Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Javítlak: Lényeg, hogy a HL egy faxa game!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Lényeg, hogy a HL egy faxa game lesz. 😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Most akkor mivan mikor kell megvenneem??? mikor tom az 576okba??
Gépem ati X1900 4200
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vagy így az egész nagy faxság amit kérdezek?😊
link: uk ea shop
eu store még nem él vagyis még nem mûködik sry
vagy tévednék? elvileg nem ...
szóval digitálisan lehet magyar verzsönt is rendelni!
nah szögezzük elõször csupán annyit mondtak fizetõs rendszere is lesz és ennyit!!! semmi mást csak annyit hogy fizetõs modell is lesz kész
ezek után kiadtak egy elég pontos ismertetést, hogy mirõl is marad le az ember aki nem fizet és itt már feketén fehéren le volt írva, lesznek hozzáadott tartalmak (egyedül a +kasztok nem kerültek, ezt csak késöbb mondták, a koreai nyitó party-n vetették fel elõször)
szóval nem értem mit háborognak most mikor már mindenki hónapok óta tudja, hogy bizony ez lesz
mellesleg szerinted a szervereket ki fizeti? az EA vígan ingyen adja a Flasghipnek csak mert jó cimbik? hát nem annak is megvan az ára keményen kéri a lóvét a nagy EA, úgyhogy lehet nekik durrogni a fórumokon
a GW modellje pedig megbukott!!! ezt már el is mondták és aki játszik, az látja jön egy mission pack 26€ért, bár elég ha a play nc-n ebben az értékben vásárolsz, de fizetni fogsz
neked sok egy hent game-ért a havidíj, másnak nem biztos, igazából csak ez a kérdés kinek sok
az meg hogy mmo vagy nem, hát HGL is már részben mmo, instáknak csak örülni tudok személy szerint, gw-ben már jól megszoktam, a sok hülyét akivel összefuttam gw-s pályafutásom során csak akkor kellett elviselnem ha party-ba voltam velük vagy városban (itt a nub külföldiekre gondolok leginkább, magyarral nem sokkal futottam össze úgy általában, de akikkel megismerkedtem teljesen jók voltak) ez azért elég nagy kincs számomra avval megyek partyba akivel nekem van kedvem ez a legnagyobb elõny
hent gamet amúgy is nehéz lett volna teljesen mmo-ba átültetni ... szerintem
de komolyan van olyan netes oldal ami így foglalkozik gammák értékesítésével?
És ne sértõdjön meg senki, de a HG:L azért olyan masszív multiplayer dolgokat nem kínál, mint pl egy ízig vérig mmo game. (itt eleve instancolt szinte minden, nincsenek hatalmas egybefüggõ területek több száz játékossal, stb)
A GW mellesleg nem kerül havidíjba. Igaz gyakran jönnek hozzá kiegek. Itt havidíjat is akarnak, meg kieget is? Szerintem túl sok bõrt akarnak lehúzni egy alapjában véve hentelõs game-rõl.
úgyhogy igazán nem értem mit csodálkoznak a pcguru-sok
de már egyre jobban értem és látom, hogy sokszor fingjuk nincs az adott témában egyes online(offline azt nem tudom, nem veszek újságot, minek is?) lapoknak. Nem egyszer írtam, szóltam nekik, hogy fals hibás amit kiírtak, néha még át si javították, köszönet már nem volt, de nem is baj, inkább a témában a tudatlanság a baj és az, hogy kinyomják a nemtetszésüket, felháborodásukat, mikor õk se tájékozottak a témában
félreértés ne essék én se örülök, hogy fizetõs lesz, az baj inkább, hogy hülyeségeket írnak és alaptalanul mondanak negatív kritikát
mert itt semmi más nem fáj az írónak csak az hogy fizetni kell a plusz dolgokért, mennyen wow-ni, nem mintha azért nem fizetne ..
Szar lenne, ha bukna a projekt, mivel Roperéken kívül nem sok olyan fejlesztõcsapat van, aki ilyen típusú játékot tesz le az asztalra. Blizzard-tól meg ki tudja lesz e valaha is Diablo 3.