu

You are not authorized to view this page.
ezt kapom,amikor beírom azt,hogy jelentkezzek a bétára,mert kaptam egy linkt!😄
jeeee
saviornak mégegyszer köszönöm!😊