Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sió-Tran Kft Fotóalbum.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

The Truck Is My Life
The Truck Is My Life
Póló, toll , nyakba akasztós kulcstartó , öngyújtó .
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Opel Movano 2.8DTi
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Emberek de nagy dolog hogy olyat mertem írni hogy nekem nem tetszik az akku fellépõ!!!
De amúgy meg maga a gép meg a többi is Nagyon szép!
Davee: Szerintem bármelyik szervizbe/kereskedésbe lehet venni.
ScaniaBoy: <#idiota>#idiota> Jóóvan
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
Am meg lehet nagyobb Scanias vagyok mint te....
Tiszaujvárosban is volt ilyen tuningolt kocsi egy csomó hangfallal. És ott is 3 Scania volt.
The Truck Is My Life
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
ez a pót nagyon ismerõs valahonnan.. nem nyíregyházi? vagy ottani cégtõl lett megvéve? 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!