Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R420
Az ajtók és az oldala olyan Volvos számomra..

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Fuuu nekem nagyon adja! Szép Német mérnöki munka 😄
gumikacsa
Sziasztok!

A kerék ék méretében tudna nekem valaki segíteni? 1-2 kép is jól jönne.

Renault magnum http://kamionszim.hu

MANos Viktor
Engem az nem zavar, csak a lökhárító nem tettszik annyira. 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

sztics
Az elején nem lenne az a két felsõ légbeömlõ meg az embléma akkor még türhetõ lenne!

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

MANos Viktor
Az új actros...

Törölt felhasználó
Hát elhiszem, hogy nem volt kellemes ébresztõ :/
Mi minél inkább azon voltunk, hogy 10 órába hazaérjünk, de hát a baleset meg a terelés miatt, más kártyájával jöttünk...
Lent a terelésen mekkora b...k voltak. Nem irányították a forgalmat, semmi, lent is 1,5 órát araszoltunk...
MANos Viktor
Ú az durva. :S:S

Szobi30
akkor te lehet h láttál is minket...amikor jöttél be a parkolóba, onnan a 4edik kocsi voltunk talán...elõttük egy Waberer's-es állt, mögöttünk 2-vel pedig a Dancsis...
sajnáltam õt, mert mindene bent égett a fülkében, telefonok, pénz, papírjai...mindene
zokniba ugrott ki a fülkébõl, a tûzoltók adtak neki gumicsizmát... :S

www.szobi.picturepush.com

RaST
Én is itt vettem ki a 45 percet, ez az elindulásom után történt nemsokkal.

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Szobi30
mi Suben-ig akartunk lemenni...csak hát Antwerpenbõl indultunk, és 9:55-be tudtunk ígyis megállni, szóval már így is nagyon kihegyeztük, pedig fater nem szokta ennyire kihegyezni...
11körül álltunk meg, még kajáltunk meg ilyenek, fél 1 körül lefeküdtünk, fél 4kor meg erre keltünk :S

Törölt felhasználó
Húúúúnye :/
Akkor ezért volt lezárva a pálya és tereltek le mindenkit, most már értem.. :/
Mi is arra mentünk, csakhát mi se találtunk parkolót már 8-kor sem, ezért mi lementünk a Dascherhez aludni...
Reggel 6 körül értünk oda... :///
Kisvigyori
Nem fater volt vele!! az a vovo volt amivel elõtte járt

kisvigyori

atika223
Huu Szobi szerencsétek volt, nekünk is balesettél indult a nyár. De nekünk személyautóval amikor mentünk fel a gépért Budaörsre azért voltam kint a fehér Dafal. A kocsi totálkár.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

94mike
Hát igen:/ jól indul a nyár..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Szobi30
elõször mi kint akartunk megállni, ott ahol a román állt, mert este 11kor álltunk meg, és németbe akkor azért már nem egyszerû parkolót találni...szóval akkor lehet h minket gyalult volna le...de úgy belecsattant, hogy hátulról az emelõhátfalat kiütötte :S

én arra ébredtem fel, hogy nagy durranás és megmozdult a kocsi, szóltam faternak h keljen fel, mert belénk jött valaki erre kinéztünk és az fogadott, hogy ég a mögöttünk lévõ kocsi :S
amire én felkeltem, vagy akkor csattan bele a szlovénba+ a dancsisba, vagy akkor robbant a tank...mert utána is robbangattak még el a gumik, gázpalackok, tûzoltókészülékek ezaz...de azok már nem szóltak akkorát...de akkorra hõmérsékleten égett ez a köcsög festék, hogy a fülkén a lemez elcseppent...
abból csak a hátsó híd, és a tank látszott...a kocsinak az elejébõl semmit nem lehetett látni...pár fülkemerevítõt, és annyi :S
nem csak nekünk jó h nem lett bajunk...hanem ott elég sok mindenkinek...mert nekünk a tartály kapott volna egy kis hígítót, festéket, szerintem a 25 tonna granulátom szépen szétvitte volna :S
minden esetre, én mostmár tudom, hogy egy ekkora baleset élõben, ott a helyszínen, sokkal rosszabb, mint a képeken... :S
és nagyon meg tudja viselni az embert, hiába nem is mi voltunk azok, akik közvetlenül benne voltak...csak úgy elgondolkozok, hogy mi lett volna, ha egy kocsival elõrébb jött volna, vagy ha mi egy kicsit hátrébb állunk... :S

94mike
Az fasza :S:S:S:S jó,h nem lett bajotok :S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Szobi30
hajnal fél 4 körül volt, egy szlovák valószínûleg 90el bedöngetett...legyalulta a románt Scaniat, és bement a Dancsis és a Szlovén közé...a szlováknak, ameliyk bejött, a fülkéjébõl pár merevítõ maradt :S
mikor felkeltünk és odébbálltunk, már nem aludtunk, de még az a szerencse h odébbálltunk, mert ha begyúlt volna az a 25 tonna mûanyag granulátum, az még tán mostis égne...egyébként a szlovák festéket+hígítót vitt...a Dancsis épphogy ki tudott ugrani, telefonjai, pénze, papírjai mindene a fülképen maradt :S õ azt mondta, hogy többet õ kamionba be nem ül...
a románok 4kézben voltak, csak azért álltak meg h kártyát cseréljenek+ helyet és h mennyenek tovább, azok is helyet cseréltek, és mikor húzta be az ajtót, kb 10 centire volt még nyitva, mikor súrolta a szlovák...de amint látszik, elég szépen súrolhatta...elõtte állt egy hûtõs iveco-t kikerült valahogy, és a Dancsis állt azelõtt, annak már kapta a pót végét is, utána pedig a Dancsis, és a Szlovén között állt meg, a dancsis srác mondta, hogy még hallotta, hogy kiabált szlovákul h segítség, de már nem tudott semmit e csinálni, õ is épphogy kitudott szállni...odament h segít neki, de akkor már minden égett...az õ volvoja 5 perc alatt kiégett teljesen...mi pedig a szlovén elõtt álltunk, õ gyorsan szétakasztott, hogy ne égjen le a gép, a pótjának pedig már úgyis mind1 volt...
reggel 9kor indultunk el mi, még akkor is locsolgatták a festéket, mert még akkor is füstölt...de többre nem is jutottak addig...csak eloltották a tüzet...
a Szlovákot még nem találták meg a hamu közt :S
akkor elõtte egy fél órával értek oda a hulla szakértõk, és azok kezdtek el ott matani valamit...
az A3-as -on volt, wörth an der donau közelében, beírjátok google-ba ezt h wörth an der donau unfall, és fog kidobni egy pár találatot...

le volt zárva mind a 3 sáv, hajnal 3tól 9kor mikor mi elindultunk, akkor még le volt zárva...szóval biztos volt fasza kis stau is... :S

RS
Uhh... <#szomoru1>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

94mike
Érdekel,írhatod: SS

Szobi30
a múltkor láttalak téged, Gyöngyös környékén mentünk veled szembe a Révész-es DAF-al asszem, hogy múlthét kedden)

most értünk haza, jönnek majd a képek is, de elõtte...
egy baleset :S

igen, az a Révészes mi vagyunk ott, és ha nem kelünk fel, és nem állunk elõrébb akkor mi is leégtünk volna :S
egy Szlovák meghalt, egy Dancsis szerelvény is leégett, de õ kitudott ugrani, egy Szlovén pótkocsi égett még le, és a Román Scaniat is le lehet selejtezni szerintem :S
ha érdekel titeket, leírom az egész szorit...

RS
Jó képek! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hungaro
de nem faterod volt a balesetes Dancsis?!

Hivatás az Életért!

luspaydavid
<#szeret><#eljen>

The Truck Is My Life

Tomika boy
Na kicsit változott 😄
Eddig csak a kerék végleges(de nem biztos) xD

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

VolvoScania
Igen-igen..😛 de még lesz benne sok minden😉
Amúgy köszi

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

94mike
faszaaa: DD látom tettél bele ezt-azt 😄D

VolvoScania
Szép napot mindenkinek! Hoztam pár mai képet😊

Szigetszentmiklós: (sajna a sor végén😞 )

Maglód, Auchan:

Mára ennyi volt😊 : (Szfehérvár)

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

Kisvigyori
http://www.mittelbayerische.de/index.cfm?pid=10166&bctid=1010213460001&bcpid=&bclid=731783121001

😞😞

kisvigyori

Tomika boy
Hát ne 2 óra alat akard megcsinálni hanem minden nap egy kicsit és hidd el nagyon baba gépek fognak születni😊
Kis Bigy:Köszi😊
De még hol a vége xD

Tomika001
Ez nagyon zsír! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
Na igen, csak mire addig eljutok úgy vagyok vele jó lesz ez is 😄
De ez... <#eljen>

The Truck Is My Life

Tomika boy
Köszi srácok😊

RS
Komoly lesz!

94mike
A kerék kurvajóóóó <#eljen>

Tomika boy
Szépek😛
Egy tanács ha megfogatod!inkább csinálj 1-et de azt dolgozd ki szépen!(pl lámpa szélvédõ)
És akkor nagyon babák lesznek😛
Én is elkezdtem egy 4 est A3 as méretben😛 eddig amit látsz a képen kb 1 óra meló(Pihivel): D

MANos Viktor
Hehe 😄
Amúgy mi Jutára vittük a cuccot. 😄

Gerypapa 95

úúh <#hawaii>

Cb Főnök
<#eljen><#eljen>

Tomika001
<#hawaii>

#54918: Aha, most épp Majsán van! 😊

atika223
Akkor vagy már otthon van veletek vagy nagyon közel van mert kb 40 perce láttam a faluba.

kakimakifsz
Miért is ne?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Tomika001
BIGI 😊

atika223
Tomi faterodnak most mi van a tábláján(név)?

RS
<#eljen>

Tomika001
<#eljen><#eljen>
#54896: Nem is rossz! 😊

sztics
Aztán már kiabálhatja is hogy dinnyét 😄

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

TruckerDave
Vigyél ki napernyõt 😄 Ilyen virágosat. 😄 Azzal fogtok igazán jól kinézni. 😉

Elsõ ránézésre fura ez az Actros, de majd megszokjuk 😊

roller460
Igen, ott.. 😄D

Amúgy ja, az most az új helyem..ma már kemping székben ültem kinn haverommal, mindenki minket nézett. <#idiota>

Kellett a kényelem,hogy jó fotókat tudjak csinálni... <#crazya>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Hesston
#54908 Én sambán 100 on eszik 2 litert.. 😄 Aztán 4 literes a tanja XD
De még nincs is tuningolva.. 😄

Új nick :D Jéé de laza :D