Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Egy kép tegnapról, ma megint meek...😄😄

Tegnap este pót nélkül állt ott a Duran-Transal szembe.😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Hétfõ: Kresz vizsgán voltam délelõtt, szóval ráértem és délután elmentem faterral rakodni a Transintertop telephelyére 😄 (csináltam képet pár szép scanról, de kula lett XD)
Kedd: Kivetem egykis szabit suliból ugyis évvége van, elmentem lerakni is. XD Polgár: Kühne Nagel és felrakni Miskolc ra .
Kapott új rádiót fater a gépbe 😄
Csütörtökön elindult kifele nevelõfaterom is .
Andor : Jókis F2000 😄
Ki jön???
V.Gyõrszemerei Kamionos Találkozó!
Többi infó a linkben<#wink>#wink>
Gyõrszemerei Kamionos Találkozó
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Le holnap este írj rám van még pár ilyen képem 😊
ON:
<#wink>#wink>
Holnap 10-tõl Szegeden a Scania-nál nyílt nap ! 😊 (Ha minden igaz)
The Truck Is My Life
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Tomika: *5 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Köszi Cindas😊
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
www.szobi.picturepush.com
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

faterom diregt monta h készüljek..mert valaki lekapta. : DD
teló volt nálam azért ilyen..
Scania R500 <#hehe>#hehe>

Új nick :D Jéé de laza :D
Fotó: Midland Graphics