Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Másodszor pedig oktatás?
Nem volt semmi oktatás, ez itt a kamion, ezzel fogsz vizsgázni. 4x körbe mentünk a rutin pályán, ez volt tegnap. Ma nem is voltam vezetni, majd holnap kell mennem reggel.:S
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Hát semmi érdekes. kérdezõsködnek hogykell javítni ezt azt meg mi a teendõ ha valami elfossa magát útközbe..
Nem vészes szerintem..
<#hehe>#hehe>
Új nick :D Jéé de laza :D
Mert ugyanis nekem holnap reggel lesz C kat. rutin meg Bü vizsga.:S
édesapám volt kolégája mindig csak a MAN-okat szerette és legtöbbet avval is dolgozott most más céghez került és IVECO-val melózik és elmondása szerint nagyon jó az IVECO azt mondja ,: igaz hogy nem a MAN-al talál de megálja a helyet és most nem nagyon cserélné le az Iveco-t
szaal mindenkinek megvan a rangsora 😄
V-Power Shell
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Igazából ma már azt mondják, hogy eltûnt a presztízs kategória ebben a szegmensben, ami valamilyen szinten igaz is, mert az összes márka hozza az elvárt szintet. Mondjuk a Renault és az Iveco az, amelyiket nem istenítik úgymond.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
mindenkinek más a jobb.
nekem pl a DAF számít a legjobbnak, de rengeteg ember szerint a SCANIA, Volvo, MAN stb...
szóval mindenki szerint más 😊
nekm megvan a véleményem, hogy melyik az a 3 márka, amik a legjobban megállják a helyüket, de le se írom, mert csak a vita lenne belõle. 😄
www.szobi.picturepush.com
Srácok ti mint hozzáértõk mondjátok már el nekem hogy van e valami rangsor a kamionoknál??Melyek számítanak a legjobbnak stb....😊
köszi
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ez ugyan olyan mint a Trafizás !
Már vadásznak!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Csak mindig leírom a véleményem
mercedes E320 CDI owner
A környezet túl élte azt amikor bekövetkezett az õsrobbanás több milliárd éve.
A légkör mérgezõ gázokbúl állt.
És savas esõ esett a lávára ami alkotta a földet.
Mi lett belõlle?? Vízgõz.
Abbol meg oxigén, ezután több ezer évig csak esett az esõ abból lett az óceán.
Nehogy már azért pusztul el ez a szar földgömbgenyó mert túzáztatom a motorokat.
A környezet magát pusztitya majd el szépen lassan.
mercedes E320 CDI owner
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
De az a baj,hogy még viccnek is gyenge volt😊
к.ιηтнуα.
És csipesz tuning van benne.
600+ lóerõ
Szerintem euro 3 se van most így de én leszarom
mercedes E320 CDI owner
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Figyeld a pót feliratát!Scania Euro 6!<#wow1>#wow1>
RS, nem hogy segítenék a munkájukat mint csak a pénzt behúzni tõlük
The Truck Is My Life
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
V-Power Shell
Hivatás az Életért!
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
De azért nem semmi.
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~