Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A kerék ék méretében tudna nekem valaki segíteni? 1-2 kép is jól jönne.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Mi minél inkább azon voltunk, hogy 10 órába hazaérjünk, de hát a baleset meg a terelés miatt, más kártyájával jöttünk...
Lent a terelésen mekkora b...k voltak. Nem irányították a forgalmat, semmi, lent is 1,5 órát araszoltunk...
sajnáltam õt, mert mindene bent égett a fülkében, telefonok, pénz, papírjai...mindene
zokniba ugrott ki a fülkébõl, a tûzoltók adtak neki gumicsizmát... :S
www.szobi.picturepush.com
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
11körül álltunk meg, még kajáltunk meg ilyenek, fél 1 körül lefeküdtünk, fél 4kor meg erre keltünk :S
Akkor ezért volt lezárva a pálya és tereltek le mindenkit, most már értem.. :/
Mi is arra mentünk, csakhát mi se találtunk parkolót már 8-kor sem, ezért mi lementünk a Dascherhez aludni...
Reggel 6 körül értünk oda... :///
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
én arra ébredtem fel, hogy nagy durranás és megmozdult a kocsi, szóltam faternak h keljen fel, mert belénk jött valaki erre kinéztünk és az fogadott, hogy ég a mögöttünk lévõ kocsi :S
amire én felkeltem, vagy akkor csattan bele a szlovénba+ a dancsisba, vagy akkor robbant a tank...mert utána is robbangattak még el a gumik, gázpalackok, tûzoltókészülékek ezaz...de azok már nem szóltak akkorát...de akkorra hõmérsékleten égett ez a köcsög festék, hogy a fülkén a lemez elcseppent...
abból csak a hátsó híd, és a tank látszott...a kocsinak az elejébõl semmit nem lehetett látni...pár fülkemerevítõt, és annyi :S
nem csak nekünk jó h nem lett bajunk...hanem ott elég sok mindenkinek...mert nekünk a tartály kapott volna egy kis hígítót, festéket, szerintem a 25 tonna granulátom szépen szétvitte volna :S
minden esetre, én mostmár tudom, hogy egy ekkora baleset élõben, ott a helyszínen, sokkal rosszabb, mint a képeken... :S
és nagyon meg tudja viselni az embert, hiába nem is mi voltunk azok, akik közvetlenül benne voltak...csak úgy elgondolkozok, hogy mi lett volna, ha egy kocsival elõrébb jött volna, vagy ha mi egy kicsit hátrébb állunk... :S
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
mikor felkeltünk és odébbálltunk, már nem aludtunk, de még az a szerencse h odébbálltunk, mert ha begyúlt volna az a 25 tonna mûanyag granulátum, az még tán mostis égne...egyébként a szlovák festéket+hígítót vitt...a Dancsis épphogy ki tudott ugrani, telefonjai, pénze, papírjai mindene a fülképen maradt :S õ azt mondta, hogy többet õ kamionba be nem ül...
a románok 4kézben voltak, csak azért álltak meg h kártyát cseréljenek+ helyet és h mennyenek tovább, azok is helyet cseréltek, és mikor húzta be az ajtót, kb 10 centire volt még nyitva, mikor súrolta a szlovák...de amint látszik, elég szépen súrolhatta...elõtte állt egy hûtõs iveco-t kikerült valahogy, és a Dancsis állt azelõtt, annak már kapta a pót végét is, utána pedig a Dancsis, és a Szlovén között állt meg, a dancsis srác mondta, hogy még hallotta, hogy kiabált szlovákul h segítség, de már nem tudott semmit e csinálni, õ is épphogy kitudott szállni...odament h segít neki, de akkor már minden égett...az õ volvoja 5 perc alatt kiégett teljesen...mi pedig a szlovén elõtt álltunk, õ gyorsan szétakasztott, hogy ne égjen le a gép, a pótjának pedig már úgyis mind1 volt...
reggel 9kor indultunk el mi, még akkor is locsolgatták a festéket, mert még akkor is füstölt...de többre nem is jutottak addig...csak eloltották a tüzet...
a Szlovákot még nem találták meg a hamu közt :S
akkor elõtte egy fél órával értek oda a hulla szakértõk, és azok kezdtek el ott matani valamit...
az A3-as -on volt, wörth an der donau közelében, beírjátok google-ba ezt h wörth an der donau unfall, és fog kidobni egy pár találatot...
le volt zárva mind a 3 sáv, hajnal 3tól 9kor mikor mi elindultunk, akkor még le volt zárva...szóval biztos volt fasza kis stau is... :S
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
most értünk haza, jönnek majd a képek is, de elõtte...
egy baleset :S
igen, az a Révészes mi vagyunk ott, és ha nem kelünk fel, és nem állunk elõrébb akkor mi is leégtünk volna :S
egy Szlovák meghalt, egy Dancsis szerelvény is leégett, de õ kitudott ugrani, egy Szlovén pótkocsi égett még le, és a Román Scaniat is le lehet selejtezni szerintem :S
ha érdekel titeket, leírom az egész szorit...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Eddig csak a kerék végleges(de nem biztos) xD
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Amúgy köszi
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Szigetszentmiklós: (sajna a sor végén😞 )
Maglód, Auchan:
Mára ennyi volt😊 : (Szfehérvár)
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
😞😞
kisvigyori
Kis Bigy:Köszi😊
De még hol a vége xD
De ez... <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
Egy tanács ha megfogatod!inkább csinálj 1-et de azt dolgozd ki szépen!(pl lámpa szélvédõ)
És akkor nagyon babák lesznek😛
Én is elkezdtem egy 4 est A3 as méretben😛 eddig amit látsz a képen kb 1 óra meló(Pihivel): D

#54918: Aha, most épp Majsán van! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
#54896: Nem is rossz! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Elsõ ránézésre fura ez az Actros, de majd megszokjuk 😊
Amúgy ja, az most az új helyem..ma már kemping székben ültem kinn haverommal, mindenki minket nézett. <#idiota>#idiota>
Kellett a kényelem,hogy jó fotókat tudjak csinálni... <#crazya>#crazya>
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *